Dodaj do ulubionych

wojna głupców!!!

26.02.06, 14:57
na szczecińskim forum:((((((jak zwykle...
Obserwuj wątek
    • exman Re: wojna głupców!!! 26.02.06, 15:18
      wiesz, może nie wszystkich to dotyczy, jak masz ochotę i wiedzę, to może byś tak
      doprecyzował, co ?
      • erykxxx Re: wojna głupców!!! 26.02.06, 15:37
        jestem po prostu zażenowany poziomem dyskusji na forum...czasem ktoś nawet
        wrzuci ciekawy post,ale zaraz XXL;M.P.czy inny NAMIĘTNY forumowicz zacznie o
        polityce,albo o seksie( wiadomo o kim piszę !!! )panowie na forum-humorum
        zaprasszam...
        • zona.pijaka Re: wojna głupców!!! 26.02.06, 15:42
          erykxxx napisał:
          > jestem po prostu zażenowany poziomem dyskusji na forum...czasem ktoś nawet
          > wrzuci ciekawy post,ale zaraz XXL;M.P.czy inny NAMIĘTNY forumowicz zacznie o
          > polityce,albo o seksie( wiadomo o kim piszę !!! )panowie na forum-humorum
          > zaprasszam...

Byłam tam, nie ma tam nic ciekawego. Nie widziałam tam twojego nicka. Może
          wysyłać kogokolwiek, wynoś się sam.
          • erykxxx Re: wojna głupców!!! 26.02.06, 17:06
            zona pijaka-no tak ...zapomniałem wspomnieć-przepraszam:(
        • Gość: labatt Re: wojna głupców!!! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 15:54
          Wczoraj zastanawialam sie,czy forumowe zachowanie przeklada sie na
          real.Wyobrazam sobie taka sytuacje...Przychodzi gosc do tartaku i pyta o
          firme,ktora buduje drewniane domy.Ot,moze dostanie odpowiedz....
          drewno....drewniane domy -takie wolne skojarzenie;) -a pracownik tartaku na
          to 'Zapytaj pan Jurczyka".Nie wie -wiec atakuje...
          Na forum humorum ,w poscie 'kiedy bylem maly -myslalem ze...' -ktos za kilka
          lat wpisze....kiedy bylem maly myslalem,ze forum jest stworzone tylko dla mnie
          i ze odbiorcami sa ludzie dokladnie tacy jak ja.A moderator nie kasuje moich
          postow i wypowiedzi -bo sa wyjatkowej wagi,madre i maja wartosc dla pokolen...
          • Gość: kapitanAS Re: wojna głupców!!! IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 17:35
            zgadzam sie z zalozycielem,
            te forum niczemu nie sluzy, na pewno nie szczecinowi. chcialbym,alejednak nie
            moge miec takiego przeswiadczenia. mnostwo ludzi o waskich horyzontach, za to
            ogromnej megalomanii..
            przesiaduja tutaj po kilkanascie godzin dziennie. uzaleznieni od netu. nic
            ciekawego nie maja do powiedzenia w temacie a mimo to sie udzielaja. jest takie
            przyslowie: jesli ktos zna sie na wszystkim to nie zna sie na niczym... wypisz,
            wymaluj conajmniej kilkanascie postaci stad. na dodatek forum ma nieczytelna
            forme...otwierasz a tam znowu to samo...czyli zupelnie nic. no moze cos, bo
            jednak sa literki, tylko ze o zerowej tresci..
            • Gość: tony Re: wojna głupców!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:39
              A dzieje się tak dlatego że forum zostało zdominowane przez kilka osób, które
              poza tym, że nie mają nic do powiedzenia, to prowadzą między sobą na forum
              swoje prywatne dyskusje. Takie towarzystwo wzajemnej adoracji w nicnierobieniu.
              • Gość: kapitanAS Re: wojna głupców!!! IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 17:42
                ale i tak zachowaja dobre samopoczucie. tylko jakmozna caly dzien od rana
                spedzac na forum?!?!?! nikt ich juz nie bierze na powaznie, ale w ilosci
                wysylania postow sa nie do przebicia. istnieje taka jedna madra zasad: "nie
                masz nic do powiedzenia, nie wciskaj!"
                • erykxxx Re: wojna głupców!!! 26.02.06, 18:27
                  można spędzać dnie na forum...zwłaszcza gdy się jest w pracy...jutro
                  poniedziałek,od rana namiętni forumowicze zaczną się udzielać...w weekend ,albo
                  piją,albo nie maja neta w domu,albo nawet przed rodziną(żona ,dzieci)wstyd im
                  się ujawnic,że ten nick jest ich i jak to ciężko cały tydzień pracują...
    • Gość: andreas pozwole sobie IP: *.centertel.pl 26.02.06, 19:36
      pozwole sobie zauwazyc, iz takie madre forum było...
      nazywało sie chyba "z otwarta przyłbica" czy jakoś tak...
      bardzo tam były madre i tylko madre wpist i... juz go nie ma!

Tak sie niestety składa, iz te wpisy powiedzmy nie zawsze na temat
      czy tez nie zawsze głębokie myslowo, mozna nie czytać...
      ale przyciagaja na to forum i te madre nicki i te powiedzmy mniej...
      I jedne i drugie robia "ruch w interesie" i wierzcie mi,
      gdy beda same mądre to wtedy... nie bedzie tego forum,
      bo tych kilku wejść....

Dodam jeszcze, iz piosanie sobie a muzom, mniej bawi...
      a to zabawa przeciez!
      A i te madre powiedzmy watki czy posty czytaja i Ci mnie i wiecej madrzy!
      Czytaja i mysla, kazdy jak tam umi>
      Ja mniej, inni wiecej...

I o to chodzi, o to chodzi.... przynajmmniej niektórym...
      a jak komu wadzi,
      to Albert i dyrgosia moga zainicjowac forum "tylko madrych"...
      Klasy z samych geniuszy niestety sie nie sprawdzają...
      a i to forum to nie zadna katedra...
      ot zwykłe forum prezy gazedcie piszacej i osmietnikach i o chodnikach,
      a jak kto chce madre .... prosze bardzo do rzeczpospolitej czy innej...

To nie mus czytać i pisac!
      • Gość: kapitanAS Re: pozwole sobie IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 19:49
        po tysiecznym poscie juz malo klarownie sie wyrazasz. zrob sobie przerwe.
        • Gość: andreas Re: pozwole sobie IP: *.centertel.pl 26.02.06, 20:01
          to może prosciej!

Przymusu czytania nie ma, jak i przymusu pisania!
          Forum to nie miejsce na referaty naukowe!
          Gazeta tworzy forum dla swoich czytelników, a nie dla kadry naukowej...
          Gazeta pisze i Jurczyku i o smietniku... bo to codzienna gazeta,
          a nie periodyk naukowy!
          Tacy czytelnicy tu wchodza i czytaja i pisza!
          Gazeta chce poprzez forum propogawoac swój tytuł i swoje mysli...
          i nie kieruje gazety do wysublimowanej elity intelektualnej!

taka forma wypowiedzi na forum była, nazywała sie bodaj "z otwara przyłbicą"
          były tam madre i bardzo wypoeiwdzi i... zlikwidowano,
          ze wzgledu na małe zainteresowanie...
          i tak to jest periodyki naukowe maja małe grono czytelników,
          a Gazecie zalezy na wiekszym gronie niz... pięć osób
          zorientowanych w temacie!

A jak kto chce naukowo i na temat,
          to chyba nie szuka tego w codziennej gazecie!
          A jak szuka, to informuje że źle szuka!

Czy teraz jasno... jak nie to przepraszam....
          • szpilkaa1 Re: pozwole sobie 26.02.06, 20:09
            andreas... to naprawde Ty to napisales czy ktos sie podszyl pod Ciebie?:-))
            Nawet mi sie podobala wypowiedz.
            • Gość: andreas Re: pozwole sobie IP: *.centertel.pl 26.02.06, 20:14
              to ja, ja...
              po małym odwyku!

Nie rozumiem, przeciez jest nawet na portalu Gazety tyle forów,
              a i tak wchodza na to i te próbuje przestawiac...
              ale po co... w gazecie dla kazdego jest cos...
              na pewno sa fora dla madrych i kompetentnych!

To jest dla jatrzenia i sondowania i temetow wystawiania dziennikarzom,
              przeciez tez laikom w tematach, jako i my... no wiekszośc z nas!
              • szpilkaa1 Re: pozwole sobie 26.02.06, 20:17
                Gość portalu: andreas napisał(a):

> to ja, ja...
                > po małym odwyku!

zawsze przypominales mi Kubusia Puchatka (zreszta juz Ci to wczesniej
                powiedzialam) a teraz napisales tak, ze mi zaimponowales;)
              • Gość: kapitanAs Re: pozwole sobie IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 20:18
                wiec pewnie akceptujesz mozliwosc prezentowania zupelnie roznych pogladow od
                twojego takze i tutaj. mnie nie chodzi o naukowe wypoweidzi a o dobre obyczaje.
                zapewne moj glos jest reprezentatywny dla co poniektorych, wiec sie tak mna nie
                przejmuj.
        • Gość: kapitanAS Re: pozwole sobie IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 20:03
          a tak swoja droga, wogole to jaki koles!!! bezczelny po calosci. zeby mowic nam
          co mamy robic?! no wlasnie o takich toczy sie ten watek...
          • Gość: kapitanAS Re: pozwole sobie IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 20:04
            wez sie czlowiek wylacz stad. w dodatku atakuje moje kompetencje
            intelektualne... wierzyc sie nie chce. uderz w stol a nozyce sie odezwa. i to z
            jakim brzekiem!!!!
            • Gość: kapitanku Re: pozwole sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 20:15
              policz do 10 i przeczytaj co pitolisz, przerost formy nad treścią; co i komu
              chcesz udowodnić?
              adreas - prościej i bardziej klarownie nie da się tego powiedzieć, ale widać,
              problemy z czytaniem ze zrozumieniem kapiańcia dopadły, stąd ta frustracja

...kompetencje intelektualne, cóż, musisz jeszcze nad nimi trochę popracować
              • Gość: kapitanAs Re: pozwole sobie IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 20:19
                nastepny dobrze wychowany i niestety nieco zsfrustrowany.
            • Gość: andreas Re: pozwole sobie IP: *.centertel.pl 26.02.06, 20:21
              alez w żadnym bądź razie nie watpie
              w Twoje drogi Asie "kompetencje intelektualne" - cokolwiek to znaczy!
              Ba wiecej, cenie Twoje dążenie do czytania madrych wypowiedzi na forum.
              To Ty watpisz raczej w nasze intelektualne mozliwosci...
              nasze tu pisujacych!

Zapewne którys z forumów wskaże Tobie bardziej naukowe czy intelektualne
              miejsce do rozwijania twoich "kompetencji"...
              Powtarzam, nie szukaj tego w brukowej gazecie...
              Gazecie starajacej sie przyciagnąc i Ciebie i mnie madrych jak ja...

Zrozum Gazeta poszerza grono czytelników a nie zawęża...
              a nie wszyscy posiadaja wystarczająced "kompetencje intelektualne"...
              ale kazdy ma prawo wypowiedzi!
              Czy to sie komus podoba czy nie, acz decyduje o tym właściciel portalu!
              • dyrgosia Re: pozwole sobie 26.02.06, 20:24
                Andreas niech Cię uścisnę...:-)
              • szpilkaa1 Re: pozwole sobie 26.02.06, 20:24
                andreas - rzeczywiscie przydal Ci sie ten odwyk;))
                • Gość: marian paździoch Re: pozwole sobie IP: *.chello.pl 26.02.06, 20:26
                  szpilkaa1 napisała:

> andreas - rzeczywiscie przydal Ci sie ten odwyk;))

szkoda go.
                  dobry był z niego herbatnik
                  :)

mp
                  • szpilkaa1 Re: pozwole sobie 26.02.06, 20:28
                    teraz mi bardziej odpowiada - spojrzalam na niego nie mruzac oka;-)
                    • Gość: marian paździoch Re: pozwole sobie IP: *.chello.pl 26.02.06, 20:38
                      ale ale, może to mu się odbić na zdrowiu.

mp
                      • szpilkaa1 Re: pozwole sobie 26.02.06, 20:39
                        myslisz o jakis skutkach ubocznych?:-(
                        • Gość: marian paździoch Re: pozwole sobie IP: *.chello.pl 26.02.06, 20:43
                          dokładnie i nieodwracalnych.

dla zdrowotności, jednego głębszego dziennie powinien.
                          tak, żeby nie wpadł w nałóg.

mp
                          • szpilkaa1 Re: pozwole sobie 26.02.06, 20:46
                            ale teraz wyrazniej gada - trafia to do mnie:-))
                            wole Go odnowionego:-)
              • Gość: kapitanAs Re: pozwole sobie IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 20:27
                nie bede sie bawil w gladkie gadki, bo dysponuje nieco ograniczonym czasem. za
                to osoby o czasie nieograniczonym demoluja te forum i tylko moja sprawa jest co
                przez swoje wpisy chce osiagnac,chyba ze nie godzisz sie na to,zebym postepowal
                zgodnie z tym co uwazam za sluszne. jedyna metoda prowadzenia dyskusji tutaj
                jest atak i pouczanie innych.
                ps. na zwyklych obywatelach tego miasta zalezy mi prawie jak na nikim innym,
                wiec nie uprawiaj dluzej w stosunku do mnie łopatologii.
      • Gość: marian paździoch Re: pozwole sobie IP: *.chello.pl 26.02.06, 20:09
        Gość portalu: andreas

zostaw to.
        tego przypadku nie da się uratować.

mp
        • Gość: kapitanAs Re: pozwole sobie IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 20:14
          no pieknie. nastepny, ktory juz wszystko o mnie wie. kolko wzajemnej adoracji
          wkroczylo do akcji. smiech na sali. mozecie sobie tworzyc wyimaginowana
          rzeczywistosc, w koncu wiekszosc czasu spedzacie w wirtualnej przestrzeni...
          • Gość: bazyl Re: pozwole sobie IP: *.speed.planet.nl 26.02.06, 20:31
            Kapitanie, zamiast obrazac sie na Andreasa (sluszne) slowa proponuje abys sam
            podniosl intelektualna poprzeczke tego forum poprzez pisanie madrych i
            ciekawych postow. Na pewno wszyscy z ciekawoscia poczytaja, a i intelektualnie
            sie wzmocnia :).
            Natomiast jesli tak Cie to forum mierzi ze juz zdzierzyc nie mozesz, to
            rzeczywiscie poszukaj innego... Tyle ich jest...
            • Gość: kapitanAs Re: pozwole sobie IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 20:36
              nie ma innego tak ważnego,bo powszechnego forum dla szczecinian. brakuje mi
              przede wszystkim osob cieplych, takich, ktore znamy z zycia, z ktorymi
              wiekszosc ludzi lubi przebywac, bo sa ostoja spokoju i sa zrownowazone. tego,
              akuratnie na tym forum nie dostrzegam, bo tu sie 'niszczy' osoby a to poprawia
              zawsze jakosc forum diametralnie. tyle agresji jest nie do zaakceptowania na
              dluzsza mete.
              bardzo lubie dolaczac siie do roznych watkow, natomiast jak sie czyta, co tu
              sie wypisuje to rece opadaja i ochota przechodzi.
              • anna_maria Re: pozwole sobie 26.02.06, 20:40
                brakuje mi
                > przede wszystkim osob cieplych, takich, ktore znamy z zycia, z ktorymi
                > wiekszosc ludzi lubi przebywac, bo sa ostoja spokoju i sa zrownowazone. tego,
                > akuratnie na tym forum nie dostrzegam, bo tu sie 'niszczy' osoby a to
                poprawia
                > zawsze jakosc forum diametralnie. tyle agresji jest nie do zaakceptowania na
                > dluzsza mete.

wzruszyła mnie Twoja historia
                • Gość: kapitanAS Re: pozwole sobie IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 20:47
                  nastepna kulturalna inaczej.
                • Gość: kapitanAS Re: pozwole sobie IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 20:50
                  oraz, byc moze, niewiele takich ludzi w twoim otoczeniu, bo nie rozumiesz, lub
                  nie chcesz zrozumiec o czym tutaj pisze.
                  x dla ciebie
              • Gość: labatt Re: pozwole sobie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 20:43
                Kapitanie -rozczuliles mnie.Przytulam Cie wirtualnie - jak siostra brata.A Ty
                Andy - daj grabe...Czuc swieza koszule w Twoich wypowiedziach.Na pewno miales
                udany weekend!
              • szpilkaa1 Re: pozwole sobie 26.02.06, 20:45
                kapitan, tutaj sie zgadzam z Toba.
                Czasami jak czytam forum to widze jedna wielka agresje - zreszta nie ma sie co
                dziwic bo w gazetach mamy to samo...
                Negatywna informacja jest "ciekawsza" a opluwanie jest trendy.
                • Gość: kapitanAS Re: pozwole sobie IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 20:46
                  no i pokutuje wzor zaszzcepiony w wielu gleboko przez blackexita. to sie widzi.
                  rozne fora, roznie bywa.
                • Gość: labatt Re: pozwole sobie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 20:48
                  Opluwanie nigdy nie bylo i nie jest trendy,ale wiem co masz na mysli.Jak to
                  mowi moj kolezka...dawno wojny nie bylo - i ludzie musza odreagowac.MNie mocno
                  zastanawia,ze ma forach mozna zmieszac z blotem czlowieka -zaznaczajac przy
                  tym,ze nie zna sie osoby,ale domysla sie powodow takiego a takiego
                  zachowania.Przeciez nasze domysly to nic innego - jak odzwierciedlenie naszych
                  mysli i postepowan.
                  • szpilkaa1 Re: pozwole sobie 26.02.06, 20:53
                    Gość portalu: labatt napisał(a):

>MNie mocno zastanawia,ze ma forach mozna zmieszac z blotem czlowieka

- niektorym sie wydaje, ze anonimowosc daje im to prawo. Forum niestety teraz
                    spelnia inna role - negatywna.
                    • Gość: labatt Re: pozwole sobie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 20:57
                      Szpilko - kontynuacja moich spostrzezen ...a do tego,zeby odpowiedziec na
                      ogloszenie - trzeba sie zalogowac...Nie rozumiem tego.
                • Gość: tony Re: pozwole sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:13
                  Na tym forum nie ma negatywnych informacji
                  Na tym forum są paszkwile, pomówienia i wyzwiska.
                  Pokaż mi jedną negatywną info, przekazaną w neutralnym tonie.
                  • Gość: andreas Re: pozwole sobie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.06, 21:25
                    MOJA wypowiedx jest chyba w tym watku powiedzmy "negatywna"
                    (jezeli dobrze zrozumiałem sens negatywnosci),
                    a chyba nie jest napastliwa!
                    Tak samo jest w innych watkach!

Posty, które mne nie interesuja, bo sa osobiste,
                    bo sa chatowe, bo nie na temat... opuszczam, po prostu nie czytam!
                    A z kazdej staram sie jak potrafie najlepiej czegos dowiedzieć...
                    A jak kto nie umie przebierac, to niech nie słucha radia i TV...
                    bo tam lawina czesto sprzecznych opinii!
              • Gość: mamoniowa Re: pozwole sobie IP: 62.69.202.* 26.02.06, 20:47
                Nie generalizuj kapitanie. Owszem, sa wątki wzbudzajace wiele emocji, zdarzaja
                sie ostre dyskusje, ale najwyrazniej pominales inne tematy. Nie zarzucaj temu
                forum tylko i wylacznie agresji, chamstwa. Przypomnij sobie, gdy wizytka
                cieszyla sie z promocji syna do nastepnej klasy. Jesli tam nie dostrzegasz
                ciepla, musisz byc niewrazliwym czlowiekim...
              • Gość: bazyl Re: pozwole sobie IP: *.speed.planet.nl 26.02.06, 20:50
                No masz troche racji, nie da sie ukryc. Wyzej stoi tu drwina, a niejednokrotnie
                brutalne chamstwo niz serdecznosc...
                Ale przynajmniej zahartowac sie mozna...
                Mnie osobiscie oprocz chamstwa przeszkadzaja jeszcze straszliwe bledy
                ortograficzne u niektorych.
                • szpilkaa1 Re: pozwole sobie 26.02.06, 20:54
                  Gość portalu: bazyl napisał(a):

> Mnie osobiscie oprocz chamstwa przeszkadzaja jeszcze straszliwe bledy
                  > ortograficzne u niektorych.

- a ja mam w rodzinie dyslektykow wiec patrze na to inaczej - sama zlapalam sie
                  na robieniu bledow;))
                • Gość: kapitanAs Re: pozwole sobie IP: *.iscnet.pl 26.02.06, 20:56
                  jezyk polski sznuje i to bardzo. wybaczcie brak polskich znakow,ale to wynika z
                  przyzwyczajenia a i tak nasze mozgi radza sobie z tym doskonale. mnie o wiele
                  nie chodzi, tylko o lut kultury osobistej. a sami widzicie jakie posty sie
                  posypaly.
                  mamoniowo moja droga. nie czytam wszystkich watkow. tego nie widzialem. jednak
                  jedna jaskolka wiosny nie czyni.
                  niestety musze ustapic miejsca i nie moge kontynuowac rozmowy. pozdrawiam i
                  zapewniam,ze cel, ktory mi przyswieca jest obiektywnie pozytywny, bo chodzi mi
                  wylacznie o dobre obyczaje. a niektorzy zawsze zobacza to co chca zobaczyc.
                • Gość: andreas Re: pozwole sobie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.06, 20:57
                  Bazyl i zauwazyłem, iz gdy ktos robi bardzo rażące błędy ortograficzne
                  zawsze znajdzie sie ktos mniej lub bardziej zyczliwie,
                  to wytykajacy!
                  A wiec forum i uczy!
                  Czasami błąd jest wynmikiem szybkosci klepania, czasami braku wiedzy!
                  Zwracajmy na to uwage,
                  bedzie więc forum spełniało i funkcje edukacyjne.

Co do agresji... obecna jest nam w realu!
                  jest i tutaj.
                  Ale w tej fali da sie wyodrebnić ciepełko i zyczliwość,
                  da sie znależć postawy do nasladowania...
                  Nie raz na forum przepraszałem...
                  (raz tylko za ekspresje)... a wiec uczmy sie i bycia zyczliwymi!
                  Najlepiej uczy sie od innych...
                  • Gość: andreas Re: pozwole sobie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.06, 21:02
                    ja, przyznaje, choć czesto zauwazam jakies błędy ortograficzne nie wytykam,
                    gdyz nie chce by odebrano to jako atak ...
                  • beatrix13 Re: pozwole sobie 26.02.06, 21:02
                    a ja się cieszę,że już po ataku klonów i forum wraca powoli do normy
                    sympatycznej
                    • dyrgosia Re: pozwole sobie 26.02.06, 21:04
                      Niestety Bea obawiam się ,że im bliżej wyborów tym będzie gorzej...
                      • beatrix13 Re: pozwole sobie 26.02.06, 21:09
                        cały ten żałosny spektakl zaswiadczył o małości pacyny,
                        szkoda tylko forum było,
                    • Gość: mamoniowa Re: pozwole sobie IP: 62.69.202.* 26.02.06, 21:08
                      Bea, a czymze zasluzylas na takie zainteresowanie i zaangazowanie wymienionych
                      klonow ? :-)Popatrz, ktos musial kilka kont zalozyc.
    • Gość: andreas Kapitanie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.06, 20:46
      nikt nikogo stad nie wyrzuca,
      a wrecz przeciwnie!
      Kazdy z tu pisujacych na jakis temat wie na pewno wiecej od innych,
      taka osoba jestes i TY!
      Dostrzeżesz niewiedze, brak komptencji, niezrozumienie...
      zwróc uwage i popraw... wiecej zrobisz pozytku!
      Na pewno osoby potrafiace i chcace czytac,
      znajda tu informacje...
      a jak ktos nie chce nie musi czytac o sraczce,
      a spokojnie jego rozsadny głos bedzie zawuwazony
      w dyskusji o idei powstania nowego województwa, rozwoju regionu
      czy tez tylko ptasiej grypie czy chocby wypadkach drogowych
      albo nawet komunikacji miejskiej....

Czytaja mysli innych ludzi sami stajemy sie madrzejsi!
      Także dzieki Twojej wypowiedzi!
      potrzebne sa i takie dyscyplinujace nas... Nas Ciebie, mnie i innych!

Są watki bardzo miejskie i bardzo szczecińskie!
      Sa watki jatrzace, sa spokojne, sa krytykujace i krytykackie...
      trzeba umiec czytac, jak w zyciu... przebierac i odsiewac plewy!
      • Gość: bazyl Re: Kapitanie! IP: *.speed.planet.nl 26.02.06, 20:54
        Ciesze sie, ze Cie znowu widze, Anreas :)
        • Gość: bazyl Re: Kapitanie! IP: *.speed.planet.nl 26.02.06, 20:56
          To tak troche w ramach podwyzszania poziomu serdecznosci :)
    • Gość: labatt Re: Zaniepokojenie. IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 21:09
      Wyczuwam nutke tesknoty za tym...Czy jest mozliwe lubienie nielubianego?
      • beatrix13 Re: Zaniepokojenie. 26.02.06, 21:11
        jak to czym mamoniowa siostro,
        krytyką tej,która krytyki nienawidzi i mści się za nia,
        taka jedna niezaradna radna
        • Gość: mamoniowa Re: Zaniepokojenie. IP: 62.69.202.* 26.02.06, 21:13
          oj, coraz wiecej beatrix!
      • szpilkaa1 Re: Zaniepokojenie. 26.02.06, 21:13
        Gość portalu: labatt napisał(a):

> Wyczuwam nutke tesknoty za tym...Czy jest mozliwe lubienie nielubianego?

"- pokochaj swego wroga" albo "od nienawisci do milosci jeden krok" albo "kto
        sie czubi ten sie lubi" ... a mnie juz mierzi ta ich wojenka
        • Gość: labatt Re: Zaniepokojenie. IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 21:15
          Tak,jest to chore i daje odwrotny od zamierzonego efekt.Aj,slaby z Ciebie
          psycholog Bea...
          • beatrix13 Re: Zaniepokojenie. 26.02.06, 21:19
            na szczęście nie znam prywatnie,
            niepokoi mnie styl działania jako radnej tej baby,szkodzenie miastu i szum
            medialny,który stwarza wokół własnej osoby no i ambicja objęcia kluczowego
            stranowiska w mieście po najbliższych wyborach,
            a ostatnio chamski atak klonów w jej wykonaniu i z jej polecenia
            • szpilkaa1 Re: Zaniepokojenie. 26.02.06, 21:24
              beatrix13 napisała:

> na szczęście nie znam prywatnie,
              > niepokoi mnie styl działania jako radnej tej baby,szkodzenie miastu i szum
              > medialny,który stwarza wokół własnej osoby no i ambicja objęcia kluczowego
              > stranowiska w mieście po najbliższych wyborach,
              > a ostatnio chamski atak klonów w jej wykonaniu i z jej polecenia

becia - nie wiem dlaczego ale jestescie do siebie bardzo podobne i szczerze
              mowiac im bardziej ja atakujesz tym wieksza reklame jej robisz.
              Poza tym jaka mozesz miec pewnosc, ze te klony "to w jej wykonaniu i z jej
              polecenia"? Znowu tylko insynuacje? Tylko na tyle Cie stac?
              • Gość: labatt Re: Zaniepokojenie. IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 21:27
                Beatrix...a czy zauwazylas ostatnio,ze solniczka przesuwa sie a to w prawo,a to
                w lewo,a pod stolem siedzi brodaty chlopiec i syczy przez uszy?
              • Gość: labatt Re: Zaniepokojenie. IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 21:28
                To w zwiazku z tym atakiem klonow Jacyny.
              • beatrix13 Re: Zaniepokojenie. 26.02.06, 21:28
                a ciebie szpilko tylko na sarkastyczne "becia"
                stać?;
                jednak pochwalasz atak klonów i chamskie podszywanie się pod innych,
                masz prawo do własnego zdania,ale świadczy ono o tobie
                • szpilkaa1 Re: Zaniepokojenie. 26.02.06, 21:33
                  beatrix13 napisała:

> a ciebie szpilko tylko na sarkastyczne "becia"
                  > stać?;
                  > jednak pochwalasz atak klonów i chamskie podszywanie się pod innych,
                  > masz prawo do własnego zdania,ale świadczy ono o tobie

- "becia" jest czule zreszta i tak nie masz na imie Beata...
                  Nie pochwalam ataku klonow... zreszta klony bylyby gdyby nazywaly sie dokladnie
                  tak jak Ty. Kadzy kto umie czytac zobaczy roznice w tych nickach. Nie rozumiem
                  Twojej histerii.
                  Moje zdanie swiadczy o mnie i wydaje mi sie, ze generalnie mysle pozytywnie.
                  • beatrix13 Re: Zaniepokojenie. 26.02.06, 21:37
                    to nie chodzi o zauważanie różnicy w numerkach,a o zaśmiecanie forum,
                    które zaczęło się bodajże w czwartek i w kilku wątkach przez klony założonych
                    na ich kilkadziesiąt wpisów moich ad vocem było kilka,
                    empatycznie wyobraź sobie szpilkę1,2,3,4,5....,no i chamskie zagrywki wobec
                    ciebie
                    • szpilkaa1 Re: Zaniepokojenie. 26.02.06, 21:43
                      a kim Ty jestes zeby decydowac co jest smieciem a co nie?

Wyobraz sobie becia, ze zalogowalam sie jako szpilkaa1 nie dlatego, ze chcialam
                      ale dlatego, ze szpilka byla zajeta, wiec gdyby tak przyszla na forum "szpilka"
                      to mialaby do mnie pretensje czy tez nie, ze podszywam sie pod nia?
                      Zakrecilas sie w swym mysleniu.
            • Gość: mamoniowa Re: Zaniepokojenie. IP: 62.69.202.* 26.02.06, 21:29
              beatrix13 napisała:
              ostatnio chamski atak klonów w jej wykonaniu i z jej polecenia

Bea, chyba troszke przesadzilas :-)
              • beatrix13 Re: Zaniepokojenie. 26.02.06, 21:33
                ja nie,
                przez ostatnie kilka dni kto inny przesadził
    • Gość: labatt Re: Zaniepokojenie. IP: *.hsd1.fl.comcast.net 26.02.06, 21:12
      I usycham z ciekawosci....czy Ty Beatrix znasz Jacyne prywatnie?Jakos tak sie
      kojarzy.
      • szpilkaa1 Re: Zaniepokojenie. 26.02.06, 21:16
        obrazanie ludzi mi sie bardzo nie podoba... wszystkie te becie sa siebie warte:-
        (
    • Gość: tony Re: wojna głupców!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:20
      Dzisiaj admin oraz związane z nim osoby pokazały jaka jest wolność na forum.
      Wycinano wszystko, co było krytyczne w stosunku do admina i kilku etatowych
      forumowiczów. Smutne, bo cenzura wydawałoby się, przestał istnieć.To nieprawda -
      cenzura w Polsce jest, a większość mediów jest w rękach jednych sił.
      • Gość: tony Re: wojna głupców!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:29
        Właśnie wycięto tekst beatrix21....
        cenzura działa...
        • Gość: obiektywny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:35
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: andreas hm IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.06, 21:40
            a tego ciecia to nie rozumiem akurat...
            • dyrgosia Re: hm 26.02.06, 21:43
              To był spam.
              • Gość: andreas Re: hm IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.06, 21:53
                znaczy co to znaczy?
                ktos napisał, ze tu jest wieksza cenzura niz około 1956!
                Kazdy z nas potrafi to ocenic, a to ciecie tylko potwierdziło
                jego opinie!

Pamietaj, ze cenzura w PRL zrobiła wiecej złego,
                bo z mysla jakąs mozna dyskutować, a [...] - NIE!
                A na cenzure jestesmy w Polsce bardzo wrazliwi...
                na kazdą!
        • Gość: andreas cenzura? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.06, 21:37
          o "cenzurze" na forum już pisano wielokrotnie...
          ale mam mieszane odczucia!
          Co innego cenzura powiedzmy mysli,
          a co innego nazwijmy to zagrywek personalnych...

Generalnie jest przeciw jakiejkolwiek cenzurze,
          ale to co ostatnio dzieje sie na forum, podszywanie i zasmiecanie,
          to jakby własnie próba dyskredytacji nie tyle konkretnej osoby,
          ale wrecz całego forum!

Nie wiem czy zdamy ten egzamin,
          czy odpowiednio spokojnie potrafia zareagować admini
          czy wreszcie my forumy....zachowamy sie?
          Ba, nie wiem jak nalezy postapić...

Jedna z tych Beatrix powiedzmy gaworzyłem razu któregos
          i okazała sie ta osoba bardzo inteligentna, wrazliwa i konkretna!
          Czyli nie jest to zagrywka z głupoty, a swiadome!
          Czy przemyślane?

Przede wszystki nie wiem o co tu chodzi...
          jezeli o krytyke polityczna, to powinnismy sie temu przeciwstawic
          jeżeli zagrywka bardziej towarzyska, to tez nie to miejsce...
          • Gość: obiektywny Re: cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:42
            Dziwne, że cenzor działa jednostronnie. Wycina wątki obiektywnie opisujące
            radną z Od Nowa, a pozostawia ataki, manipulacje, pomówienia nadające się do
            oceny prokuratora - jak np. wpis mariana paździocha.
            Cenzura gorsza niż w Trybunie LUdu!!!!!!!!!!!!!!!
            • dyrgosia Re: cenzura? 26.02.06, 21:45
              Wycina wątki obiektywnie opisujące
              > radną z Od Nowa,

Wypowiedz "obiektywnie opisująca radną" została w wątku o radnej.
              • Gość: obiektywny Re: cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:47
                To nie jest wątek o radnej. To jest ściek na poziomie tego forum.
                Ja chciałem założyc wątek o osiągnięciach radnych i mi go wykasowano!!!!
                To esbecka cenzura. Dyrgosia nie nadaje się na admina, bo utrzymuje prywatne
                kontakty z częścią forumowiczów, którzy są opłacani za ataki na forum.
                To nepotyzm w najczystszym wydaniu!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: bazyl Re: cenzura? IP: *.speed.planet.nl 26.02.06, 22:15
                  Niestety, ale to co piszesz sie kupy nie trzyma. Dlaczego moderator forum
                  mialby celowo utrzymywac kontakty z grupa oplacanych (przez kogo? przez niego?)
                  osob atakujacych forum, czyli podcinac galaz, na ktorej siedzi? I ten nepotyzm
                  ma polegac na wycinaniu watkow grupy atakujacej?
                  • Gość: obiektywny Re: cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:20
                    Nepotyzmem jest utrzymywanie kontaktów a następnie działąnie na rzecz osób z
                    którymi te kontakty się utrzymuje. Nie udawaj idioty
                    • Gość: mamoniowa Re: cenzura? IP: 62.69.202.* 26.02.06, 22:23
                      Gość portalu: obiektywny napisał(a):

utrzymuje prywatne
                      kontakty z częścią forumowiczów, którzy są opłacani za ataki na forum.

bazyl mial racje. Spokojnie, pomyliles sie, ale oczywiscie wiemy co chciales
                      przekazac.
                    • Gość: bazyl Re: cenzura? IP: *.speed.planet.nl 26.02.06, 22:24
                      Twoja odpowiedz nie wyjasnia mi, kto oplaca grupe atakujaca forum. Wybacz, juz
                      taki glupi jestem :(
                      • Gość: obiektywny Re: cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:27
                        Jak to, kto opłaca? My opłacamy z naszych podatków. Zatrudnieni na "państwowych
                        posadach" przez swoich mocodawców, którzy rozdzielali te posady jako nagrodę za
                        wierność, pracują zawzięcie na forum.
                        • Gość: bazyl Re: cenzura? IP: *.speed.planet.nl 26.02.06, 22:42
                          Jakas taka podejrzanie dobra znajomosc tych mechanizmow wykazujesz...
                          • Gość: obiektywny Re: cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:45
                            Bo to proste jak budowa cepa. Wszyscy o tym wiedzą ale stało się to normalne w
                            tych chorym kraju. Pora to ukrócić
                            • Gość: bazyl Re: cenzura? IP: *.speed.planet.nl 26.02.06, 23:04
                              Wiesz, jakos trudno mi uwierzyc w to, ze instytucja panstwowa? samorzadowa?
                              mialaby zatrudniac - nawet w nagrode - urzednika, ktorego jedynym zadaniem
                              byloby produkowac zjadlwie posty na forum.
                              Nie da sie ukryc, ze forum to jest zjawiskiem marginalnym, i jego oddzialywanie
                              jest tak znikome, ze az pomijalne.
                              Podejrzewam raczej, ze jedna lub kilka osob po linii wsparcia partyjnego para
                              sie przesadnym gloryfikowaniem zaslug wybranych osob, a przy okazji zlosliwymi
                              atakami na tych, ktorzy osmiela sie miec inne zdanie.
                              I uwazam, ze admini maja racje wycinajac posty klonow - od momentu, kiedy staly
                              sie personalne i nakierowane na tylko jedna osobe (watki typu: "to ja, siostra
                              beatrix, tez idiotka"...).
                              Nie moze byc tak, ze jeden z forumowiczow staje sie zaszczuty tylko dlatego, ze
                              osmielil sie miec odmienne zdanie.
                              • Gość: obiektywny Re: cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 23:33
                                Nie rozśmieszaj mnie :-)))))))))))))))))
                                Speedaj
                • Gość: lui Re: cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:47
                  zgadza sie
              • szpilkaa1 Re: cenzura? 26.02.06, 21:52
                goska - przywroc watek obiektywnego.
                Jego watek czytalam i tam Jacyna byla jako nr1 a w tytule bylo, ze to jest
                watek zaslug RADNYCH (w liczbie mnogiej) wiec inni forumowicze moga wpisywac
                osiagniecia innych radnych!
            • beatrix13 Re: cenzura? 26.02.06, 21:46
              a który wpis mariana wg obiektywnego nadaje się do oceny prokuratora???
            • Gość: andreas Re: cenzura? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.06, 21:47
              pamietaj że jestesmy na portalu Gazety wyborczej!
              Gazeta ma prawo lansować mysli sobie bliskie,
              a wycinac mniej bliskie,
              ale to tylko źle swiadczy o Gazecie!

Ukazuje prawde, bo z jakimis bzdetami mozna dyskutowac,
              a z [...] sie nie da, mozna tylko plotkowac co tam było.
              Juz to pisałem jesteśmy madrzy, dorosli i nikt za nas nie musi decydowac
              co jest dobre, co złe, co madre, a co głupie...
              a manipulacja... jest nawet w hipermarkecie!
              • Gość: obiektywny Re: cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:49
                odwal się ze swoimi mądrościami!!!
                cenzura esbecka i już!!!!!!!!!!!!
              • szpilkaa1 Re: cenzura? 26.02.06, 21:49
                andreas to znaczy ze pochwalasz ta glupia cenzure czy nie, bo zglupialam
                • Gość: andreas Re: cenzura? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.06, 21:56
                  nie pochwalam zadnej cenzury!!!
                  ŻADNEJ!

Ale rozumiem, że my tu tylko goście!
                  I gospodarz moze tu robic co chce!

Madry nie jestem, ani obiektywny tez nie,
                  jak kazdy!

Niepodobaja mi sie te jakies ataki personalne na Beatrix,
                  bo jutro ich celem moge byc ja lub Ty!
                  A to nie jest metoda dyskusji o racjach!
                  • szpilkaa1 Re: cenzura? 26.02.06, 22:01
                    gospodarzem jest GW a nie nasi moderatorzy, ktorzy naduzywaja swoich uprawnien.
                    Kazdy z nas jest narazony na atak klonow dlatego sie zalogowalam i nikt nie
                    bedzie druga "szpilkaa1" a kazdy nastepny numerek przy nicku jest wolny i nie
                    mam prawa zakazywac nadawania sobie podobnych nickow.
                    • Gość: andreas Re: cenzura? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.06, 22:05
                      kiedyś wazny człowiek Gazety z Warszawy powiedział,
                      iz on przekazuje swoje kompetencje komus i nta osoba decyduje
                      w jego imieniu.... tak tu działaja admini!

A czy bardzie szkodzą... czy wrecz odwrotnie ...?
                      To sprawa Gazety!
                      GHazeta jest prywatna i Zona wielokrotnie pisała o tem!
                      • szpilkaa1 Re: cenzura? 26.02.06, 22:07
                        przerazasz mnie.
                        • Gość: andreas Re: cenzura? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.06, 22:27
                          Szpilko, jak przyjdziesz do mnie do firmy i zaczniesz krzyczec
                          o bałaganie, braku kultury i ...
                          to moge wysłuchac Ciebie i zmienic,
                          ale moge Ciebie wyprosic i nic nie robić!
                          Moja decyzja i mam świadomośc jej konekwencji!
                          Tylko tyle!

Jak zatrudniam pracownika (obojetne czy mu płace czy nie),
                          ale gdy daje mu pewne kompetencje,
                          to nie tłumacze sie klientom, ze to nie ja tylko on...
                          Ja, firma ponosi konsekwencje!
                          • szpilkaa1 Re: cenzura? 26.02.06, 22:32
                            z ta roznica, ze jeden z adminow przekroczyl swoje kompetencje, ktore ma scisle
                            zapisane w regulaminie.
                            • anna_maria Re: cenzura? 26.02.06, 22:35
                              szpilkaa1 napisała:

> z ta roznica, ze jeden z adminow przekroczyl swoje kompetencje, ktore ma
                              scisle
                              >
                              > zapisane w regulaminie.

szpilkaa twoja wojenka z Goska była juz widoczna , ktora to runda ?
                              • szpilkaa1 Re: cenzura? 26.02.06, 22:37
                                to zalezy od Ciebie
                            • Gość: andreas Re: cenzura? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:39
                              Szpilko nie wiemy jakie kompetencje i plenipotencje maja admini...
                          • Gość: obiektywny Re: cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:32
                            Nie porównuj firmy do mediów udających obiektywnych i rzeczowych.
                            Jeżeli będziesz okradał klientów to jest na ciebie prokurator, a jeżeli media
                            manipulują i w imię demokracji pozwalają na pomawianie i obraźliwe teksty, to
                            nie ma na nich bata.
                            • Gość: andreas Re: cenzura? IP: *.centertel.pl 26.02.06, 23:05
                              masz racje, jak bede okradał, to mozna mnie podac na policje!
                              Ale jak tylko mało kulturalny...

Masz racje, gdy pomówiono kogos czy obrazno, mozna podac do sadu!
                              Pani Lubinska została podana!

Natomiast nie mozna miec pretensji do Gazety,
                              ze zlikwiduje fora czy portal!
                              Nie mozna miec pretensji, gdy nie wydrukuje jakiegos tekstu gazeta.
                              No, chyba że to sprostowanie, ale to wyjatkowa sytuacja!

Media mozna podac do sadu!!!!

Także piszących tu na forum!!!
                            • Gość: andreas Re: cenzura? IP: *.centertel.pl 26.02.06, 23:05
                              masz racje, jak bede okradał, to mozna mnie podac na policje!
                              Ale jak tylko mało kulturalny...

Masz racje, gdy pomówiono kogos czy obrazno, mozna podac do sadu!
                              Pani Lubinska została podana!

Natomiast nie mozna miec pretensji do Gazety,
                              ze zlikwiduje fora czy portal!
                              Nie mozna miec pretensji, gdy nie wydrukuje jakiegos tekstu gazeta.
                              No, chyba że to sprostowanie, ale to wyjatkowa sytuacja!

Media mozna podac do sadu!!!!

Także piszących tu na forum!!!
                              • Gość: obiektywny Re: cenzura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 23:14
                                męczysz i kiepsko kombinujesz,
                                nie pasuje mi twój sposób rozumowania. mam swój
            • Gość: marian paździoch Re: cenzura? IP: *.chello.pl 26.02.06, 21:56
              obiektywny napisał(a):

> Dziwne, że cenzor działa jednostronnie. Wycina wątki obiektywnie opisujące
              > radną z Od Nowa, a pozostawia ataki, manipulacje, pomówienia nadające się do
              > oceny prokuratora - jak np. wpis mariana paździocha.
              > Cenzura gorsza niż w Trybunie LUdu!!!!!!!!!!!!!!!

*
              odpowiedz o co cie pomowiłem?
              no!

mp

• beatrix13 Re: cenzura? 26.02.06, 22:02
                no o to samo obiektywnego pytałam,ale nie odpowiedział,może już do Ziobro
                zadzwonił,
                bój się marian,
                ja pewnie pozew od pacyny dostanę
    • szpilkaa1 Re: Zobaczymy teraz :). 26.02.06, 22:02
      swoja droga to faktycznie niepotrzebnie prowokujesz klotnie:-((
      • Gość: marian paździoch Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? IP: *.chello.pl 26.02.06, 22:04
        • szpilkaa1 Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:08
          mp - mnie o to pytasz???
          • Gość: marian paździoch Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? IP: *.chello.pl 26.02.06, 22:18
            obiektywnego tego forysia wiadomej.

mp
            • szpilkaa1 Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:20
              no to co sie podklejasz do mnie z pytaniem kirowanym do niego?:-))
              • beatrix13 Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:21
                o jakie szpilo kirowanie mariana podejrzewasz?
                • szpilkaa1 Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:23
                  becia - nie wtracaj sie jak rozmawiaja dorosli:-)
                  • beatrix13 Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:25
                    szpila,
                    ze Szwecyji do ciebie dzwonią,
                    odbierz
              • Gość: marian paździoch Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? IP: *.chello.pl 26.02.06, 22:26
                szpilkaa1 napisała:

> no to co sie podklejasz do mnie z pytaniem kirowanym do niego?:-))

lubię.

a jeśli chodzi o pytanie kierowane do niego, to go samo olało.
                • szpilkaa1 Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:34
                  lubisz sie podklejac do mnie czy w ogole?
                  • anna_maria Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:36
                    szpilkaa1 napisała:

> lubisz sie podklejac do mnie czy w ogole?

typowy tekst twoich prymitywnych "flirtów"
                    • szpilkaa1 Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:37
                      dziekuje:-)))
                      • beatrix13 Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:39
                        szpilka,
                        a skąd u ciebie takie zaangażowanie od chwili ataku klonów w ich wątki,
                        dobrze się bawiłaś?
                        • szpilkaa1 Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:41
                          niestety przykro mi bylo Was czytac:-(
                          • beatrix13 Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:43
                            a wyglądało zupełnie inaczej
                            • szpilkaa1 Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:44
                              spojrz raz na zycie przez rozowe okulary i przestac wszedzie szukac spiskow...
                              zycie jest piekne.
                  • Gość: marian paździoch Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? IP: 87.207.49.* 26.02.06, 22:44
                    pewnie.
                    kto by nie lubił?
                    musiał by być mało'obiektywny'

mp
                    • szpilkaa1 Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:46
                      marian - sorry ale nie moge z Toba rozmawiac... wiesz ja umiem tylko
                      flirtowac... i do tego prymitywnie... nie chcialabym abys ze mna siegnal dna:-))
                      • Gość: obiektywny Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 22:54
                        Wycięto krytykę admina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • beatrix13 Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? 26.02.06, 22:57
                          Gość portalu: obiektywny napisał(a):

> Wycięto krytykę admina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

>a kto ci za tę obiektywną krytykę zapłacił;
                          spamujesz jak zwykle
                        • Gość: marian paździoch Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? IP: 87.207.49.* 26.02.06, 23:15
                          pewnie nie,
                          wiec nie skamlaj na drugi raz.

mp

Wszystko, co zgadza się z naszymi życzeniami jest prawdą.
                          Wszystko inne doprowadza nas do wściekłości.

Andre Maurois
                      • Gość: marian paździoch Re: o co pomówilem obiektywnego?czy się dowiem? IP: 87.207.49.* 26.02.06, 22:56
                        chętnie se sięgne.
                        i niepowiem ze bez przyjemności:)

mp
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka