Dodaj do ulubionych

Szok! Jacyna zrobila dobra robote:)

14.04.06, 17:32
szperam wsrod zapytan radnych i trafilem na temat poruszany tu na forum
kilkukrotnie w tym takze przeze mnie, a dotyzcacy zniszczenia sciezki
rowerowej przy ul Mieszka I.

oto tresc zapytania radnej:
bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=0F75D83FCD494FECB4617D20B65768C5
Radnej dziekuje za zainteresowanie sie ta sprawa no i czekam niecierplwiie na
odpwoiedz, ktora powinna sie wkrotce pojawic.

zwracam tez uwage ze jednak urzedasy jakies poduczyly sie troszke ustawy o
ochronie danych osobowych i wykreslaja juz takie dane z zapytan kierownycyh
przez radnych (wskazywalem jakis czas temu, ze urzadnicy publikujacy
interpelacje i zapytania radnycyh lamia ustwe). Oto przyklad innego zapytania
radnej Jacyny-Witt

bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=738C8F87B71B456ABC581B93CE306160
Obserwuj wątek
    • shako_mako Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 14.04.06, 19:57
      Wystarczyloby zebys zamiast slowa "dobra" napisal "zla" i gwarantuje ci ze
      watek przez 3 dni bylby w Top10, ot taka obiektywnosc forumowych siepaczy....

a Pani Radna dobra robote robi od pierwszego dnia, ktorego zasiadla w RM.
      • albert_c Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 17.04.06, 09:59
        Czy wciaz twierdzisz, ze postawiona przez Ciebie teza jest prawdziwa?

----

shako_mako napisał:

> Wystarczyloby zebys zamiast slowa "dobra" napisal "zla" i gwarantuje ci ze
        > watek przez 3 dni bylby w Top10, ot taka obiektywnosc forumowych siepaczy....
        >
        > a Pani Radna dobra robote robi od pierwszego dnia, ktorego zasiadla w RM.
        >
    • absztyfikant Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 14.04.06, 20:02
      Nie moge sobie darowac, by sie nie wypowiedziec w tym watku:)

Radna Malgorzata Jacyna-Witt od jakiegos czasu zaczyna mnie coraz bardziej
      poztywnie zaskakiwac. Ciekawy tylko jestem co Collegium Debilium z ta sprawa
      zrobi dalej.
      • albert_c Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 14.04.06, 20:11
        Shako Mako, nie marudz, jest Wielki Piatek tylko tacy fanatycy jak Ty, ja czy
        Absztyf wpadaja na forum, wiec dlatego tytlko 3, a nie 30.

a moze nie 30 bo juz radna obchodzi tylko mnie;)

Absztyf, mnie tez, jak przegladam ostatnie interpelacje radnych to zaczyna jakby
        normalniec, tak bym to ujal, ze wziela sie za rzetelna robote jako radna, a nie
        tylko za bicie piany jak to sie jej wczesniej zdarzalo.
        w kazdym badz razie pozytywna przemiana.
        • absztyfikant Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 14.04.06, 20:43
          Albercie, sprawdzasz ty poczte gazetowa niekiedy?
      • piotrus1 Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 14.04.06, 21:49
        fajnie ze zajmuje si esprawami nas malutkich
    • Gość: Galoty Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:07
      Tak właśnie wyobrażam sobie działalność radnych. Tak jak w przypadku p. Jacyny.
      Gdyby w przyszłej Radzie znalazło się chociaż 30 % tak aktywnych i
      rozgarniętych radnych o interesy mieszkańców można byłoby być spokojnym.
      Przypominam dla przykładu interpelację radnego Ostrowskiego (start z SLD) ,
      kóry był uprzejmy inrpelować u przewodniczącego Stopyry z uwagi na fakt nie
      wystawienia mu faktury VAT na myjni samochodowej. Tak dla porównania radnych.
      • albert_c Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 14.04.06, 21:13
        masz racje Galoty.

ja przy okazji chcialbym sie zapytac gdzie Zalewski schowal zalacznik (do n/w
        interpelacji radnego Skarzynskiego z Od Nowy)?

bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=BDC39B74CA1649AABFAC9B1C410E6D5F&chapterdest=11152
        fajne interpelacje takze sklada Hawryszuk, swego czasu celowal w dobrych tez
        Litwinski.

Ostrowski to porazka, na calej lini, z ta myjna 'delfinek' to przesadzil i to mocno!
        • albert_c Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 14.04.06, 21:32
          Galoty, mam tu dla Ciebie taka jedna zagadke swiateczna, ba nie tylko dla Ciebie
          dla wszytskich!

o co chodzi radnemu Ostrowskiemu:
          bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=C05A8B01F6C347EE9B5C384FF74D7CB2
          czytalem kilkukrotnie i nie wiem, ni cholery...
          • mamoniowa303 Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 14.04.06, 21:35
            niebywale wyrafinowany skrot myslowy :-)
          • Gość: Galoty Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:37
            Strach się na ten temat wypowiedzieć.
            Sądzę, że ten tekst musiałby przeanalizować zespół : specjalista dyslektyk wraz
            z psychoanalitykiem-psychiatrą
            • albert_c Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 14.04.06, 21:42
              wspolczuje Nowak ktora musi odpowiedziec na te abberacje radnego.

ciekaw jestem bardzo co odpowie.
              • mamoniowa303 Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 14.04.06, 21:48
                moze bedzie musiala powolac specjalna komisje ?
                • albert_c Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 14.04.06, 21:55
                  ja bym tego nie wykluczyl.

moze my powolamy taka forumowa komisje i zbadamy slowo po slowie o co chodzi
                  radnemu;-)
                  • albert_c Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 14.04.06, 21:58
                    Ostrowski na tym nie poprzestal i oto kolejny kwiatek tegoz radnego:

bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=0AAF5DAF99EC4844BC8C52FE8BFF930B
                    juz wiemy o co mu chodzi, ale ta skladnia jest godna 10 latka!
                    wstyd panie radny!
                    • mamoniowa303 Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 14.04.06, 22:37
                      tegie glowy musialy na niego glosowac :-)
                      • piotrus1 Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 15.04.06, 08:34
                        a mnei sie czepiacie a co koles wyprawia?
                        • mamoniowa303 Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 15.04.06, 19:01
                          piotrusiu, a wskaz mi miejsce w dyskusji, w ktorym sie czepilam ?
                          • kiciara11 to nie pisal radny Ostrowski 21.04.06, 12:54
                            zobaczcie, ze podpis jest innym charakterem pisany, zreszta nawet innym
                            dlugopisem.
                            W lewym gornym rogu nazwisko jest inaczej napisane niz podpis na dole pod
                            tekstem interpelacji.
                            • albert_c Re: to nie pisal radny Ostrowski 21.04.06, 21:21
                              moze nie on pisal, ale on podpisal.

nie wiem co go bardziej kompromituje.
                              • kiciara11 Re: to nie pisal radny Ostrowski 21.04.06, 21:35
                                najbardziej go kompromituje, ze podpisuje cos czego nie czyta albo jeszcze
                                gorzej... czyta ale nie rozumie.
                      • Gość: Galoty tęgie umysły umieściły Ostrowskiego na liście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 08:48
                        Jakież tęgi egłowy musiały byc w organizacji Napieralskiego z samym
                        dzidziusiem Grzesiem na czele, że postawili na tego Pana umieszczając go na
                        liście kandydatów SLD. Cóz za tęgie umysły muszą być w tym zarządzie SLD , że
                        postawiły na tak wybitny talent jak Wiesław Ostrowski. On pasuje jak ulał do
                        NRSu
                        • Gość: kotek Re: tęgie umysły umieściły Ostrowskiego na liście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 10:32
                          A ja uważam że radny Ostrowski jest 100% bardziej wartościowy niż radny Wijas
                          czy Kęsik, nie wspominając o Napieralskim. Radni są od tego żeby ciężko
                          pracować, a że czasami swoje zdanie przedstawiają nieskładnie - nie szkodzi.
                          Niby składnie przedstawia zdanie Wijas, tylko ani tam treści ani
                          autentyczności. Radny Ostrowski jest taki jak większość społeczeństwa i dobrze,
                          że mają oni swoją reprezentację w RM. To porządny człowiek i świństwe jest
                          naśmiewanie sę z niego. Możecie z równym powodzeniem naśmiewać się ze swoich
                          wujków, kuzyów, sąsiadów którzy może nie pokończyli szkół, ale mają mądrość
                          życiową, o wiele bardziej często cenną niż mądrości z książek i zebrań
                          egzekutywy partyjnej.
        • Gość: Obserwator Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: 213.155.167.* 15.04.06, 19:23
          Dlaczego szok? Znakomita kobietka - pracowita. Walczy o zwyklych mieszkancow.
          To ona pokazala Jurczykowi - ze zapomnial o tym, ze miasto sklada sie z ludzi i
          trzeba ich szanowac i o nich dbac!.

Z ludu pochodzisz Ty szkodniku-Jurczyku a lud Ciebie wybrał! I dla niego masz
          sluzyc.
        • Gość: kulinar Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:55
          Litwiński nigdy nie zgłaszał dobrych interpelacji, a jeżeli się mylę to podaj
          chociaż jedą.nienawidzę jak na tym forum niektórzy kłamią przy okazji,żeby
          komuś zrobić publicity.Oświadczam:Litwiński nie składał sensownych interpelacji
          a w każdym razie sensowniejszych od Ostrowskiego czy Jerzyka.I jeszcze mam
          pytanie:co albert-c uważa za "bicie piany"?
          • albert_c Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 17.04.06, 09:47
            Kulinar:
            1. bicie piany - to kolokwialnie rzecz ujmujac bezproduktywne dzialania majace
            na celu zdobycie popolarnosci czesto poprzez cyniczne wykorzystywanie czyis
            spraw (w tym przypadku mieszkancow Szczecina) cechujace sie bardzo nisko
            skutecznoscia ich zalatwiania - a niska skuteczniosc zaltwiania spraw to jest
            mozna tak pwoiedzic cecha dzialania radnej Jacyny - byc moze sie to zmieni.

2. co do AL - to ze wzgledu na to jak skonstruowany jest BIP interpelacji i
            zapytan bylych radnych trzeba szukac w gaszczu wszytskich zapytan i nie jest to
            latwe.
            Znalezienie zapytan i interpelacji obecnych radnych zajmuje 10 s a bylych zeby
            znalezc choc jedna interpelacje to trzeba czasu kilku godzin nawet wiec ja nie
            mam zwyczajnie tyle czasu zeby Ci zaprzeczyc Twoim slowom, tak wiec ja zostje
            przy swoim, a Ty widocznie zostaniesz przy Twoim.
            • Gość: kulinar uprawianie demagogii jest oszustwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 11:14
              A w tym wypadku jesteś oszustem. Bo skoro piszesz, że radna biła pianę
              nieskutecznie - udowodnij to. I jeżeli twierdzisz że radny Litwiński miał
              skuteczne inerpelacje- udowodnij to. Inaczej stosujesz propagandową demagogię
              na rzecz tych których popierasz i czarny PR na rzecz tych których zwalczasz.
              Dodam do tego, że powierzono ci zaszczytną funkcję "wycinaczki" w związku z
              powyższym powinieneś być względnie obiektywnym, a jesteś w tym wypadku
              bezwzględnie stronniczy.
              • Gość: marian paździoch Re: uprawianie demagogii jest oszustwem IP: *.chello.pl 17.04.06, 11:17
                pani radna niewątpliwie jest skuteczna,
                odstraszając inwestorow.

mp
                • shako_mako Re: uprawianie demagogii jest oszustwem 17.04.06, 11:25
                  Gość portalu: marian paździoch napisał(a):

> pani radna niewątpliwie jest skuteczna,
                  > odstraszając inwestorow.
                  >
                  > mp

Najwiekszym szkodnikiem w Szczecinie jest Marian Jurczyk oraz powiazani z nim
                  radni (juz niedlugo ex-radni): Julisz Slowacki i Bogdan Trzos. Inwestorzy nawet
                  jak juz sa, to powyzsza ekipa zrywa z nimi umowy za co miasto musi placic
                  odszkodowania. Jestescie wrzodem tego miasta.
                  Co sie tyczy radnej, to zasluzyla sobie na ponowny mandat wyborczy...
                  • Gość: marian paździoch Re: uprawianie demagogii jest oszustwem IP: *.chello.pl 17.04.06, 11:42
                    akurat byłeś łaskaw wymienić najbardziej pracowitych radnych.
                    bicie piany w postaci zadawania kretyńskich zapytań szanownej pani Małgorzaty
                    pod koniec kadencji,
                    nie zapewni mandatu.
                    chyba że policjny.

mp
                    • ohne.zucker [...] 17.04.06, 11:46
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • albert_c Re: uprawianie demagogii jest oszustwem 17.04.06, 11:58
                nie napisalem ze skuteczne, ale ze ciekawe a to jest przyznaj diametralna roznica.

co nie znaczy ze AL nie byl skuteczny, byl o wiele bardziej niz Jacyna, faktem
                jest tez ze byl mniej aktywny niz ona na forum Rady, ale skuteczniejszy o wiele
                bardziej.

to raczej Ty mi udowodnij gdzie radna popisala sie skutecznoscia.
                Ja stawiam teze ze zdecydowana wiekszosc jej inicjatyw nie wypalila tak jak
                chciala tego radna.
                • albert_c Re: uprawianie demagogii jest oszustwem 17.04.06, 12:01
                  to prezydent odpowiada za sciaganie inwestorow do miasta, radna Jacyna ma w tym
                  temacie do zrobienia prawie nic - ma za zadanie uchwalic madre plany
                  zagospodarowania przestrzennego czy tez budzet - ale oba dokumnety przygotowuje
                  dla Rady Prezydent i to on a nie kto inny odpowiada za to ze inwestorzy
                  chcetniej lokuja swoja kase w Stargardzie, Pyrzycach czy Goleniowie niz w
                  Szczecinie.
                  • Gość: kulinar Re: uprawianie demagogii jest oszustwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 08:04
                    Widzę, że 18.04 o godz. 7.38 pojawiłeś się na forum. Miałeś czas przygotować
                    się do opowiedzi, więc czekam... Chyba, że unikając odpowiedzi, przyznajesz się
                    do kłamstwa.
                • Gość: kulinar Re: uprawianie demagogii jest oszustwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 17:49
                  No to podam ci konkretny przykład z działki o której piszesz. Jurczyk
                  przygotował plan zagospodarowania przestrzennego Gontynki z hipermarketem.
                  Radna przedstawiła 1. zarzut, że plan był przygotowany niezgodnie z procedurą i
                  za uchwalenie tego grozi prokurator 2. wniosek o zmianę tego planu.
                  Skuteczność: 100% 1. uwzgędniono wniosek, eliminując hipermarket 2. procedura
                  została uzupełniona, gdyż poprawiony plan skierowano do opinii MKUA.
                  Plan zagospodarowania przestrzennego Gontynki został uchwalony z uwzględnieniem
                  wniosku radnej, gdyż wszyscy przestraszyli się odpowiedzialności jaką było
                  umieszczenie tam hipermarketu przy braku zachowania procedury, oraz, co za tym
                  idzie, możliwości skierowania sprawy do prokuratora - co było we wniosku radnej.
                  To jest konkretny przykład.
                  Czekam na taki sam przykład skutecznego działania radnego Litwińskiego.
    • Gość: andreas czyzby jednak... IP: *.centertel.pl 14.04.06, 22:42
      czyzby jednak radna pod wpływem zroweryzowanych forumowiczów....
      nie, pewnie sama jeździ tamtedy na rowerze...
      • albert_c Re: czyzby jednak... 14.04.06, 22:45
        ciezko tam przejechac na rowerze, tak jest zryta ta sciezka, a my tu na forum
        juz razy kilka o tym, ze tam wciaz jest syf z ta sciezka no i moze sie za dni
        kilka dowiemy co jest z tym grane.

moze pod wplywem radna podjela ta inicjatywe.
        • Gość: andreas Re: czyzby jednak... IP: *.centertel.pl 14.04.06, 22:51
          pod wpływem czy nie, ale zrobiła dobrze pytajac,
          a i ciag dalszy pewnie bedzie...
          Pewnie nie jedno nzrobiła dobrze!

Ale w tym wypadku, to akurat - tak mysle - zastapiła Straz Miejska,
          która to powinna dociec i doprowadzic do naprawy!!!
          A nie na sygnale jeździc do gówna psiego...
          • albert_c Re: czyzby jednak... 14.04.06, 22:55
            zobacz Andreas tu tez sie calkiem rozsadnie pyta:
            bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=1055006BD46B411FB69466C49D7DE26D
            co by nie mowic to takie dzialanie bardzo ku dolom, te rady to faktycznie
            niedofinansowane sa, a tu jeszcze prezydent im kasy nie daje, ktora w budzecie
            byla zaplanowana.
            • Gość: andreas wiesz cieszy mnie IP: *.centertel.pl 14.04.06, 23:01
              wiesz cieszy mnie nie to, ze radna interesuje sie i tymu drobnymi
              i tymi drogimi sprawami czy pieniedzmi...
              To nie powinno ani dziwic, ani uszczęsliwiac, to normalka winna byc!

Cieszy mnie Twoje zainteresowanie co robia radni, o co pytaja!
              I to ze targasz to na forum i propagujesz...
              Tez tym powinnismy sie my wyborcy interesować i wiedzieć...
              dzięki Ci!
              ku chwale leniom...
              • albert_c Re: wiesz cieszy mnie 14.04.06, 23:42
                co prawda teraz taki czas idzie ze sie wszyscy powinnismy lenic, ale mam
                baczenie na to kto jest len w tej naszej radzie a kto pracus i widze ze
                nielubiana zbytnio przeze mnie Jacyna to raczej pracus jest i to sie chwali.

Leni jednak wiecej jest tak jakby swieta byly caly rok.

to wiesz ja juz wole nawet takiego Ostrowskiego ktory sie co prawda osmiesza i
                nie bardzo potrafi zdania budowac czy tez jak juz cos napisze to nie zawsze
                wiadomo o co mu chodzi, niz takich co nic nie robia, bo to znaczy ze pewnie
                nawet nie wiedza co w trawie piszczy na ich rejonie!

a ja mam takie tam hobby ze lubie tych naszych radnych weryfikowac i sprawdzac
                co robia.

jak wtedy o tych kaczkach napisalem co je nam radny Hawryszuk chcial zabrac to
                mialem pozniej taka super wymiane postow na priv z radnym ze ho ho! ale sie
                jakos dogadalismy i nawet tak jakos te fontanny w ktore malo wierze z tych
                basenow wyszly;-)
                • mamoniowa303 Re: wiesz cieszy mnie 14.04.06, 23:49
                  najwidoczniej to przeoczylam, ale co on chcial z tymi kaczkami zrobic ???
                  • albert_c Re: wiesz cieszy mnie 14.04.06, 23:58
                    tu masz szczegoly:

wpierw ja na forum:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=38707779&a=38707779
                    a pozniej GW:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=39082499&s=0
                    • mamoniowa303 Re: wiesz cieszy mnie 15.04.06, 18:18
                      dzieki albercie. Ograniczylam sie do przeczytania pisma radnego. Nic dodac nic
                      ujac.
                      Aforyzm :Po zywych widac, jak smierc bywa slepa
                      mam nadzieje, ze to ostatnia kadencja p. Hawryszczuka
                      • Gość: andreas Re: wiesz cieszy mnie IP: *.centertel.pl 15.04.06, 18:31
                        nie, nie Mamoniowa ten radny nie jest najgorszy...
                        szczerze niech bedzie radnym ku chwale...
                        sa naprawde dużo gorsi!
                        • mamoniowa303 Re: wiesz cieszy mnie 15.04.06, 19:00
                          drogi andreasie, wyrazilam tylko moje zyczenie. Do takich radykalow nie mam
                          przekonania, o zaufaniu nie wspominajac.
                          • albert_c Re: wiesz cieszy mnie 17.04.06, 09:53
                            Mamoniowa, ja tam bym jednak chcial aby radny Hawryszuk dalej byl w Radzie.

Ja pozniej sporo na priv korespondowalem w tej sprawie z radnym jakos tak wyszlo
                            z tej korespondencji ze doszlismy do wspolnego zdania, mimo to ja i tak dalej
                            uwazam za nieporozumienie i blad ta interpelacje, ale wierzaj mi radny Hawryszuk
                            to jedna z ciekawszy postaci i bardziej pracowitych w Radzie;-)
                • hanka41 Re: wiesz 15.04.06, 01:00
                  Albercik, jestem pewna ze jacynowy szok ci wkrotce przejdzie. Jak sam wiesz :
                  " na bezrybiu i rak ryba" a w otoczeniu Ostrowskich nie trudno jest zablysnac !!
                  Pozdrawiam i gratuluje wyjazdu.
                  • shako_mako Re: wiesz 15.04.06, 01:03
                    wiecej zatem takich rakow, a mniej hanek.
                    • Gość: labatt Re: wiesz IP: *.hsd1.fl.comcast.net 15.04.06, 01:23
                      W Szczecinie nie zawsze ...safiya,ale temat Jacyny bedzie do konca....dafiya:)
                      • shako_mako Re: wiesz 15.04.06, 02:47
                        Gość portalu: labatt napisał(a):

> W Szczecinie nie zawsze ...safiya,ale temat Jacyny bedzie do konca....dafiya:)

Alhamdo lillah....:))))
              • piotrus1 Re: wiesz cieszy mnie 15.04.06, 08:39
                Gość portalu: andreas napisał(a):

> Cieszy mnie Twoje zainteresowanie co robia radni, o co pytaja!
                > I to ze targasz to na forum i propagujesz...
                > Tez tym powinnismy sie my wyborcy interesować i wiedzieć...
                > dzięki Ci!
                > ku chwale leniom...

ja też dziękuje ;)
                • albert_c Re: wiesz cieszy mnie 15.04.06, 11:17
                  Haniu, moze i tak byc, mnie tam cieszy ze radna poruszyla temat, ktory
                  kilkukrotnie stawialismy tu na forum bez odpwoiedzi, a juz wkrotce bedziemy miec
                  odpowiedz.

byc moze radna zaczytala o tym tu i pozniej ta interpelacja.
                  to bardzo dobrze.

czesciej radni powinni sie tu zaczytywac, to troche materialu do pracy by znalezli.

wyjazdu powinnas gratulowac Pismakowi:)

ja tam dzis wyjezdzam na swita do tesciow, w piekne miejsce fakt, ale to nie to
                  co Pismak;-)
                  • Gość: spoor Re: wiesz cieszy mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 11:36
                    a mnie się wydaje że radna nie czyta forum tylko biega i jeździ rowerem po
                    Mieszka I-go bo mieszka w pobliżu.a widziałem jak utykała to może sobie nogę
                    skręciła w tych cholernych dziurach jakie porobiła TP SA. i dobrze że to się
                    jakoś tam zgrywa z niektórymi tekstami na forum.a tak swoją drogą to nasza
                    radna jest piekielnie konkretna i dociekliwa bo inne jej interpelacje też o
                    tym świadczą.będzie miała dobre przygotowanie i wiedzę do wiceprezydentowania u
                    Lubińskiej :)
                    • Gość: ubawiony Re: wiesz cieszy mnie IP: *.system.szczecin.pl 15.04.06, 11:48
                      Lubińska, Jacyna-Witt i Kochańska, to będzie za.rząd..:)))
                      • albert_c Re: wiesz cieszy mnie 15.04.06, 11:58
                        oby nie taki.

faktycznie mieszka w poblizu Mieszka;-)
                  • Gość: Pismak Re: wiesz cieszy mnie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.04.06, 13:27
                    A właśnie forumuje z pociągu :))))). Też jadę do teściów. Przyszłych :))).
                    Poznań dziś był kompletnie wyludniony. Jak po bombardowaniu. Za chwilkę
                    pooglądam sobie przez godzinkę Wrocław. A jak w Szczecinie?

A co do meritum: trochę późno się wzięła do roboty - wizerunek już wypracowany
                    i pięknie udrapowany. Następna kampania wyborcza zaczyna się dzień po
                    zwycięstwie. Na dobrą opinię i pozytywny wizerunek pracuje się latami.
                    Negatywny można zdobyć jednym krzykiem :))).

Ale szczerze życzę pilności i wytrwałości w pracy.
                    pismak_logowany@gazeta.pl
                    • albert_c Re: wiesz cieszy mnie 15.04.06, 13:30
                      a w Szczecinie dzis pieknie swieci slonko, a i ludzi jednak na ulicach troszke
                      jest;-)

az tym wizerunkiem to faktycznie tak jest, ale dla wielu wyborcow moze byc wazne
                      to jak sie teraz zachowuje i jakbym zaczal obserwowac radna od teraz to zdanie
                      mialbym jak najlepsze, a tak...

• Gość: andreas Re: wiesz cieszy mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 13:30
                      ja nie wiem, czy forumowanie z pociagu jest dopuszczalne regulaminem?
                      Mysle, ze nasi opiekunowie to rozstrzygna trzymam za Ciebie kciuki!
                      Znaczy, nie wzgledem regulaminu a tesciów!
                      Samych udaczności i radości...
                      • albert_c Re: wiesz cieszy mnie 15.04.06, 13:34
                        no takie forumowanie moze byc zbyt dynamiczne;-)

ale wszytsko sie skonczy u tesciow!
                        Takze radosci:)
                    • Gość: andreas aha a co do wizerunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 13:33
                      aha a co do wizerunku,
                      to kobiety maja wprawe...
                      w ostatniej chwili tak sie pieknie umaluja...
                      • albert_c Re: aha a co do wizerunku 15.04.06, 13:35
                        ale wiesz to sie nie dzieje tak raz dwa.

zazwyczaj sie szykuja ta cos takiego sporo czasu;-)
                        widac radna ma taka strategie aby ten 'makijaz' wypadl najlepiej wlasnie teraz
                        • Gość: Pismak Re: aha a co do wizerunku IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.04.06, 13:49
                          A dziękuję Wam i nawzajemnych szczęśliwości :))).

Radna była jednak zbyt krzykliwa przez lata, by nikt jej nie zapamiętał od tej
                          strony. Przy wyborach funkcjonuje bardzo mocno zdanie znajomych. Ludzie
                          generalnie w ogóle nie znają kandydatów, na których głosują. Pytają innych,
                          tych co są w temacie. A Radnej J. ludzie nasłuchali się już tyle, że nie bardzo
                          dziś chcą słuchać dalej. Najważniejszy jest pierwszy rok, kwartał, miesiąc,
                          walka o pierwszą ważną sprawę społeczną, pierwsza wypowiedź publiczna. Potem
                          już trzeba walczyć tylko z samym sobą.

Naturalnie, ludzie którzy nikogo nie znają i nie mają kogo zapytać skreślają
                          pierwsze nazwisko, które im się obiło o uszy. To jest ewentualnie metoda dla
                          Pani J. :)))) Rzecz jasna, w kwestii ewentualnego szerszego popracia, bo każdy
                          ma jakiś swój twardy elektoratu :)))).

• albert_c Re: aha a co do wizerunku 15.04.06, 14:37
                            zeby nie bylo ze tylko jedna opcja w Radzie jest okej,

radny Jerzyk tez potrafi sensownie jak chce, prosze to:
                            bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=6C9202C178674A82A184773BE68ECFC1
                            niby blache kwestie, ale z drugiej strony i po to sa ci nasi radni, zeby takie
                            sprawy zalatwiali dla lokalnej spolecznosci.
                            • piotrus1 Re: aha a co do wizerunku 15.04.06, 14:47
                              Wielkie rzeczy składają się z wielu małych ;)

Więcej załatwionych małych spraw nasz Szczecin będzie coraz lepszy i
                              piękniejszy
                            • Gość: Pismak Re: aha a co do wizerunku IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.04.06, 19:07
                              Wyciągasz ich dzisiaj za uszy, Albercie, jak łaskawy nauczyciel zagrożonych
                              uczniów na koniec roku szkolnego :)))).

• Gość: totam Re: aha a co do wizerunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 19:06
                            ...twoi znajomi to przede wszystkim przypuszczam kilku pismaków... a pismaki z
                            zasady są lewicujący ... więc z zasady nie będą popierać pani Jacyny...
                            wasza opinia dla was jest może i ważna ale każdy z was ma tylko jeden głos..
                            tak jak ja i moi znajomi a my bardzo cenimy panią radną za jej 4letnią pracę w
                            radzie miasta i uważamy że byłą najlepszą ze wszystkich radnych....
                            i najbardziej pracowitą i wyrazistą.. jako jedyna nie bała się piętnować
                            Jurczyka mimo zorganizowanej nagonki..
                            • Gość: marian paździoch Re: aha a co do wizerunku IP: 87.207.54.* 15.04.06, 19:59
                              niech te dni, wypełnią sie spokojem radością i wybaczaniem.
                              mp
                              • shako_mako Re: aha a co do wizerunku 15.04.06, 20:38
                                Z tresci twoich poprzednich postow wynika, ze jestes poplecznikiem,
                                wspolpracownikiem, wiernym fanem, a moze i sam grasz w druzynie Jurczyka. W
                                zwiazku z tym pomimo Swiat nie jestem w stanie wybaczyc wam tego co zrobiliscie
                                wespol z NRS i SLD, temu miastu. Jedyne co mnie pociesza, to fakt, ze jeszcze
                                tylko kilka miesiecy bedziecie szkodzic temu miastu a pozniej wyborcy
                                zwryfikuja wasze "zaslugi" dla rozwoju Szczecina.
                                • Gość: marian paździoch Re: aha a co do wizerunku IP: 87.207.54.* 15.04.06, 22:31
                                  odpowiedź otrzymasz po świętach.
                                  pokój z Tobą shako_mako.

mp
    • Gość: goliat Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 12:19
      Właśnie wracałem tamtędy z cmentarza.Olaboga,toż to wyjątkowe marnotrastwo,
      najpierw zrobili ulice i chodniki a potem zniszczyli.Czy ktoś nie pomyślał o
      tym wcześniej?
      • Gość: Dudi Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:56
        to samo ma miejsce teraz na Krzywoustego.
        zrobiono ulicę a nie zapełniono tej dziury po Barbarze.
        radna zadała na ten temat dobre pytanie ale nie znalazłem odpowiedzi
        gdzie można poznać odpowiedź na te pytania?
        • Gość: Obserwator Jacyna brawo! IP: 213.155.167.* 18.04.06, 23:40
          Pani Radna?
          A co za kretyn zaakceptowal takie kwietniki na ulicy Krzywoustego. A pamietam
          rondo na Niebuszewie, jak Pan Prezydent Runowicz byl szczesliwy robiac to cos!
          Znowu bez glowy. Liczy sie tylko otwarcie. Dlaczego nikt nie wymyslil jakiegos
          dobrego projektu. Taka rzezba terenu - az sie prosi projektowac z glowa. Jakie
          kladki, przescia pod ziemia/nad ziemia. Architekci to by juz zaprojektowali.
          Ale nie szybko bo wybory sie zblizaly- a teraz trzeba stac nadal w korkach! A
          ludzie przeciskaja sie miedzy autami. Znowu nie liczy sie czlowiek
          A Pan Jurczyk - dlaczego zgodzil sie na kwietniki na Krzywoustego. Zachcialo im
          sie - sklepy prowadzic to niech sie mecza - towary sobie ponosza. Ale dumnie
          otwierał - nasz prezydent - szczecinianom.
          Obserwator
    • shp80 Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 16.04.06, 23:21
      Fajnie, że radni się zajmują takimi rzeczami, jednak ja się pytam - dlaczego w XXI wieku musi w ogóle do takich rzeczy dochodzić? I dlaczego ludzie odpowiedzialni za ten stan rzeczy dostają jeszcze nagrody? Ściecha była rozryta nie dzień, czy tydzień, ale prawie pół roku. W tym czasie nikogo to nie zainteresowało, nikt się tym nie przejął, tak, jakby nie było właściciela...
      A myślałem, że po zajściu, które było opisane na łamach GW kilka lat temu, kiedy to wpadłem do dziury w ścieżce na ul. Południowej (niezabezpieczone roboty), ktoś zacznie wreszcie myśleć i przypilnuje drogowców..

Pozdro
      Tomek
      • albert_c Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 17.04.06, 09:58
        SHP, coz Twoje pytanie o ten XXI wiek chyba pozostanie bez odpowiedzi, bo
        kwestia wydaje sie byc oczywista, wladze miasta czy zarzadca drogoi powinien
        umiescic przy trasie tabliczke ze przeprasza za stan nawierzchni i ze z przyczyn
        takich a takich zosatnie ona naprawiona w terminie X i powinien ja porzadnie
        zabezpieczyc itp.
        To sa oczywistosci, ale widac wielu ludziom brakuje wyobrazni zeby dojsc do tych
        oczywistosci.

ja tam czekam na odp. na ta interpelacje.
        • Gość: Dudi Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 18:31
          A ja dalej nie wiem gdzie można dostać odpowiedzi na pytania które zadała radna?
          • Gość: marian paździoch Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.chello.pl 17.04.06, 20:24
            przecież nie ty pytałe(a)ś
            chyba że...

mp
            • Gość: Dudi Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:23
              Co nie ja pytałem?
              • albert_c Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 17.04.06, 22:56
                na odp. nalezy poczekac ok. 14 dni.
                odpowiada wiceprezydent odpowidzialny za dane sprawy.
                • Gość: Dudi Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 07:25
                  Ale gdzie ta odpowiedź jest?gdzie ją można przeczytać?Rozumiem że ma ją radna
                  i ewentualnie można poprosić o udostępnienie ale poza tym gdzie jeszcze można
                  ją znaleźć?
                  • Gość: Galoty Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 07:27
                    Odpowiedż na interwencję radnej Jacyny jest dosyć prosta dla zarządców miasta.
                    Trzeba interweniować, nakazać, poinformować.
                    Mnie natomiast strasznie ciekawi co dopowiedziano na interpelację radnego
                    Ostrowskiego. Jak władza odczytała i zrozumiała i czy wogóle te interpelację.
                    To jest hit , który wygrzebał Albert_c ik !
                    • shako_mako Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 18.04.06, 07:30
                      Gość portalu: Galoty napisał(a):

> Odpowiedż na interwencję radnej Jacyny jest dosyć prosta dla zarządców
                      miasta.
                      > Trzeba interweniować, nakazać, poinformować

dla zarzadcow miasta tlumaczacych sie ociezaloscia umyslowa w sprawach
                      sadowych, nawet ta interpelacja nie jest latwa...
                      • Gość: jednaki Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 07:36
                        zarządcy miasta jak nie wiedzą jaką decyzję podjąć to oddają przeciwko
                        mieszkańcowi sprawę do sądu. Pasą się na tym prawnicy mimo że sprawy można
                        załatwić w drodze negocjacji czy porozumienia.Niemoc w podejmowaniu decyzji
                        dotyczy tylko "zwykłych" obywateli bez układów bo "swoi" mjaą wszystko
                        załatwiane od ręki
                      • albert_c Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 18.04.06, 07:38
                        odpwoiedz na pismo radnej powinna sie ukazac w tym tygodniu na stronach BIP
                        Szczecina.
                        Jak sie pojawi od razu ja tu wrzuce - swoja droga bylem wczoraj na spacerze na
                        cmentarzu i poszedlem sprawdzic ta sciezke - po zlozeniu przez radna
                        interpelacji sciezka zostala poprawiona w blyskawicznym tempie.

Galoty: na interpelacje radnego nie odpowiedziano.
                        w momencie gdy ja wrzucielm na forum miala status oczekiwania na odpwoiedz.
                        Pozniej Ostrowski wycofal swoja interpelacje - ciekaw jestem co nim kierowalo
                        kiedy ja wycofywal:))))
                        • Gość: Dudi Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 07:43
                          Na stronach miasta jest tylko informacja o tym że odpowiedź została udzielona
                          ale samej odpowiedzi nie ma.cyba że ty masz inne dojścia.
                          • absztyfikant Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 18.04.06, 07:44
                            Trzeba studenta1 poprosic o posrednictwo!:)
                            • Gość: Dudi Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 07:50
                              Ja się pyatam poważnie.Interesuje mnie zagospodarowanie plomby po Barbarze bo
                              mieszka w pobliżu i nie mogę patrzeć na ten syf
                          • sobiepan1 Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 18.04.06, 09:16
                            Porównywanie zaangażowania sie w pracy na rzecz Szczecina,A. Litwińskiego i
                            Jacyny jest nieporozumieniem.

Sobiepan
                            • Gość: foto Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:26
                              Słuchaj Słowacki Juliuszu vel sobiepan1. Podaj konkretny przykład jak podano
                              poniżej a nie takie pierdu pierdu.bo w to już na forum nikt tobie nie uwierzy.

> No to podam ci konkretny przykład z działki o której piszesz. Jurczyk
                              idzie, możliwości skierowania sprawy do prokuratora - co było we wniosku radnej.
                        • Gość: kulinar Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 08:41
                          Szybko działasz.. wprawdzie nie tam, gdzie powinieneś...
                          Zacząłeś mnie bawić, albert_c, swoi zachowaniem. Zupełnie przypadkowo dotkąłem
                          tematu, który jest dla ciebie drażliwy. Ale to ty sprowokowałeś tę dyskusję
                          porównując działania radnych i opowiadając się za jednymi, przeciwko innym.
                          Zrobiłeś to czysto propagandowo, bez konkretnych przykładów i dowodów, szafując
                          swoją opinią bez argumentów. Daję ci szanse - przytoczyłem przykład konkretnego
                          działania w Radzie Miasta, możesz zrobić to samo, opisując działania osoby,
                          którą cały czas wychwalasz na forum. Czekamy.
                          • Gość: wendy Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 15:51
                            zatkało kogoś i temat zdechł?wytrącvono argumenty a w zasadzie brak argumentów?
                            najłatwieej napisać i kimś że jest be albo cacy a jak przychodzi do konkretów
                            to pusto
                        • Gość: kulinar do albert_c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:49
                          hmmmm... pod spodem przytaczam ci twoje wcześniejsze słowa...
                          Przytaczam też moją polemikę.
                          Co cię tak zamurowało?

Czekam na konkrety gdzie to radny AL był o wiele bardziej niż Jacyna...
                          Nie jestem czepialski, ale jak się powiedziało A, trzeba powiedzieć B. Ja już
                          to zrobiłem i udowodniłem skuteczność radnej MJW. Czekam cały czas cierpliwie
                          na takie same dowody suteczności AL.

albert_c:
                          > nie napisalem ze skuteczne, ale ze ciekawe a to jest przyznaj diametralna
                          roznica.

co nie znaczy ze AL nie byl skuteczny, byl o wiele bardziej niz Jacyna, faktem
                          jest tez ze byl mniej aktywny niz ona na forum Rady, ale skuteczniejszy o wiele
                          bardziej.

to raczej Ty mi udowodnij gdzie radna popisala sie skutecznoscia.
                          Ja stawiam teze ze zdecydowana wiekszosc jej inicjatyw nie wypalila tak jak
                          chciala tego radna.

kulinar:
                          > No to podam ci konkretny przykład z działki o której piszesz. Jurczyk

• albert_c Dudi 18.04.06, 23:38
                            Prosze chyba o to Tobie chodzilo:
                            bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=17DAF2E03A8F4A6184D74CB34D2A00ED&chapterdest=11152
                            Kulinar: przepraszam, ze Ci nie odpiwiuem, ale nie mam jak juz wspominalem
                            dostepu do dokumnetow teraz.
                            Nie jestem tak pilnym obserwatorem zycia radnych jak Ty, Ty masz te info z
                            pierwszej reki ja nie.
                            Pisalem Tobie o moim ogolnym wrazeniu i takie mam wrazenie ze AL byl lepszym
                            radnym niz MJW.
                            zdania tego nie zmienie, ale dzieki ze starasz sie mnie przekonac, doceniam to.

pozdrawiam,
                            • absztyfikant Re: Dudi 18.04.06, 23:40
                              Spokojnie chlopaki, wyborcy ocenia:)
                              • albert_c jest odpowiedz 19.04.06, 01:21
                                oto ona:
                                bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=CD6633D687064394B8EF47659DBBC22C&chapterdest=11152
                                mysle ze SHP sie cieszy ze bedzie znow tam sciezka, fakt ze wciaz nie asfaltowa,
                                ale przynajmniej sie czlowiek nie zabije.
                                • Gość: andreas czy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 01:42
                                  czy radnym powinnismy byc wdzieczni,
                                  ze na ich wniosek naprawiaja drogi!
                                  Tak pewnie gdyby nie radni, to dziury by były!

A moze radni powinni sie zainteresowac czemu zniszczono scieżke
                                  (to zrobiła radna!) a potem domagac sie nie tylko naprawy,
                                  ale i ukarania firmy, osoby, która tego zaniedbała!

Wiem wymagam zbyt wiele...
                                  ale nie nalezy pracowac doraźnie, ale przyszłosciowo!

Okej chwała i za to łatanie dziur!
                                  • beatrix13 Re: czy 19.04.06, 11:27
                                    czy to ,że radna wykazuję jakąkolwiek aktywność to powód do chwały?
                                    czy to aż tak zAdziwiające i nadnaturalne,że cokolwolwiek chce dla miasta
                                    zrobić?
                                    mnie wydawało się,że po to radni biją się o miejsca w radzie startując do niej,
                                    ale może jestem w błędzie
                                    nioe wiem
                                    • Gość: andreas Re: czy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 11:33
                                      bo jak któren radny zadba o sensowne wydanie 14 milionów,
                                      to nie odczujemy tego, ale jak naprawia droge rowerową i chodnik,
                                      czy zrobia miejsce do parkowania, to zauważymy!

Ale to mogłaby robic, a moze nawet powinna Straz Miejska...
                                      • Gość: marian paździoch Re: czy IP: *.chello.pl 19.04.06, 20:14
                                        straż miejska jest od penetrowania osiedli mieszkaniowych.
                                        karząc mandatami właścicieli posesji za parkowanie pod nimi.
                                        a że przy następnej jest śmietnisko tego nie zauważa.
                                        widocznie nie są od tego.
                                        tak sie dzieje na os. Książąt Pomorskich.

mp

• Gość: Obserwator Straz miejska IP: 213.155.167.* 21.04.06, 12:05
                                          Ta Straz miejska to tez urzednicy, tylko maja wlasne samochody do dyspozycji.
                                          Szkoda, ze ograniczaja sie do mandatow zle zaparkowanych samochodow. Wiecej
                                          kreatywnosci w pracy, wlasnych inicjatyw.
        • shp80 Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 19.04.06, 17:55
          Przejeżdżałem tamtędy dzisiaj. Sądząc po tym, co do tej pory zrobili, będzie trzeba zgłaszać kolejne skargi. "Fachowcy" zostawiają szpary rzędu jednego centymetra, kostka poukładana krzywo, raz wyżej, raz niżej... Normalnie brak słów... A podobno "łatwość" w rozbieraniu i ponownym układaniu kostki, to jeden z argumentów za stosowaniem jej na ścieżkach...

Pozdro
          Tomek
          • albert_c Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 19.04.06, 21:09
            tez zauwazylem ze rowna to ta sciezka nie jest, wiec licze tylko na to ZDiTM nie
            przyjmie odbioru tych prac i firma ulozy scizke jak nalezy!

Bea: no widzisz tak to wlasnie bywa ze ciesza nas w sumie zwykle sprawy czynione
            przez radnych.
            Byc moze to zbieg okolicznosci i te prace i tak bylyby wykonane, ale zastanawia
            ta korelacja dat.
            Niech radni robia jak najwiecej wlasnie takiej roboty.
    • keinepanik Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 21.04.06, 12:20
      to jest zwykły spam - i reklama radnej Jacyny wit
      • Gość: olka Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:32
        Nie podejrzewałam alberta o taką sympatię do pani Jacyny..
        no, no, widocznie zaczyna wyczuwać koniunkturę..
        • albert_c Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) 21.04.06, 21:22
          ;-)

jak cholera, tylko jaka?
        • Gość: Obserwator Re: Szok! Jacyna zrobila dobra robote:) IP: 213.155.167.* 23.04.06, 10:35
          tak na forum :), jaką koniunkturę???

• absztyfikant :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 23.04.06, 18:41
      radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2004-03-22_1079967067.mp3
      • Gość: Galoty Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 18:52
        a czegóz to dotyczył ten żart. O co chodziło ? Za co były te przeprosiny ?
        • absztyfikant Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))) 23.04.06, 18:54
          Za sugestie, ze za zrezygnowaniem radnych z darmowych przejazdow krylo sie
          tajemnicze wzbogacenie. Za to zreszta MJW przestala byc wiceszefowa Rady Miasta.
          • Gość: wredek Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:10
            Rzeczywiście, to był żart Jacyny, że radni SLD wzbogacili się na darmowych
            przejazdach. Radni z SLD wzbogacili się raczej na czymś innym. Kilku z nich
            nawet ma zarzuty z tego powodu. Jako, że radnej to przeszkadzało została przez
            nich odwołana z iceprzewodniczącej. Ale nie martw się absztyfikant, twój Bóg -
            Jacek Piechota rozpoczął dziś kampanię. Będziesz mógł się oficjalnie udzielać w
            jego komitecie a na forum siać nienawiść do jego oponentów, tak jak to robisz
            dotychczas.
            • absztyfikant Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))) 23.04.06, 19:11
              Siac nienawisc? Bardzo mocne slowa. Piechoty tez nie bede oszczedzal i to z
              prozaicznego powodu: sam zamierzam wystartowac:)))
              • Gość: wredek Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 20:10
                nawet nie traktuję tego jako żartu.cieniutkie.Wiadomo wszystkim że Piechota
                jest twoim kandydatem i czasami pozorujesz drobną połajankę żeby chwilę później
                gloryfikować.Taki twoje zadanie i za to ci płaci.
                • absztyfikant Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))) 23.04.06, 20:11
                  Przekonamy sie:) Lubinska tez zdarzalo mi sie chwalic!
                  • Gość: wredek Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 21:27
                    Czyń swą powinność.Ze swojej funkcji czarnego PR wywiązujesz się nie do końca,
                    bo twoja służalczość w stosunku do Piechoty i agresja w stosunku do Lubińskiej
                    i Nitrasa jest bardzo czytelna i jednoznaczna.Brak ci subtelności i finezji, w
                    ten sposób wywołujesz reakcję odwrotą.Czytając twoje wpisy na forum,jestem
                    przekonany, że będziesz to robił nadal,bo walczysz o przeżycie więc strach i
                    nienawiść cię zaślepia.Mogę więc komentować to swobodnie.
                    • anna_maria Re: :( 24.04.06, 11:18
                      "agresja w stosunku do Lubińskiej
                      > i Nitrasa "

front jedności odrzuconych ?
                      • albert_c a radny Ostrowski nie przestaje mnie zaskakiwac 24.04.06, 21:45
                        jasnoscia swych mysli, i interpeluje tak:
                        bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=8B63A33CCFBF46C8B043720E779AFA10
                        • albert_c Re: a radny Ostrowski nie przestaje mnie zaskakiw 24.04.06, 21:48
                          i zeby nie bylo ze tego dnia na tym poprzestal.

prosze zwrocic uwage na refleks radnego (daty na koncu pisma)
                          bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11201&soid=D7203C5484B64CFEBAED2333AB67FD1A
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka