Gość: młody IP: 217.153.6.* 07.02.06, 17:46 tak właśnie się przedstawił w programie na tvn24, kurcze sekretarz gabinetu cieni to brzmi prawie jak rzecznik rządu... gabinet cieni PO to prawie rząd, na szczęście PRAWIE robi wielką różnicą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni -prawie rze IP: *.smsnet.pl 07.02.06, 18:03 hehe Zaremba chyba paznokcie zjada jak widzi Nitrasa w tvn 24 ciekawe jak się skończy ich wzajemna "niechęć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichociemny Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni -prawie rze IP: *.szczecin.mm.pl 07.02.06, 21:20 smieszny jest ten koles, nitras. widze ze bierze przyklad z prawie-prezydenta i prawie-premiera, hehe. widac ze to typowe w tej partii nieudacznikow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kima Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 07.02.06, 22:11 A ja tam uwazam ze fucha calkiem , calkiem.I bardzo dobrze. Niech mlody ze Szczecina pokarze jak sie robi politykę.Wreszcie twarz PO Zachodniopomorskiego przestaje mieć twarz Pana Zaremby-generalnie malo sprawnego i leniwego polityka!! a to na pewno dobrze rokuje!! Powodzenia Panie Nitras!! Odpowiedz Link Zgłoś
topdog69 Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni 08.02.06, 07:32 ten młody to nie ze szczecina ale z połczyna zdroju, krajan śliskiego wziątka."znasz li ten kraj". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEPISzcz Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni -prawie rze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:35 Widzę, że panowie pisowcy są wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni -prawie rze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:33 Jaki gabinet cieni taki i jego sekretarz ... :-)) Niech sobie chłopaki pomarzą, to nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni -prawie rze IP: *.wzieu.univ.szczecin.pl 09.02.06, 14:01 Kochane PIS-iorki widze ze kogos tu zazdrosc spala... Bo faktem jest ze wybory wygraliscie dzieki dobrej strategii braci, ale wasze lokalne struktury niestety sa slabiutkie, nie dorastacie tym "nieudacznikom" z PO do piet. Patrzac obiektywnie to jedynymi chlopakami od nas z regio0nu z jajami sa Nitras i moze Napieralski, a gdzie wasz brudzinski? zgubil sie chlopak chyba sejmie. A tak poza tym czuje ze krotka wasza droga, oj bedzie krotka. W kazdym badz razie zycze powodzenia ;)a propos "gabinet cieni" nie wiem... przeciez to normalna metoda dzialania opozycji. Wiec w czym problem?!? Odpowiedz Link Zgłoś
wesolyromekmmv Re: NITRAS - GABINET 08.02.06, 07:41 Gość portalu: młody napisał(a): > tak właśnie się przedstawił w programie na tvn24, > kurcze sekretarz gabinetu cieni to brzmi prawie jak rzecznik rządu...> > gabinet cieni PO to prawie rząd, na szczęście PRAWIE robi wielką różnicą... No to ja jestem wyżej niż Nitras. Wraz z kolegamy też założyliśmy sobie GABINET CIENI i muszę się pochwalić , że zostałem vcepremierem i ministrem skarbu państwa. Teraz myślimy sobie z kolegamy nad założeniem GABINETU LUSTER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekx Ha ha ah ale ubaw IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 08.02.06, 10:14 Nitras, Zaręba cienie, wirtualny rząd chyba z Marsa - krótka piłka- idzie wiosna słońce wyżej i cienie znikną. Podniecacie się nieudacznikami, którzy zwąchali się nawet z SLD aby coś reprezentować sobą. Frustracja PO nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Ha ha ah ale ubaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:28 Moim zdaniem, nie ma nic zlego w tym ze Nitras przejal sie rola posla i stara sie pracowac i juz sa tego efekty bo nie kazdy posel moze zostac desygnowany do tego zeby wystepowac przed kamerami tvn24. Zaremba siedzi w sejmie druga kadencje i nawet nie chca go w TV Gryf. Trzeba sie rozwijac a nie, przychodzic na glosowania bo jest to obowiazkiem. Docenmy prace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były głos na PO Re: Ha ha ah ale ubaw IP: 217.153.6.* 08.02.06, 21:01 ja tam prace Nitrasa doceniam, ale ponabijaćsię z frustracji w PO można zawsze, chora partia z chorymi ambicjami, przez nich nie doszło do koalicji, starciłem swój głos, w wyborach samorządowych nie zrobie tego błędu! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Kompleksy Nitrasa 08.02.06, 21:04 trzeba miec poczucie bardzo mocnego niedowartosciowania i pelno kompleksow zeby sie tak przedstawic. Toz to jakas spora zenada. To tak jakby Rokita przedstawial sie jako premier gabinetu cieni, a nie wice PO. Smiech na sali bylby jakby sie tak przedstawil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisław Re: Zaradność Nitrasa IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 08.02.06, 22:51 Człowieku, pokaż mi polityków którzy są zapraszani przez TVN.Jakoś nikogo z młodych polityków zachodniopom tam nie widuję . Uwazam ze jest to sukces Nitrasa , ale przy tym i region moze coś zyskac.Moze wreszcie ktoś sobie przypomni ze jest Szczecin na zach granicy!!! Bardzo dobrze Panie Nitras.Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi żenada ach żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:15 > Toz to jakas spora zenada. Cała sytuacja jest żenująca. PO nie odbiega w standardach żenady krajowej, że przypomnę spotkania modlitewne w Krakowie czy pośpieszne śluby naczelnego wodza. Żenujący jest program telewizyjny i program rządu. Żenujący jest układ post i prior okrągłostołowy. Żenujący jest Michnik i Rydzyk. Żenujący jest stan dróg i chodników. Żenujący są rodzimi i ci zagraniczni wyznawcy Jedynego Boga. Żenujący są homo i antyhomo. Nawet nasz tu poziom jest żenujący jak zauważyła czarna mamba. Ja się zapytuję! Co do ku.. nędzy żeśmy takiego niedobrego zrobili, że na ogólna żenadę nas skazano! Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit odpowiadam Fugaziemu 08.02.06, 23:17 Glownym bledem jaki w swej historii popelnilismy jest blad zaniechania.. i dlatego jestesmy karani.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: odpowiadam Fugaziemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:25 Ostatnio odwiedzając białostockie zadupie przejeżdżałem przez jedną z lokalnych podupadłych wsi. Z dala ujrzałem olbrzymi transparent ponad wiochą a właściwie ponad kościelna wieżą. Napisali tam moi kochani rodacy: "Postawiliśmy na Maryję". Głupie moje młodsze dziecko zapytało co postawili i czy wygrali. Jeszcze głupsza baba moja odrzekła, że skoro napisali znaczy, że na dobrego konia postawili. Ja się zapytuje publicznie: Czy aby na dobrego? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były głos na PO Re: odpowiadam Fugaziemu IP: 217.153.6.* 10.02.06, 20:42 szkoda że PO się rozpada przez chore ambicyjki szczecińskiej liderów czyt sławek nitras i krzys zaremba buuu! Odpowiedz Link Zgłoś