xxtoja 07.07.06, 10:00 ja wodę mineralną, cytryna i kostki lodu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mene Re: co pijecie na upały IP: *.chello.pl 07.07.06, 10:38 Ciepła wódka biała, zrobiliśmy litra , nie było czasu schłodzić tak się chciało pić. Mniam Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas to spróbuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:18 to spróbuj zubrówke z duzo kostkami lodu i plasterkami ogórka! Chłodzi cudownie... a na codzień whisky z cola, a rano Muszyna... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: to spróbuj 07.07.06, 11:40 a te plasterki ogórka to po co, świeży cy konserwowy, a może kiszony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: to spróbuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:51 plasterki swiezego ogórka, ogórek odswieża tak jakoś... naprawde! Naprawde warto skosztować!!! To działa! Odpowiedz Link Zgłoś
tylo Re: to spróbuj 07.07.06, 13:32 jest też wariant z ogórkiem na fejsa zamiast do szklanki. To dla kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
tylo Re: to spróbuj 07.07.06, 13:33 swantevit napisał: > nie tylko... > :-) > nie tylko na fejsa czy nie tylko dla kobiet ?? Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: to spróbuj 07.07.06, 11:44 whisky z cola? oj jak dla mnie to marnotrawstwo. albo whisky, albo cola. nawet lod to juz lekka strata dla tego jakze pysznego trunku. a jaka popijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: to spróbuj 07.07.06, 11:46 whisky z lodem wieczorem w dzień szprycery Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: to spróbuj 07.07.06, 11:54 co Wy z tym lodem?:) jak sie chcecie chlodzic to pijcie wode:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: to spróbuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:59 masz racje whisky była rozgrzewajacym napojem u zarania, ale swiat sie zmienia i zwyczaje.... trzeba nadazac.... lej cole i lodu dodawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja kulturalnie profanuje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:56 whisky z cola, a bo mam taki sentyment do coli... bo kiedys... zreszta whisky powinno sie z odrobina wody źródlanej, gdyz procenty alkoholowe paralizuja kubki smakowe... Ostatnio na szkoleniu picia whisky, pan zapomniałem nazwiska, ale jest ich 4, ten pierwszy, reprezentant Johny Walkera.... powiedział, ze nie jest wazne z czym wazne zeby pic whisky! Niektórzy robia to z mlekiem! Ja kulturalnie z cola... profanuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ale upał w tytule miało byc... preferuje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:57 ale w tekscie na koncu profanuje! Speprzyłem skojarzenie..... :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre z mlekiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:34 Paddy jest niczego sobie... A na upały świetny drink to mieszanka kawy, brandy i coli z dużą ilością lodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: z mlekiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:38 a mówili w radio zeby nie pic kawy... na upały! A w Hiszpanii, to piłem po kilka dziennie, ja nie pijacy kawy w ogóle... A smakowała.... Odpowiedz Link Zgłoś
milseog to jaką pijesz w końcu? 07.07.06, 12:40 bo - pomijając snobizmy - chyba nie powiesz, ze Johnny Walker to szczyt Twoich mozliwosci? czy rozczarujesz mnie?:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas pijam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:50 czerwonego w ogóle nie pijam, bo nie smakuje... tylko Black ... Lubiem Ballatinesa z tanich, lubiem Tullamore z Irlandzkich, a mam swoja 12letnia single malt! Co kupuje ja na kopy! Nazwy nie wymienie, bo wykupicie mi!!! Oczywiscie Chivas i Dimple!!!! No, to chyba wiadomo.... Wymieniłem te dostepne i najczęsciej pijące przeze mnie... Choc niedawno w Miedzyrzeczu w chyba Intermache kupiłem tania whisky za 40 zł i była dobra!! Albo impreza była udana.... ale mi smakowała! Ale nazwy nie pamietam! Kwadratowa butelka taka... Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: pijam 07.07.06, 12:57 aha, no to w sumie szczesliwy czlowiek z Ciebie, bo to raczej latwo dostepne tytuly:) tullamore rzeczywiscie zacna (zachowujac wszelkie proporcje), ale z irlandzkich bardziej chyba do Paddy Oktomvre bym sie przychylil. Polecam szczegolnie Edradour. chyba najlepsza, jaka pilem. kolor mocnej (ale nie wieziennej) herbaty, smak lagodny, a wyrazisty i raczej lagodny niz nieznosnie charakterystyczny jak np. Haig (jesli dobrze nazwe zapamietalem), konsystencja "tlustsza" niz zwyczajna, zostawiająca na dlugo przyjemny posmak. Niestety mankament: nie do dostania w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pijam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:01 spróbuj Ben Bracken! Mam jeszcze laguavellin 16 letnia, ale tom otwieram i otwieram i... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas z jakiego rejonu lagavulin IP: *.centertel.pl 07.07.06, 14:53 przepraszam nie odpowiedziałem od razu, bo nie jestem znawca i nie pamietałem, ale teraz mam butelke przed soba... to jest 16 letnia Single Islay Malt Whisky, czyli z jednego słodu, to juz dobrze! ma licencje Classic malt of scotland. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Nie rejonu, a regionu! IP: *.centertel.pl 07.07.06, 15:08 upał straszny...nie czepiaj sie... region i rejon to zblizone pojecia, o taka mam... whiskyshop.com/Shop/Detail.aspx?pid=1190 czekałerm na ostatnia chwile, ale chyba nadeszła! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Nie rejonu, a regionu! 07.07.06, 15:11 jest wspaniala, ale tak intensywna ze tylko dwa male kielonki moge wypic w jednej sesji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a z cola moze da sie wiecej wypić! Spróbuje... IP: *.centertel.pl 07.07.06, 15:28 Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: a z cola moze da sie wiecej wypić! Spróbuje.. 07.07.06, 15:28 Andreas, bo oberwiesz!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brogard Re: Nie rejonu, a regionu! 10.07.06, 18:50 Swarozyc, jezeli jestes takim milosnikiem wiskey, to powinienes znac te www.mackmyra.se/default.php?p=preludium&u=5 W sierpniu ukaze sie numer 2. Wszystkie butelki sa numerowane Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Nie rejonu, a regionu! 10.07.06, 22:01 brogard napisał: > Swarozyc, jezeli jestes takim milosnikiem wiskey, to powinienes znac te > www.mackmyra.se/default.php?p=preludium&u=5 > W sierpniu ukaze sie numer 2. Wszystkie butelki sa numerowane -------------------------------------------------------------------- Slyszec slyszalem, ale wydawalo mi sie ze miala sie ukazac dopiero za rok.. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit nie pijam 13.07.06, 20:10 Gość portalu: andreas napisał(a): spróbuj Ben Bracken! '''''''''''''''''''''''''''' dopiero dzisiaj zauwazylem ze mam to scierwo w barku..((:- smakuje kwasem maslowym i jest w zasadzie dobrym srodkiem wymiotnym.. no ale ma calkiem dobry posmak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: nie pijam IP: *.centertel.pl 13.07.06, 20:13 no nie, to 12 letni single malt... ale widac jednak jednemu smakuje czysta innemu flaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: nie pijam 13.07.06, 20:14 co z tego ze 12 lat i jeczmienna.. barachlo.. nota bene kupilem od polskich domokrazcow.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Andreas: moja gwiazda:) 07.07.06, 13:01 opis powinien sie podobac: whiskyshop.com/Shop/Detail.aspx?pid=1220 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas wyjasnijmy sobie, to nie ja!!! Tylko ta whisky!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:13 wyjasnijmy, że to nie ja jestem gwiazda Milseog'a, ale wymieniona w linku whisky pochodzaca z doskonałego rejonu Highland. Ten rejon Highland i Spiseland (nie wiem czy poprawnie napisałem, ale niech tam) to boskie miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Speyside!! 07.07.06, 13:20 Nie rozumiem dlaczego podkreslasz region Highland? Dobre whisky sa wszedzie.. no moze nie ma ich za duzo w Lowland, ostaly sie jeno dwie biedaczki, i to tez zadna rewelacja.. Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Speyside!! 07.07.06, 13:21 bo prawdziwa Szkocja zaczyna sie wlasnie tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: Jestescie czlonkami? 07.07.06, 13:41 ja nie jestem. nie mam aspiracji i nie stac mnie na bycie wyczynowcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: wyjasnijmy sobie, to nie ja!!! Tylko ta whisk 07.07.06, 13:20 tak, tak, to nie Ty!:) masz racje: ten rejon to raj na ziemi dla smakoszy. kazda wies ma dystylernie, chocby w stodole:) whisky, ktora Ci tutaj polecilem pochodzi z najmniejszej ponoc dystylerni, rodzinnej oczywiscie, ktora produkuje zaledwie kilkadziesiat beczek rocznie (nie chce klamac ile). w barach praktycznie nieobecna, ale naprawde wysmienita. kiedy tylko moge zamawiam na prezent dla ojca, a potem degustujemy:) niebo w gebie. z tanszych przypomniala mi sie jeszcze Famous Grouse. mialem kiedys jakas 12 letnia ze specjalnej edycji, ktora byla o niebo lepsza od tej dostepnej u nas. dalo sie to pic nawet w sporych ilosciach. za to nie polecalbym takiej o nazwie Haig - smierdziala rybami. omijac z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: wyjasnijmy sobie, to nie ja!!! Tylko ta whisk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:35 mnie tu kilkakrotnie podchodzono w temacie whisky.... ale ja nie jestem specjalista ani kiper od whisky. Ot, lubiem ten płyn, mam jakies ksiązki w temacie i wiem tyle i tylko, by wybrac sobie takie jakie lubiem! A raczej, to prawda, smakuje dostepne... bo sa dostepne, a ja lubiem... Jedynie znajomi mi prezentuja, co bardziej wyszukane! A Twoja gwiazde nie omieszkam... posiąść i zaznac z nia rozkoszy! Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: wyjasnijmy sobie, to nie ja!!! Tylko ta whisk 07.07.06, 13:40 zeby bylo jasne: kiperem ja tez nie jestem. nawet ksiazek na ten temat nie czytam, bo wlasnie - jak piszesz - o to idzie, zeby znalezc swoja. zawsze o to idzie:) takze nie probuje "podchodzic", bo ze mnie tez amator. ot taka tylko sugestia. jak juz sprobujesz to napisz jak Ci smakowala, albo lepiej: napisz wczesniej, zrobie wklejke i poprobujemy razem. w koncu whisky powinna byc dobrem spolecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Andreas: moja gwiazda:) 07.07.06, 14:36 www.whiskymag.com/whisky/brand/edradour/whisky419.html Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Andreas: moja gwiazda:) 08.07.06, 09:20 nie tylko, także ogólnoforumowa, a nawet ogólnopolska, co więcej ogólnoeuropejska, a może i ogólnoświatowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Beate zazdrosna o swoje gwiazdorstwo...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 10:02 Beate NIGDY, powtarzam NIGDY nie jestem nawet w stanie i w mocy dorównac chocby do Twoich piet! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Beate zazdrosna o swoje gwiazdorstwo...? 08.07.06, 18:23 andreasie, nie mów nigdy, bo to może być różnie, czy się znasz tak do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Beate zazdrosna o swoje gwiazdorstwo...? 08.07.06, 18:25 skromniś i kokiet w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
cosmica Re: pijam 07.07.06, 13:34 to był chyba Lauder's lekka i przyjemna nutka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amor Re: ja kulturalnie profanuje! IP: 83.168.96.* 12.07.06, 13:15 > whisky z cola, Jak by PanBucek chcioł by była z colą - toby z colą stwozył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ja kulturalnie profanuje! IP: *.centertel.pl 13.07.06, 19:59 to jak by Pan Bucek chcioł co by pani z panem, toby stworzył ich w jednym...? Ale stworzył paniom i pano oddzielni, a tako i cole i whisky, co by sie mieszali, ano nie wstrzasali ku radosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: co pijecie na upały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:42 glenfiddich to nie lubiem jakos, ale chyba piłem tylko 12 letnia. To jest whisky, a nie whiskey... Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: co pijecie na upały 07.07.06, 13:45 to prawda, ona bardzo wyrazna jest i ostra w smaku. przynajmniej ta, ktora ja pilem. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmica Re: co pijecie na upały 07.07.06, 13:47 no fakt, wyraźna... lepsza na zimowe wieczory nż te upalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: co pijecie na upały 07.07.06, 13:49 u mnie sluzy do dezynfekcji.. (:- Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: co pijecie na upały 07.07.06, 13:53 www.whisky.pl/t_notes/tn_glenfiddich_12yo.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas to ja chyba piłem "no age", nie inaczej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:11 to ja moze piłem tom "no age", ale była w metalowym pudełku! Bo nie wyobrazam sobie by whisky 12 letnia mi nie smakowała... Tu juz nie ma ten tego ... Ale chyba jednak napis był... 12... bo długo trzymałem i ... rozczarowany byłem! Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: co pijecie na upały 07.07.06, 13:51 my o whisky a nie o wodzie utlenionej:) Odpowiedz Link Zgłoś
milseog przy okazji: szkocki sposob na przeziebienia 07.07.06, 13:51 wyprobowany i w 100% skuteczny: do kubka: -whisky (ilosc wg mozliwosci) - wrzatek do wypelnienia -pol wycisnietej cytryny -miod pic gorace i natychmiast pod koldre i spac. rano przed Wami tylko prosta droga. nazwy niestety teraz nie pamietam (moze "hot toddy"?) - wylecialo mi z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmica Re: przy okazji: szkocki sposob na przeziebienia 07.07.06, 13:54 warto zapamiętać :) dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 13:59 moim skromnym zdaniem..(jakie pilem) Laphroig - 10, 15, qarter cask.. Macallan 12 lat (tylko nie elegancia!!) Lagavoulin 16 lat Balvenie dubbel wood. Islay cask (rzadka!) Linkwood sherry cask.. Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 14:03 laphroig - ok, ale nie moja ulubiona. macallan - pelna zgoda. pozostalych nie znam, ale juz zapisalem. jak trafie - opowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmica Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 14:15 ja amatorka przez wielkie A! każdy odbiera smaki na swój sposób, więc takie rankingi ... eh Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 14:22 nie lekcewazylbym roznego rodzaju rankingow.. Zawsze moga pomoc mniej zdecydowanym a takze przetrzec nowe szlaki.. :-) www.whiskymag.com/whisky/ Odpowiedz Link Zgłoś
cosmica Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 14:31 z pewnością rankingi pomagają, ale... i tak uważam, że powinnyśmy jednak polegać na własnym smaku i guście. Znam osoby, które lubią się popisywać tym że popijają takie czy inne tunki z najwyższej półki, a tak naprawde wcale im to nie smakuje... ale tak przecież wypada... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 14:32 a ja najbardziej lubie czerwonego jasia. i już. może to i berbelucha ale mi smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmica Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 14:33 i właśnie to się chwali!!! pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 14:46 nie, slang młodziezowy:-) odmładzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 14:49 znaczy sie, od pochwy zaczynasz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 15:00 ..nauka przez wiare katolicka.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 15:14 nauka SLANGU katolickiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cosmica Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 15:22 to sie porobiło... przy łysej o religii :) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 15:25 jak to forum; brzydota pospolu z pieknem.. cnota z ku..twem.. wiara z nauka.. whisky z jabolem.. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmica Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 15:29 wiara z nauka to mi sie spodobalo Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: 5 najlepszych lysek... 07.07.06, 15:32 a mi nie.. nie lubie wiary.. jabola tez nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ale ale IP: *.centertel.pl 07.07.06, 15:37 musisz wieezyc, bo w nauce jest tak, ze przyjmujesz za pewnik dokonania poprzedników, czyli mu wierzysz... jednak wiara i nauka! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: ale ale 07.07.06, 15:41 nauka (scisla i techniczna)jest cos co mozna powtorzyc .. gdybysmy nie posiadali tej wiary o ktorej mowisz, to nasza wiedza ograniczalaby sie tylko do wlasnego doswiadczenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ale ale IP: *.centertel.pl 07.07.06, 15:45 no, a whisky to taki jabol tylko lezakuje w beczkach właśnie chyba po winie.... ale dłuzej! Zacier zas do tych whisky robi sie taki sam w chyba 6 miejscach, a potem juz tylko od beczek zależy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ale ale IP: *.centertel.pl 07.07.06, 15:48 brzydota i piekno... no wiesz widziałem ostatnio taka laske z długim nosem i odpadłem jak małolat... a innym sie nie podobała, a mnie powalała! Cnota i kurestwo, no wiesz.... co bedziemy mówic o czyms co było a nie jest! Znaczy cnota! A kurestwo... tez zalezy od punktu... popyt i podaz! Odpowiedz Link Zgłoś
cosmica Re: ale ale 07.07.06, 15:49 są takie dziedziny, w których nauka się załamuje, i wtedy górę bierze wiara Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: lejcie pepsi [n/t] 07.07.06, 13:39 to moze, patriotycznie, "Polo - cokte"..? Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: co pijecie na upały 07.07.06, 14:33 Berga. Ale ja Berga piję niezależnie od warunków atmosferycznych:) No to siup:) Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: co pijecie na upały 07.07.06, 16:32 ja pijam wode mineralną oraz soki owocowe teraz mam smak na sok bananowy wieczorem klasyka zimne piwo- bez soku bo dla mnie jak ktos pija piwo z sokiem to tak jak by je gwałcił:) tak samo cola z weasky szok jak tak można ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas zara zara co do gwałtów! IP: *.centertel.pl 07.07.06, 16:42 ja piwo z wisniówka! whisky nie pija sie bez niczego, tak nie wolno, bo alkohol paraliżuje kubki smakowe!!!!!!! Trzeba rozcieńczyć!!!!!! woda źródlaną, a cola to woda źródlana...z dodatkiem koki! jest tylko jedna whisky, która dopuszcza sie picie bez niczego... ale nie pamietam jej nazwy! natomiast whiskey czy brandy, mozna mieszac do woli! Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: zara zara co do gwałtów! 07.07.06, 16:49 Gość portalu: andreas napisał(a): > ja piwo z wisniówka! > whisky nie pija sie bez niczego, > tak nie wolno, bo alkohol paraliżuje kubki smakowe!!!!!!! > Trzeba rozcieńczyć!!!!!! > woda źródlaną, a cola to woda źródlana...z dodatkiem koki! > > jest tylko jedna whisky, która dopuszcza sie picie bez niczego... > ale nie pamietam jej nazwy! > > natomiast whiskey czy brandy, mozna mieszac do woli! LEPIEJ ZOBACZ JAK JA NAPISAlam WHISKY:)))) chyba powinnam cos wypic bo przemeczona jestem wiem,że whisky pija się z woda lub lodem ale jak mówi moj ojciec:wolna chwila, lód z whisky oraz dobra ksiazka to pare rzeczy jakie daja przyjemność mężczyźnie :) nie wyobrażam sobie pic tego jakże wspaniałego trunku z cola SORRY tak jak zimnegopiwka z sokiem bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja tylko nawiazałem do gwałtu, bo goraco jest! IP: *.centertel.pl 07.07.06, 18:08 i powtarzam nie jest wazne z czym, wazne by pić... Wypij piwko z wisniówką!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: ja tylko nawiazałem do gwałtu, bo goraco jest 08.07.06, 07:16 Gość portalu: andreas napisał(a): > i powtarzam nie jest wazne z czym, wazne by pić... > > Wypij piwko z wisniówką!!!! a po co pić, żeby mieć z gorąca takie myśli, czy żeby sie ochłodzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: zara zara co do gwałtów! 08.07.06, 08:26 andreas, co Ty wiesz o whiskey... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Re: co pijecie na upały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:21 jeno kobyle mliko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijus Re: co pijecie na upały IP: *.chello.pl 09.07.06, 01:30 niebieski jaś super - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: co pijecie na upały IP: *.centertel.pl 09.07.06, 01:50 a zielonego piłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Wpływ alkoholu na stopniowy zanik mózgu 09.07.06, 10:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=44891181&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wpływ alkoholu na stopniowy zanik mózgu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 11:39 NIc dziwnego, że wy wszyscy tacy beznadziejni jesteście. Żłopiecie alkohol jak wodę. Płaty czołowe poszły się bujać. Forum pijaczorum. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Wpływ alkoholu na stopniowy zanik mózgu 11.07.06, 16:47 o jaka beznadziejność ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: co pijecie na upały IP: *.chello.pl 09.07.06, 22:27 exman napisał: > na upały - tylko łzy !!! .. co ty, a ci się chce, ale baby nie masz, no tak upalna noc bez dna i łzy kap, kap, kap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: co pijecie na upały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:11 sok pomarańczowy z lodem....najlepiej chłodzi u gasi pragnienie Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: co pijecie na upały 10.07.06, 10:12 Gość portalu: szczecinianin napisał(a): > sok pomarańczowy z lodem....najlepiej chłodzi u gasi pragnienie kto to jest gasia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: co pijecie na upały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 10:18 hmmmm. nie wiem. ale zapewniam że gasi.... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: co pijecie na upały 10.07.06, 20:49 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3471711.html?i=2 Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: co pijecie na upały 10.07.06, 20:54 gazowana woda mineralna prosto z lodowki Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: co pijecie na upały 12.07.06, 11:02 mamoniowa303 napisała: > gazowana woda mineralna prosto z lodowki .. to Twoje spojrzenie na świat jest trzeźwe, nie tak jak andreasa, czy sawarożyca vel swantevit"ta czy jo-aśki Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: co pijecie na upały 12.07.06, 11:12 paszła! :-) moje jest bardzo trzeźwe - przeważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: co pijecie na upały 12.07.06, 11:20 sama napisałas, że pijesz na upały szprycra, czylo woda z cytryna i winem białym. a tu jakis dziwny człowiek twierdzi, że nasze forum jest beznadziejne, bo ciągle pije, a więc co z tym piciem na pojów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas pewnie wolałby IP: *.centertel.pl 12.07.06, 11:25 pewnie człowiek jakis ten wolałby żebyśmy zdrowaśki odmawiali i wielcy byli od mleka... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: pewnie wolałby 12.07.06, 11:38 Gość portalu: andreas napisał(a): > pewnie człowiek jakis ten wolałby żebyśmy zdrowaśki odmawiali > i wielcy byli od mleka... i w innym wątku: ja wiem ze my tu na forum jak rodzina, ale... patologiczna raczej! .. o co Ci chodzi z tą rodziną p..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pewnie wolałby IP: *.centertel.pl 12.07.06, 11:42 zaraz, zaraz chcesz mnie wciagnąć pod sprawe pana Wałęsy.... nie, nie, to TY insynuacje snujesz watpliwe bardzo... rodzina patologiczna, to nie psychole od... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja upał, ja wiem że to tylko upał 12.07.06, 11:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=44989708&a=45095555... jaki rydzyk, to tylko zaproszenie na kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: co pijecie na upały 12.07.06, 13:57 ja_aska napisała: paszła! :-) moje jest bardzo trzeźwe - przeważnie. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' chyba lewicowe.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: co pijecie na upały 13.07.06, 16:31 swarozyc napisał: > ja_aska napisała: > paszła! :-) moje jest bardzo trzeźwe - przeważnie. > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > chyba lewicowe.. > :-)) > > czy można tak świat widzieć na czerwono w tym upale, to chyba podwójnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: co pijecie na upały IP: *.icpnet.pl 13.07.06, 16:49 Na łupały ino wódeczk ino leko shłodzona włodeczko posful rzyć....włodeczka jezd dopra na fszystko.....ole Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: co pijecie na upały 14.07.06, 12:34 upały chyba sie skończyły i będzie posucha w karnach, nie mówiąc o barkach, trza zapasy uzupełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: co pijecie na upały 14.07.06, 16:45 xxtoja napisała: > upały chyba sie skończyły i będzie posucha w karnach, nie mówiąc o barkach, > trza zapasy uzupełnić. ............................................................................ dziwne przełożenie zakończenia upałów na rozpoczęcie posuchy w kranach Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: co pijecie na upały 15.07.06, 11:48 a jak myślisz, czy bedzie ta posucha w kranach, bo kiedys była przy takich upalnych latach, bo podlewali ogródki. były wtedy apele, aby ogródki podlewać późnym wieczorem . A więc wniosek taki, że nie ma takich upałów jak kiedyś - woda w karnach jest. Lato popsuło sie i cóż coraz wiecej depresji jest w ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: co pijecie na upały 15.07.06, 12:13 >osobiście bardzo się cieszę z końca upałów i czekam na deszcz,bo trwa wysuszona i koloru sawanny; >a wściekam się z innego powodu:po raz drugi w tym roku skręciłam nogę i chodzę w tempie żółwim i nie mogę na szpilkach; >a na upały najskuteczniejsza herbata miętowa z lodem i plasterkiem cytryny Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: co pijecie na upały 16.07.06, 22:24 to faktycznie, to jest nieprzyjemne, takie skręcenie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: co pijecie na upały 16.07.06, 22:29 niestety, nauczyłam się za to sprawnie skakać na jednej nodze; Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: co pijecie na upały 16.07.06, 22:34 oj to chyba bedziesz musiała trochę o szpilkach zapomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: co pijecie na upały 16.07.06, 22:48 już zapominam i na jakis miesiąc najbliższy, przeżyje, najważniejsze,by noga do formy wróciła Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: co pijecie na upały 16.07.06, 22:51 pewnie, ale teraz to nad morzem na bosaka, to by była dobra rehabilitacja na nogę. Jest ciepła woda i piaseczek, po brzegu łażenie super. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: co pijecie na upały 16.07.06, 22:54 właśnie nad morzem ją załatwiłam, strasznie dziurawe i krzywe trotuary mają, a chodzic po plazy nie za bardzo by sie dało,bo na niej nie moge stawac,więc ten rodzaj rehabilitacji odpada Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: co pijecie na upały 16.07.06, 22:56 ej, to jeszcze świerza sprawa, a ja już myslałam, że się zagoiło. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: co pijecie na upały 16.07.06, 23:02 gdzież tam, w środe tę "przyjemność" miałam, Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: co pijecie na upały 16.07.06, 23:12 wyrazy współczucia, bo to jest niemiłe. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: co pijecie na upały 16.07.06, 23:18 szczególnie ,kiedy lato w pełni,a ja uwięziona w 4. ścianach, ech życie, ale będzie lepiej,bo musi być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: co pijecie na upały IP: *.globalconnect.pl 16.07.06, 23:22 beatrix13 napisała: ale będzie lepiej,bo musi być "Stracić nadzieję to umżeć za życia" Amundsen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: co pijecie na upały IP: *.globalconnect.pl 16.07.06, 23:26 umrzeć- sorry Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: co pijecie na upały 16.07.06, 23:53 to ja zaczynam pić herbatke mietową z cytyna i lodem, Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: co pijecie na upały 17.07.06, 00:03 zacznij,bo nowa fala upałów nadchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: co pijecie na upały IP: *.globalconnect.pl 17.07.06, 14:11 beatrix13 napisała: > więc nieśmiertelna jestem To jest nas dwoje, może ktoś jeszcze? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co pijecie na upały IP: *.biot.ar.szczecin.pl 17.07.06, 14:26 co pljecie na upały - xxl walnij się w łep to otrzeźwiejesz może, czy jedak nie trudny przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: co pijecie na upały IP: *.globalconnect.pl 15.07.06, 11:55 brendy z colą i lodem www.101win.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy brendy z colą i lodem / IP: *.globalconnect.pl 15.07.06, 11:58 101win.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: co pijecie na upały 17.07.06, 09:57 Sok pomidorowy, lub bialy jogurt z woda pol na pol i szczypta soli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas polecam piwko ze spritem lub7upem! Dla super! IP: *.orange.pl 17.07.06, 12:28 Odpowiedz Link Zgłoś