Gość: Mosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:29 Bo chciałbym sie wybrać na coś koszernego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:45 Galeria Dobrego Smaku przy Mariackiej, polecam!!! Szyjki gesie nadziewane watróbka lub pipki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:50 to nie ta.Tamta w poscie to ja zakłada Golema CO i ma być na Niebuszewie statystycznie rzecz biorąc bardzo sie nie pomyliłes.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:52 ale ta tez jest taka, to skad wiesz o która chodzi? I te tez otworzyli niedawno.... Statystycznie moze masz racje, ale praktycznie to tam jest koszernie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:58 ta Twoja ma ciągoty tylko koszerne a autor postu pyta o tę o której niedawno dyskutowalismy ,zresztą to chyba Ty niedawno udowadniałes mi na przykładzie kaczek jak statystyka ma sie do rzeczywistosci .Radze sie nie zamartwiac i tak zawsze na forum bedziesz robił za znawce kulinarnego Szczecina przynajmniej statystytcznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:03 no na pewno nie jestem znawca, a juz na pewno nie koszernego jedzenia! Nawet statystycznie! Co do kaczek to tylko z jabłkami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: 213.155.163.* 28.03.06, 15:03 jeśli chodzi o Galerię Dobrego Smaku, to ...śmiało można o niej zapomnieć :( skucha straszliwa. niesmacznie, często zimne dania, ceny jak w izraelu... oj , piękne to było miejsce jeszcze rok temu! a dziś? :( forget.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:13 ja mam wrecz przeciwne zdanie, a byłem tam kilka razy! Obsługa miła, zarcie mnie i moim znajomym smakowało... Ale moze moje wymagania sa... A jedzenie niespotykane w innych restauracjach... Szyjki gesie, pipki, rosół z maca..... i pełno takich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:15 a i polecam zupe rybną na słodko z migdałami i rodzynkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:18 chyba sama musze sie tam wybrac bo statystycznie wychodzi mi pół na pół szkoda tylko ,że nie mozna juz bazgrolić tak jak kiedyś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:19 MOZNA!! Bazgrola tam fajne wpisy w menu.. to menu to jak gazetka i tam jest miejsce na wpisy różne i wpisuja ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:24 dzieki Znawco wybiore sie zatem żeby mi siestatystyka zgadzała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:27 nie jestem znawcą!!!! Po prostu mi tam smakowało!!! Jak juz to posmakuj tez w japonskiej przy Boh. W-wy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:30 dobrze dobrze Znawco nie krzycz. Nie lubie kuchni japońskiej blizsze mi sa klimaty polskiej wsi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? 03.04.06, 15:27 w tej na ,Mariackiej obsługa jest niezwykle powolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.centertel.pl 03.04.06, 15:36 czy ja jestem jakis specjalny? No, powolna... przeciez to mała restauracyjka... Ja nie zauwazyłem mnie szybko, miło i goscinnnie obsługują tam... byłem kilka razy i bede... a dobre było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spokojny dość Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: 213.155.163.* 03.04.06, 17:59 a ja się uprę na nie!!! znów byłem, znów rozczarowany... może to zasługa tej naprawdę KAWIARNIANEJ atmosfery, ktora była za za tych dwóch sympatycznych właścicielek??? oj, gdzie te Panie Anie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salcia Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.is.net.pl 05.04.06, 08:31 Mam wrazenie ze mr andreas to jednak bywalec zydowskich knajp. Ciekawe co go tam ciągnie, korzenie czy miłosc do ojczyzny. Miłosc do słodkich orientalnych smakow można miec ale tylko wyssaną z mlekiem matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas dementuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:30 nie, nie mam zadnych powiazan rodzinnych... tak samo, jak nie jestem Japonczykiem, bo jadałem kilka razy w japonskiej restauracji! Jadam w Karczmie Polskiej ... no jestem Polakiem, ale nie dlatego tam jadam! Jadam w Starej Piekarni, nie jestem piekarzem, no stary moze... Jadam Chinskich, dementuje nie jestem Chinczykiem! Jadam w Tureckie, absolutnie nie jestem Turkiem! Byłem kilka razy w Avanti (włoska), Włochem nie jestem! Jadam pizze, ale nie jestem Włochem, choc te nasze pizze nie maja nic wspólnego z włoskimi... Pije szkocka whisky i chyba nie musze pisac, ze nie jestem szkotem... nawet z charakteru!!! Uzywamyw rzeczy wyprodukowanych najczęsciej w Chinach... czy juz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaak słyszałem że Młodzież Wszechpolska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 08:03 robi zdjęcia tam wchodzącym... Odpowiedz Link Zgłoś