Dodaj do ulubionych

wybierzmy Miss !

IP: *.members.com.pl 09.10.01, 15:34
Miss Forum - brzmi nieźle, prawda?
proponuję skład jury:
Mike,bury,ZetKa,Crazy,jawal,grogreg,greg.
kandydatki proszę o wpisy pod tym postem ;-)

Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: wybierzmy Miss ! IP: 212.244.77.* 09.10.01, 15:40
      Gość portalu: greg napisał(a):

> Miss Forum - brzmi nieźle, prawda?
      > proponuję skład jury:
      > Mike,bury,ZetKa,Crazy,jawal,grogreg,greg.
      > kandydatki proszę o wpisy pod tym postem ;-)
      >
      Ja mam kandydaturę że hej! Głosuje na Colleoniego. Wzglednie na jego wałacha.
      A jak nie odpowiada Wam płeć to na kobyłę wałacha. Kto za?
      >
      >
      >

• Gość: ZetKa Re: wybierzmy Miss ! IP: *.robotics.ntua.gr 10.10.01, 10:36
        > Ja mam kandydaturę że hej! Głosuje na Colleoniego. Wzglednie na jego wałacha.
        > A jak nie odpowiada Wam płeć to na kobyłę wałacha. Kto za?
        Eee tam, to juz lepiej na Sedine ;)
    • Gość: bury Re: wybierzmy Miss ? IP: 64.124.150.* 10.10.01, 09:26
      Ja to chyba na Mistera ;-)))
      Greg jak mogłeś zapomnieć naszych kochanych kobietach: mika, gabi, stettiner
      czi lijo ?
      Niektóre wprawdzei o ile mi wiadomo to już nie panny ale co tam - ja na nie
      głosuję ;-)
    • Gość: ZetKa Re: wybierzmy Miss ! IP: *.robotics.ntua.gr 10.10.01, 10:40
      > Miss Forum - brzmi nieźle, prawda?
      > proponuję skład jury:
      > Mike,bury,ZetKa,Crazy,jawal,grogreg,greg.
      > kandydatki proszę o wpisy pod tym postem ;-)
      Tylko jak one maja wkleic zdjecia? ;)
      • Gość: heinz Re: wybierzmy Miss ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 10:58
        Precz z samozwańczym komitetem jury. Zacznie się od wklejania zdjęć a skończy
        na testowaniu kandydatek do tytułu miss! Proponuję więc wybory jawne. Niech
        kandydatki napiszą których palców używają do pobudzania komputera...
        • bbury Re: wybierzmy Miss ! 10.10.01, 11:02
          Panu już podziękujemy...
        • Gość: ZetKa Re: wybierzmy Miss ! IP: *.robotics.ntua.gr 10.10.01, 11:12
          > Precz z samozwańczym komitetem jury.
          Nie samozwanczym. Po pierwsze greg zaproponowal kogos wiecej niz siebie, po
          drugie ZAPROPONOWAL, wiec mozesz rzucic inne propozycje...

> Zacznie się od wklejania zdjęć a skończy
          > na testowaniu kandydatek do tytułu miss!
          A co ci sie nie podoba? Zazdrosc cie zzera?
          Po pierwsze, jezeli to sie podoba zarowno czlonkom jury, jak i (ZWLASZCZA)
          kandydatkom, to czemu nie?
          Po drugie, to chyba nie musisz sie obawiac, dziewczyny na tym forum sa chyba
          raczej porzadne.

> Proponuję więc wybory jawne. Niech
          > kandydatki napiszą których palców używają do pobudzania komputera...
          Hihihi, dobre... jakies inne ciekawe pytania dla kandydatek?
      • bbury Re: wybierzmy Miss ! 10.10.01, 11:00
        Zatka - to już bez zdjęć nie dasz rady ? - w "Lecie z Radiem" od kilku lat
        wybierają Miss - to na forum się nie da ?

Co do zdjęć - był pomysł w wątku "Zdjecia codziennego Szczecina!!!!" - skoro
        zdjęcia Szczecina - to czemu nie Szczecinianek ;-)

Ale zanim ktoś kogoś zacznie wybirać - wartałoby ustalić regóły i ... warunki.
        np czy miss musi być miss? W przciwnym razie nas oprotestują i skończy sie na
        niczym ;(

• Gość: gabi Re: wybierzmy Miss ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 11:08
          Bury- przy Tobie nie mamy szans na koronę....Po takim tekście,wychwalającym
          red. - dostaniesz wszystko : całe podium(miejsce 1,2,3), kluczyki od fury i
          roczną sesję zdjęciową(na tle Sczecina...)
          • Gość: ZetKa Re: wybierzmy Miss ! IP: *.robotics.ntua.gr 10.10.01, 11:16
            > Bury- przy Tobie nie mamy szans na koronę....Po takim tekście,wychwalającym
            > red. - dostaniesz wszystko : całe podium(miejsce 1,2,3), kluczyki od fury i
            > roczną sesję zdjęciową(na tle Sczecina...)
            To trzeba jednak te warunki ustalic - zastrzec, ze miss wybieramy tylko wsrod
            kobiet ;)
            Btw to nie redakcja wybiera, tylko my...
          • bbury Re: wybierzmy Miss ! 10.10.01, 11:17
            Kiedy ja autentyczni Was lubię - obs'a też i nie widzę powodu by go brutalnie
            atakowano... ;(

Gabi: Czy to że wpisujesaz się w tym wątku znaczy że zgłaszasz swoją
            kandydaturę :-)) ??? ...
            • Gość: gabi Re: wybierzmy Miss ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 11:49
              bbury napisał(a):

> Kiedy ja autentyczni Was lubię - obs'a też i nie widzę powodu by go brutalnie
              > atakowano... ;(
              O obsa raczej się nie martw, wszak,, prawdziwa cnota krytyk się nie boi”(tylko
              nie dosłownie-bo w...!) . A te ...ataki to jakies takie ...pismackie(koledzy z
              branży?). Nas –prostych zjadaczy chleba razowego to raczej nie interesuje, chyba
              że ktoś ma ambicje zostać red.(właśnie! Kto?)

• Gość: ZetKa Re: wybierzmy Miss ! IP: *.robotics.ntua.gr 10.10.01, 11:15
          > Zatka - to już bez zdjęć nie dasz rady ? - w "Lecie z Radiem" od kilku lat
          > wybierają Miss - to na forum się nie da ?
          No wiesz, przyzwyczailem sie ze wybory Miss to konkurs pieknosci, zreszta zdaje
          sie ze gdzies kiedys widzialem zdjecia kandydatek do Miss "Lata z Radiem".
          Poza tym to mial byc joke ;)

> Co do zdjęć - był pomysł w wątku "Zdjecia codziennego Szczecina!!!!" - skoro
          > zdjęcia Szczecina - to czemu nie Szczecinianek ;-)
          Ale to nie sa takie zwykle, szare, codzienne Szczecinianki, to przecia NASZE
          Szczecinianki, takie jedyne, niepowtarzalne ;)

> Ale zanim ktoś kogoś zacznie wybirać - wartałoby ustalić regóły i ... warunki.
          > np czy miss musi być miss? W przciwnym razie nas oprotestują i skończy sie na
          > niczym ;(
          W koncu wybieramy i tak tylko dla siebie
          • bbury Re: wybierzmy Miss ! 10.10.01, 11:19
            to może wróćmy w takim razie do wątku "szukam mężą/żony" autorstwa Gabi ;-)))
            • Gość: gabi Re: wybierzmy Miss ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 11:25
              dajcie mu berło....a swoją drogą też chciałabym być jury - więc proponuje
              mieszame towarzystwo(bury - przepraszam, że się tak bardzo pomyliłam)
              • Gość: ZetKa Re: wybierzmy Miss ! IP: *.robotics.ntua.gr 10.10.01, 11:35
                > dajcie mu berło....a swoją drogą też chciałabym być jury - więc proponuje
                > mieszame towarzystwo(bury - przepraszam, że się tak bardzo pomyliłam)
                Zawsze mozesz oglosic konkurs na mistera ;)
              • bbury Re: wybierzmy Miss ! 10.10.01, 11:35
                NO - ale żeby mi to było ostatni raz ;-)))
    • Gość: osroga Re: wybierzmy Miss ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 22:31
      Może nie wybierajmy Miss, a raczej XIV Muzę ? To będzie ktoś bardziej atrakcyjny !
      XIII Muz już jest, ale one milczą, nic nam już nie powiedzą. XIV jeszcze się ukrywa - przed nią
      przyszłość !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka