Dodaj do ulubionych

Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączki ...

IP: *.asternet.pl 23.02.06, 07:15
a kto jadł pączki w cukierni na Basenie Górniczym????-BAJKA!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wizytka Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączki ... IP: 217.153.19.* 23.02.06, 07:16
      Ha ! A nie mówiłam :))
    • Gość: Agoolec Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.chello.pl 23.02.06, 07:59
      Najlepsze pączki sa na MAnhatanie!Dżem aż po łokciach cieknie.Dziś jest kolejka na pół alejki.Lepszych pączków nie jadłam i sa większe od standardowych
      • Gość: misiek Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:09
        Faktycznie na basenie Górniczym pączki sa najsmaczniejsze. Ja i moja rodzina
        zawsze sie tam zaopatrujemy. Tej piekarni nie trzeba reklamy gazetowej.
        Reklamuje sie swoimi dobrymi wyrobami i miła obsługą.
        • Gość: Troll Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:16
          Nie chciało mi się iść dalej więc kupiłem po drodze w Aspordzie - porażka.
        • Gość: Koneser Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:38
          Skąd wiesz, że właśnie tam są najlepsze, skoro znasz tylko te?
        • Gość: K Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.atrax.pl 23.02.06, 16:19
          Choc czasami czlowiek ma wrazenie, ze na starym tluszczu robione... A paczek to istna wata! Bardzo dobre sa na Manhattanie, szczegolnie te male... Uwielbiam je, choc jadam kilka raz do roku tylko... ;)
      • Gość: Kris Dokładnie jak pisałem 3 dni temu!A Domnowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:45
        Strasznie stronniczy ten wasz plebiscyt! Skandal!!!!
    • Gość: pączkożerca Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: 213.222.195.* 23.02.06, 08:21
      I to jaka! Jem w pracy różane, a gdy będę wracał do domu, to znowu dokupię dla
      całej rodziny. Świeże, duże, pyszne i pachnące - po prostu pączkowy szczyt!!!
    • Gość: łasuch Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.ssn.pl / 62.233.172.* 23.02.06, 08:22
      Ja tez uwazam, ze najlepsze paczki sa na Manhatanie.Po prostu przepyszne, na
      sama mysl, dostaje slinotoku po kolana.Ale nie powiem, duzo dobrego tez
      slyszalam o paczkach na Basenie Gorniczym.Ale jeszcze nie mialam okazji
      skosztowac, bo tam mi po prostu nie po drodze.
    • Gość: SZCZECINIANKA Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: 212.14.58.* 23.02.06, 09:19
      Pączki z cukierni na Basenie Górniczym były pyszne na początku istnienia tej
      cukierni, a od dłuższego czasu są niedobre.
      Z Manhatanu nie jadłam, ale z Duetu są bardzo dobre :)
      • Gość: k.g. Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.teleton.pl 23.02.06, 09:37
        NAJLEPSZE SĄ NA MANHATANIE- uroczyście ogłaszam i polecam.
    • Gość: klient tendencyjne wyniki IP: *.system.szczecin.pl 23.02.06, 11:51
      Niestety, ale zabrakło w tym plebiscycie kilku piekarni działających w naszym
      regionie - z APRODEM na czele, którego produkty osobiście uważam są znakomite.
      • Gość: Troll Re: tendencyjne wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 12:11
        Jezeli to ten sam Asprod co mnie nakarmł to im już dziękuję.
        • piotr33k2 Re: tendencyjne wyniki 23.02.06, 14:08
          Gość portalu: Troll napisał(a):

> Jezeli to ten sam Asprod co mnie nakarmł to im już dziękuję.
          ja nie wiem jak możan być smakoszem czy amatorem pieczywa z "asprod" ,
          ale ......są różne zboczenia może być i takie.
    • Gość: sharky Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: 83.168.121.* 23.02.06, 13:41
      Zgadza sie na Basenie Gorniczym sa najlepsze. Dzis specjalnie pojechalam tam po
      poczki - sa swieze i cieple. Pycha.
    • mksvitos Manhattan !! 23.02.06, 15:51
      Jak widze już parę osób wcześniej napisało, żer na Manhattanie są najlepsze
      pączusie.
      Świeże, gorące, pyszny dzemik, i do tego serwują sok z marchwii...
      pycha! polecam
    • Gość: Manhatan Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:37
      dla mnie były dzisiaj gumowe
      dobre są ale w normalne dni
      a nie przy dzisiejszej masówce
    • haniczka Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk 23.02.06, 17:02
      Wygrał wczoraj Woźniak i u niego dzisiaj pączki były po 1,40. A ja kupiłam we
      Flerynce i były naprawdę niezłe.
    • Gość: rada szkoly Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 17:18
      uwazam ze paczki od pana malka z cukierni sa bardzo dobre sa smaczne ,swieze

zawsze kupujemy w jego cukierni na prawobrzezu. Jest to czlowiek o dobrym sercu
      dla dzieci i takie sa jego paczki bardzo dobre
    • Gość: to ja Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: *.asternet.pl 23.02.06, 18:52
      NO ......i nie zawiodły mnie paczki z Basenu Górniczego!!!!!- są rewelacyjne
      nawet dzisiaj przy ( jak to wcześniej ktos napisał)masówce. Były cztery rodzaje-
      oczywiście kupiłam cztery rodzaje iiiiiiii......NIEBO W GĘBUSI , teraz
      zajadam i chwalę WAM drodzy forumowicze te pączki nad pączkami.....
      • Gość: magdalenka Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: 213.155.191.* 23.02.06, 19:37
        Jesli chodzi o paczki najlepsze sa z ,,GENIAL''. Naprawde polecam, sa rozne
        smaki paczkow jak i wielkosc.
    • Gość: Beatka Re: Wyniki plebiscytu "Gazety" na najlepsze pączk IP: 87.207.85.* 23.02.06, 22:16
      Potwierdzam, że najsmaczniejsze kupne pączki jakie jadłam są na Manhattanie.
      Nie miałam czasu dzisiaj tam jechać, więc kupiłam w Bagietce - niestety kit,
      choć kiedyś mieli bardzo dobre z różą. Muszę kiedyś spróbować tych na Basenie.
      A tak w ogóle, to najlepsze pączki na świecie jadłam ze 20 lat temu - piekła je
      moja niedoszła teściowa. Mniam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka