gabi683 28.09.06, 11:55 Co u Ciebie słychac ?Odezwij sie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edit75 Re: edit75 :) 29.09.06, 22:18 hej Gabi! przyjmij serdeczne życzenia urodzinowe coprawda spóźnione ale napewno serdeczne!!! :) nie odzywałam się bo mam teraz gorący okres w pracy i w domu dużo zajęć więc nie było kiedy się odezwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: edit75 :) 01.10.06, 16:02 edit75 napisała: > hej Gabi! przyjmij serdeczne życzenia urodzinowe coprawda spóźnione ale napewno > serdeczne!!! :) nie odzywałam się bo mam teraz gorący okres w pracy i w domu d > użo zajęć więc nie było kiedy się odezwać :) -Ile jest gwiazd na niebie, ile robaków w glebie, ile samochodów jezdzi na świecie, ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię - tyle kwiatów, całusków i słodyczy z okazji urodzin Gabi życzy. Bardzo sie ciesze ze sie odezwalas jestem juz drugi miesiac w Nowogardzie i jaks powoli sie przyzwyczajam:)Pisz w miare mozliwosci co u Ciebie:) Pozdrawim serdecznie --------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: edit75 :) 16.04.07, 22:20 Ty też masz fazy na bywanie tu. --- nic naprawdę --------------- Odpowiedz Link Zgłoś
edit75 Re: edit75 :) 14.05.07, 21:38 jestem, jestem nie zniknęłam :) tylko obowiązki nie pozwalały posiedzieć przy komputerze! ale cieszę się, że ktoś tu na mnie czeka :) W długi weekend byłam w Nowogardzie i było super mimo kiczowatych imprez nad jeziorem bawiłam się z moim dzieckiem świetnie! pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: edit75 :) 16.05.07, 13:15 edit75 napisała: > jestem, jestem nie zniknęłam :) tylko obowiązki nie pozwalały posiedzieć przy k > omputerze! ale cieszę się, że ktoś tu na mnie czeka :) W długi weekend byłam w > Nowogardzie i było super mimo kiczowatych imprez nad jeziorem bawiłam się z moi > m dzieckiem świetnie! pozdrawiam E. Ty i nic nie powiedzilas ze bylas ale normalnie sie zdenerwuje :)Kidy bedziesz ponownie ,bo wiesz wkoncu nie codziennie spotyka sie clzowieka ktory sie urodził w tym samym czasie:)Pozdrawim i bardzo sie ciesz eze jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
edit75 Re: edit75 :) 16.05.07, 21:18 no tak się składa, że nie było czasu poinformować o tym fakcie ale następnym razem napewno dam znać teraz to chyba dopiero pod koniec czerwca przyjadę, a na dłużej to dopiero przełom lipca i sierpnia :)pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
edit75 Re: edit75 :) 27.07.07, 08:48 hej Gabi! jadę w końcu na wyczekany urlop do Nowogardu, pewnie się gdzieś spotkamy:) pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś