tuner 03.05.06, 10:43 Czarek, zabierz z forum swojego ucznia, niejakiego mateckiego- wstyd szkole przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariusz.matecki Re: Czarek Urban- prośba 03.05.06, 11:39 Po pierwsze szanowny panie Tuner - wstyd to przynosisz jedynie sobie. Czy to przypadkiem nie Ty zaatakowałeś PiS, że 3go maja organizują przejazd patriotyczny mówiąc, że w tym właśnie dniu ludzie idą składać PITy do Urzędu ?:D Niestety pewnie nawet nie wiesz, co za święto jest tego dnia. Twoje święto było dwa dni temu i już flagi z domu ściągnęłęś ?;] No, ale uświadamiając Ci - dziś jest rocznica podpisania Konstytucji Trzeciego Maja i ludzie pracujący w polskich urzędach mają dzień wolny od pracy, a na stronie Izby Skarbowej jest bardzo wyraźnie napisane - "OSTATECZNY TERMIN SKŁADANIA PITów MIJA 2 MAJA - Wtorek" Apeluję również do szanownego pana Tunera, o wypowiadanie się chociaż z podstawową wiedzą na pewne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
shako_mako Re: kto to jest dariusz matecki? 03.05.06, 11:58 dariusz matecki to... dariusz matecki, bardzo wyrazny gosc na tym rozowo-mdlym forum... juz Cie polubilem chlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: kto to jest dariusz matecki? 03.05.06, 12:22 faktycznie wyrazny.... zarzuca innym brak rozumienia, wysyla ich do szkoly a sam robi bledy logiczne i ortograficzne. Mlody wilczek... chyba sama taka bylam;) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: kto to jest dariusz matecki? 03.05.06, 11:58 to jest taki buc co sie chwali na forum ze jest z Trzynstki, wiec Tuner slusznie zglasza uwage do Urbana zeby zabral stad tego buca;-) poza tym niejaki D. Matecki znany jest z tego ze prowadzi blog patriotyczny, choc sam nie wie co to jest i nie bardzo mu to idzie, powiuedzmy ze wg mnie nie radzi sobie z tym tematem - pojmuje patrioztyzm jako ponizanie 'czerwonych' - bardzo to 'tworcze' jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris owsik? IP: *.orange.pl 03.05.06, 12:07 Jedno trzeba gó..arzowi przyznać. Szybko zaczął akcję przypodobybania się i merdania ogonkiem do tych, których uważa za "władzę". Lubińska na prezydenta?- Matecki natychmiast pisze pod nazwiskiem" to wspaniały kandydat, itp." Plotka o wiceprezydenturze Urbana?- Matecki zakłada blog patriotyczny i trąbi: "Jestem z trzynastki" Smieszny chłopczyk, ale już oślizgły, brrr! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: owsik? 03.05.06, 12:08 ciekawe czy taka ksywka przylegnie do naszego nowego Foruma? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris Re: owsik? owsik! IP: *.orange.pl 03.05.06, 12:13 W takim razie prośba powinna brzmieć: Panie Czarku, czy mógłby Pan podnieść owsika"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: owsik? owsik! 03.05.06, 12:23 Gość portalu: zeneris napisał(a): > W takim razie prośba powinna brzmieć: Panie Czarku, czy mógłby Pan podnieść > owsika"? :) badz madrzejszy od mlodego darka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: owsik? owsik! IP: *.chello.pl 03.05.06, 13:53 kiciara11 napisała: > Gość portalu: zeneris napisał(a): > > > W takim razie prośba powinna brzmieć: Panie Czarku, czy mógłby Pan podnie > ść > > owsika"? :) > > badz madrzejszy od mlodego darka ... przecież jego na to nie stać, co Ty od plotkarza wymagasz, haha Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: kto to jest dariusz matecki? 03.05.06, 18:09 albert_c napisał: > to jest taki buc co sie chwali na forum ze jest z Trzynstki, wiec Tuner sluszni > e > zglasza uwage do Urbana zeby zabral stad tego buca;-) > poza tym niejaki D. Matecki znany jest z tego ze prowadzi blog patriotyczny, > choc sam nie wie co to jest i nie bardzo mu to idzie, powiuedzmy ze wg mnie nie > radzi sobie z tym tematem - pojmuje patrioztyzm jako ponizanie 'czerwonych' - > bardzo to 'tworcze' jest:) Chwalę się, że jestem z trzynastki ? :) Ktoś coś pisał o p.Urbanie to napisałem, że moją szkołę poprowadził wręcz znakomicie do sukcesu i równie dobrze mógłby poprowadzić szczecińską oświatę, ale niestety jest z PO - a jestem całkowicie przeciwny jestem prezydenturze p.Nitrasa. Czyż nie mogę wyrazić swojej opinii ? Jako wolność słowa 'michnikowszczyzna' rozumie tylko śpiewanie pochwalnych hymnów do tonącej Platformy i PZPR pfff... SLD ? Owszem prowadzę blog patriotyczny i nie wiem co miałoby mi w nim iść źle ?:) Patriotyzm pojmuje jako dbanie o ojczyznę, pamiętanie i znajomość historii, szczególnie tej najnowszej - przekrętów SLD, afer mostowych, 'magistrów Kwaśniewskich', "Kongesów Kaszubskich"na których niedoszły prezydent Tusk nawoływał do oddzielenia Kaszub od Polski. Pod słowem 'patriotyzm' pojmuję również uczestnictwo w życiu politycznym, w ramach skromnych możliwośći. Mój patriotyzm nie opiera się poniżaniu czerwonych, ponieważ oni sami się poniżają swoim postępowaniem. Oto link do mego bloga: www.photoblog.pl/show.php?u=patriotyczny Ktoś na dole napisał, że wysyłam ludzi do szkoły a sam robię błędy ortograficzne :) Dobrze, robię wiele błędów, ale przynajmniej nie jestem taki, żeby wypisawać jaki do PiS jest zły bo zastawia Urząd Skarbowy 3 maja - sugerując, że jest ostatni dzień płacenia podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: kto to jest dariusz matecki? 03.05.06, 20:23 Skoro tak pięknie dziękujesz, ja również podziękuje... oto link do akcji "CZERWONYM DZIĘKUJEMY!" www.dziekujemy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda albert_c to buc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:10 oświadczam,że wyjątkowym bucem jest albert_c bo nazywając kogokolwiek bucem sam sobie wystawia rachunek.ten wyjątkowy prostak uzurpujący sobie prawo do nazywania kogokolwiek obraźliwie powinien zostać pozbawiony prawa wycinania.Niestety jaka mać taka nać.Jaka GW taki jej wycinacz/. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: albert_c to buc 03.05.06, 21:18 dziekuje Ci dodo za Twoje cenne uwagi, bardzo mi sie przydadza Twoj ulubiony wycinacz pozdrawia bucowato, Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c poza tym 03.05.06, 21:22 bardzo imponuje mi Twoja logika, bo zgodnie z nia cytuje Ciebie 'bo nazywając kogokolwiek bucem sam sobie wystawia rachunek.ten wyjątkowy prostak uzurpujący sobie prawo do nazywania kogokolwiek obraźliwie' rozumiem ze po prostu chcialas mi powiedziec ze tez jestes bucem tylko uzylas tak zakamuflowanej formy. dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: poza tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:24 tak.jestem wyjątkowym bucem tak samo jak ty.co potwierdziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: poza tym 03.05.06, 23:46 Witaj dodo w klubie buców. Wszysctkie okoliczne buce łączą się w podziwie dla twego talentu muzycznego z którym konkurować może tylko zacięcie publicystyczne, które właśnie okazałaś. Pozdrowienia dla radzia! Odpowiedz Link Zgłoś