Dodaj do ulubionych

Kadry! Hunwejbini z PiS

04.10.06, 15:28
serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3653180.html?as=1&ias=9&startsz=x
Ręce opadają... i galoty...
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Kadry! Hunwejbini z PiS 04.10.06, 15:30
      s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=007622906174081520958633822&act=&gk=leasing
      • fistoffury Re: Kadry! Hunwejbini z PiS 04.10.06, 15:32
        absztyfikant napisał:

> s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=007622906174081520958633822&act=&gk=leasing
        >

spamujesz trollu
        • Gość: No Beer Re: Kadry! Hunwejbini z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:35
          On to może robić bezkarnie. Jest z tym kolesiem adminem arogancki jak władza
          PZPR, Uni Wolności itp. Będą się frustrowac do zawsze z powodu braku
          akceptacji. Tacy ludzie są arcygnidy i psychicznie chore szuje
      • beatrix13 Re: Kadry! Hunwejbini z PiS 04.10.06, 15:33
        biora przykład z haseł :przewodnia siła narodu,w jednosci siła,
        a tak się odżegnywali:))))))))))
        • absztyfikant Re: Kadry! Hunwejbini z PiS 04.10.06, 15:34
          No i to 'POMOŻECIE' na masówce w Gdansku. Kaczory skompromitowaly sie
          doszczetnie:)
          • Gość: No Beer [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:36
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Szujka Re: Kadry! Hunwejbini z PiS IP: *.globalconnect.pl 04.10.06, 17:52
              Jaki pan, taki kram. Jak brakuje argumentów to wymyślają wulgaryzmy. Nawet bez
              prostackich wyrażeń cechujących nowomowę pisowców, ich język odbiega rażąco in
              minus od polszczyzny przeciętnego Polaka. Z czego to wynika? Czy to skutek
              ogromnej nienawiści blokującej umiejętność jasnego, merytorycznego i
              cywilizowanego wyrażania myśli, czy braki w wykształceniu, pomimo posiadania
              dyplomów? Chlubnych wyjątków, jak pan poseł Cymański, ze świecą szukać.
            • galoty [...] 04.10.06, 17:58
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: KF. Re: Hey admin czy to dopuszczalny teścik ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:09
                Galotek, czytaj ze zrozumieniem, Absztyf św. Tereski do lafiryndy nie porównywał.
                Poza tym kup se słownik polskich przekleństw i wulgaryzmów (Macieja
                Grochowskiego, wyd. PWN), boś niedouczony w wiedzy o pięknym i jędrnym języku
                ojczystym. Ku..mi rzucał już Mikołaj Rej w swpjej poezji i nikt mu nie
                wykropkowuje tekstów.
                • Gość: Galoty Re: Hey admin czy to dopuszczalny teścik ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:35
                  Nie sądzę aby admin Ciebie wyciął nawet gdyby te wulgaryzmu mogły byc
                  pozasłownikowe.
                  Wielu polskich pisarzy stosowało wulgaryzmy nie tylko Rej.
                  Jednak istotne jest to, że są pewne zwyczaje . Jeżeli jednemu wycinaja podobne
                  słowa i sformułowania (co widać) a drugiemy nie to nie jest to dobre a jest
                  wręcz niesprawiedliwe i jest to ulubiona sytuacja dla komychów jak Ty czyli, że
                  są zwierzęta równe i równiejszy co opisał Orwell w znanej ksiązeczce.
                  O ile to jesteś w stanie zrozumieć.
                  • Gość: KF Re: Hey admin czy to dopuszczalny teścik ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 01:50
                    Oczywiscie Kalesonku, ze nic z Twoich wywodów nie rozumię, bo nie ejstem aniu
                    komucham ani nawet nie posiadam komuszej mentalności jak np. Jacek Kursski, czy Ty.
                    Mnie Admin ciachnął dzisiaj śliczny tekścik do Ciebie w wariacjami wokół
                    słoweńka q..a, na podstawie wspomnianego słownika.
                    Albo jesteś niedoinformowany, albo mało spostrzegawczy.
                    Poza tym chyba jednak nie rozumiesz, dlaczego padasz ofiarą Admina.
                    Nie o osławioną q.. chodzi, ale o Twoje pisanie na forum.
                    Przekroczyłeś po prostu pewne granice taktu i obrywasz za to.
                    Nawet w odpowiedzi do mnie zastosowałeś swoją upierdliwą czkawkę prymitywnego
                    homosovieticusa.
                    Jak Ci przejdzie, to i Admin da Ci spokój.
                    • Gość: No Beer Re: Hey admin czy to dopuszczalny teścik ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 02:34
                      No tak komuszku KaeF a Napieralski był organizatorem strajków sierpniowych i
                      autorem postulatów :-)))))))))))))))))))) Taka jest Twoja wiedza i świadomość.
                    • galoty Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 06:54
                      Gość portalu: KF napisał(a):

> Oczywiscie Kalesonku, ze nic z Twoich wywodów nie rozumię, bo nie ejstem aniu
                      > komucham ani nawet nie posiadam komuszej mentalności jak np. Jacek Kursski,
                      czy
                      > Ty.
                      > Mnie Admin ciachnął dzisiaj śliczny tekścik do Ciebie w wariacjami wokół
                      > słoweńka q..a, na podstawie wspomnianego słownika.
                      > Albo jesteś niedoinformowany, albo mało spostrzegawczy.
                      > Poza tym chyba jednak nie rozumiesz, dlaczego padasz ofiarą Admina.
                      > Nie o osławioną q.. chodzi, ale o Twoje pisanie na forum.
                      > Przekroczyłeś po prostu pewne granice taktu i obrywasz za to.
                      > Nawet w odpowiedzi do mnie zastosowałeś swoją upierdliwą czkawkę prymitywnego
                      > homosovieticusa.
                      > Jak Ci przejdzie, to i Admin da Ci spokój.
                      Wiem, że masz prawo powieziec w imieniu admina. W końcu uczestniczysz w
                      forumowym TKM.
                      Szacowny Felusiu. Zupełnie nie rozumiem dlaczego admin ciachnął Twój
                      tekst /oczywiście śliczny bo ten twój narcyzm i bufonada Cię zdradzają
                      jednak/ , który jak piszesz był wariacją wokół słoweńka q..a. . Czytałem i
                      odpowiedziałem ale widocznie ty piszesz ale nie interesują cię odpowiedzi jak
                      każdego bufona i narcyza.Interesuje Cie tylko twoja wypwiedż :-) Czyżby amin
                      nie wiedział, że Mikołaj Rej (oczywiście nie tylko)…. oraz , że taki człowiek
                      jak ty , który ma słowniki PWN :-).... ? Ach ten amin a zobacz Twoją
                      k..vawariację wyciął a absztyfikanta tolerował.
                      Niesprawiedliwe :-)?
                      Trzeba być ślepym lub zapalczywym aktywistą politycznym aby nie zauważyć, że
                      tekst o którym piszemy jest obraźliwy. Zreszta nacytowac takich tekstów mozna
                      dużo więcej.
                      Język Twój i absztyfikanta oraz wielu innych czerwonych i różowych TKMowców
                      przypomina "kulturalne" wypowiedzi Ryszarda Ulickiego jako członka prestiżowej
                      KRRiTV, który w sławnym smsie pisał : „chwała kolegom, ch…jom precz” jakże ten
                      tekst oddaje twoja i absztyfa TKMpostawę na forum lub innego
                      eurosocjaldemokraty : „ walcie się” (to do PiS)..
                      To język knajacki, konfrontacyjny i obraźliwy. Nie podnosił bym tego bo nie
                      jestem święty ale obłudne jest to, że te same osoby obłudnie dopominają się o
                      poprawny język polityczny i tzw właściwy styl dysputy politycznej :-) gdyż
                      dotyczy to ich sympatii politycznych.
                      Jeszcze co do wulgaryzmów. Przejrzyj (mogę podesłać bo skąd możesz to mieć)
                      nagrania TV (kasety) oficyny NOWA prezentujące dyskusję wielkiego Stefana
                      Kisielewskiego z wielkim Jackiem Kuroniem i kilkoma innymi jak Adam Michnik
                      gdzie ch..j, ku…wa używane są gęsto ale nie są one używane w otoczeniu nazwisk
                      czy osób.

• kurde.felek Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 09:10
                        Trudno jest dyskutować tak zaimpregnowanym intelektualnie, jak Ty. A tak przy
                        okazji - nie zdążyłem przeczytać Twojej odpowiedzi na wariacje wokół q..wy. Poza
                        tym fakt wycięcia tekstu - nie uważam znowu za jakąś niesprawiedliwość. Nie był
                        to tekst dla cnotliwych uszu. Owszem był to tekścik śłiczny, jak śliczny jest
                        cały "Słownik polskich pzrekleństw i wulgaryzmow" Grochowskiego, z którego
                        czerpałem obficie. Jeśłi nazwanie tego śłicznoscia, jest wg Ciebie moim
                        narcyzowatością i bufonada - to oświadczam Ci, ze bardzo mi dobrze z tym.
                        Nie siedzę cały dzień na forum, niekiedy tylko wpadam.Nie mam na to
                        czasu.Dlatego też Twoich reprekusji na ten temat nie odczytałem.
                        Nie bardzo rozumiem, w jaki sposób uczestniczę w owym TKM, skoro nie mogę
                        selekcjonować w jakikolwiek sposób Twoich, ani nikogo innego wypowiedzi. Nie mam
                        takich technicznych możliwości, poza tym, dla mnie możesz pleść co Ci ślina na
                        język przyniesie, nawet największe androny i serwować rynsztokowe myślenie, w
                        końca sam siebie prezentujesz, jak Ci wygodnie. Co najwyzej napiszę Ci, co o tym
                        myślę. Po to jest forum.
                        Jeśli wg Ciebie mój język, którym się posługuje na forum, jest wg Ciebie -
                        knajacki, konfrontacyjny i obrażliwy - to Twój język jest bełkotem pijanego
                        faceta, którego osa użadliła w jaja.
                        Oczywiście Kalesonku, że jest to język konfrontacyjny - bo konfrontuje Twoje
                        teksty z tym co o nich myślę.
                        Czy obrażliwy? To nie ja się obrażam na ten język, ale Ty. Nie jestem w stanie
                        kierować Twoimi uczuciami.
                        No cóż, nie moja to głowa martwić się, iz postanowiłeś byc obroncą jednej z
                        polskich partii i walczysz by się o niej wyrażano jezykiem literackim. To twój
                        problem. Sobie pozostawiam wybór jak sie będę o niej wysławiał. Nie wykluczone,
                        że "ch..owo"!
                        • galoty Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 10:45
                          >Sobie pozostawiam wybór jak sie będę o niej wysławiał. Nie wykluczone,
                          >że "ch..owo"!
                          Przecież Ci tego nie bronię. Mój żal kieruje w zasadzie do adminów gdyz decyzje
                          w tych sprawach podejmuja stronniczo w zależności która opcja to pisze a do
                          ciebie i innych TKMowców, którzy rzadko wchodzą :-) na forum ale są wyjątkowo
                          zorientowani ma żal za obłudę tzn jak (i słusznie) ty chcesz w dowolny sposób
                          wysławiac się wobec opcji z która ja sympatyzuję to nie odbieraj mi tego samego
                          prawa.
                          Pozdrówka. Rozumiem, że kaset z Kisielem nie chcesz.
                          • kurde.felek Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 14:12
                            Poco mi kasety, skoro mam jego książki, a muzyczne produkcje jego syna - na
                            płytach! Chyba,że masz jakies nowe nagrania Marka i Wacka, których ja nie mam.
                            Mozęsz mi wtedy podeśłać, ale skąd Ty Bidulu wiesz, co ja mam w płytotece?
                            Galoty, a co ma Kisiel do tego watku, bo nie pojmuję?
                      • absztyfikant Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 11:31
                        Esemesa napisal Halber. Cos Ci sie pozajaczkowalo:)
                        • absztyfikant Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 11:32
                          "Zaimpregnowanym intelektualnie"... Przeznakomita fraza KF - bede
                          wykorzystywac:)
                        • galoty Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 12:59
                          absztyfikant napisał:

> Esemesa napisal Halber. Cos Ci sie pozajaczkowalo:)
                          Tak, Halber.
    • xyz-xyz To jest najlepsze:)))) 04.10.06, 15:37
      - Powiem szczerze - Paweł Śrubas ścisza głos, jakby chciał nam zdradzić jakąś
      tajemnicę. - Pojechaliśmy do Łodzi na zjazd krajowy. Tam dopiero poczuliśmy siłę
      partii, ja poczułem sam, że jestem czymś więcej niż tylko jednostką.

- Jednostka zerem, zaś partia to barki milionów ludzi ciasno do siebie
      przypartych - cytujemy Majakowskiego.

- No, a jak?! Nie tak? My mamy kadry i jesteśmy przygotowani na różne warianty.
      Przyspieszone wybory nam niestraszne. Przy ordynacji "wygrany bierze większość"
      władzę zachowamy. A jak nie - to trudno, nie będziemy się kurczowo trzymać. Ale
      jeśli wreszcie ta stabilna większość nastanie, to dokończymy, co zaczęte:
      zaostrzymy prawo dla pedofilów i łapówkarzy, będą zmiany w szkołach...
    • Gość: mp czytaj półgłówku dalej gw i oglądaj tvn IP: *.eranet.pl 04.10.06, 22:28
      a idiotą umrzesz
      • xyz-xyz Re: czytaj półgłówku dalej gw i oglądaj tvn 05.10.06, 10:19
        Wolę to niż się do PiS zapisać:)) Ten tekst Majakowskiego i reakcja pisowskich
        hunwejbinów, to miodzio:))
    • exman Re: Kadry! Hunwejbini z PiS 05.10.06, 07:09
      Hunwejbini ? Raczej Świadkowie PiSu...cicho, po cichu, po cichemu ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka