Gość: Bob D. IP: rechner:* / *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.03, 13:26 Moze ktos sie odezwie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ISIS Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.01.03, 15:28 hallo ja się odezwę! pozdrawiam Isis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ISIS Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.01.03, 17:10 Hi Bob, czy coś się stało? isis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: II LO IP: rechner:* / *.dip0.t-ipconnect.de 28.01.03, 18:28 Gość portalu: ISIS napisał(a): > Hi Bob, > czy coś się stało? > isis Na szczescie nie !!! B.D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ISIS Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.01.03, 21:20 Hi! Co masz na myśli? Zagraża Ci coś! Napisz isis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ISIS Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.01.03, 18:47 Czy masz jakies problemy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ISIS Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.01.03, 11:04 Hi Tak się cieszyłam, że znalezliśmy się po ponad 25 latach!!!Nie wiem dlaczego milczysz? Masz jakieś kłopoty, czy po prostu entuzjazm Ci minął? A może ja czymś Cię dotknęłam, obraziłam? Jakkolwiek by nie było, uważam, że zasługuję na trochę szacunku, tj. wyjaśnienie z Twojej strony, dlaczego zamilkłeś! Ja mam tylko tę możliwość skontaktowania się z Tobą i jeśli masz o coś do mnie żal, proszę o danie mi możliwożci wyjaśnienia. Zadzwoń, proszę! Nie trzymaj mnie w niepewności. Tęsknię i czekam na kontakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osiris Re: II LO IP: rechner:* / *.dip0.t-ipconnect.de 31.01.03, 12:27 Gość portalu: ISIS napisał(a): > Hi > Tak się cieszyłam, że znalezliśmy się po ponad 25 latach!!!Nie wiem dlaczego > milczysz? Masz jakieś kłopoty, czy po prostu entuzjazm Ci minął? A może ja > czymś Cię dotknęłam, obraziłam? Jakkolwiek by nie było, uważam, że zasługuję na > > trochę szacunku, tj. wyjaśnienie z Twojej strony, dlaczego zamilkłeś! Ja mam > tylko tę możliwość skontaktowania się z Tobą i jeśli masz o coś do mnie żal, > proszę o danie mi możliwożci wyjaśnienia. Zadzwoń, proszę! > Nie trzymaj mnie w niepewności. > Tęsknię i czekam na kontakt! Momentan ist richtig, Momentan ist gut Nichts ist wirklich wichtig Nach der Ebbe kommt die Flut Am Strand des Lebens Ohne Grund, ohne Verstand Ist nichts vergebens Ich bau die Träume auf den Sand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ISIS Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.01.03, 12:46 Hi Osiris, kannst Du dich ein wenig klarer ausdrücken!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ISIS Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.01.03, 22:41 Hi pejsik, chcesz się wtajemniczyć, czy jesteś wtajemniczony??? Znamy się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ISIS Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.02.03, 20:48 wejdz na forum, o ktorym ci mowilam i poszukaj w "czego w ogole sluchacie" - przeczytaj wszystkie wypowiedzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupi Re: II LO IP: 80.51.8.* 05.03.03, 01:08 Gość portalu: ISIS napisał(a): > Hi Osiris, > kannst Du dich ein wenig klarer ausdrücken!!! Das war ein Lied von Herbert Groenemeyer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isis Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.03.03, 17:24 Gość portalu: czupi napisał(a): > Gość portalu: ISIS napisał(a): > > > Hi Osiris, > > kannst Du dich ein wenig klarer ausdrücken!!! > > Das war ein Lied von Herbert Groenemeyer. Was ich noch zu sagen hätte, dauert eine Zigarette und ein letztes Glas im Stehen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isis Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.03.03, 17:51 Hej Gosciu, dlaczego sie nie odzywasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isis Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.03, 13:52 Hi, juz po przeprowadzce!! Odezwiesz sie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isis Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.03, 17:12 Gość portalu: Osiris napisał(a): > Tak. No to dobrze, ze sie odezwales! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isis Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.05.03, 10:48 Moj nowy nr telefonu jest w ksiazce telefonicznej cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isis Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.05.03, 11:56 Hej, zainstaluj sobie program Gadu-Gadu! Ja mam, tam mozesz mnie znalesc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isis Re: II LO IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.05.03, 20:58 Moj nowy nr. znajdziesz, jak zadzwonisz pod stary - Telekom Kundendienst poda ci nowy numer (automatyczna sekretarka). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isis Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.03, 09:21 Acha, to koniec naszej znajomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isis Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.03, 12:22 ....przykro mi tylko, ze bez slowa wyjasnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osiris Re: II LO IP: *.pool.mediaWays.net 27.05.04, 23:26 ...........?????? Odpowiedz Link Zgłoś
joanca Re: II LO 03.06.04, 10:58 Oczywiście, że ktoś się odezwie:).Właśnie zdałam maturę w "Pobożniaczku".To już cztery lata, a ja dopiero wczoraj dowiedziałam się ,jak ciekawą i burzliwą historię ma nasza szkoła... Zainteresowanych odsyłam na stronę www.klasa- 2g-lo2.prv.pl/ do działu "Szkoła". Pozdrawiam wszystkich fanów szkoły i jej klimatu (który-niestety- stał się w ostatnich latach sprawą dyskusyjną)!!! Odpowiedz Link Zgłoś