nieslubne_dziecko_romana 02.09.06, 18:45 Dobry film. Przede wszystkim dobrze zrobiony i nakręcony, świetne zdjęcia i montaż. Bardzo dobrze opowiedziana historia. Fabuła już może tak nie porywa, ale warto... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxtoja Re: Palimpsest - polecam. 02.09.06, 19:01 niektórzy mówią, że jest to film o pedofilii. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Palimpsest - polecam. 02.09.06, 19:08 To chyba nie ten film maja na myśli. W piątkowej Gazecie był artykuł o jakimś filmie, gdzie ten wątek sie przewija, ale tytułu nie pamiętam. Tu tego typu wątek się nie pojawił.... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Palimpsest - polecam. 02.09.06, 19:10 no własnie ten film, on mówi o dziewczynie, która chciała mieć dziecko i jak zaszła w ciążę, matka ja nakłoniła na aborcję, gdzie podczas zabiegu były komplikacje i wycieli jej macicę itd. ona miała wtedy 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Palindromy ten film sie nazywa 02.09.06, 19:15 bohaterka ma 12 lat, pomyliłam się i w nazwie też. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Palindromy ten film sie nazywa 02.09.06, 19:20 To przy okazji polcam też "Dom nad jeziorem" i "Jasminum". Zwłaszcza ten drugi - baśń, bajka, inny swiat.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Palindromy ten film sie nazywa 03.09.06, 00:40 a ja polecam "7 Zwerge" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bret Re: Palimpsest - polecam. IP: 213.155.169.* 03.09.06, 18:41 Ależ Wam się porąbało ! Palimpsest to podobno pierwszy polski thriller. palimpsest.filmweb.pl/ Najwyraźniej kilku Szanownych Forumowiczów myli ten film z amerykańskim filmem Palindromy w reżysrii Todda Solondza palindromy.filmweb.pl/ , który też akurat dopiero teraz wchodzi na polskie ekrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Palimpsest - polecam. IP: *.chello.pl 03.09.06, 21:56 www.filmy.monigo.com/ Oglądaj tylko to co lubisz ! Odpowiedz Link Zgłoś