agat78 05.02.06, 20:50 Czy znacie taki wózek? Można go gdzies znaleźć w Szczecinie. Jeśli tak, to prosze o namiary na sklep lub hurtownię: www.allegro.pl/show_item.php?item=83276001 Macie jakieś zdanie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martynahpt Re: Haux Trax Merlin 4 -wózek 06.02.06, 08:47 Moja kolezanka ma taki wozek ale sama spacerowke bez gondoli.nawet kolor ten sam i kupowala go w hurtowni na Struga nie pamietam jak sie nazywa ale chyba Bebe club. Tam napewno go kupila bo z nia bylam wiec spytaj czy maja cos z Hauck'a. a z wozka jest bardzo zadowolona.Faktycznie jest dosc lekki i bardzo fajnie sie prowadzi. Tak miekko i cicho. Podoba mi sie ten wozek. Odpowiedz Link Zgłoś
martynahpt Re: Haux Trax Merlin 4 -wózek 06.02.06, 08:49 aha no i cena jest super bo moja kolezanka zaplacila za niego w tej hurtowni ok 1800 zl za sama spacerowke bez gondoli. Tkaze napewno bardziej by ci sie oplacalo zamowic przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: Haux Trax Merlin 4 -wózek 06.02.06, 10:14 Ja narazie nie chcę go kupowac na allegro, bez wcześniejszego obejrzenia w realu. Dlatego interesuje mnie gdzie mozna w Szczecinie go znaleźć. Wiem, że w sprzedaży jest dopiero od 3 miesięcy. Będe wdzięczna za wszelkie opinie na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś