Dodaj do ulubionych

Masakra psów w Tanowie

• silesius.monachijski1 Czyzby "Bolek" z siekierka w odwiedziny przyjechal 23.05.06, 12:43

• niekumaty7 Moja wyłączna odpowiedzialność 23.05.06, 12:56
      Jestem właścicielem psa. To ja ponoszę wyłączną odpowiedzialność za skutki
      samowolnego wałęsania się mojego psa. Te dotyczące jego samego, jak i strat
      przez niego spowodowanych.

Gdyby w czasie takiego wałęsania się zginął (lub został zabity) mógłbym mieć
      pretensje wyłącznie do siebie. Bez względu na to czy trafiłby go samochód, czy
      zostałby w bestialski sposób rozszarpany przez wałęsajace się psy.
      Śmierć mojego psa od czyjejś siekiery też mnie nie usprawiedliwia.

Los bezpańskich, wałęsających się psów pozostawiam w litościwych rękach tych
      moich przedmówców, którzy tak bardzo przeżywają ich śmierć.
      • Gość: Rav Re: Moja wyłączna odpowiedzialność IP: *.u.mcnet.pl 23.05.06, 14:03
        > Gdyby w czasie takiego wałęsania się zginął (lub został zabity) mógłbym mieć
        > pretensje wyłącznie do siebie. Bez względu na to czy trafiłby go samochód, czy
        > zostałby w bestialski sposób rozszarpany przez wałęsajace się psy.
        > Śmierć mojego psa od czyjejś siekiery też mnie nie usprawiedliwia.

Bzdura. Nie widzisz różnicy pomiędzy wpadnięciem pod samochód a rozwaleniem
        głowy siekierą przez psychola? To tak jakbyś stawial znak równości pomiędzy
        człowiekiem wpadającyn pod samochód i zaszlachtowanym siekierą.
    • Gość: milośnik_zwierząt choć to ultimate solution - ale pochwalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 12:57
      gdzie byli własciciele psów? dlaczego się wałęsały bezpańsko? kto w Polsce
      sterylizuje zwierzęta domowe? na którym szczebelku drabiny rozwoju siedzi
      przeciętny Polak w porównaniu z Francuzem czy Holendrem?
      • lew_konia Ostatecznym rozwiązaniem jest tylko sterylizacja! 23.05.06, 13:07
        W Polsce najbardziej popularna jest eutanazja. To chore...

www.brightlion.com/InHope_pl.aspx

• Gość: 006@yaho.com Re: Masakra psów w Tanowie IP: 216.224.14.* 23.05.06, 13:05
      powiesic idiote
    • Gość: Schronisko szcz/n Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:08
      Jestem pracownikiem schroniska, zapraszam miłośników i obrońców zwierząt do nas.
      Chętnie przyjmiemy karmę oraz koce, dobrym słowem i pyskowaniem tu na forum -
      pieski raczej się nie najedzą...
    • Gość: no_co Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:17
      Facio wykonał robotę za: schroniska dla bezdomnych zwierząt, chycli, weterynarzy
      i straż miejską!!! Zamiast mu dać nagrodę to go wsadzą do pierdla... Brawo!!!
      • Gość: heniek mieszkancy Tanowa IP: .2P1D* / 195.124.114.* 23.05.06, 13:21
        mieszkancy Tanowa olewali temat az doszlo do tragedii, nikt nic nie widzial,
        niewidzialne psy czy co ? nikt nie zawiadomil Strazy Miejskiej, Policji czy
        pracownikow Schroniska dla zwierzat ? moze pare mandatow zalatwiloby sprawe ?
        czy musi zawsze dojsc do najgorszego ?
    • unicef123 Re: Masakra psów w Tanowie 23.05.06, 13:19
      co za obrzydliwa zaraza ludzka !
      Mój pies umierał na raka ( mocznica ) ratowaliśmy go do końca ( kosztem
      własnych wygód ) nieprzespane noce ,podawanie przez 24 godziny kroplówek ,
      sprzatanie ( bardzo wymiotował ) byliśmy przy nim cały czas , czuł nasza
      obecność i było mu smutno ,że odchodzi. Lekarze robili co mogli ale wiek robi
      swoje ( 13 letni bokserek) .Przezyliśmy to bardzo silnie , dorośli ludzie a
      płakaliśmy jak małe dzieci i nikomu z nas nie było wstyd z tego powodu.
      On dawał nam z siebie więcej niż chciał wziąć - ot taka psia , cudowna ,
      bezinteresowna miłość do człowieka. Ten bandyta powinien powinień zostać
      ukarany tak jak za morderstwo I stopnia.
    • Gość: lola Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.xs4all.nl 23.05.06, 13:21
      Bo to nie czlowiek.To nawet nie zwierze.
      A moze sam zabiegal o wzgledy swojej suczki?To mogloby tlumaczyc eliminacje
      innych/wszystkich konkurentow...
      Dzis zabil psy, jutro sasiada, za tydzien dzieci wracajace ze szkoly.
      Tego co sie stalo nie mozna rozpatrywac w kategorii'' pies''czy ''tylko pies''.
      Jest to sygnal ze z gosciem nie jest w porzadku.On jest po prostu niebezpieczny.
      Takich powinno sie zamykac dozywotnio w psychiatryku.
    • Gość: rasta Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.gd.pl 23.05.06, 13:23
      rozwale łeb temu deb1lowi tą samą siekierą, może jestem chory psychicznie ale
      jak widze na ulicy ludzkiego trupa to mnie to nie rusza, ale jak lezy rozjechany
      pies to płaczę.
      • unicef123 Re: Masakra psów w Tanowie 23.05.06, 13:55
        Gość portalu: rasta napisał(a):

> rozwale łeb temu deb1lowi tą samą siekierą, może jestem chory psychicznie ale
        > jak widze na ulicy ludzkiego trupa to mnie to nie rusza, ale jak lezy
        rozjechan
        > y
        > pies to płaczę.

mocny komentarz , ale w chwili zdenerwowania można i tak .
        Pies jest ( niestety ) zalezny od człowieka a daje ( nawet największemu
        łobuzowi ) tyle wierności i oddania ,że tylko morderca z natury może zabić to
        zwierzę. Może ja nie zabiłabym tego gnoja ale kopnąć w doopę bardzo bym chciała.
    • Gość: gosciowa Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.paiz.gov.pl 23.05.06, 13:26
      Ja to czytam, to mi sie slabo robi! Dlaczego nikt nie raguje??? Jakie dwa lata,
      jakie 2,5 tys - przeciez to jest smieszne!!! Czlowiek jest chory i musi byc
      odizolowany od spoleczenstwa, a za to, ze to byly niewinne zwierzeta sama bym
      go zabila!!!
    • Gość: decha Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:27
      Zawsze najbardziej jest mi żal bitych dzieci i psów. Jedno i drugie pobite, i
      tak szuka pocieszenia u oprawcy...
    • Gość: Stefan samozwaniec Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:41
      Tak zwana Władza może mu skoczyć na pępek.
      Jeżeli bezpańskie psy wałęsały się po jego posesji, miał prawo czuć się zagrożonym.
      Ubijając psy, dbał o własne bezpieczeństwo, zasłużył się też dla społeczności
      lokalnej, oczyszczając okolicę z nadmiaru psów.
      Jedyne co można mu zarzucić, to sposób, ale cóż innym nie dysponował.
    • Gość: fajna Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.polkomtel.com.pl 23.05.06, 13:43
      dwa lata!!To chore-przeciez to typowy psychopata!! i czy ktos pomysłał o suni,
      która znjaduję się w jego rekach? ratujcie tego psa!!
      • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!! jesli ktos jest w stanie zabic 7 psow to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:46
        jest w stanie takze zabic czlowieka. nikt normalny ot tak nie zabija zwierzat.
    • Gość: nja "stosunek do słabszych jest miarą człowieczeństwa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:52
      j.w.
    • Gość: mechanik Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:02
      i bardzo dobrze ze je zabil; psy nie moga sobie latac po wsi bo im sie tak
      podoba wlasciciele tych psow jesli sie znajda powinni zaplacic konkretne kary za
      pozostawianie psa "samopas" bez smyczy i kaganca!!!
      • Gość: Rav Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.u.mcnet.pl 23.05.06, 14:06
        > i bardzo dobrze ze je zabil;

to zdanie dyskwalifikuje cie pod każdym względem.
      • Gość: mechanik Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:10
        jak do mojej suczki ktora stoi na podworku (ogrodzonym) i ma cieczke przylazi po
        20 psow to mnie cos trafia, jesli mam z nimi problemy przechodzac kolonich np
        idac do sklepu zawsze dostaja odemnie gazem po oczach a jesli wlasciciel mialby
        cos przeciw to wystarczy jeden tel. na policje, nawet sam mu proponuje zeby
        dzwonil. Oczywiscie wczesniej informuje delikwenta ze nie chce widziec jego psa
        obok domu ale jesli to nie pomaga bo np gosciu to pijaczyna ktorego nic poza %
        nie obchodzi to trudna, wolnosc jednych nie moze byc kosztem wolnosci drugich!!!
        • Gość: markus Chory kraj IP: *.adsl.alicedsl.de 23.05.06, 14:17
          i chorzy ludzie
          • Gość: lola Re: Chory kraj IP: *.xs4all.nl 23.05.06, 14:31
            To kraj prawa i sprawiedliwosci,to kraj dobrych,praktykujacych katolikow
            przyjaznych ludziom i zwierzetom.
    • Gość: lolo Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:21
      dlaczego TYLKO osiem głupich kundli.
    • rzep3 Re: Masakra psów w Tanowie 23.05.06, 14:29
      Bo w tym kraju obowiązuje moralnośc katolicka - zwierzę nie jest stworzone na
      podobieństwo boskie, więc nie wolno mu okazywać uczucia, zaś ten gospodarz jest
      tworem na podobieństwo boskie, więc należy mu się wyłączna miłość (katolik może
      kochać tylko swego stwórcę i innych ludzi, nigdy zwierząt).
    • Gość: araukaria Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 14:29
      A dzieci,które są niechciane i np. są owocami gwałtu i matka ich nie chce to
      mają jakieś prawa? Nie, legalnie często są spuszczane w kiblu a wcześniej
      mordowane w gabinetach. Ludzie ja kocham zwierzęta ale może tak więcej troski o
      dzieci?
      • zona.pijaka Re: Masakra psów w Tanowie 23.05.06, 14:47
        Tu na zdjęciu satelitarnym pokazałam miejsce, gdzie horda sródleśnych psów
        panoszyła sie po okolicy. Zwróćcie uwagę na ostępy sródleśnej puszczy
        otaczającej Tanowo. I te sarny, zające, też chcące żyć - zagryzane przez psy
        admina tego forum.
        24img.com/803757445
        Na pytanie do admina, co jego psy tam wsród lasów robiły - admin daje mi bana.
        Wot komunistyczny ćwok.
        • Gość: wtorek Do zona.pijaka Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 15:00
          Jesteś wyjątkowo niegrzeczna.
          Ale nic dziwnego, przecież jesteś żona pijaka :)
          A bany należą Ci się, takie, że och!
      • gwiazdzista29 Re: Masakra psów w Tanowie 23.05.06, 14:52
        Gość portalu: araukaria napisał(a):

> A dzieci,które są niechciane i np. są owocami gwałtu i matka ich nie chce to
        > mają jakieś prawa? Nie, legalnie często są spuszczane w kiblu a wcześniej
        > mordowane w gabinetach. Ludzie ja kocham zwierzęta ale może tak więcej troski
        o
        >
        > dzieci?

No to zatroszcz się o dzieci. A kto ci broni? Nie trać czasu na forum.
    • Gość: ss Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 23.05.06, 14:34
      powinni go wykastrować migomatem
    • julian_carax nagroda dla tego człowieka!!! 23.05.06, 14:35
      sam chętnie zabiję każdego bezdomnego psa, który oszczekuje mojego syna i
      obsrywa chodniki!!!!!! na łańcuch kundle!!!!
      • gwiazdzista29 Re: nagroda dla tego człowieka!!! 23.05.06, 14:45
        Jakżeś taki cwany, fundnij mu adwokata. Jeszcze sto lat temu sam byś był na
        łańcuchu, jak na to zasługujesz.
        • julian_carax Re: nagroda dla tego człowieka!!! 23.05.06, 14:47
          buahahaha... to może odwiedzisz w szpitalu pogryzione dzieci, które latami
          czekają na operacje plastyczne i opowiesz im, że każdy kundelek zasługuje by go
          kochać???.... głupia suko!!!!!!!!!
          • gwiazdzista29 Re: nagroda dla tego człowieka!!! 23.05.06, 14:56
            julian_carax napisał:

> buahahaha... to może odwiedzisz w szpitalu pogryzione dzieci, które latami
            > czekają na operacje plastyczne i opowiesz im, że każdy kundelek zasługuje by
            go
            >
            > kochać???.... głupia suko!!!!!!!!!

Sam to zrób, jak odczuwasz taką potrzebę. A chamstwem wystawiasz świadectwo
            tylko sobie. No i może jeszcze swoim rodzicom, choć w sumie im chyba należy
            współczuć.
          • unicef123 Re: nagroda dla tego człowieka!!! 23.05.06, 17:40
            zastanów się czasami , wyjdzie ci to na zdrowie.
            Morderstwo nie jest antidotum.
    • Gość: FreakyMisfit Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 23.05.06, 15:02
      A w ogóle co te burki w mieście robiły? Powinien być zakaz trzymania burków w miastach. Inwentarz można trzymać, ale na wsi.
    • Gość: unkel Re: Masakra psów w Tanowie IP: 195.205.244.* 23.05.06, 15:08
      za ryj i do przymusowych robot w schronisku dla zwierzakow ...
      • Gość: Rav Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.u.mcnet.pl 23.05.06, 15:09
        > za ryj i do przymusowych robot w schronisku dla zwierzakow ...

W sumie bardzo dobry pomysł. Oczywiście jak już go psychiatrzy wyleczą, bo
        psychopatia jest w tym przypadku oczywista. Potem powinien pare latek
        odpracować w schronisku dla zwierząt.
    • Gość: xxxCiebie kutasie Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.eranet.pl 23.05.06, 15:14
      Ciebie kutasie powinni wsadzic na tydzien. Zrozumialbys , dlaczego prawo jest takie a nie inne. Ot madralinski kolejny ale tego tu pelno na forum. Laicy ktorzy rozumy pozjadali. Palant ktory krzyczy dozywocie dla pijanego kierowcy. Ale jak tatus albo mamusia pojedzie po pijaku to nie wyjmie kluczykow a potem w sadzie krzyczy : nie zabierac mi mamusi !!!. Ot zwykla hipokryzja narodow slowianskich a polakow w szczegolnosci.
    • Gość: mal Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 15:17
      2 lata to za malo.ta osoba ma zaburzenia psychiczne,bez zadnych badan mozna to
      stwierdzic, i co uznaja go za niepoczytalnego i zostanie uniewinniony,kary i tak
      pewnie nie zaplaci bo biedak, wiec najlepiej to mu darowac, a gdzie prawa
      zwierzat, gdzie ci straznicy zwierzat??? niech go do psychiatryka na leczenie
      wysla!!!
    • Gość: ela Re: Masakra psów w Tanowie IP: *.chello.pl 23.05.06, 15:21
      dożywocie to mało dla takiego oprawcy!!!!
      • Gość: stefan Hipokryzja to taka nasza tradycja IP: .2P1D* / 195.124.114.* 23.05.06, 15:23
        HIPOKRYZJA TO TAKA NASZA TRADYCJA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka