Dodaj do ulubionych

Jurczyk nie rezygnuje z budowy przesypowni na P...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 22:07
Kiedy tego starego durnia szlag trafi? Przecież kompromituje siebie i
Szczecin w świecie! Magazynier, zdecyduj się wreszcie na coś a jak nie to
spadaj!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Niemiec Re: Jurczyk nie rezygnuje z budowy przesypowni na IP: *.telia.com 21.03.06, 22:14
      Uwielbiamy patrzec na wash balaganh i washom uroczhom sklonnosc do haosu,
      Slowianie.
      W tym tkwi NASZA sila..
      :-))
    • Gość: obiektywny Panie Połowniak !!! IP: 213.155.171.* 21.03.06, 22:21
      Wybiurcza jak zwykle jest stronnicza !!! Czy chociaz raz Wasza Gazeta mogłaby
      być obiektywna ? Widzę, że jesteście nastawieni na upierdliwość wobec Pana
      Jurczyka ! Pragnął bym byście obiektywnie spojżeli na ten temat i wyciągnęli
      odpowiednie wnioski ! mam nadzieję, że nie wytniecie mojej wypowiedzie jak
      zwykle ze względu na cenzurę ?
      • Gość: teleobioektywny Czep sie tramwaja hehe.Co chcesz od Połowniaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 22:28
        Sęk w tym, ze całe zmieszanie czyni właśnie magazynier. GW nie kwestionuje
        potrzeby budowy przesypowni, to magazynier sam nie wie czy żyć czy umierać!
        • Gość: obiektywny Re: Czep sie tramwaja hehe.Co chcesz od Połowniak IP: 213.155.171.* 21.03.06, 22:37
          Tan Pan Połowniak pisze stronnicze artykóły !!! Chyba tak Jemu Każą !? Niech
          sprawdzi U ź ródła to się dowie więcej !!!
    • Gość: obiektywny paranoja !!! IP: 213.155.171.* 21.03.06, 22:29
      Mam nadzieję, że te chamskie nagonki na Pana Prezydenta w końcu się skończą !
      Aż żal czytać te stronnicze wypowiedzi !!! Czy ktoś zastanowił się nad tym
      co ten Facet chce zrobić dla Szczecina ? Przecież On nie myśli o sobie tylko o
      mieszkańcach !!! i dla mieszkańców !!!!!!! A grópka tych tzw. bezradnych
      próbóje cos ugrać dla siebie ( w związku z wyborami )Ludzie !!! zastanowcie
      się nad swoimi wypowiedziami !!!
      • swarozyc sw 21.03.06, 22:37
        A spalarnia?

- Budowa takiego obiektu kosztuje ok. 100 mln euro. Na to nas nie stać.
        ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
        Tego miasta na nic nie stac, a jednak pieniadze sie znajduja na odszkodowania,
        Dni morza, koscioly, teologie na uniwersytecie czy inne, podobne wydatki..
        Spalarnia smieci jest jedynym, radykalnym rozwiazaniem problemu smieci na
        dajaca sie przewidziec przyszlosc. Z pewnoscia moznaby bylo uzyskac stosowna
        pomoc z Unii europejskiej.
      • Gość: zeneris koledzy ze szkoły? IP: *.orange.pl 21.03.06, 22:37
        Panie obiektywny, ortografii toś się pan chyba razem z Jurczykiem uczył. Kolega
        Dyzmy z Oxfordu?
        • Gość: obiektywny Re: koledzy ze szkoły? IP: 213.155.171.* 21.03.06, 22:46
          Mam nadzieję, że Ty masz tę zdolność pisania ortograficznie i merytorycznie !!!
          W związku z tym zastanów się i opisz to co jest zasadne a nie jest nagonką na
          Osobę piastujacą stanowisko . Sprubój opisać to w sposób typowo obiektywny dla
          całego Szczecina !?
          • Gość: zeneris Re: koledzy ze szkoły? IP: *.orange.pl 21.03.06, 22:54
            Tak w "sposób obiektywny dla całego Szczecina" to ci powiem, że mamy prezydenta
            nieudacznika, pośmiewisko całej Polski i głównego hamulcowego rozwoju miasta.
            Mamy zdezorientowanego, niewykształconego i nierozumiejącego co się dzieje
            pomocnika magazyniera, który daje sobą manipulować i który nie potrafi podjąć
            jakiejkolwiek decyzji, a jak mu się już czasami zdaży ją podjąć, to kosztuje to
            miasto miliony, bo trzeba za te głupoty płacić odszkodowania.Po co w takim
            razie jeszcze urządzać nagonkę na biednego, starego człowieka?
      • Gość: ysta Re: paranoja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 22:56
        A panu Trzosowi to już podziękujemy za te głębokie wypowiedzi. I proponujemy
        udać się do szkoły, celem pogłębienia znajomości ortografii..
        • Gość: Kris Masz rację!To SBek Trzos wpisuje posty o maryjonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 23:05
    • Gość: obiektywny prześmiewcy !!! IP: 213.155.171.* 21.03.06, 23:12
      Jeśli Ktoś czuję się lepszy od Prezydenta Jurczyka to niech zgłosi swoją
      kandynanturę !!! Zobaczymy czy ta osoba jest taka mądra ?! Łatwo jest krytykować
      a inaczj jest działać w imieniu wszystkich mieszkańców szczecina !!!
      zastanówcie się nad tym co piszecie !!! Myślę ,że te Wasze wypowiedzi sa
      impulsywne i dlatego łatwo Wam krytykowć kogoś !? A co Wy możecie zrobić dla
      Waszego miasta ? ( bez krytyki)??? Sprubójcie być ( teoretycznie)na miejscu
      Prezydenta , który mósi zadbać o WSZYSTKICH mieszkańców Szczecina !!!???
      • Gość: ja wysiadam Re: prześmiewcy !!! IP: *.chello.pl 21.03.06, 23:17
        Przewidziałem to. Jestem przepowiadaczem przyszłości. Numerów totka nie podam,
        bo sam chcę zgarnąć całą pulę.
        ;)
        oto dowód(pomyliłem się o 7 dni):

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=38427517&a=38433193
      • Gość: Lisica Okj! Zgłaszam swoją kandydaturę. IP: *.orange.pl 22.03.06, 09:19
        A teraz kilka słów o kandydatce:
        Niestaram, niegłupiam,niebrzydkam, tylko letko na rudo farbowanam. No i co
        chłopaki powiecie???
        • Gość: edek Re: Okj! Zgłaszam swoją kandydaturę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 07:15
          jesteś stara brzydka a co najgorsze bezdennie głupia
          • Gość: Lisica Toś ty edek kundel! IP: *.orange.pl 23.03.06, 10:43
            Nie potrafisz czytać, merytorycznie odpowiadać na posty, Tylko inwektywy. I
            zasiadasz w radzie miasta??? Toś ty chyba przydupas Maryjana? A kto ty możesz
            być? Patząc na głosowaie za lokalizacją przesypowni nasuwa się tylko jedno
            skojarzenie. Szkoda piesku, że nie zaszczekałeś w obronie pana na radzie.Nie
            przerabiałeś norowania burku??? Toś Ty kundel!!!
    • Gość: obiektywny Pan Prezydent IP: 213.155.171.* 21.03.06, 23:24
      No zrobiłem błąd( kandydaturę )ale i tak w sumie myślę, że ten Pan jurczyk robi
      dobrze !!! Myślę,że On ma tylko głupich doradców !!! Mam nadzieję, że bedzie
      kandydowł w najbliższych wyborach !!! Liczę , że wygra i utrze nosa tym tzw.
      RADNYM !!!!!!!!!!!!!!!!!! OBY !!!!!!!!!!!!
      • Gość: teleobiektywny Nie Daj Boże, nie Daj Boże, nie daj.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 23:32
        • Gość: obiektywny Re: Nie Daj Boże, nie Daj Boże, nie daj.......... IP: 213.155.171.* 22.03.06, 00:22
          Słuchaj ty tzw. obiektywny ! jestes głupi i bezmuzgowiec !!! Bo gdybyś miał choć
          jedną zywa szarą komórke to może byś zrozumiał co się dzije w kręgu osoby
          Prezydenta !!!!
        • Gość: obiektywny Re: Nie Daj Boże, nie Daj Boże, nie daj.......... IP: 213.155.171.* 22.03.06, 00:22
          Słuchaj ty tzw. teleobiektywny ! jestes głupi i bezmuzgowiec !!! Bo gdybyś miał
          choć jedną zywa szarą komórke to może byś zrozumiał co się dzije w kręgu osoby
          Prezydenta !!!!
          • Gość: mirek Re: Nie Daj Boże, nie Daj Boże, nie daj.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 08:49
            obiektywny, zastanów się co piszesz,Jurczyk jest dobry, tylko ma złych
            doradców. A kto mianował tychfachowców? Ja czy Jurczyk. To Jurczyk dobrał sobie
            współpracowników i za nich ponosi PEŁNĄ odpowiedzialność. Jeżeli potrzebuje
            fachowców, to niech to ogłosi, to wtedy podam mu numer telefonu.
            • Gość: gandalf Re: Nie Daj Boże, nie Daj Boże, nie daj.......... IP: *.chello.pl 22.03.06, 10:24
              Idealnym rozwiazaniem dla kazdego szefa jest dobierac sobie jeszcze glupszych
              od siebie wspolpracownikow , a jesli ktorys z nich okaze sie madrzejszy, to
              nalezy go wyrzucic . Jurczyk ma jeszcze te ceche, ze dobiera sobie miernoty i
              pomimo ich dzialan na zzkode Szczecina trzyma ich przy sobie, co wykorzystuja
              cwaniaczki (vide Czesny). Stad totalny paraliz pracy w urzedzie, bo nikt nie
              jest pewien dnia , ani godziny. Wystarczy, ze "genialny " prezydent oglosi,z
              e"wyczerpaly sie mozliwosci wspolpracy " . Dlatego nikt nie chce podejmowac
              zadnych strategicznych dla miasta decyzji , a miasto ginie w marazmie. Proba
              nastepnej kadencji okaze sie dla miasta totalna kleska - jesli go wybiora. Mam
              nadzieje, ze do tego nie dojdzie. Czlowiek, ktory zmienia co piec minut swoje
              zdanie , nie powinien piastowac zadnego stanowiska .
              • Gość: Kris Gandalf:świetna diagnoza!Moje gratulacje! Tak jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 11:22
      • tuner Re: Pan Prezydent 22.03.06, 10:35
        Gość portalu: obiektywny napisał(a):

> No zrobiłem błąd( kandydaturę )ale i tak w sumie myślę, że ten Pan jurczyk
        robi
        > dobrze !!! Myślę,że On ma tylko głupich doradców !!!
        ________________________________________________________________________________
        Stalin też był dobry, ale miał złych doradców!
    • Gość: obiektywny pismaki IP: 213.155.171.* 22.03.06, 00:36
      Mam WIELKą nadzieję, ze Wy wszyscy, którzy piszecie wszelkie paszkwile na
      Prezydenta wiecie o co chodzi !!! Bo z tego co widze to tylko Wasza małostkowość
      wychodzi z Was względem obiektywizmu !!! Nikt nie zastanawia się nad tym co
      Prezydent prubóje zrobić dla mieszkańców szczecina !!! myślićie tylko
      kategoriami PiSu ( czyli szowinistycznie ) względem wyborów samorządowych !!!
      Zastanówcie się kogo chcecie wybierać ??? Tych co Wam obiecali ???( obecni radni
      )Czy tych co chcą coś dla Was coś zrobić ???
    • Gość: wiosna 04.04.2006 - jurczyk siada na ławie oskarzonych IP: *.eranet.pl 22.03.06, 08:25
      W dniu 04.04.2006r. Jurczyka zasiądzie na ławie oskarżonych w szczecińskim
      sadzie. Rozpoczyna się sprawa Invest Saller, czyli głupota Jurczyka kosztująca
      Szczecin kilkanaście milionów zł. JUŻ WYPŁACONYCH jako odszkodowanie. Za kilka
      lat jak juz prezio będzie jedynie marchewkę pielił znowu siądzie na ławie
      oskarżonych - może za sortownię na Tamie, bo znów się okaże że były przy
      inwestcji jakieś przewały.
    • Gość: mirek Re: Jurczyk rezygnuje z prezydentury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 08:44
      Jurczyk już wielokrotnie podejmował decyzje o rezygnacji z prezydentury, ale
      zawsze zanim zdążył ogłosić tę decyzje , to się z niej wycofywał. Konsekwentny
      jest tylko w jednym. W podnoszeniu swojego wynagrodzenia i swojej działki.
      • Gość: katastrofa Re: Jurczyk rezygnuje z prezydentury IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 11:38
        załamał mnie wczoraj jak w telewizorni Go spytał dziennikarz kiedy ogłosi swoje
        kandydowanie na prezydenta i Magazynier obwieścił ,że w dniu kiedy upływa
        termin składania wniosku ....
    • Gość: Judyta Re: Jurczyk nie rezygnuje z budowy przesypowni na IP: *.smsnet.pl 22.03.06, 17:20
      Jeszcze tylko kopalni i poligonu brakuje na Pomorzanach, bo juz jesteśmy
      obstawieni wszystkim , co sie da. Tyle gaf już Pan popełnij, że ta nawet mnie
      nie dziwi. Wyobraźni to Pan za grosz nie ma. Żal mi Pana bardzo... Gdybym
      zniżyła się do pańskiego poziomu, to powiedziałabym - BURAK
      • Gość: JUrczyk Re: Jurczyk nie rezygnuje z budowy przesypowni na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 17:58
        Pani Judyto, bardzo mi sie podoba Pani projekt.
        Bedziemy tam szukac wegla brunatnego/ tak jak w Siodle Gornym/, ropy , a na
        poligon ma Pani racje miejsce sie tez znajdzie.
        Bedziemy mieli srodki finansowe na zrealizowanie wszelkich naszych marzen o
        pieknym i odrestaurowanym Szczecinie, ze o bogatym juz nie wspomne.
    • Gość: Lisica Kto ma rajtki ze szwem dla MM??? IP: *.orange.pl 22.03.06, 19:01
      Czyli dla Maryjana Magazyniera???

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=38670251&a=38995924
    • Gość: Okrężnica Ale sraka.... Czy ten smród zawsze taki bedzie ? IP: 80.72.196.* 22.03.06, 20:02
      Kończe, bo idzie papier.
    • Gość: ygrekowski Re: Jurczyk nie rezygnuje z budowy przesypowni na IP: 213.155.168.* 22.03.06, 20:08
      A ja przewiduję, że jak miejska przesypownia będzie pusta albo prawie pusta to
      może dopiero wtedy zajmie się sprawą wyrzuconych pieniedzy w błoto prokuratura.
      • Gość: andreas co dwie... przesypownie, to nie jedna! IP: *.centertel.pl 22.03.06, 20:15
        tak ale to łatwo, jak w przypadku altanek, wykaze prezydent,
        ze nie miał świadomosci, ze mozna wybudować,
        a potem przez jakąs konkurencyjnośc moze sie nie opłacac eksploatowac...
        i tyle...

Prezydencie, prezydencie cóż uczynił Tobie ten lud...
    • Gość: beret cieniole IP: 213.155.171.* 22.03.06, 20:25
      Mam nadzieją, że jurczyk będzie kandydował !!!
      • Gość: andreas Re: cieniole IP: *.centertel.pl 22.03.06, 20:30
        wszyscy mamy taka nadzieje....
        mozna by wtedy wygarnąć i zapyatac
        cóż mu ten lud szczeciński uczynił...
    • Gość: rzeźnik Re: Jurczyk nie rezygnuje z budowy przesypowni na IP: 213.155.171.* 22.03.06, 21:21
      Mam nadzieję, że Pan Panie jurczyk będzie kandydował na następną kadencję i
      pokaże Pan tym nieudacznikom z Rady Miasta Kto Jest Kim !!!
    • Gość: koszerny Panie Prezydencie !!! IP: 213.155.171.* 22.03.06, 21:26
      Jeśli Pan Jurczyk będzie kandydował na prezydenta to Go napewno poprę !!!!!!!
      Może da popalić tym schizolom ( radnym). Może załatwi komuchów z SLD ( LSD)? No
      i tych świrów z PiS?
      • Gość: wczoraj Re: Panie Prezydencie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:14
        Boguś, dzisiaj na PiS mówisz świry, a wczoraj razem z Grzesiem i marianem
        paździochem byłeś u nich prosić się, żeby was przyjęli. Wyrzucili was za drzwi,
        tak jak wcześniej SLD i teraz mścisz się? To bardzo brzydko...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka