Dodaj do ulubionych

Pan dr Artur Ludwicki

01.09.06, 11:38
Jestem w 12 tyg ciąży. Moim lekarzem prowadzącym jest dr Artur Ludwicki,
przyjmuje prywatnie w Stargardzie, ale wiem ,ze jest bodajże ordynatorem w
Szpitalu w Szczecinie Zdrojach na oddziale polożniczym. Wydaje się
sympatyczny, odpowiada na pytania, tylko troszkę drogi :(. Czy ktoś był pod
jego opieką? słyszałam ze jest dobry, koleżankę prowadził i potem odbierał
jej poród. Maiał wczesneij skomplikowaną ciążę i wogóle ciężko jej było
zajść. Bardzo go sobie chwali. M<ówila ze ją rewelacyjnie prowadził i
osobiscie odbierałporód i sie opiekował. Ale chcialabym poznać też inne
opinie na jego temat. Chcialabym rodzić własnie w Zdrojach mimo ze jestem ze
stargardu, i najlepiej zeby on odbierał poród. Proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • mmc3 Re: Pan dr Artur Ludwicki 14.09.06, 10:47
      Pan Ludwicki 2 ciąże mojej znajomej. Pierwsza ciąża martwa - usunięta ok. 3 m-
      ca w szpitalu na Umii - tam ją skierował, druga wg. dr Ludwickiego też martwa -
      swoją diagnozę wystawił na podstawie wykonanego USG u siebie w gabinecie,
      dziewczyna dostała skierowanie na usunięcie ciązy, do niego do szpitala w
      Zdrojach. Gdy prosiła aby dał jej skierowanie na Unii bo już tam była i mają
      tam jej historię kategorycznie odmówił. Nie posłuchała, pojechała na Unię tam
      przy pierwszym badaniu lekaż w 100% nie potwierdził diagnozy dr Ludwickiego,
      zostawił ja na oddziale wykonywali kolejne badania i po ok. tygodniu okazało
      się, że ciąża nie jest martwa i dobrze sie rozwija, a rozwiązanie już lada
      dzień.
    • izucha12 Re: Pan dr Artur Ludwicki 14.09.06, 13:13
      Witaj marcóweczku! Może zacznę od sprostowania że dr Ludwicki nie jest
      ordynatorem w szpitalu w Szczecinie Zdrojach.Ordynatorem jest dr Kazimierz
      Różewicki.Jeżeli chodzi o dr Artura to zgadzam sie ze jest bardzo sympatyczny i
      godnym zaufania lekarzem.Jeżeli chodzi o koszta leczenia praktyki prywatnej to
      moze wydawać sie ,że jest drogo ,ale utrzymanie gabinetu na wysokim poziomie
      nie jest tanie(świetny aparat usg,rekawice jednorazowe,wzierniki itp rzeczy).Co
      do porodu pierwszy słyszę żeby odbierał lekarz,chyba że są komplikacje.Poród
      odbiera położna,krocz eszyję faktycznie lekarz.Reasumując,uważam że dr.Ludwicki
      to dobry wybór.Sama jestem ze Stargardu i jego bym wybrała na swojego lekarza
      ginekologa.Nie jest nieomylny,ale to tylko człowiek-super facet.Powodzenia
      • guderianka Re: Pan dr Artur Ludwicki 17.09.06, 17:59
        słyszałam niepochlebne opinie
        mimo ze mieszkam w szczecinie moją 2ciąże prowadził ginekolog ze stargardu-tam
        też rodziłam(do gina tego chodze od ponad 10lat i mam zaufanie)
    • kacha55 Re: Pan dr Artur Ludwicki 18.09.06, 16:21
      Witam,
      mi Ludwicki prowadil całą ciąże, zakończoną szczęśliwym rozwiązaniem w Zdrojach
      w zeszłym roku. Napewno bardzo sympatyczny mężczyzna i budzi ogromne zaufanie.
      Na moje liczne pytania zawsze cierpliwie i kompetentnie odpowiadał. Nie zawiódł
      mnie. Czułam się pod dobrą opieką, napewno szczerze polecę Ci tego lekarza.
      Pamiętaj, że w razie komplikacji, niepewności możesz zawsze skonsultować się z
      lekarzem z NFZ, bezpłatnie, nic nie mówiąc.To jest tylko człowiek, nikt Ci nie
      zagwarantuje w 100%, ale ja też do niego trafiłam przez pocztę pantoflową, czyt.
      został mi przez znajome polecony, a to chyba coś znaczy. Życzę Ci spokojnej
      ciąży i pomyślnego rozwiązania
      • kasiol81 Re: Pan dr Artur Ludwicki 30.12.06, 19:23
        A ja polecam, i to bardzo bardzo mocno:)
        • agnieszka.kly Re: Pan dr Artur Ludwicki 24.01.07, 21:01
          Ja tez do niego chodze (i chodzilam jeszcze przed ciążą)
          Bardzo sympatyczny, rzeczywiście troszku drogi, choc jak czytam dla
          Szczecinianek 60 zl za wizyte to standard.
          Mam nadzieje ze moja ciaza bedzie przebiegac tak jak dotad, czyli bezproblemowo:)
          No i slyszalam ploteczke, ze dr L. przenosi sie do szpitala w St-dzie:):):)
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka