Dodaj do ulubionych

Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem strome...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:48
Sklep jest przy Duńskiej a nie Belgijskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cobra Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:16
      Przecież dostali warunkowo pozwolenie. Teraz powinni ten warunek odebrac. i TYLE.
    • Gość: as Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.com / 195.136.49.* 17.06.06, 08:28
      to jest tak zwane rozpieszczanie prawne a póżniej każdy będzie je olewał
    • Gość: merlin Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.chello.pl 17.06.06, 08:50
      A ja mam pytanie : Kto "dostal w lape" za bezsenowne wyrazenie zgody na
      budowe kolejnego marketu ( po przeciwnej stronie ulicy Dunskiej jest NETTO )
      pod oknami mieszkancow , ktorzy zaplacili slone pieniadze za spokoj w
      mieszkaniach ?? Moze odpowiedza na to radni albo "milosciwie panujacy
      niedorajda" PREZYDENT MARYJAN .
      • Gość: andrut Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: 217.96.3.* 17.06.06, 09:06
        > Kto "dostal w lape" za bezsenowne wyrazenie zgody na
        > budowe kolejnego marketu ( po przeciwnej stronie ulicy Dunskiej jest NETTO )
        > pod oknami mieszkancow , ktorzy zaplacili slone pieniadze za spokoj w
        > mieszkaniach ?
        wyluzuj się gościu, netto dało ci w łapę żebyś zwalczał pozostałe markety?
        ludzie mają przynajmniej większy wybór. mam do geanta 15 minut pieszo, a pod
        swoimi oknami chcę lidla lub plusa, przynajmniej mają duże parkingi i ludzie
        nie zajmowali by naszego. a ludzie na duńskiej zapłacili nie żadne słone tylko
        normalne pieniądze za dom w mieście, a nie w lesie, więc niech już skończą
        marudzić. ludzie płacą o wiele więcej za mieszkania w centrum i jakoś nie
        marudzą żeby pozamykać ulice lub sklepy, bo im smród i hałas przeszkadza, tylko
        ci warszewiacy to jakieś święte krowy.
    • Gość: kasiseb Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: 83.168.106.* 17.06.06, 09:49
      najlepszym sposobem bedzie bojkot sklepu....
      • Gość: gość Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.fnet.pl 17.06.06, 10:30
        a ja jestem zadowolony z tego sklepu, w netto zawsze sa ogromne kolejki, nie
        lubie tam chodzic, no ewentualnie po pieczywo i wedliny na stoiska przed kasami...
        faktycznie mogliby zrobic ten dach bo nieciekawie wyglada ten blaszak ale
        lokalizacja jest oki, mam do niego 5 minut i o to chodzi, czy na zakupy trzeba
        jezdzic autem? (tym bardziej wygodnie ze auta nie mam) przeciez mieszkamy w
        miescie a nie na przedmiesciach i musimy sie liczyc z tym ze nie tylko
        mieszkalne budynki beda wokol nas...
        • Gość: ved Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.globalconnect.pl 17.06.06, 11:15
          taaa, ale zauwaz, ze netto wyglada jak wyglada, czyli niezle, natomiast to tesco to jest zaprzeczenie wszelkim normom!
          Az dziw bierze ze jeszcze tego nie zdezelowali "szprejowcy" i inne dresy.

Ludzie! Nie popadajmy w paranoje! Jak juz chcecie sklep, to oczekujcie czegos bardziej godnego, niz komunistyczny blaszak. Godzac sie na taka architekture udowadniacie, ze jestescie edukacyjnie na poziomie wiejskiego chlopa. Czyli przecietnego Polaka.
          • swarozyc Widze w tym palec Skutera70 17.06.06, 11:18
            widocznie dach zaslanialby widok z jego posesji..
        • beatrix13 Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro 17.06.06, 11:37
          jakie kolejki gościu w Netto na Duńskiej?
          czysto,chłodno,bez kolejek,
          a tym Tesco połowy artykułów nie ma
          • Gość: ludwik Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:41
            > jakie kolejki gościu w Netto na Duńskiej?
            > czysto,chłodno,bez kolejek,

??? To najgorsze netto w mieście- jak widzę tą zgraje przy kasie to zmykam od
            razu do pustego ale "bezkolejkowego" tesco.
        • Gość: gość Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:16
          a ja mieszkam tam od niedawna i stwierdzam, że pomimo tesco i netto nie ma
          gdzie robic zakupow. Wybor w netto to prawdziwa tragedia a i w tesco bieda. A
          przez te dwa duze sklepy nie ma w poblizu innych sklepikow w ktorch mozna by
          bylo robic zakupy nie mowiac juz o porzadnym warzywniaku.
    • Gość: teresa Tesco w Anglii IP: 83.168.96.* 17.06.06, 11:54
      www.mold.org.uk/mold/tesco.jpg
      U siebie ladnie buduja, ale Polska to dla nich trzeci swiat, byle zarobic, a ze
      jest brzydko? NIE ICH SPRAWA
    • Gość: ja Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: 83.168.106.* 17.06.06, 15:09
      z ordynarną atrapą nie będzie juz "ordynarnym blaszkiem". Jakiekolwiek atrapy i
      dokleji stworza z tego jeszcze wieksza szmire
    • Gość: Miśkow Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.um.szczecin.pl 19.06.06, 12:33
      Wiadomo było, że tam będzie sklep już dawno(ja słyszałem gdzieś około 1999 albo
      2000 roku), więc nie rozumiem argumentów, że tego sklepu tam nie powinno być.
      Fakt faktem, że postawili wielkiego brzydkiego blaszaka, a nie coś innego, ale
      przecież to już nie do nich kaszel, tylko do zatwierdzających projekt. Netto
      się wkomponowało, tesco też powinno. Wielbicieli osiedlowych małych sklepików
      informuję, że takowy się znajduje nieco wyżej od apteki na duńskiej, chociaż
      nigdy tam nie byłem, to wiem, że jest. A to, że kupujący mieszkania nie są
      informowani przez dewelopera/spółdzielnię co ma być wokół, to osobny temat.
    • Gość: ToJa Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: 194.204.189.* 19.06.06, 15:57
      Dla mnie wiadomość o dobudowaniu dachu oznacza niemal zupełny brak słońca w
      mieszkaniu. Tak się składa, że mam mieszkanie w tym bloku ze zdjecia. Okna
      wychodzą na północny zachód. Słońce zagląda do mnie po 17 i to właśnie od
      strony Tesco. Mieszkam nisko więc gdy zrobią dach będę miała "wspaniale
      zacienione mieszkanie z widokiem na blaszak". A tak swoją drogą: czy Tesco nie
      jest za blisko naszych bloków? Inna sprawa, że gdy kupowałam mieszkanie, w
      spółdzielni powiedziano mi, że będzie tam osiedlowy sklepik...
      • Gość: Karo Re: Tesco na Warszewie zwleka z dobudowaniem stro IP: *.fish.ar.szczecin.pl 20.06.06, 09:16
        Typowa wymijająca odpowiedź Spółdzielni (developera?). Ja mieszkam też na
        Warszewie, ale w innym miejscu i też usłyszałam o bliskim sklepie, że bedzie
        malutki z bułkami i gazetami.
        Mały sklepik działa i hałasuje od 5 do 22 jak hipermarket i słychać to nawet
        zimą przy zamknietych oknach.
        No, ale jak to ktoś napisał "mieszkam w mieście"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka