Gość: Ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:48 Sklep jest przy Duńskiej a nie Belgijskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cobra Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:16 Przecież dostali warunkowo pozwolenie. Teraz powinni ten warunek odebrac. i TYLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.com / 195.136.49.* 17.06.06, 08:28 to jest tak zwane rozpieszczanie prawne a póżniej każdy będzie je olewał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.chello.pl 17.06.06, 08:50 A ja mam pytanie : Kto "dostal w lape" za bezsenowne wyrazenie zgody na budowe kolejnego marketu ( po przeciwnej stronie ulicy Dunskiej jest NETTO ) pod oknami mieszkancow , ktorzy zaplacili slone pieniadze za spokoj w mieszkaniach ?? Moze odpowiedza na to radni albo "milosciwie panujacy niedorajda" PREZYDENT MARYJAN . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrut Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: 217.96.3.* 17.06.06, 09:06 > Kto "dostal w lape" za bezsenowne wyrazenie zgody na > budowe kolejnego marketu ( po przeciwnej stronie ulicy Dunskiej jest NETTO ) > pod oknami mieszkancow , ktorzy zaplacili slone pieniadze za spokoj w > mieszkaniach ? wyluzuj się gościu, netto dało ci w łapę żebyś zwalczał pozostałe markety? ludzie mają przynajmniej większy wybór. mam do geanta 15 minut pieszo, a pod swoimi oknami chcę lidla lub plusa, przynajmniej mają duże parkingi i ludzie nie zajmowali by naszego. a ludzie na duńskiej zapłacili nie żadne słone tylko normalne pieniądze za dom w mieście, a nie w lesie, więc niech już skończą marudzić. ludzie płacą o wiele więcej za mieszkania w centrum i jakoś nie marudzą żeby pozamykać ulice lub sklepy, bo im smród i hałas przeszkadza, tylko ci warszewiacy to jakieś święte krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiseb Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: 83.168.106.* 17.06.06, 09:49 najlepszym sposobem bedzie bojkot sklepu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.fnet.pl 17.06.06, 10:30 a ja jestem zadowolony z tego sklepu, w netto zawsze sa ogromne kolejki, nie lubie tam chodzic, no ewentualnie po pieczywo i wedliny na stoiska przed kasami... faktycznie mogliby zrobic ten dach bo nieciekawie wyglada ten blaszak ale lokalizacja jest oki, mam do niego 5 minut i o to chodzi, czy na zakupy trzeba jezdzic autem? (tym bardziej wygodnie ze auta nie mam) przeciez mieszkamy w miescie a nie na przedmiesciach i musimy sie liczyc z tym ze nie tylko mieszkalne budynki beda wokol nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ved Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.globalconnect.pl 17.06.06, 11:15 taaa, ale zauwaz, ze netto wyglada jak wyglada, czyli niezle, natomiast to tesco to jest zaprzeczenie wszelkim normom! Az dziw bierze ze jeszcze tego nie zdezelowali "szprejowcy" i inne dresy. Ludzie! Nie popadajmy w paranoje! Jak juz chcecie sklep, to oczekujcie czegos bardziej godnego, niz komunistyczny blaszak. Godzac sie na taka architekture udowadniacie, ze jestescie edukacyjnie na poziomie wiejskiego chlopa. Czyli przecietnego Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Widze w tym palec Skutera70 17.06.06, 11:18 widocznie dach zaslanialby widok z jego posesji.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro 17.06.06, 11:37 jakie kolejki gościu w Netto na Duńskiej? czysto,chłodno,bez kolejek, a tym Tesco połowy artykułów nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludwik Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:41 > jakie kolejki gościu w Netto na Duńskiej? > czysto,chłodno,bez kolejek, ??? To najgorsze netto w mieście- jak widzę tą zgraje przy kasie to zmykam od razu do pustego ale "bezkolejkowego" tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:16 a ja mieszkam tam od niedawna i stwierdzam, że pomimo tesco i netto nie ma gdzie robic zakupow. Wybor w netto to prawdziwa tragedia a i w tesco bieda. A przez te dwa duze sklepy nie ma w poblizu innych sklepikow w ktorch mozna by bylo robic zakupy nie mowiac juz o porzadnym warzywniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Tesco w Anglii IP: 83.168.96.* 17.06.06, 11:54 www.mold.org.uk/mold/tesco.jpg U siebie ladnie buduja, ale Polska to dla nich trzeci swiat, byle zarobic, a ze jest brzydko? NIE ICH SPRAWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: 83.168.106.* 17.06.06, 15:09 z ordynarną atrapą nie będzie juz "ordynarnym blaszkiem". Jakiekolwiek atrapy i dokleji stworza z tego jeszcze wieksza szmire Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśkow Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.um.szczecin.pl 19.06.06, 12:33 Wiadomo było, że tam będzie sklep już dawno(ja słyszałem gdzieś około 1999 albo 2000 roku), więc nie rozumiem argumentów, że tego sklepu tam nie powinno być. Fakt faktem, że postawili wielkiego brzydkiego blaszaka, a nie coś innego, ale przecież to już nie do nich kaszel, tylko do zatwierdzających projekt. Netto się wkomponowało, tesco też powinno. Wielbicieli osiedlowych małych sklepików informuję, że takowy się znajduje nieco wyżej od apteki na duńskiej, chociaż nigdy tam nie byłem, to wiem, że jest. A to, że kupujący mieszkania nie są informowani przez dewelopera/spółdzielnię co ma być wokół, to osobny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: 194.204.189.* 19.06.06, 15:57 Dla mnie wiadomość o dobudowaniu dachu oznacza niemal zupełny brak słońca w mieszkaniu. Tak się składa, że mam mieszkanie w tym bloku ze zdjecia. Okna wychodzą na północny zachód. Słońce zagląda do mnie po 17 i to właśnie od strony Tesco. Mieszkam nisko więc gdy zrobią dach będę miała "wspaniale zacienione mieszkanie z widokiem na blaszak". A tak swoją drogą: czy Tesco nie jest za blisko naszych bloków? Inna sprawa, że gdy kupowałam mieszkanie, w spółdzielni powiedziano mi, że będzie tam osiedlowy sklepik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.fish.ar.szczecin.pl 20.06.06, 09:16 Typowa wymijająca odpowiedź Spółdzielni (developera?). Ja mieszkam też na Warszewie, ale w innym miejscu i też usłyszałam o bliskim sklepie, że bedzie malutki z bułkami i gazetami. Mały sklepik działa i hałasuje od 5 do 22 jak hipermarket i słychać to nawet zimą przy zamknietych oknach. No, ale jak to ktoś napisał "mieszkam w mieście"... Odpowiedz Link Zgłoś