Gość: greg IP: *.members.com.pl 09.10.01, 15:34 Miss Forum - brzmi nieźle, prawda? proponuję skład jury: Mike,bury,ZetKa,Crazy,jawal,grogreg,greg. kandydatki proszę o wpisy pod tym postem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: wybierzmy Miss ! IP: 212.244.77.* 09.10.01, 15:40 Gość portalu: greg napisał(a): > Miss Forum - brzmi nieźle, prawda? > proponuję skład jury: > Mike,bury,ZetKa,Crazy,jawal,grogreg,greg. > kandydatki proszę o wpisy pod tym postem ;-) > Ja mam kandydaturę że hej! Głosuje na Colleoniego. Wzglednie na jego wałacha. A jak nie odpowiada Wam płeć to na kobyłę wałacha. Kto za? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: wybierzmy Miss ! IP: *.robotics.ntua.gr 10.10.01, 10:36 > Ja mam kandydaturę że hej! Głosuje na Colleoniego. Wzglednie na jego wałacha. > A jak nie odpowiada Wam płeć to na kobyłę wałacha. Kto za? Eee tam, to juz lepiej na Sedine ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: wybierzmy Miss ? IP: 64.124.150.* 10.10.01, 09:26 Ja to chyba na Mistera ;-))) Greg jak mogłeś zapomnieć naszych kochanych kobietach: mika, gabi, stettiner czi lijo ? Niektóre wprawdzei o ile mi wiadomo to już nie panny ale co tam - ja na nie głosuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: wybierzmy Miss ! IP: *.robotics.ntua.gr 10.10.01, 10:40 > Miss Forum - brzmi nieźle, prawda? > proponuję skład jury: > Mike,bury,ZetKa,Crazy,jawal,grogreg,greg. > kandydatki proszę o wpisy pod tym postem ;-) Tylko jak one maja wkleic zdjecia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heinz Re: wybierzmy Miss ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 10:58 Precz z samozwańczym komitetem jury. Zacznie się od wklejania zdjęć a skończy na testowaniu kandydatek do tytułu miss! Proponuję więc wybory jawne. Niech kandydatki napiszą których palców używają do pobudzania komputera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: wybierzmy Miss ! IP: *.robotics.ntua.gr 10.10.01, 11:12 > Precz z samozwańczym komitetem jury. Nie samozwanczym. Po pierwsze greg zaproponowal kogos wiecej niz siebie, po drugie ZAPROPONOWAL, wiec mozesz rzucic inne propozycje... > Zacznie się od wklejania zdjęć a skończy > na testowaniu kandydatek do tytułu miss! A co ci sie nie podoba? Zazdrosc cie zzera? Po pierwsze, jezeli to sie podoba zarowno czlonkom jury, jak i (ZWLASZCZA) kandydatkom, to czemu nie? Po drugie, to chyba nie musisz sie obawiac, dziewczyny na tym forum sa chyba raczej porzadne. > Proponuję więc wybory jawne. Niech > kandydatki napiszą których palców używają do pobudzania komputera... Hihihi, dobre... jakies inne ciekawe pytania dla kandydatek? Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: wybierzmy Miss ! 10.10.01, 11:00 Zatka - to już bez zdjęć nie dasz rady ? - w "Lecie z Radiem" od kilku lat wybierają Miss - to na forum się nie da ? Co do zdjęć - był pomysł w wątku "Zdjecia codziennego Szczecina!!!!" - skoro zdjęcia Szczecina - to czemu nie Szczecinianek ;-) Ale zanim ktoś kogoś zacznie wybirać - wartałoby ustalić regóły i ... warunki. np czy miss musi być miss? W przciwnym razie nas oprotestują i skończy sie na niczym ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: wybierzmy Miss ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 11:08 Bury- przy Tobie nie mamy szans na koronę....Po takim tekście,wychwalającym red. - dostaniesz wszystko : całe podium(miejsce 1,2,3), kluczyki od fury i roczną sesję zdjęciową(na tle Sczecina...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: wybierzmy Miss ! IP: *.robotics.ntua.gr 10.10.01, 11:16 > Bury- przy Tobie nie mamy szans na koronę....Po takim tekście,wychwalającym > red. - dostaniesz wszystko : całe podium(miejsce 1,2,3), kluczyki od fury i > roczną sesję zdjęciową(na tle Sczecina...) To trzeba jednak te warunki ustalic - zastrzec, ze miss wybieramy tylko wsrod kobiet ;) Btw to nie redakcja wybiera, tylko my... Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: wybierzmy Miss ! 10.10.01, 11:17 Kiedy ja autentyczni Was lubię - obs'a też i nie widzę powodu by go brutalnie atakowano... ;( Gabi: Czy to że wpisujesaz się w tym wątku znaczy że zgłaszasz swoją kandydaturę :-)) ??? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: wybierzmy Miss ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 11:49 bbury napisał(a): > Kiedy ja autentyczni Was lubię - obs'a też i nie widzę powodu by go brutalnie > atakowano... ;( O obsa raczej się nie martw, wszak,, prawdziwa cnota krytyk się nie boi”(tylko nie dosłownie-bo w...!) . A te ...ataki to jakies takie ...pismackie(koledzy z branży?). Nas –prostych zjadaczy chleba razowego to raczej nie interesuje, chyba że ktoś ma ambicje zostać red.(właśnie! Kto?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: wybierzmy Miss ! IP: *.robotics.ntua.gr 10.10.01, 11:15 > Zatka - to już bez zdjęć nie dasz rady ? - w "Lecie z Radiem" od kilku lat > wybierają Miss - to na forum się nie da ? No wiesz, przyzwyczailem sie ze wybory Miss to konkurs pieknosci, zreszta zdaje sie ze gdzies kiedys widzialem zdjecia kandydatek do Miss "Lata z Radiem". Poza tym to mial byc joke ;) > Co do zdjęć - był pomysł w wątku "Zdjecia codziennego Szczecina!!!!" - skoro > zdjęcia Szczecina - to czemu nie Szczecinianek ;-) Ale to nie sa takie zwykle, szare, codzienne Szczecinianki, to przecia NASZE Szczecinianki, takie jedyne, niepowtarzalne ;) > Ale zanim ktoś kogoś zacznie wybirać - wartałoby ustalić regóły i ... warunki. > np czy miss musi być miss? W przciwnym razie nas oprotestują i skończy sie na > niczym ;( W koncu wybieramy i tak tylko dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: wybierzmy Miss ! 10.10.01, 11:19 to może wróćmy w takim razie do wątku "szukam mężą/żony" autorstwa Gabi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: wybierzmy Miss ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 11:25 dajcie mu berło....a swoją drogą też chciałabym być jury - więc proponuje mieszame towarzystwo(bury - przepraszam, że się tak bardzo pomyliłam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: wybierzmy Miss ! IP: *.robotics.ntua.gr 10.10.01, 11:35 > dajcie mu berło....a swoją drogą też chciałabym być jury - więc proponuje > mieszame towarzystwo(bury - przepraszam, że się tak bardzo pomyliłam) Zawsze mozesz oglosic konkurs na mistera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: wybierzmy Miss ! 10.10.01, 11:35 NO - ale żeby mi to było ostatni raz ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osroga Re: wybierzmy Miss ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 22:31 Może nie wybierajmy Miss, a raczej XIV Muzę ? To będzie ktoś bardziej atrakcyjny ! XIII Muz już jest, ale one milczą, nic nam już nie powiedzą. XIV jeszcze się ukrywa - przed nią przyszłość ! Odpowiedz Link Zgłoś