Dodaj do ulubionych

Pijak szczuł ludzi psem

IP: 83.168.96.* 08.05.06, 23:28
Nie mozna czuc sie bezpiecznie z naszymi psami, nalozyc podatki, EGZEKWOWAC,
policja i straz miejska ma nas ochraniac przed takimi ewentualnosciami, a nie
sie bac. Znow dojdzie do zagryzienia dziecka przez psa i dyskusja odzyje. Ja
sie pytam kiedy ROZWIAZEMY ten problem??
Obserwuj wątek
    • Gość: ens Re: Pijak szczuł ludzi psem IP: 87.207.85.* 09.05.06, 08:00
      do pierdla z takim menelem! powinien stanac przed sadem w trybie natychmiastowym tak zeby jeszcze pijany trafil z wyrokiem za kraty.
      • Gość: jaco1234 mądry pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 10:51
        Dramat, takie rzeczy często dzieją się w Szczecinie, ale swoją drogą madry pies
        - gdy policjanci wyciągnęli broń - zatrzymal się! a mogło dojść do tego, że
        trzeba by było zastrzelić zwierzaka, który przecież nie jest winny temu, że jego
        pan to kretyn i pijak
      • xyz-xyz Re: Pijak szczuł ludzi psem 10.05.06, 08:50
        Taaa! Pijaka od razu rozstrzelaj, a psa do uśpienia. I katolicko-narodowy
        motłoch będzie się czuł bezpiecznie.
        • swantevit Re: Pijak szczuł ludzi psem 10.05.06, 10:07
          ty czerwony psubracie nie zapominaj kto w tym kraju lubil strzelac; jeszze
          slysze chrzest gasienic i jeki konajacych...
          • xyz-xyz Re: Pijak szczuł ludzi psem 10.05.06, 10:29
            Pamiętam prawicowy psubracie. Kilka robotniczych strajków przed wojną, w których
            „nieczerwona” władza zbiła kilkaset osób. A co do Twojej pamięci o chrzęście i
            jękach, to zwykła blaga. Nic takiego nie możesz pamiętać. Za smarkaty jesteś.
            Poza tym, mam to w dupie. Interesuje mnie dzień dzisiejszy i motłoch podburzany
            przez prawicowych pojebów, który grozi linczem każdemu "kto nie z nami"...
            • Gość: Tomek Wieruszewski Re: Pijak szczuł ludzi psem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:49
              Precz z czerwonymi! Doprowadzili do zacofania Polski. A przy tym mieli krew na
              rękach! XYZ jak masz takie poglądy, to ujawnij sie z imienia i nazwiska, a może
              się krępujes he, he?! Ja jestem dumny że jestem Polakiem i że nie musze już żyć
              w PRL-u. Ja się swoich poglądów nie wstydzę!
              • xyz-xyz Re: Pijak szczuł ludzi psem 10.05.06, 11:05
                Nazywam się Wierusz Tomaszewski. A to zacofanie, to chyba wykształcenie takiego
                mędrka jak swar, który teraz pluje na tych co go wykształcili. Za free. Teraz
                siedzi sobie w Swenska i uważa, że wie o co w Polsce chodzi.
                • xyz-xyz Re: Pijak szczuł ludzi psem 10.05.06, 11:06
                  Przypominam Tobie Tomku Wieruszewski, iż nicka XYZ nie używam od lat.
        • Gość: rocky A w ameryce bili MUrzynow IP: 213.155.191.* 10.05.06, 23:54
          tak
    • porzeczkowa-z-chrzanem Re: Pijak szczuł ludzi psem 09.05.06, 11:26
      To oczywiście problem ludzkiej mentalności. Pokupowali sobie debile psy, które
      się teraz męczą. Wystarczy popatrzeć, jak ich "opiekunowie" prowadzą psiaki w
      centrum miasta, na jedynym skrawku obsranego trawnika przy torowisku. Na psy
      powinno się dawać zezwolenia. o nie są zabawki dla debili. To żywe stworzenia.
      • Gość: varia Re: Pijak szczuł ludzi psem IP: *.fbx.proxad.net 09.05.06, 15:05
        Zgadzam sie. Przynajmniej jeżeli chodzi o rasy potencjalnie niebezpieczne. I obowiązkowe szkolenia... Myśle, że to rozwiązałoby wiele problemów z agresywnymi psami i głupimi ludźmi... Szkolenia psa i własciciela przyniosłoby korzysci wszyskim trzem stronom: psu, właścicielowi i otoczeniu:]
    • Gość: antypies Mogli zastrzelić psa!!! IP: *.netia.smsnet.pl 09.05.06, 22:58
      • mamoniowa303 Re: Mogli zastrzelić psa!!! 09.05.06, 23:01
        gratuluje refleksu !
        • Gość: antypies Re: Mogli zastrzelić psa!!! IP: *.netia.smsnet.pl 10.05.06, 02:03
          o co Ci chodzi z tym refleksem??
    • xyz-xyz Gdybyż to była Gontynka:))) 10.05.06, 08:46
      Żona pewno zapłakana by była, że jej starego zwinęli i kundla też:)
      • zona.pijaka Re: Gdybyż to była Gontynka:))) 10.05.06, 13:38
        xyz-xyz napisał:
        > Żona pewno zapłakana by była, że jej starego zwinęli i kundla też:)

Mój kundel jest zasłużony w walce z czerwoną zarazą. Nawet głęboko schowaną
        legitymację czerwonych wyczuje, szczerzy kły - taki ma węch. Mój drogi xyz-ecie.
        • xyz-xyz Re: Gdybyż to była Gontynka:))) 10.05.06, 14:09
          Jednakże za słaby ma węch, by wyniuchać inteligencję u prawicy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka