Dodaj do ulubionych

Otworzyli już tę żydowską knajpę?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:29
Bo chciałbym sie wybrać na coś koszernego.
Obserwuj wątek
    • Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:45
      Galeria Dobrego Smaku przy Mariackiej,
      polecam!!!
      Szyjki gesie nadziewane watróbka lub pipki...
      • Gość: katastrofa Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:50
        to nie ta.Tamta w poscie to ja zakłada Golema CO i ma być na Niebuszewie
        statystycznie rzecz biorąc bardzo sie nie pomyliłes.:-)
        • Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:52
          ale ta tez jest taka,
          to skad wiesz o która chodzi?
          I te tez otworzyli niedawno....
          Statystycznie moze masz racje, ale praktycznie to tam jest koszernie!
          • Gość: katastrofa Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 14:58
            ta Twoja ma ciągoty tylko koszerne a autor postu pyta o tę o której niedawno
            dyskutowalismy ,zresztą to chyba Ty niedawno udowadniałes mi na przykładzie
            kaczek jak statystyka ma sie do rzeczywistosci .Radze sie nie zamartwiac i tak
            zawsze na forum bedziesz robił za znawce kulinarnego Szczecina przynajmniej
            statystytcznie
            • Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:03
              no na pewno nie jestem znawca, a juz na pewno nie koszernego jedzenia!
              Nawet statystycznie!
              Co do kaczek to tylko z jabłkami ...
            • Gość: gość spokojny dość Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: 213.155.163.* 28.03.06, 15:03
              jeśli chodzi o Galerię Dobrego Smaku, to ...śmiało można o niej zapomnieć :(
              skucha straszliwa. niesmacznie, często zimne dania, ceny jak w izraelu...
              oj , piękne to było miejsce jeszcze rok temu! a dziś? :( forget....
              • Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:13
                ja mam wrecz przeciwne zdanie, a byłem tam kilka razy!
                Obsługa miła, zarcie mnie i moim znajomym smakowało...
                Ale moze moje wymagania sa...

A jedzenie niespotykane w innych restauracjach...
                Szyjki gesie, pipki, rosół z maca.....
                i pełno takich...
                • Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:15
                  a i polecam zupe rybną na słodko z migdałami i rodzynkami!
                  • Gość: katastrofa Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:18
                    chyba sama musze sie tam wybrac bo statystycznie wychodzi mi pół na pół szkoda
                    tylko ,że nie mozna juz bazgrolić tak jak kiedyś....
                    • Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:19
                      MOZNA!!
                      Bazgrola tam fajne wpisy w menu..
                      to menu to jak gazetka i tam jest miejsce na wpisy różne i wpisuja ludzie!
                      • Gość: katastrofa Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:24
                        dzieki Znawco wybiore sie zatem żeby mi siestatystyka zgadzała
                        • Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:27
                          nie jestem znawcą!!!!
                          Po prostu mi tam smakowało!!!
                          Jak juz to posmakuj tez w japonskiej przy Boh. W-wy ...
                          • Gość: katastrofa Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:30
                            dobrze dobrze Znawco nie krzycz. Nie lubie kuchni japońskiej blizsze mi sa
                            klimaty polskiej wsi;-)
                          • beatrix13 Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? 03.04.06, 15:27
                            w tej na ,Mariackiej obsługa jest niezwykle powolna
                            • Gość: andreas Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.centertel.pl 03.04.06, 15:36
                              czy ja jestem jakis specjalny?
                              No, powolna... przeciez to mała restauracyjka...
                              Ja nie zauwazyłem mnie szybko, miło i goscinnnie obsługują tam...
                              byłem kilka razy i bede...

a dobre było?
                              • Gość: gość spokojny dość Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: 213.155.163.* 03.04.06, 17:59
                                a ja się uprę na nie!!! znów byłem, znów rozczarowany...

może to zasługa tej naprawdę KAWIARNIANEJ atmosfery, ktora była za za tych dwóch
                                sympatycznych właścicielek???
                                oj, gdzie te Panie Anie?
                                • Gość: Salcia Re: Otworzyli już tę żydowską knajpę? IP: *.is.net.pl 05.04.06, 08:31
                                  Mam wrazenie ze mr andreas to jednak bywalec zydowskich knajp. Ciekawe co go
                                  tam ciągnie, korzenie czy miłosc do ojczyzny. Miłosc do słodkich orientalnych
                                  smakow można miec ale tylko wyssaną z mlekiem matki.
                                  • Gość: andreas dementuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 11:30
                                    nie, nie mam zadnych powiazan rodzinnych...
                                    tak samo, jak nie jestem Japonczykiem,
                                    bo jadałem kilka razy w japonskiej restauracji!
                                    Jadam w Karczmie Polskiej ... no jestem Polakiem, ale nie dlatego tam jadam!
                                    Jadam w Starej Piekarni, nie jestem piekarzem, no stary moze...
                                    Jadam Chinskich, dementuje nie jestem Chinczykiem!
                                    Jadam w Tureckie, absolutnie nie jestem Turkiem!
                                    Byłem kilka razy w Avanti (włoska), Włochem nie jestem!
                                    Jadam pizze, ale nie jestem Włochem,
                                    choc te nasze pizze nie maja nic wspólnego z włoskimi...

Pije szkocka whisky i chyba nie musze pisac, ze nie jestem szkotem...
                                    nawet z charakteru!!!

Uzywamyw rzeczy wyprodukowanych najczęsciej w Chinach...
                                    czy juz?
                • Gość: labatt gula? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 03.04.06, 13:50
                  ............
    • Gość: izaak słyszałem że Młodzież Wszechpolska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 08:03
      robi zdjęcia tam wchodzącym...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka