kiciara11 24.03.06, 18:53 w jutrzejszym prezencie imieninowym proponuje zaprzestac wyrazania obelg w kierunku Pana Jurczyka. Moze wyjatkowo postarajmy sie zauwazyc jakiekolwiek pozytywy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ohne.zucker Re: imieniny Prezydenta 24.03.06, 18:55 kiciara11 napisała: > w jutrzejszym prezencie imieninowym proponuje zaprzestac wyrazania obelg w > kierunku Pana Jurczyka. Moze wyjatkowo postarajmy sie zauwazyc jakiekolwiek > pozytywy. jedynym pozytywem jest to, ze do konca kadencji pozostalo juz "tylko" 224 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: imieniny Prezydenta 24.03.06, 18:57 o widzisz, czyli sa jakies zalety:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: imieniny Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:02 "nadzieja głupich matka nie napasie gębę zatka" przysłowia są mądrością narodu oby nie szczecińskiego akurat w tym przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: imieniny Prezydenta 24.03.06, 19:05 tzn. ze zostanie na druga kadencje?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: imieniny Prezydenta 24.03.06, 19:07 kiciara11 napisała: > tzn. ze zostanie na druga kadencje?;) no fuckin`chance... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: imieniny Prezydenta 24.03.06, 19:08 Kolejnym pozytywem teggo wspaniałego skądinąd człowieka, jest fakt, że poprzestał jedynie na prośbie o przekazanie pozdrowień ś.p. Reaganowi a nie próbował do niego dzwonić lub wręcz wpaść z robocza wizytą. Opanowany i konsekwentny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: imieniny Prezydenta 24.03.06, 19:11 albo wierzy w nieograniczone mozliwosci amerykanskich spirytystow... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: imieniny Prezydenta 24.03.06, 19:28 znaczy sie jest spontaniczny i wierzacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: imieniny Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:34 więcej rzekłabym nawet ,ze On jest oryginalny jedyny w swoim rodzaju moze by go gdzies wyeksportowac? w ramach dzielenia sie wszystkim ze wszystkimi w UE? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: imieniny Prezydenta 24.03.06, 19:39 wyeksponowany to on jest juz mocno - prawie na rowni z kaczorami sie o nim tu gada;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: imieniny Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:44 nie chce go eksponowac tylko podesłac komus byle jak najdalej od Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch pewnie go lubią, albo? IP: *.chello.pl 24.03.06, 19:54 kiciara11 napisała: > wyeksponowany to on jest juz mocno - prawie na rowni z kaczorami sie o nim tu > gada;) **** starają się, ze strachu. mp kiciara11 napisała: Wszystko, co zgadza się z naszymi życzeniami jest prawdą. Wszystko inne doprowadza nas do wściekłości. Andre Maurois Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: pewnie go lubią, albo? 24.03.06, 23:34 wiec tylko reklame robia Panu Jurczykowi a poza tym kazdy atak skierowany w jego strone wywoluje odwrotne reakcje ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pewnie go lubią, albo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 02:55 jak lud go słucha czy mu wierzy, to biedny ten lud... Lud sobie nie poradzi a taki prezydent co decyzji nie umie p[odjac to smiech! I dla tego ludu katastrofa (przperaszam Cie Katastrofo)... Niech lud gnije, jak chce takiego wodza! Wina ludu, bogaci i cwani sobie poradza, a lud... niech sie bramzluje tekstami i wpieprza kwiatki podobno jadalne... Komu to ma szkodzic bogatym? Biedni beda jeszcze biedniejssi... Na zdrowie! Panie i panowie grunr tpo bawic sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: pewnie go lubią, albo? IP: 87.207.54.* 25.03.06, 07:32 ty to masz wspaniałe życie. miałeś kiedy kaca? mp Człowiek, który uśmiecha się gdy sprawy idą źle, myśli o człowieku, na którego można zwalić winę Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: pewnie go lubią, albo? 25.03.06, 07:38 na pewno jest legendą tego miasta i na dodatek żywą i jaką kontrowersyjną. Dzięki niemu będziemy mieli oczyszczalnię Szczecina, to może przez stan czystej wody, poprawi się samopoczucie nas wszystkich. Według stacji krwiodawstwa szczecinianie mają za mało magnezu we krwi, a nadmiar metali ciężkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabian Re: pewnie go lubią, albo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 07:43 Legendą donoszeń do SB na swoich kolegów za pieniądze?A oczyszczalnie będziemy mieć MIMO tego że Marian był prezydentem a Julisz Słowacki pracował w ZWIK.Zresztą gdyby nie wcześniejsze działania paru idiotów w radzie miasta to oczyszczalnę mielibyśmy już 5 lat temu ZA DARMO.A teraz musimy zapłacić za nią 600 mln zł czyli wychodzi po 1500 na każdego licząc z noworodkami. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: pewnie go lubią, albo? 25.03.06, 08:16 tak Jacek Piechota w telewizorni powiedział, że z legendą tego miasta trudno wygrać. Nie uczestniczył w dyskusjach kandydatów, unikał prasy, mało wydał na kamppanię i wygrał z Runowiczem, taki fenomen, tak go ludzie popierają. No widzisz wtedy mozna było wybudować oczyszczalnie, ale jacyś idioci nie pozwolili, a jednak Jurczyk zrobił, niestety realia się zmieniły, kto wczesniej skorzystał to miał za darmo, tak jak inne miasta i miasteczka w województwie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwtedy Re: pewnie go lubią, albo? 25.03.06, 09:39 nie Jurczyk zrobił, tylko zrobiono mimo Jurczyka, bo zaczęto znacznie wcześniej.Jedynym wkładem Mariana w budowę oczyszczalni było zatrudnienie tam Jul;iusza Słowackiego, oddanego mu radnego. A że dziwnym trafem 2 miesiące przed wyborami uznano że, Marian nie był kłamcą lustracyjnym mimo że donosił, brał kasę, a niezależnie media napisały tylko o uniewinnieniu, świadczy o jednym. Ze Marian donosił a ty jesteś przygłupia bo tego nie rozumiesz. Nie rozumiesz, że jak ktoś donosił to nie może być legendą. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: pewnie go lubią, albo? 25.03.06, 10:40 to ty jesteś biedulek, za mało znasz legend, widocznie ci mamusia jak byłaś dzieckiem ich nie czytała. Wszyscy radni maja jakiś wkład w zatrudnianiu swoich dzieci i znajomych przecież to jest normą w tym mieście. Ja nie bronię Jurczyka i na niego nie głosowałam, tylko tez zauwaz jak to zauważył Piechota, że bez kampani i takiego szmalu jaka włożyli na kampanię Runowicza wygrał te wybory i ludzie go nie odwołali tylko mi zależy na czystej wodzie, na oczyszczalni, gdzie inni prezydenci tego nie mogli zrobić i nie byli temu przychylni, a Jurczyk był i jest. Ja wiem, że dla takich sądów jakie wygłaszach, wolisz sie kąpać w takiej wodzie jaką masz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwtedy Re: pewnie go lubią, albo? 25.03.06, 11:01 > Wszyscy radni maja jakiś wkład w zatrudnianiu swoich dzieci i znajomych > przecież to jest normą w tym mieście. Proszę o konkretne przykłady. Bo z tego co ja wiem, nikt z Od Nowa nie zatrudnił nikogo ze swojej rodziny ani znajomych. Może masz inne informacje, więc podaj przykład ale konkretny. Bo inaczej potwierdzę ponownie że albo jesteś przygłupia albo płacą ci za prowokowanie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
iwtedy Re: pewnie go lubią, albo? 25.03.06, 11:09 Co nie zmienia faktu, że należysz do klanu Marianowo-komuchowego Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: pewnie go lubią, albo? 25.03.06, 13:32 to było ogólnie, a ty jesteś sam zacietrzewiony, biedny i niedopieszczony w dzieciństwie, bo stawiasz my, wy, oni, a ty to kto mądry, który wie najlepiej, a sam siejesz prowokację, bo masz w głowie teorię spiskową dziejów. Może za dużo amfetaminy i wszedzie widzisz wrogów, a słuszną racje to ty masz. Mogę ciebie pocieszyc to było ogólnie wziete przez kilka kadencji i nie było to jednostkowo uszczególnione, szczególnie do Od Nowy, ale widocznie ty lepiej wiesz. Jesteś marnym człowieczkiem co na emocjach gra, twoja metoda działania i uczestnictwo w świecie mieści się w słowach : przygłupi, prowokacja, mamona i szantaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: pewnie go lubią, albo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:30 chcesz powiedzieć, że gdyby nie Jurczyk to byśmy na pewno oczyszczalni nie mieli?! Co do legendy... Pogadamy o Jurczykowej legendzie za 30 lat. Wtedy się okaże czy legenda ma oddzwięk pozytywny czy negatywny. Co zostanie w ludzkiej pamięci, co będzie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronald Regan Happy name day to you, Mr. president IP: *.telia.com 25.03.06, 16:39 God bless you, and your willage with tramway! (or what is the fucking name of the junk on rail in your city) Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Happy name day to you, Mr. president 25.03.06, 16:54 DOUBLE ROTFL!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: pewnie go lubią, albo? 25.03.06, 16:52 Gość portalu: e.beata napisał(a): Wtedy się okaże czy legenda ma oddzwięk pozytywny czy negatywny. > Co zostanie w ludzkiej pamięci, co będzie ważne. .. w zależności w czyjej pamięci to zostanie. Szczecin nie ma szczęścia do prezydentów, może za te 30 lat coś się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: pewnie go lubią, albo? IP: 87.207.54.* 25.03.06, 16:58 prawda,ze rozpoczecie budowy oczyszczalni jest zasługą również Jurczyka. prawdą również jest,że to Od Nowa, szczególnie te dwie niedojdy z tego klubu odstraszają skutecznie inwestorow. o tym wie całe miasto. i nie tylko. Xxtoja jesteś zbyt inteligetną osobą, aby powiedzieć temu palantowi to o czym wiedzą wszyscy. ja nie mam takich zahamowań. i nie zależy mi na jego opinii, tym bardziej,że właściwie on moje słowa przypisuje Bogu ducha winnemu Slowackiemu. pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
iwtedy Re: pewnie go lubią, albo? 25.03.06, 20:16 Cześć Słowacki! Jak minął dzień? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 wszystkiego najlepszego Panie Prezydencie 25.03.06, 18:42 Widze, ze niektorzy nie potrafia jednego dnia przezyc bez obrazania innych. Nie jest dobrze kiedy nie szanujemy w miejscu publicznym (a takie jest forum) wlasnego prezydenta wybranego wiekszoscia glosow. Tak sie sklada, ze nie glosowalam za Panem Jurczykiem ale zycze mu jak najlepiej jako czlowiekowi po prostu, gdyz jest to jeden z uczciwszych ludzi jacy rzadzili naszym miastem. Mam nadzieje, ze w nadchodzacych wyborach zostanie nam przedstawiony jakis rozsadny kandydat, ktory bezie mial sile i madrosc aby zamknac geby wszystkim malkontentom i populistycznym radnym, ktorzy widza tylko czubek swojego nosa a nie szeroki plan miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
iwtedy Re: wszystkiego najlepszego Panie Prezydencie 25.03.06, 20:18 Też mam taką nadzieję. Proponuję innego uczciwego: płk. Milinkiewicza. Swego czasu rozpędzał strajkujących w stoczni. Pałą a nie donosami. Był uczciwszy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: wszystkiego najlepszego Panie Prezydencie IP: 87.207.54.* 25.03.06, 20:23 kiciara11 napisała: > Tak sie sklada, ze nie glosowalam za Panem Jurczykiem ale zycze mu jak > najlepiej jako czlowiekowi po prostu, gdyz jest to jeden z uczciwszych ludzi > jacy rzadzili naszym miastem. ***** glosowałem na pana Jurczyka, gdyż wiedzialem od dawna, że to będzie najuczciwszy człowiek jacy rządzili w naszym mieście. a i dziś nie mam powodu,zeby zmienic zdanie. myślę, ze dziś pan Jurczyk gdyby jakiś godny kandydat sie pojawił, zrezygnowałby z kandydowania, jednak miernoty, cwaniacy, giszefciarze, karierowicze zapowiadający sie do tego urzędu zaczynają szaleć, powinien moim zdaniem, jeszcze raz zostać prezydentem. mp Odpowiedz Link Zgłoś
iwtedy Re: wszystkiego najlepszego Panie Prezydencie 25.03.06, 20:27 Jak to? Przecież pojawił się twój kolega, niejaki Bogdan Trzos, który zdeklarował się że chce kandydować na prezydenta. Czyżby Maryś nie chciał go poprzeć? Przecież Trzos ma wszystkie przymioty Marysia, włącznie z "legendą". Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: wszystkiego najlepszego Panie Prezydencie 25.03.06, 20:31 Prezydent powinien byc uczciwy i madry. Nie poddajacy i nie uginajacy sie. Niech to on stanowi autorytet sam w sobie a doradcow traktuje jak glos pod rozwage... wlasna rozwage. Odpowiedz Link Zgłoś
iwtedy Re: wszystkiego najlepszego Panie Prezydencie 25.03.06, 20:40 No to czysta charakterystyka Bogdana Trzosa. A jeszcze w dodatku piękniejszy i młodszy od Marysia...Zdecydowanie Maryś powinien na jego rzecz zrezygnować. Boguś wart tego! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: wszystkiego najlepszego Panie Prezydencie 25.03.06, 20:44 zapomnialam dodac, ze powinien byc rowniez wyksztalcony. Odpowiedz Link Zgłoś
iwtedy Re: wszystkiego najlepszego Panie Prezydencie 25.03.06, 21:06 Wykształcoony też jest. Nie ma lepszej "szkoły życia" niż WARS. Maryś, namaść Bogusia!!!! Czas na Bogusia!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: wszystkiego najlepszego Panie Prezydencie 25.03.06, 21:14 dziwnie sie z Toba rozmawia Odpowiedz Link Zgłoś