Dodaj do ulubionych

Widzialam pierwszy pojedynczy patrol.

18.01.03, 20:33
Byl onze na pl. Sprzymierzonych. Jeden krecil sie kolo "kwiaciarek", drugi
byl na przejsciu, jajkby to nazwac, o, za Pilsudskim, w strone Colloseum.
Przez te swoje cytrynkowe stroje to pewnie i sie widzieli. Ale ten kolo
Pilsudskiego to bylo takie chucherko, ze zanm tamten by dobiegl to pewnie
mocniejszy podmuch wiatru by go zdmuchnal:) No i ta nieszczesliwa, znudzona
mina, ze nie moze kumplowi opowiedziec o super lasce, ktora ostatnio
spotkal...
Obserwuj wątek
    • Gość: ??? Też widziałem pojedyńczy patrol IP: *.inet.com.pl 20.01.03, 17:46
      Mam nadzieje,że kiedyś jakiś PALANT ( oczywiście ten na górze ) odpowie za
      wystawianie policjantów na odstrzał. Twoje spostrzeżenia są typowtm przykładem
      ośmieszania i tak nieudolnych <<samotnych>> HEROSÓW , bo BATMAN to przy nich
      pikuś. To ,że łażą bez sensu i nie mogą pogadać o dupeczkach to nic,teraz sam
      pomysłodawca wystawił ich na odstrzał. To nie lata siedemdziesiąte , że
      mundurowy wyszedł na ulicę i wszyscy spie.....! Teraz nawet po cywilnemu można
      dostać w ryj i to bez munduru. A tu Pan Komendant( przepraszam pełniący
      obowiązki)zastępca, by zgarnąć wielki szmal ,(za pomysł przekazania bandytom
      kilku egzemplaży , co prawda starej , ale jarej czyli strzelającej broni.
      Dobrowolnie wystawia potrzebnych nam policjantów jako..... a sam już nie
      wiem.Wracając do tematu, to może niech sam komendant wyjdzie w patrol pieszy i
      troszeczkę posłucha od mieszkańców Szcecina obelg np. ty jeb...chu...
      odbierasz moim dzieciom chleb itd. sam kiedyś tak robiłem. Pomysł krytykuję,
      bzdura, hańba. Ciekawe co na ten idiotyczny pomysł mówią sami policjanci.
      Zapewne chwalą pomysłodawce jak Boga, lecz jego tu nie mieszajmy. Generalnie
      jest tak poczekajmy na pierwsze pomówienia , po co strzelać wystarczy ich
      pomówić!!!!!
      • Gość: rado Re: Też widziałem pojedyńczy patrol IP: zuw2:* / 111.111.51.* 20.01.03, 18:54
        ja tez widzialekm i jakos nikt nikogo nie odstrzelil. dzieki temu jest ich
        wiecej. jeszcze jakby tak czesciej odwiedzali targowiska a mniej zajmowali sie
        lapaniem studentek i staruszek na przejsciach to byloby cudownie. pozdrawiam
        rado
        • Gość: Bartek Pojedynczy patrol IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 29.01.03, 10:48
          Przy obecnym niskim stanie bezpieczenstwa publicznego, wysylanie jedoosobowych
          patroli policyjnych jest arcykomicznym wymyslem jakiegos barana z policyjnej
          wierchuszki.
          A moze policja liczy na to ze jak niebedzie patroli na miescie, to mieszkancy
          sami zaczna sie organizowac w uzbrojone bojowki i sami beda sie chronic przed
          przestepczoscia.
          Ciekawy jestem dlaczego ostatnie rozmowy w UM pomiedzy Jurczykiem a Gondorem
          byly ochraniane przez kilka kompani policji a nie przez jedoosobowe patrole.
          Odpowiem sam sobie na to pytanie. Bezpieczenstwo pojedynczego mieszkanca
          nieinteresuje policjantow.
          • Gość: Gradus Re: Pojedynczy patrol IP: *.biomag.uni-jena.de 29.01.03, 10:53
            W zeszly weekend widzialem taki pojedynczy patrol. Jeden
            policjant szedl po jednej stronie ulicy a drugi po
            drugiej...

Pozdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka