Dodaj do ulubionych

NITRAS - sekretarz gabinetu cieni -prawie rzecznik

IP: 217.153.6.* 07.02.06, 17:46
tak właśnie się przedstawił w programie na tvn24,
kurcze sekretarz gabinetu cieni to brzmi prawie jak rzecznik rządu...

gabinet cieni PO to prawie rząd, na szczęście PRAWIE robi wielką różnicą...
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni -prawie rze IP: *.smsnet.pl 07.02.06, 18:03
      hehe
      Zaremba chyba paznokcie zjada jak widzi Nitrasa w tvn 24
      ciekawe jak się skończy ich wzajemna "niechęć"
    • Gość: cichociemny Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni -prawie rze IP: *.szczecin.mm.pl 07.02.06, 21:20
      smieszny jest ten koles, nitras. widze ze bierze przyklad z prawie-prezydenta i
      prawie-premiera, hehe.
      widac ze to typowe w tej partii nieudacznikow!
      • Gość: kima Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 07.02.06, 22:11
        A ja tam uwazam ze fucha calkiem , calkiem.I bardzo dobrze. Niech mlody ze
        Szczecina pokarze jak sie robi politykę.Wreszcie twarz PO Zachodniopomorskiego
        przestaje mieć twarz Pana Zaremby-generalnie malo sprawnego i leniwego
        polityka!! a to na pewno dobrze rokuje!!
        Powodzenia Panie Nitras!!
        • topdog69 Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni 08.02.06, 07:32
          ten młody to nie ze szczecina ale z połczyna zdroju, krajan śliskiego
          wziątka."znasz li ten kraj".
      • Gość: NIEPISzcz Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni -prawie rze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:35
        Widzę, że panowie pisowcy są wszędzie.
    • Gość: wafel Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni -prawie rze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:33
      Jaki gabinet cieni taki i jego sekretarz ... :-)) Niech sobie chłopaki pomarzą,
      to nic nie kosztuje.
      • Gość: Obserwator Re: NITRAS - sekretarz gabinetu cieni -prawie rze IP: *.wzieu.univ.szczecin.pl 09.02.06, 14:01
        Kochane PIS-iorki widze ze kogos tu zazdrosc spala... Bo faktem jest ze wybory
        wygraliscie dzieki dobrej strategii braci, ale wasze lokalne struktury niestety
        sa slabiutkie, nie dorastacie tym "nieudacznikom" z PO do piet. Patrzac
        obiektywnie to jedynymi chlopakami od nas z regio0nu z jajami sa Nitras i moze
        Napieralski, a gdzie wasz brudzinski? zgubil sie chlopak chyba sejmie. A tak
        poza tym czuje ze krotka wasza droga, oj bedzie krotka. W kazdym badz razie
        zycze powodzenia ;)a propos "gabinet cieni" nie wiem... przeciez to normalna
        metoda dzialania opozycji. Wiec w czym problem?!?
    • wesolyromekmmv Re: NITRAS - GABINET 08.02.06, 07:41
      Gość portalu: młody napisał(a):

> tak właśnie się przedstawił w programie na tvn24,
      > kurcze sekretarz gabinetu cieni to brzmi prawie jak rzecznik rządu...>
      > gabinet cieni PO to prawie rząd, na szczęście PRAWIE robi wielką różnicą...
      No to ja jestem wyżej niż Nitras. Wraz z kolegamy też założyliśmy sobie
      GABINET CIENI i muszę się pochwalić , że zostałem vcepremierem i ministrem
      skarbu państwa. Teraz myślimy sobie z kolegamy nad założeniem GABINETU LUSTER

• Gość: gienekx Ha ha ah ale ubaw IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 08.02.06, 10:14
      Nitras, Zaręba cienie, wirtualny rząd chyba z Marsa - krótka piłka- idzie
      wiosna słońce wyżej i cienie znikną.
      Podniecacie się nieudacznikami, którzy zwąchali się nawet z SLD aby coś
      reprezentować sobą. Frustracja PO nie zna granic.
      • Gość: xxxxx Re: Ha ha ah ale ubaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:28
        Moim zdaniem, nie ma nic zlego w tym ze Nitras przejal sie rola posla i stara
        sie pracowac i juz sa tego efekty bo nie kazdy posel moze zostac desygnowany do
        tego zeby wystepowac przed kamerami tvn24. Zaremba siedzi w sejmie druga
        kadencje i nawet nie chca go w TV Gryf. Trzeba sie rozwijac a nie, przychodzic
        na glosowania bo jest to obowiazkiem. Docenmy prace...
        • Gość: były głos na PO Re: Ha ha ah ale ubaw IP: 217.153.6.* 08.02.06, 21:01
          ja tam prace Nitrasa doceniam, ale ponabijaćsię z frustracji w PO można zawsze,
          chora partia z chorymi ambicjami, przez nich nie doszło do koalicji, starciłem
          swój głos, w wyborach samorządowych nie zrobie tego błędu!
          • albert_c Kompleksy Nitrasa 08.02.06, 21:04
            trzeba miec poczucie bardzo mocnego niedowartosciowania i pelno kompleksow zeby
            sie tak przedstawic.

Toz to jakas spora zenada.

To tak jakby Rokita przedstawial sie jako premier gabinetu cieni, a nie wice PO.
            Smiech na sali bylby jakby sie tak przedstawil...
            • Gość: Zdzisław Re: Zaradność Nitrasa IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 08.02.06, 22:51
              Człowieku, pokaż mi polityków którzy są zapraszani przez TVN.Jakoś nikogo z
              młodych polityków zachodniopom tam nie widuję .
              Uwazam ze jest to sukces Nitrasa , ale przy tym i region moze coś zyskac.Moze
              wreszcie ktoś sobie przypomni ze jest Szczecin na zach granicy!!!
              Bardzo dobrze Panie Nitras.Tak trzymac.
            • Gość: Fugazi żenada ach żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:15
              > Toz to jakas spora zenada.

Cała sytuacja jest żenująca.
              PO nie odbiega w standardach żenady krajowej, że przypomnę spotkania modlitewne w Krakowie czy pośpieszne śluby naczelnego wodza.

Żenujący jest program telewizyjny i program rządu. Żenujący jest układ post i prior okrągłostołowy. Żenujący jest Michnik i Rydzyk.
              Żenujący jest stan dróg i chodników. Żenujący są rodzimi i ci zagraniczni wyznawcy Jedynego Boga.
              Żenujący są homo i antyhomo.

Nawet nasz tu poziom jest żenujący jak zauważyła czarna mamba.

Ja się zapytuję!
              Co do ku.. nędzy żeśmy takiego niedobrego zrobili, że na ogólna żenadę nas skazano!

Pozdrawiam
              Fugazi
              • swantevit odpowiadam Fugaziemu 08.02.06, 23:17
                Glownym bledem jaki w swej historii popelnilismy jest blad zaniechania..
                i dlatego jestesmy karani..
                • Gość: Fugazi Re: odpowiadam Fugaziemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:25
                  Ostatnio odwiedzając białostockie zadupie przejeżdżałem przez jedną z lokalnych podupadłych wsi.
                  Z dala ujrzałem olbrzymi transparent ponad wiochą a właściwie ponad kościelna wieżą.
                  Napisali tam moi kochani rodacy: "Postawiliśmy na Maryję".
                  Głupie moje młodsze dziecko zapytało co postawili i czy wygrali.
                  Jeszcze głupsza baba moja odrzekła, że skoro napisali znaczy, że na dobrego konia postawili.

Ja się zapytuje publicznie: Czy aby na dobrego?

Pozdrawiam
                  Fugazi
                  • Gość: były głos na PO Re: odpowiadam Fugaziemu IP: 217.153.6.* 10.02.06, 20:42
                    szkoda że PO się rozpada przez chore ambicyjki szczecińskiej liderów czyt sławek
                    nitras i krzys zaremba buuu!
                    • Gość: kORAL Re: odpowiadam Fugaziemu IP: 83.168.75.* 13.02.06, 09:25
                      puknij się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka