skuter70 17.03.03, 11:21 zdjecia z sobotniego przejazdu na zamknietej linii robert.szczecin.prv.pl/trzebiez.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: Trzebiez - ostatni pociag 17.03.03, 11:30 Bardzo ladna inicjatywa, Robercie! Widac ze metro nam nie potrzebne, waskim gardlem byloby jednak kilka przejazdow przez ulice, m.in jagiellonska i Pokoju. Nie wiesz czy linia jest dwutorowa na calym interesujacym nas odcinku? Budynek stacyjny w Trzebiezy - perelka! Nie wiedzialem ze Trzebiez to rzeczownik rodzaju meskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 w kwestii formalnej 17.03.03, 11:36 gdyby ktos sie nieopatrznie zasugerowal to zaznaczam, ze to nie moje zdjjecia:) a trzebiez zdaniem slownikow jest kobietka a zdaniem PKP facetem albo odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Trzebiez - ostatni pociag 17.03.03, 12:11 swarozyc napisała: > Bardzo ladna inicjatywa, Robercie! Widac ze metro nam nie potrzebne, waskim > gardlem byloby jednak kilka przejazdow przez ulice, m.in jagiellonska i > Pokoju. ta linia nie krzyzuje sie z Pokoju:) >Nie wiesz czy linia jest dwutorowa na calym interesujacym nas odcinku? a jaki odcinek nas interesuje?:) ona chyba jest dwutorowa cala a w miescie to na mur beton nawet ja pamietam czasy gdy dalekobiezne pociagi startowaly i konczyly na dworcu niebuszewo Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Trzebiez - ostatni pociag 17.03.03, 12:15 a jak nazywa sie przedluzenie Szosy polskiej w dol, do Odry. Zaraz, zaraz Chyba Strzalowska czy cos w tym rodzaju.Tam jest przejazd. Ja nie tutejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Trzebiez - ostatni pociag 17.03.03, 12:19 o ile pamietam na strzalkowskiej jest wiadukt - tak na 90%:) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Trzebiez - ostatni pociag 17.03.03, 12:24 Co to to nie! Sam czekalem przed szlabanem w zeszlym roku i wydaje mi sie ze wiem gdzie! W dzielnicy 'zakletych rewirow' PRLu. A propos zdjec; zal dupe sciska patrzac na te zniszczona bedz zaniedbana infrastrukture kolejowa. Skandal! Katopolacy! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Skuter70 17.03.03, 12:27 Informacja ze Szwecji: Wiadukt jest na Robotniczej...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 hauuuu hauuuuu hauuuuu 17.03.03, 12:29 faktycznie pokoju sie ciagnie do lini kolejowej i faktycznie nie ma wiaduktu natomiast na strzalowskiej wiadukt jest Odpowiedz Link Zgłoś