bbury 05.10.01, 11:39 więc jestem chory ( nie na głowę :) ) ale tak ogólnie. Poradźcie jak dotrwać chociaż do Weekendu ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obs wredny wirus IP: *.szcz.gazeta.pl 05.10.01, 12:09 ...atakuje. Załoga zdziesiątkowana. Ja też w malignie. Spadam dziś wcześniej z roboty. Może w weekend odżyję? Ale pewniej pójdę na Colleoniego i się doprawię :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: wredny wirus 05.10.01, 12:29 Gość portalu: obs napisał(a): > ...atakuje. Załoga zdziesiątkowana. Ja też w malignie. Spadam dziś wcześniej z > roboty. Może w > weekend odżyję? Ale pewniej pójdę na Colleoniego i się doprawię :-( Ja też - ludzie radźcie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: wredny wirus IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 12:32 mi zawsze pomaga sauna - jak tylko cos czuje , ide sie wygrzac i po bolu Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: wredny wirus 05.10.01, 12:34 Straszne katusze... A przy okazji gdzie ta sauna w Szczecinie - bo do Gryfina za daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: wredny wirus IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 12:37 chocby w domu marynarza - wynajmujesz cala na godziny niezaleznie od ilosci osob albo na kortach - nie bylem ale podobno niezla Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: wredny wirus 05.10.01, 12:39 A można wiedzieć ile sobie życzą za te pól godzinki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: wredny wirus IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 12:47 tel: 4240001, 4344533 dawno nie bylem wyzdrowionka zycze , spadam na grzyby pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: wredny wirus IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 13:22 bbury napisał(a): > Straszne katusze... A przy okazji gdzie ta sauna w Szczecinie - bo do Gryfina > za daleko... Sauna jest tez w Activie na pl. kilinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: CHOROBA - dorwała mnie IP: 212.244.77.* 05.10.01, 14:24 Zawsze jak mnie dorywa biore raz dwa trzy Oscillococinium w takich fajowych filokach. Przechodzi... A rutinoscorbin?? Nie brałeś!!??!!! Po reklamie... Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: CHOROBA - dorwała mnie 05.10.01, 14:30 Fajowa fiilka - jak by nie było zawsze to jakiś argument. Narazie przyjąłęm Aspirinę i chwilowo pomogło (nie bayeruję ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re:wywoływanie wolfa z lasu IP: 212.244.77.* 08.10.01, 12:55 No i któs wykrakał-mnie tez dorwało. No i łykam swoje reklamowane juz wczesniej fiolki z Oscilloccocinium. MOże poradzi mi ktoś czym jeszcze sie naszprycować? Musze byc zdrowa, bo mi potem urlopu nie dadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury wołanie wolfa z lasu ;-))) IP: 64.124.150.* 08.10.01, 13:38 Reklama dźwigną handlu... W piątek uratowała mnie apsiryna z wit c - jakoś dotrwałem do popołódnia a wtedu to już tylko pod kołdrę i kaloryfer na maxa. Na wieczór byłem jak nowy - więc wyszedłem na imprezkę - no i znów coś mnie łapie. Chyba powtórzę ten manewr co w piątek. Co i tobie polecam. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: wołanie wolfa z lasu ;-))) IP: 212.244.77.* 08.10.01, 14:02 I jeszcze jedna fiolka... A co do imprezki-dzieki wielkie. Ja juz sie wyszalałam...za młodu..hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: wołanie wolfa z lasu ;-))) IP: 64.124.150.* 08.10.01, 14:18 No tak odrobina nieprecyzyjności i już mnie załatwiła... Toż ja o aspirynie i kołdrze mówiłem... reszta raczej cię nie wyleczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Idę na chorobowe IP: *.szcz.gazeta.pl 15.10.01, 09:59 Antybiotyk nie pomógł. Wskakuję pod pierzynę. Na tydzień znikam z netu. Zostaje z Wami laura74 i ew. inne redaktory. Pozdro i nara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javal Re: Idę na chorobowe IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 10:06 Gość portalu: obs napisał(a): > Antybiotyk nie pomógł. Wskakuję pod pierzynę. Na tydzień znikam z netu. Zostaje > z Wami laura74 i > ew. inne redaktory. Pozdro i nara. Obs! A w saunie byłeś?? Odpowiedz Link Zgłoś