Dodaj do ulubionych

gorąca prośba do czekisty DeBilla

15.03.06, 08:00
pisz ty lepiej debilku na forum krajowym, bo ci bulterier dniówki nie zapłaci

==
"Wszyscy jesteśmy postkomunistami.
Państwo Kaczyńscy też."
Obserwuj wątek
    • zona.pijaka Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 08:40
      masakra_teksanska napisał:
      > pisz ty lepiej debilku na forum krajowym, bo ci bulterier dniówki nie zapłaci

Zeszmać się zaszczekaj! Uwielbiam odgłos szczekania idiotów. Wtedy pogadam z
      Bilem - może zejdzie.
      • Gość: polo Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:51
        Jak wyrzucisz na forum krajowe komunistów: ja_aśka, beatrix13, absztyfikant,
        KF, dyrgosia, albert_c i inne tego typu osobniki to czepiaj się billa
        • xxtoja Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 08:53
          uważaj, bo żona jest w drużynie ja_aski.
          • exman Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 09:24
            Moderatorzy naszego forum ... nic dodac nic ująć....
        • ja_aska polo 15.03.06, 09:22
          dziękuję za komplement.
          • beatrix13 Re: polo 15.03.06, 10:24
            grunt to dobre towarzystwo,prawdaż ja asiu?
            • zona.pijaka Re: polo 15.03.06, 10:47
              Bea - ty na pomocy. jaaśka w ataku, albercik - sędzią bocznym, ja ze względu na
              wzrost, brutalność i chamstwo - mogę być w obronie. Kto jeszcze do naszej
              drużyny?
              • dyrgosia Re: polo 15.03.06, 10:50
                Ja na bramce..., niemam siły biegać...
                • szypow Re: polo 15.03.06, 10:50
                  bo jestes i niebedziesz nigdy lepsza...
              • beatrix13 Re: polo 15.03.06, 10:53
                żono,
                ja wolę na lewym skrzydle,
                a kto trenerem?
                • Gość: Orion Re: polo IP: *.chello.pl 15.03.06, 12:35
                  Proponuję Wam posłankę Senyszyn na trenera natomiast na honorowego Prezesa
                  druzyny byłego Vice - prezydenta RP
                • zona.pijaka Drużyna do gry w picz i polo 15.03.06, 13:04
                  A moze taki skład naszej drużyny?

img239.imageshack.us/img239/7650/image9kh.jpg
                  • swantevit Re: Drużyna do gry w picz i polo 15.03.06, 13:08
                    Prosze usunac moje piekne pseudo z tego skladu. Nie gram w czerwonych barwach..
                  • beatrix13 Re: Drużyna do gry w picz i polo 15.03.06, 14:26
                    żono,
                    a dlaczego Andreas jest pode mną ?
                    • the.bill1 Beatrix13 nie lubisz być nad kimś? ;-)) 16.03.06, 14:41

• beatrix13 Re: Beatrix13 nie lubisz być nad kimś? ;-)) 16.03.06, 22:23
                        to zależy
                        jak kto leży
                  • szpilkaa1 Re: Drużyna do gry w picz i polo 15.03.06, 14:31
                    mnie tez zono wyrzuc z druzyny - przestalam grac w pilke nozna;)
                    • swantevit Re: Drużyna do gry w picz i polo 15.03.06, 14:32
                      szpilkaa1 napisała:
                      mnie tez zono wyrzuc z druzyny - przestalam grac w pilke nozna;)
                      '''''''''''''''''''''''
                      a w co obecnie grywasz?
                      golfa?..
                      • dyrgosia Re: Drużyna do gry o ... 15.03.06, 15:01
                        Zajmuję caaałą bramkę...
                        • swantevit Re: Drużyna do gry o ... 15.03.06, 15:02
                          taka szeroka jestes?
                          • dyrgosia Re: Drużyna do gry o ... 15.03.06, 15:06
                            Proponuję wywalić TheBilla, z zasady nie grywam z betonem ( będzie
                            kopał "swoich"), w jego miejsce proponuję felerynke i an-marii , a i Szpilkę ,
                            sama się zweryfikowała...
                            • zona.pijaka Re: Drużyna do gry o ... 15.03.06, 15:29
                              To mie też trzebaby usunąć z boiska. Też jestem betonem, choć może z takim
                              przymrużeniem oka. Nie wierzacy w żadne partie.. bo żadna partia mi nic nie
                              dała. Zawsze wychodziłam z założenia że: jak nie sfaulujesz, nie "ukradniesz"
                              na własne konto - to ci nikt nie pomoże.
                              • swantevit Re: Drużyna do gry o ... 15.03.06, 15:33
                                zona.pijaka napisała:
                                To mie też trzebaby usunąć z boiska.
                                '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                Taa, zara fajrant i pojdziemy do domu z uczuciem dobrze spelnionego obowiazku..
                                • dyrgosia Re: Drużyna do gry o ... 15.03.06, 15:57
                                  Pisząc "beton", nie miałam na myśli poglądów politycznych, te mi nie
                                  przeszkadzają, bardziej podejście do innych..., grając w jednej drużynie chyba
                                  nie można się wzajemnie kopać ?, sama już nie wiem....
                                  • beatrix13 a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:01
                                    i o co gramy?
                                    • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:03
                                      ja na ochotnika do "Czarnych".... chetnie bym wam skopal d..ska, a to chyba
                                      jedyna mozliwosc :)))))
                                      • dyrgosia Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:26
                                        Należysz do SDPL, chcesz grać w drużynie "czarnych" i głosujesz na PIS....
                                        • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:34
                                          dyrgosia napisała:

> Należysz do SDPL, chcesz grać w drużynie "czarnych" i głosujesz na PIS....

no widzisz... i to nazywa sie porozumienie ponad podzialami...
                                          • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:35
                                            za kopanie należy się czerwona kartka
                                            • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:36
                                              sedzia jest nasz... z kolka rozancowego...
                                              • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:36
                                                tak...od ojca dyrektora emisariusz
                                                • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:37
                                                  no co jak co,ale sedzia prawie zawsze jest czarny...
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:38
                                                    czarna mamba???
                                                  • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:39
                                                    czarnej mamby w to nie mieszac... on ideowiec, a tu chodzi o kaske...
                                          • dyrgosia Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:39
                                            szypow napisał:

no widzisz... i to nazywa sie porozumienie ponad podzialami...

To możesz grać z nami...
                                            • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:40
                                              nie przeginaj....
                                              • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:42
                                                dyrgosia nie namawiaj,bo będzie samobóje strzelał
                                                • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:43
                                                  beatrix13 napisała:

> dyrgosia nie namawiaj,bo będzie samobóje strzelał

ale tylko z prawej nogi...
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:44
                                                    to ja ci lewą podstawię
                                                  • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:46
                                                    to ci ja zlamie i bedziesz miala dwa kolana...
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:47
                                                    zostaniesz odsunięty na 3 kolejki brutalu
                                                  • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:47
                                                    po 3 kolejkach nawet lepiej gram...
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:48
                                                    bardziej kiwasz?
                                                  • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:49
                                                    beatrix13 napisała:

> bardziej kiwasz?

taaa...ale zawsze na prawe skrzydlo
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:49
                                                    nie dośrodkowujesz do swoich?
                                                  • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:51
                                                    beatrix13 napisała:

> nie dośrodkowujesz do swoich?

srodek mnie nie interesuje... ewentualnie moge wystawic do prawego pomocnika
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:53
                                                    no uważaj tylko,
                                                    żeby ten prawy pomocnik piłki na aut nie wykopał
                                                  • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:54
                                                    liniowy tez jest nasz...
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:55
                                                    na to nie ma naszej zgody,
                                                    powołamy komisję do zbadania układów z sędziami
                                                  • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:57
                                                    a my powolamy komisje do zbadania przetargu na zakup trampek dla "czerwonych"
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:58
                                                    o pepegi się będziesz sądził?
                                                    jak kraść to miliony
                                                  • szypow Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 19:00
                                                    a jak dymac to ksiezniczki...oops wymknelo sie...
                                                  • zona.pijaka Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 19:00
                                                    beatrix13 napisała:
                                                    > o pepegi się będziesz sądził?

Popegi mają tą cechę za śmierdzą.
                                            • zona.pijaka Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:45
                                              A w ogóle to druzyna ma 12 zawodników, o jednego z dużo. Pewno jakiś
                                              antysocjalistyczny element albo TW. Ciekawe kto nim jest? Ja, jak boga kocham -
                                              nie.
                                              • dyrgosia Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:48
                                                Zono ,zostałaś trenerem selekcjonerem...
                                                To kiedy ten mecz ?...
                                                • dyrgosia Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:50
                                                  Potrzebny jeszcze sponsor, Zono Ty zarobiona jesteś ...:-)
                                                  • zona.pijaka Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:55
                                                    dyrgosia napisała:
                                                    > Potrzebny jeszcze sponsor, Zono Ty zarobiona jesteś ...:-)

Tia, pewnie staniki i stringi zawodnicze może mam zafundować? Niech Swar je
                                                    kupuje, i ręcznie przymierza kazdej zawodniczce.
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:57
                                                    sponsorem zostanie bizneśmen forumowy sz.p. Andreasek
                                                  • zona.pijaka Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:58
                                                    Wiem ze Andreas czyta ren post. Ale nie licz na to. To skneraus.
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 19:01
                                                    masz racje żono,
                                                    on podobno z Poznania,
                                                    tylko nadal nie wiem,bo mi nie odpowiedziałaś,
                                                    dlaczego on pode mną jest na obrazku?
                                                    to nietakt
                                                  • zona.pijaka Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 19:04
                                                    Tak mi wyszło. Myślę ze nie uraże, jak przyznam ze nalepszą pozą jest partnerka
                                                    pracująca na przyrzadzie gimnastycznym
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 19:10
                                                    gracz powinien na każdej pozycji umieć sobie radzić
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 19:19
                                                    żono,
                                                    a ja wręcz pewna byłam ,że ty w akcje Unimilu inwestujesz,
                                                    a Orlen to nie bardzo,
                                                    lepiej Lotos
                                                  • zona.pijaka Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 19:30
                                                    beatrix13 napisała:
                                                    > żono,
                                                    > a ja wręcz pewna byłam ,że ty w akcje Unimilu inwestujesz,

Wtedy byłabyś moją najlepszą klientką? Tyle gum zuzywasz?
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 19:31
                                                    ja w ogóle,
                                                    to ciebie miałam na myśli
                                                  • zona.pijaka Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 19:34
                                                    Jestem za wulgarna, byś mnie miała na myśli.
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 19:38
                                                    nie bądź taka skromnisia;-)
                                                  • zona.pijaka Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 19:47
                                                    No dobra to z tej okazji upiję sobie nieco czerwonego absoluta "raspberri",
                                                    Country of Sweden.
                                                  • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 19:54
                                                    to się swar w Szwecji ucieszy,że szwedzki budżet wspomagasz większymi wpływami
                                                    z akcyzy,
                                                  • dyrgosia Re: a jaki skład czarnych? 16.03.06, 11:52
                                                    Właśnie, gdzie nasz najlepszy napastnik xyz ?, bez niego nie ma meczu....
                                                  • dyrgosia Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 19:43
                                                    > Tia, pewnie staniki i stringi zawodnicze może mam zafundować?

Biorąc pod uwagę rozmiar mój i jaaski , to byłby spoooooooooooooooooooooooory
                                                    wydatek...
                                                  • ja_aska Dyrgosia 16.03.06, 12:07
                                                    odwal się moja droga - tyłek mam mały.
                                                  • dyrgosia Re: Dyrgosia 16.03.06, 12:13
                                                    ja_aska napisała:

> odwal się moja droga - tyłek mam mały.

Ja TYLKO o Biuście ...
                                                  • ja_aska Re: Dyrgosia 16.03.06, 12:28
                                                    to czemu stringi w to mieszasz?
                                                  • dyrgosia Re: Dyrgosia 16.03.06, 12:37
                                                    ja_aska napisała:

> to czemu stringi w to mieszasz?

Ja ????, to Zona...

zona.pijaka napisała:

>
                                                    > Tia, pewnie staniki i stringi zawodnicze może mam zafundować? Niech Swar je
                                                    > kupuje, i ręcznie przymierza kazdej zawodniczce.

Jak zwykle wszystko moja wina, moja bardzo wielka wina...
                                                  • beatrix13 Re: Dyrgosia 16.03.06, 14:17
                                                    no,a kiedy i gdzie ten mecz?
                                                    jakieś odżywki przed przydałyby się moim zdaniem
                                                  • anna_maria Re: Dyrgosia 16.03.06, 14:42
                                                    To ja mam grać ?
                                              • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:49
                                                zona.pijaka napisała:

> A w ogóle to druzyna ma 12 zawodników, o jednego z dużo. Pewno jakiś
                                                > antysocjalistyczny element albo TW. Ciekawe kto nim jest? Ja, jak boga
                                                kocham -
                                                >
                                                > nie.

>jakiegoś nieaktywnego usuń z boiska
                                    • dyrgosia Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:27
                                      Sporo tych wielonikowców..., mają dłuuuugą ławkę...
                                      • beatrix13 Re: a jaki skład czarnych? 15.03.06, 18:32
                                        właśnie krótką,bo to wielonikowcy
                              • the.bill1 Nono czemu trzymasz się pijaka? 16.03.06, 14:46
                                Współuzależnienie?
                                Jeśli tak myślisz, to powinnaś sympatyzować z PiS. Bo właśnie tu chodzi o
                                sprzeciw moralny.
                            • the.bill1 DYrgosia tak bardzo lubisz niedostęonych?? 16.03.06, 14:44
                              A mże faktycznie masz problemy z procesami poznawczymi? Choć w to ostatnie nie
                              wierzę. Wierzę natomiast w twe "zaślepienie". Być może pracujesz w GW. Wtedy
                              rozumiem twe autonomiczne wypowiedzi.
                  • albert_c Re: Drużyna do gry w picz i polo 15.03.06, 21:43
                    Moim zdaniem Felek powinien grac na lewej, Thebill na prawej i to gleboko
                    wysuniety, a mnie i moze Andraesa to bym wrzucil do srodka:)

poza tym chyba moze byc, choc na lewej stronie brakuje w ataku XYZeta.

zona.pijaka napisała:

> A moze taki skład naszej drużyny?
                    >
                    > img239.imageshack.us/img239/7650/image9kh.jpg
        • Gość: K.F. Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:43
          Od kiedy to ja jestem komunistą, Polo?
          Tobie - jak chusteczka z dupą rekrutowi się kojarzy - komunista kojarzy się ze
          wszystkim, co ma oczy i widzi populizm, nacjonalizm PiS i jego działania
          destrukcyjne w państwie.
          Oprócz mnie - dołącz do tych swoich "komunistów" praktycznie całą Europę a
          ostatnio nawet sfery finansowo-ekonomiczne USA!
          • beatrix13 Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 10:47
            albercik na pewno się ucieszy,że został mianowany forumowym komunistą
            • Gość: loki Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:25
              śmierdzielowate postkomunistyczne pocioty nawet nie bronią się zbytnio przed
              jasnym zaliczeniem ich do grupy Piechota-Kwaśniewski-Miller.
              buta i chamstwo pociotów jest porażające ale wasz czas sie kończy
              • piotr33k2 Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:05
                towarzysz konus czyli kaczynski to taki "misz -masz" putina z łukaszenką czyli
                nowo-bolszewizm w wersji polskiej.
                • szypow Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:14
                  piszesz o swoim tacie?
                  • piotr33k2 Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:16
                    chyba mówie wyrażnie że o twoim ,bolszewiku konusie jarosławie kaczynskim.
                    • ja_aska Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:18
                      drużyna super tylko trzeba swarka zmnienić bo woli przeciwnika:-)
                      a co się nalatam to moje!
                      • swantevit Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:21
                        ja_aska napisała:
                        drużyna super tylko trzeba swarka zmnienić bo woli przeciwnika:-)
                        > a co się nalatam to moje!
                        ''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                        a kto jest przeciwnikiem..?
                        a po za tym to wole grac przeciw Tobie niz z Toba..
                        wieksze prawdopodobienstwo kontaku cielesnego..
                        • beatrix13 Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:52
                          swantevit,
                          czyżbyś zamierzał ja asie faulować?
                          • swantevit Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:54
                            od razu widac(po tym podchwytliwym pytaniu) ze Becia jestes zazdrosna!
                            • xxtoja Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:55
                              chyba ta jest zazdrosna o joasię?
                              • swantevit Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:56
                                Nie, o mnie..
                                chce abym na nia polecial..
                                :-)
                                • xxtoja Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:57
                                  tak, a co jest takiego w Tobie, że tak Ciebie chce?
                                  • swantevit Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:59
                                    moze tego nie widac na forum, ale podobam sie dziewczynom..
                                    :-))
                                    • xxtoja Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:00
                                      co to znaczy podobam się dziewczynom...? Co one w Tobie widzą?
                                      • szypow Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:01
                                        :))) "..to jaki jest madry i bystry, szczery do bolu, ze az przezroczysty..."
                                      • swantevit Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:04
                                        xxtoja napisała:
                                        Co one w Tobie widzą?
                                        ''''''''''''''''''''''
                                        o tym juz musisz z dziewczynami porozmawiac..
                                        • beatrix13 Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:06
                                          ja asia,
                                          a ty na naszej bramce broń strzałów swantevita,
                                          a swoją drogą,to dziwi mnie,że on woli z czarnymi być
                                          • ja_aska Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:13
                                            na bramce ma być gosia.
                                            • swantevit Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:15
                                              ja_aska napisała:
                                              na bramce ma być gosia.
                                              ''''''''''''''''''''''''''''
                                              to najpierw zabierzcie jej nozyczki..jeszcze pilke przebije..
                                            • beatrix13 Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:16
                                              na bramce przydatne są duże bufory,żeby strzały amortyzować
                                        • xxtoja Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:07
                                          no tak, a wierzysz im?
                                          • beatrix13 Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:07
                                            wiara czyni cuda
                                            • xxtoja Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:09
                                              tylko zależy w co się wierzy.
                                              • beatrix13 Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:10
                                                i komu
                                                • xxtoja Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:12
                                                  no tak wiara czyni cuda.
                                                  • xxtoja o! 15.03.06, 14:20
                                                    to znaczy, że swantevit podoba się dziewczynom, bo mu wierzą
                                                  • swantevit Re: o! 15.03.06, 14:21
                                                    xxtoja napisała:
                                                    to znaczy, że swantevit podoba się dziewczynom, bo mu wierzą
                                                    '''''''''''''''''''''''''''
                                                    Bo jak klamac, to z wdziekiem..
                                                    :-))
                                                  • the.bill1 Jeśli wierzyć, to mężczyznom i psom! 17.03.06, 17:59

• xxtoja Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:55
                            może jest wolnym elektronem, a Ty od razu faulować.
                        • ja_aska Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:59
                          skoro nie chcesz czerwonych to zostali tylko czarni:-)
                          i uważaj bo cię "zmiotę";-) oczywiscie w ataku.
                          • swantevit Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:02
                            ja_aska napisała:
                            skoro nie chcesz czerwonych to zostali tylko czarni:-)
                            W tym kraju nie ma innych barw?!((:-
                            "Nie grozny dla mnie burzy czas, smialo podniose skron"..
                            • ja_aska Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:11
                              pamiętaj, że ja w ataku.
                          • swantevit Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:06
                            ja_aska napisała:
                            '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                            Moczarowcem jestes?
                            "Kto nie z Mieciem, tego zmieciem"..
                            • ja_aska Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:14
                              nie, napastnikiem:-)
                              • xxtoja Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:18
                                no chwila, a w twojej drużynie tak wszyscy mają świadomośc dlaczego sa w niej?
                                • beatrix13 Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:19
                                  grunt to dobre ustawienie
                                  • swantevit Becia 15.03.06, 14:20
                                    podobaja mi sie twoje maxymy..
                                    Nieco przyciezkie czasami, ale cos w nich jest..
                                    • xxtoja Re: Becia 15.03.06, 14:21
                                      no tak ciążenie ziemskie Tobą zawładnęło.
                                    • beatrix13 Re: Becia 15.03.06, 14:25
                                      konkretnie do taktyki podchodzę,
                                      żeby nam brasiliana nie wyszła
                                      • swantevit Re: Becia 15.03.06, 14:28
                                        beatrix13 napisała:
                                        konkretnie do taktyki podchodzę,
                                        > żeby nam brasiliana nie wyszła
                                        '''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                        To moze zagralibysmy jakis mecz?
                                        tylko Ty i ja..
                                        • beatrix13 Re: Becia 15.03.06, 14:29
                                          a kto będzie sędziował?
                                          • swantevit Re: Becia 15.03.06, 14:31
                                            beatrix13 napisała:
                                            a kto będzie sędziował?
                                            ''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                            bez sedziego. Do tego nie potrzeba swiadkow..
                                        • xxtoja Re: Becia 15.03.06, 14:30
                                          no widzisz, to kto na kogo leci? i kto chce grać - przecież tylko Ty
                    • szypow Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:19

piotr33k2 napisał:

> chyba mówie wyrażnie że o twoim ,bolszewiku konusie jarosławie kaczynskim.

oooo... a ja myslalem, ze to tylko "retoryka" PiS... plagiat pan urzadzasz
                      panie POpaprancu....
            • albert_c Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 21:47
              Pekam ze smiechu, juz mialem sobie jakis film wlaczyc, no ale jak zobaczylem na
              co kogos stac w swojej ekwilibrystyce slownej to zostaje bo to prawie poziom
              bulterliera i chama Kurskiego jest...

beatrix13 napisała:

> albercik na pewno się ucieszy,że został mianowany forumowym komunistą
              • beatrix13 Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 21:50
                toto polo to chyba długo myślało,żeby ten post napisać i tak starannie dobrać
                nas "komunistów"
                • albert_c Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 23:53
                  no na tyle dlugo, ze sie mocno pogubilo:)
                  • dyrgosia Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 16.03.06, 11:39
                    To będzie ten mecz , czy nie...?
        • albert_c Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 21:39
          Gość portalu: polo napisał(a):

> Jak wyrzucisz na forum krajowe komunistów: ja_aśka, beatrix13, absztyfikant,
          > KF, dyrgosia, albert_c i inne tego typu osobniki to czepiaj się billa

*zastanaiwam sie jakim to ignorantem intelektualnym trzeba byc zeby albercika
          nazwac komunista, no ale widac forum gazety.pl i tacy nie opuszczaja...
          • beatrix13 Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 21:42
            no,ja to Pytia jakaś jestem,
            kilka godzin temu napisałam,że się albercik ucieszy,że komunistą jest
          • ja_aska Albert 16.03.06, 11:47
            a jasiunie kochaną tak mozna?
            • dyrgosia Re: Albert 16.03.06, 12:12
              Proponuję skład drużyny "Inteligentnych":
              ja_aska,xyz,beatrix13,mamoniowa,hanka,XXL,Albercik,kurde.felek,piotrus1,andreas,
              dyrgoska,piotr33k2,zona.pijaka,pismak,Fugazi,anna-maria, felerynka, jacek z.,...
              mam nadzieję,że nikogo nie pomijęłam:-)
              • ja_aska Re: Albert 16.03.06, 12:36
                popieram:)
                • albert_c Re: Albert 16.03.06, 22:21
                  Asia jest zwinna jak kot, wiec powinna stac na bramce:)))))

ale z tym rozmiarem to przesada
                  • dyrgosia Re: Albert 17.03.06, 12:10
                    albert_c napisał:

> Asia jest zwinna jak kot, wiec powinna stac na bramce:)))))
                    >
                    Znaczy,że ja niezwinna ?...
              • hanka41 Re: Albert 17.03.06, 00:16
                To jak to gosiu ? druzyna 18 osobowa ? Proponuje dodac jeszcze 5 i beda 2
                druzyny. Oczywiscie zapomnialas o svarku, germanusie, absztyfikancie... jeszcze
                2 please !
                Trzymajcie sie cieplo, dzieki za " wlaczenie ".
                Pozdrawiam bojowo!
                • dyrgosia Re: Albert 17.03.06, 07:39
                  Hanka, zapomniałaś o rezerwie , nie wszyscy kondycyjnie przygotowani do sezonu,
                  przewiduję częste zmiany:-) Oczywiście dołanczam : svarka, germanusa,
                  absztyfikanta..., z przprosinami, ale staram i mam luki...
      • masakra_teksanska Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 13:19
        >Uwielbiam odgłos szczekania idiotów.
        no to pewnie Kurskiego oglądasz z zapartym.... tchem

p.s.
        szmacenie zostawiam pijakom i ich napastliwym żonom
        ==
        "Wszyscy jesteśmy postkomunistami.
        Państwo Kaczyńscy też."
        • ja_aska Re: gorąca prośba do czekisty DeBilla 15.03.06, 14:01
          tchem? to teraz się tak nazywa?
          PS. cvzy wszyscy członkowie lpru musza pokazywać?
    • Gość: the.bill1 Michnix, czyli GW-hipnoza na codzień. W dedykacji IP: *.bazapartner.pl 15.03.06, 15:11
      NIe mam teraz czasu, więc zadedykuję Wam utwór.
      Autor: Grzegorz Ciechowski, Republika

WIELKI HIPNOTYZER

zahipnotyzuj i mnie
      moja-moja jawa błaga o sen
      zahipnotyzuj mnie też
      moje-moje oczy - weź je - są twe

herezje we mnie od lat
      lawa-lawa płonę tonę wśród was
      zahipnotyzuj mnie też
      zahipnotyzuj i zbaw

tak nieruchomy chcę stać
      wkoło stoją niemi stoją bez słów