Gość: to ja IP: *.asternet.pl 23.02.06, 07:15 a kto jadł pączki w cukierni na Basenie Górniczym????-BAJKA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wizytka Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączki ... IP: 217.153.19.* 23.02.06, 07:16 Ha ! A nie mówiłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agoolec Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.chello.pl 23.02.06, 07:59 Najlepsze pączki sa na MAnhatanie!Dżem aż po łokciach cieknie.Dziś jest kolejka na pół alejki.Lepszych pączków nie jadłam i sa większe od standardowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:09 Faktycznie na basenie Górniczym pączki sa najsmaczniejsze. Ja i moja rodzina zawsze sie tam zaopatrujemy. Tej piekarni nie trzeba reklamy gazetowej. Reklamuje sie swoimi dobrymi wyrobami i miła obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:16 Nie chciało mi się iść dalej więc kupiłem po drodze w Aspordzie - porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:38 Skąd wiesz, że właśnie tam są najlepsze, skoro znasz tylko te? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.atrax.pl 23.02.06, 16:19 Choc czasami czlowiek ma wrazenie, ze na starym tluszczu robione... A paczek to istna wata! Bardzo dobre sa na Manhattanie, szczegolnie te male... Uwielbiam je, choc jadam kilka raz do roku tylko... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Dokładnie jak pisałem 3 dni temu!A Domnowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:45 Strasznie stronniczy ten wasz plebiscyt! Skandal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pączkożerca Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: 213.222.195.* 23.02.06, 08:21 I to jaka! Jem w pracy różane, a gdy będę wracał do domu, to znowu dokupię dla całej rodziny. Świeże, duże, pyszne i pachnące - po prostu pączkowy szczyt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łasuch Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.ssn.pl / 62.233.172.* 23.02.06, 08:22 Ja tez uwazam, ze najlepsze paczki sa na Manhatanie.Po prostu przepyszne, na sama mysl, dostaje slinotoku po kolana.Ale nie powiem, duzo dobrego tez slyszalam o paczkach na Basenie Gorniczym.Ale jeszcze nie mialam okazji skosztowac, bo tam mi po prostu nie po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZCZECINIANKA Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: 212.14.58.* 23.02.06, 09:19 Pączki z cukierni na Basenie Górniczym były pyszne na początku istnienia tej cukierni, a od dłuższego czasu są niedobre. Z Manhatanu nie jadłam, ale z Duetu są bardzo dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.g. Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.teleton.pl 23.02.06, 09:37 NAJLEPSZE SĄ NA MANHATANIE- uroczyście ogłaszam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient tendencyjne wyniki IP: *.system.szczecin.pl 23.02.06, 11:51 Niestety, ale zabrakło w tym plebiscycie kilku piekarni działających w naszym regionie - z APRODEM na czele, którego produkty osobiście uważam są znakomite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: tendencyjne wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 12:11 Jezeli to ten sam Asprod co mnie nakarmł to im już dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: tendencyjne wyniki 23.02.06, 14:08 Gość portalu: Troll napisał(a): > Jezeli to ten sam Asprod co mnie nakarmł to im już dziękuję. ja nie wiem jak możan być smakoszem czy amatorem pieczywa z "asprod" , ale ......są różne zboczenia może być i takie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: 83.168.121.* 23.02.06, 13:41 Zgadza sie na Basenie Gorniczym sa najlepsze. Dzis specjalnie pojechalam tam po poczki - sa swieze i cieple. Pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
mksvitos Manhattan !! 23.02.06, 15:51 Jak widze już parę osób wcześniej napisało, żer na Manhattanie są najlepsze pączusie. Świeże, gorące, pyszny dzemik, i do tego serwują sok z marchwii... pycha! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manhatan Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:37 dla mnie były dzisiaj gumowe dobre są ale w normalne dni a nie przy dzisiejszej masówce Odpowiedz Link Zgłoś
haniczka Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk 23.02.06, 17:02 Wygrał wczoraj Woźniak i u niego dzisiaj pączki były po 1,40. A ja kupiłam we Flerynce i były naprawdę niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada szkoly Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:18 uwazam ze paczki od pana malka z cukierni sa bardzo dobre sa smaczne ,swieze zawsze kupujemy w jego cukierni na prawobrzezu. Jest to czlowiek o dobrym sercu dla dzieci i takie sa jego paczki bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.asternet.pl 23.02.06, 18:52 NO ......i nie zawiodły mnie paczki z Basenu Górniczego!!!!!- są rewelacyjne nawet dzisiaj przy ( jak to wcześniej ktos napisał)masówce. Były cztery rodzaje- oczywiście kupiłam cztery rodzaje iiiiiiii......NIEBO W GĘBUSI , teraz zajadam i chwalę WAM drodzy forumowicze te pączki nad pączkami..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalenka Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: 213.155.191.* 23.02.06, 19:37 Jesli chodzi o paczki najlepsze sa z ,,GENIAL''. Naprawde polecam, sa rozne smaki paczkow jak i wielkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: 87.207.85.* 23.02.06, 22:16 Potwierdzam, że najsmaczniejsze kupne pączki jakie jadłam są na Manhattanie. Nie miałam czasu dzisiaj tam jechać, więc kupiłam w Bagietce - niestety kit, choć kiedyś mieli bardzo dobre z różą. Muszę kiedyś spróbować tych na Basenie. A tak w ogóle, to najlepsze pączki na świecie jadłam ze 20 lat temu - piekła je moja niedoszła teściowa. Mniam Odpowiedz Link Zgłoś