xyz-xyz 04.10.06, 15:28 serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3653180.html?as=1&ias=9&startsz=x Ręce opadają... i galoty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Kadry! Hunwejbini z PiS 04.10.06, 15:30 s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=007622906174081520958633822&act=&gk=leasing Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Kadry! Hunwejbini z PiS 04.10.06, 15:32 absztyfikant napisał: > s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=007622906174081520958633822&act=&gk=leasing > spamujesz trollu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No Beer Re: Kadry! Hunwejbini z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:35 On to może robić bezkarnie. Jest z tym kolesiem adminem arogancki jak władza PZPR, Uni Wolności itp. Będą się frustrowac do zawsze z powodu braku akceptacji. Tacy ludzie są arcygnidy i psychicznie chore szuje Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Kadry! Hunwejbini z PiS 04.10.06, 15:33 biora przykład z haseł :przewodnia siła narodu,w jednosci siła, a tak się odżegnywali:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kadry! Hunwejbini z PiS 04.10.06, 15:34 No i to 'POMOŻECIE' na masówce w Gdansku. Kaczory skompromitowaly sie doszczetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No Beer [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szujka Re: Kadry! Hunwejbini z PiS IP: *.globalconnect.pl 04.10.06, 17:52 Jaki pan, taki kram. Jak brakuje argumentów to wymyślają wulgaryzmy. Nawet bez prostackich wyrażeń cechujących nowomowę pisowców, ich język odbiega rażąco in minus od polszczyzny przeciętnego Polaka. Z czego to wynika? Czy to skutek ogromnej nienawiści blokującej umiejętność jasnego, merytorycznego i cywilizowanego wyrażania myśli, czy braki w wykształceniu, pomimo posiadania dyplomów? Chlubnych wyjątków, jak pan poseł Cymański, ze świecą szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty [...] 04.10.06, 17:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KF. Re: Hey admin czy to dopuszczalny teścik ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:09 Galotek, czytaj ze zrozumieniem, Absztyf św. Tereski do lafiryndy nie porównywał. Poza tym kup se słownik polskich przekleństw i wulgaryzmów (Macieja Grochowskiego, wyd. PWN), boś niedouczony w wiedzy o pięknym i jędrnym języku ojczystym. Ku..mi rzucał już Mikołaj Rej w swpjej poezji i nikt mu nie wykropkowuje tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Hey admin czy to dopuszczalny teścik ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:35 Nie sądzę aby admin Ciebie wyciął nawet gdyby te wulgaryzmu mogły byc pozasłownikowe. Wielu polskich pisarzy stosowało wulgaryzmy nie tylko Rej. Jednak istotne jest to, że są pewne zwyczaje . Jeżeli jednemu wycinaja podobne słowa i sformułowania (co widać) a drugiemy nie to nie jest to dobre a jest wręcz niesprawiedliwe i jest to ulubiona sytuacja dla komychów jak Ty czyli, że są zwierzęta równe i równiejszy co opisał Orwell w znanej ksiązeczce. O ile to jesteś w stanie zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KF Re: Hey admin czy to dopuszczalny teścik ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 01:50 Oczywiscie Kalesonku, ze nic z Twoich wywodów nie rozumię, bo nie ejstem aniu komucham ani nawet nie posiadam komuszej mentalności jak np. Jacek Kursski, czy Ty. Mnie Admin ciachnął dzisiaj śliczny tekścik do Ciebie w wariacjami wokół słoweńka q..a, na podstawie wspomnianego słownika. Albo jesteś niedoinformowany, albo mało spostrzegawczy. Poza tym chyba jednak nie rozumiesz, dlaczego padasz ofiarą Admina. Nie o osławioną q.. chodzi, ale o Twoje pisanie na forum. Przekroczyłeś po prostu pewne granice taktu i obrywasz za to. Nawet w odpowiedzi do mnie zastosowałeś swoją upierdliwą czkawkę prymitywnego homosovieticusa. Jak Ci przejdzie, to i Admin da Ci spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No Beer Re: Hey admin czy to dopuszczalny teścik ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 02:34 No tak komuszku KaeF a Napieralski był organizatorem strajków sierpniowych i autorem postulatów :-)))))))))))))))))))) Taka jest Twoja wiedza i świadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 06:54 Gość portalu: KF napisał(a): > Oczywiscie Kalesonku, ze nic z Twoich wywodów nie rozumię, bo nie ejstem aniu > komucham ani nawet nie posiadam komuszej mentalności jak np. Jacek Kursski, czy > Ty. > Mnie Admin ciachnął dzisiaj śliczny tekścik do Ciebie w wariacjami wokół > słoweńka q..a, na podstawie wspomnianego słownika. > Albo jesteś niedoinformowany, albo mało spostrzegawczy. > Poza tym chyba jednak nie rozumiesz, dlaczego padasz ofiarą Admina. > Nie o osławioną q.. chodzi, ale o Twoje pisanie na forum. > Przekroczyłeś po prostu pewne granice taktu i obrywasz za to. > Nawet w odpowiedzi do mnie zastosowałeś swoją upierdliwą czkawkę prymitywnego > homosovieticusa. > Jak Ci przejdzie, to i Admin da Ci spokój. Wiem, że masz prawo powieziec w imieniu admina. W końcu uczestniczysz w forumowym TKM. Szacowny Felusiu. Zupełnie nie rozumiem dlaczego admin ciachnął Twój tekst /oczywiście śliczny bo ten twój narcyzm i bufonada Cię zdradzają jednak/ , który jak piszesz był wariacją wokół słoweńka q..a. . Czytałem i odpowiedziałem ale widocznie ty piszesz ale nie interesują cię odpowiedzi jak każdego bufona i narcyza.Interesuje Cie tylko twoja wypwiedż :-) Czyżby amin nie wiedział, że Mikołaj Rej (oczywiście nie tylko)…. oraz , że taki człowiek jak ty , który ma słowniki PWN :-).... ? Ach ten amin a zobacz Twoją k..vawariację wyciął a absztyfikanta tolerował. Niesprawiedliwe :-)? Trzeba być ślepym lub zapalczywym aktywistą politycznym aby nie zauważyć, że tekst o którym piszemy jest obraźliwy. Zreszta nacytowac takich tekstów mozna dużo więcej. Język Twój i absztyfikanta oraz wielu innych czerwonych i różowych TKMowców przypomina "kulturalne" wypowiedzi Ryszarda Ulickiego jako członka prestiżowej KRRiTV, który w sławnym smsie pisał : „chwała kolegom, ch…jom precz” jakże ten tekst oddaje twoja i absztyfa TKMpostawę na forum lub innego eurosocjaldemokraty : „ walcie się” (to do PiS).. To język knajacki, konfrontacyjny i obraźliwy. Nie podnosił bym tego bo nie jestem święty ale obłudne jest to, że te same osoby obłudnie dopominają się o poprawny język polityczny i tzw właściwy styl dysputy politycznej :-) gdyż dotyczy to ich sympatii politycznych. Jeszcze co do wulgaryzmów. Przejrzyj (mogę podesłać bo skąd możesz to mieć) nagrania TV (kasety) oficyny NOWA prezentujące dyskusję wielkiego Stefana Kisielewskiego z wielkim Jackiem Kuroniem i kilkoma innymi jak Adam Michnik gdzie ch..j, ku…wa używane są gęsto ale nie są one używane w otoczeniu nazwisk czy osób. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 09:10 Trudno jest dyskutować tak zaimpregnowanym intelektualnie, jak Ty. A tak przy okazji - nie zdążyłem przeczytać Twojej odpowiedzi na wariacje wokół q..wy. Poza tym fakt wycięcia tekstu - nie uważam znowu za jakąś niesprawiedliwość. Nie był to tekst dla cnotliwych uszu. Owszem był to tekścik śłiczny, jak śliczny jest cały "Słownik polskich pzrekleństw i wulgaryzmow" Grochowskiego, z którego czerpałem obficie. Jeśłi nazwanie tego śłicznoscia, jest wg Ciebie moim narcyzowatością i bufonada - to oświadczam Ci, ze bardzo mi dobrze z tym. Nie siedzę cały dzień na forum, niekiedy tylko wpadam.Nie mam na to czasu.Dlatego też Twoich reprekusji na ten temat nie odczytałem. *** Nie bardzo rozumiem, w jaki sposób uczestniczę w owym TKM, skoro nie mogę selekcjonować w jakikolwiek sposób Twoich, ani nikogo innego wypowiedzi. Nie mam takich technicznych możliwości, poza tym, dla mnie możesz pleść co Ci ślina na język przyniesie, nawet największe androny i serwować rynsztokowe myślenie, w końca sam siebie prezentujesz, jak Ci wygodnie. Co najwyzej napiszę Ci, co o tym myślę. Po to jest forum. *** Jeśli wg Ciebie mój język, którym się posługuje na forum, jest wg Ciebie - knajacki, konfrontacyjny i obrażliwy - to Twój język jest bełkotem pijanego faceta, którego osa użadliła w jaja. Oczywiście Kalesonku, że jest to język konfrontacyjny - bo konfrontuje Twoje teksty z tym co o nich myślę. Czy obrażliwy? To nie ja się obrażam na ten język, ale Ty. Nie jestem w stanie kierować Twoimi uczuciami. No cóż, nie moja to głowa martwić się, iz postanowiłeś byc obroncą jednej z polskich partii i walczysz by się o niej wyrażano jezykiem literackim. To twój problem. Sobie pozostawiam wybór jak sie będę o niej wysławiał. Nie wykluczone, że "ch..owo"! Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 10:45 >Sobie pozostawiam wybór jak sie będę o niej wysławiał. Nie wykluczone, >że "ch..owo"! Przecież Ci tego nie bronię. Mój żal kieruje w zasadzie do adminów gdyz decyzje w tych sprawach podejmuja stronniczo w zależności która opcja to pisze a do ciebie i innych TKMowców, którzy rzadko wchodzą :-) na forum ale są wyjątkowo zorientowani ma żal za obłudę tzn jak (i słusznie) ty chcesz w dowolny sposób wysławiac się wobec opcji z która ja sympatyzuję to nie odbieraj mi tego samego prawa. Pozdrówka. Rozumiem, że kaset z Kisielem nie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 14:12 Poco mi kasety, skoro mam jego książki, a muzyczne produkcje jego syna - na płytach! Chyba,że masz jakies nowe nagrania Marka i Wacka, których ja nie mam. Mozęsz mi wtedy podeśłać, ale skąd Ty Bidulu wiesz, co ja mam w płytotece? Galoty, a co ma Kisiel do tego watku, bo nie pojmuję? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 11:31 Esemesa napisal Halber. Cos Ci sie pozajaczkowalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 11:32 "Zaimpregnowanym intelektualnie"... Przeznakomita fraza KF - bede wykorzystywac:) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Witaj feluś pod nickiem feluś 05.10.06, 12:59 absztyfikant napisał: > Esemesa napisal Halber. Cos Ci sie pozajaczkowalo:) Tak, Halber. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz To jest najlepsze:)))) 04.10.06, 15:37 - Powiem szczerze - Paweł Śrubas ścisza głos, jakby chciał nam zdradzić jakąś tajemnicę. - Pojechaliśmy do Łodzi na zjazd krajowy. Tam dopiero poczuliśmy siłę partii, ja poczułem sam, że jestem czymś więcej niż tylko jednostką. - Jednostka zerem, zaś partia to barki milionów ludzi ciasno do siebie przypartych - cytujemy Majakowskiego. - No, a jak?! Nie tak? My mamy kadry i jesteśmy przygotowani na różne warianty. Przyspieszone wybory nam niestraszne. Przy ordynacji "wygrany bierze większość" władzę zachowamy. A jak nie - to trudno, nie będziemy się kurczowo trzymać. Ale jeśli wreszcie ta stabilna większość nastanie, to dokończymy, co zaczęte: zaostrzymy prawo dla pedofilów i łapówkarzy, będą zmiany w szkołach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp czytaj półgłówku dalej gw i oglądaj tvn IP: *.eranet.pl 04.10.06, 22:28 a idiotą umrzesz Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: czytaj półgłówku dalej gw i oglądaj tvn 05.10.06, 10:19 Wolę to niż się do PiS zapisać:)) Ten tekst Majakowskiego i reakcja pisowskich hunwejbinów, to miodzio:)) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Kadry! Hunwejbini z PiS 05.10.06, 07:09 Hunwejbini ? Raczej Świadkowie PiSu...cicho, po cichu, po cichemu ... Odpowiedz Link Zgłoś