Dodaj do ulubionych

Piechota obiecuje, że stworzy pięć tysięcy miej...

05.10.06, 20:04
już stworzył będąc ministrem przemysłu...bajkopisarz,

chyba bierze przykład z Kurskiego i wierzy, że ciemny lud to kupi...
Obserwuj wątek
    • onufry11 Re: Piechota obiecuje, że stworzy pięć tysięcy mi 05.10.06, 21:04
      ..... w Anglii i Nowej Zelandii
      • Gość: trzebieżanin Gmino Police! głosuj na nowe! IP: *.chello.pl 07.10.06, 14:52
        Obywatele Gminy Police! głosujcie na nowe! Jeżeli nie chcecie, żeby w Waszej
        Radzie Gminy po wyborach działo się to samo, co w Sejmie RP, oddajcie swój głos
        na ludzi niezwiązanych z żadną partią! Tylko tacy ludzie będą reprezentować
        Wasz interes, nie zaś interes partyjny...A w Waszej gminie tylko jeden komitet
        jest bezpartyjny: OBYWATELSKI KOMITET WYBORCZY TWÓJ GŁOS z Trzebieży...Pamiętaj
        obywatelko/u, ze to Twój głos jest głosem nadziei na zmiany...
    • mercin.brezan Re: Piechota obiecuje, że stworzy pięć tysięcy mi 05.10.06, 21:11
      obiecanki cacanki a głupiemu radość
      (chce dobrze wpisać się w forum Szczecina, gdzie taki ton panuje ;) )
    • felix_edmundowicz nie rozumiem dlaczego Piechota pominął DELLa? 05.10.06, 21:48
      wymienił inwestycje które "sprowadził" do Polski, a nie wymienił tak cennego
      inwestora jak DELL??????????
      co się za tym kryje?
      nie lubi DELLa?nie szanuje tej inwestycji? czy w Szczecinie nie mówi się o tej
      inwestycji jak w domu wisielca o sznurze?
      Akurat zgadzam się z krytyką Piechoty odnośnie programu gospodarczego Krzystka,
      opiera on swój program na call center, firmach ochroniarskich i sprzątających
      (sic!) to już chyba jakiś seminarzysta,czy ministrant od brata Krzystka napisał
      taki program....dwóch najpowazniejszych kandydatów i obaj mają zły program
      gospodarczy.
      Krzystek bo to zwykłe bzdury,a Piechota - bo nie dotrzyma słowa, gdyby chciał
      inwestować w Szczecin załatwiłby pomoc władzom samorządowym dawno.Tym bardziej
      ze Meyerszczyki to jego ludzie tak jak i Jurczyk Marian.
      • piotrus1 5000 - a jakie jest bezrobocie? 05.10.06, 21:51
        każdy z nowo kandydujących obiecuje ileś tam miejsc pracy – Jurczyk 4 lata temu
        obiecał 1000 Piechota obiecuje 5000 – będzie ….

Kogo to obchodzi po 4 latach nikt tego nie sprawdza. 84 h dla kogo ? to taka
        bzdurna mrzonka , takie tereny szybko się zapychają i nie mają szans rozwoju

Pozdrawiam
    • Gość: deus.ex.machina Jakim prawem usunieto moj komentarz??? IP: 80.53.41.* 05.10.06, 21:59
      Przypominam cenzorom z GW ze cenzura prewencyjna obowiazywala w PRL - ja
      rozumiem ze GW moze wspierac partyjnego kandydata Jacka P. ale sa granice - poza
      tym komentarz chroniony jest prawem autorskim!
      Nie bylo w nim co mogloby nosic znamiona naruszenia regulaminu tego forum!
      I ogolnie przestancie wlazic w d^e Jacka P.
      • galoty Re: Jakim prawem usunieto moj komentarz??? 06.10.06, 07:27
        Ciachnęli Cię ?
        O czym napisałeś ?
        Ciachnięciami proPiechotowymi jestem w ostatnim czasie zaskoczony. To jest już
        tak widoczne i bezwzględne, że trudno to komentować inaczej niż sympatią GW
        czyli Demokraci.prl a więc PRL
        • Gość: deus.ex.machine Re: Jakim prawem usunieto moj komentarz??? IP: 80.53.41.* 06.10.06, 20:36
          a napisalem czy wlascwie zaspiewalem taka kibicowska przyspiewke - stadionowke -
          w koncu Jacek P. chce pozyskac tez glosy kibicow.
          "Piechota wez sznur i powies sie a od Szczecina od###l sie!" tralala tralala bum
          cykcyk - no i to cenzorzy z GW wywalili - nie wiem dlaczego... tzn mam
          przeswiadczenie graniczace z przekonaniem ze GW nie jest obiektywna i wspiera
          kampanie prezydencka Jacka P.
          Ale tak naprawde swiadczy to o tym jak zafalszowana bedzie ta kampania -
          ignorowac bedzie glos wielu obywateli Szczecina tylko dlatego ze nie akceptuja
          ukladu GW i Jacek P.
    • Gość: lesław Re: Piechota obiecuje, że stworzy pięć tysięcy mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:21
      polecam realne informacje a nie science fiction
      www.premier.gov.pl/
      • Gość: lesław i jeszcze to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:24
        zamiast obiecywać trzeba to było zrobić
        to se ne wrati pane Pechota

www.lubinska.pl/index.php?id=1&news=23
        • Gość: deus.ex.machine Ze niby on ma ochote na pecha? IP: 80.53.41.* 05.10.06, 22:27
          taki Pechota? WOW!
    • ex obiecanki cacanki 06.10.06, 03:08
      a z warszawy jakos trudno bylo pamietac o domu?

poza tym fabryki z minimalna pensja nie przyciagna chetnych. chyba, ze liczy na
      glosy golecina i stolczyna, gdzie zyje najwiecej osob pozwalnianych ze stoczni,
      papierni, huty szczecin.

za stara to gwardia jak na to miasto.
      • Gość: obserwator TW "ROBERT" IP: *.uznam.net.pl 06.10.06, 07:17
        TW "ROBERT" - JACEK JAN PIECHOTA, ur. 28 kwietnia 1959 roku w Szczecinie,
        minister gospodarki (19 października 2001 - styczeń 2003), wiceminister
        gospodarki i pracy (2003 do 2005), minister gospodarki i pracy (od 31 marca
        2005), został zarejestrowany 3 maja 1984 roku, kiedy był nauczycielem w liceum,
        kontaktów zaprzestał 24 listopada 1989 roku, a więc już po wyborach, donosił na
        środowiska młodzieżowe.

TW Robert wstąpił do PZPR w wieku 19 lat, ukończył Wydziału Technologii i
        Inżynierii Chemicznej Politechniki Szczecińskiej (1983), został nauczycielem w
        VI Liceum Ogólnokształcącym w Szczecinie (1984-1985) i radnym Miejskiej Rady
        Narodowej (1984 do 1988), był działaczem młodzieżowym: członkiem Prezydium Rady
        Uczelnianej SZSP. (1983), komendantem Chorągwi ZHP w Szczecinie (1985-1990),
        członkiem Komitetu ds. Młodzieży i Kultury Fizycznej - przewodniczącym Rady
        Polityki Młodzieżowej (1988 do 1989) oraz posłem do Sejmu PRL (od 1985), od
        1990
        roku jest zawodowym posłem.

• Gość: Kolega JP z wojska Re: TW "ROBERT" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 08:43
          3 maja 1984 r. Piechota był w wojsku. Już Ci o tym pisałem, ty PiSowski kundlu.
          Ile Ci płaci Jacyna-Witt za rozpowszechnianie tej bzdury?
        • Gość: zwolennik Re: TW "ROBERT" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 09:56
          Bardzo dobry życiorys. Gdyby wszyscy mieli chocby trochę podobny byłoby z czego
          wybierać, a tak Jacek Piechota wydaje się być jedynem dobrym kandydatem. Co do
          TW Robert czy jest ktoś na kogo doniósł Piechota? Autor wpisu chyba ma dostęp
          do akt jako funcjonariusz SB albo sam jest agentem i sam stworzył teczkę?
          • krokus5 Re: TW "ROBERT" 06.10.06, 12:40
            Do dziś Tow.Piechota nie podał do sądu Maciarewicza o ujawnienie danych
            TW.Roberta.Nie chce się więc zlustrować i oczyścić.Dopuki tego nie zrobi jest
            dla mnie kapusiem.
    • Gość: as Re:Ale sld rządziło i w mieście i województwie IP: 85.219.206.* 06.10.06, 07:18
      meyer i spółki miejskie to trofea sld i nie mogli przez te 4 lata nic utworzyć
      traptem teraz strefa gdy już nie ma rak do pracy.
    • galoty Te 5000 miejsc pracy to za duzo 06.10.06, 07:35
      Dla aktywu SLD aby przeżyć wystarczy znacznie mniej.
    • yhy_yhy kto wpłaci na kampanie wyborczą Jacusia P....??? 06.10.06, 07:44
      Grochulski miał również utrzymywać znajomość biznesową z Jackiem Piechotą. Z
      ministrem miał się okazję spotkać podczas wizyty prezydenta Rosji Władimira
      Putina w Polsce w lutym 2002 roku. Putin uczestniczył w konferencji i
      bankiecie polskich i rosyjskich biznesmenów w Poznaniu. To na tej imprezie
      pojawili się wszyscy znaczący gracze na rynku paliw.

Bobrek ujawnił, że BGM wpłacił 100 tysięcy złotych na kampanię wyborczą
      AWS -
      tyle samo trafiło do Piechoty. "W pierwszym przypadku mieliśmy podpisaną
      oficjalną umowę darowizny, w drugim przypadku dotyczącym ministra Jacka
      Piechoty musieliśmy ukryć fakt przekazania pieniędzy ministrowi Piechocie.
      Pieniądze w kwocie 100 tysięcy złotych trafiły do ministra Piechoty za
      pośrednictwem kancelarii Kornecki-Stankiewicz w formie gotówkowej. (...)
      Grochulski i Marszałek mieli pełne zaufanie do Korneckiego, zresztą z
      późniejszych sytuacji wynikało, że cokolwiek chcieli załatwić za
      pośrednictwem ministra Piechoty, było załatwiane z ich myślą. (...) Wiem
      też,
      że Piechota umożliwiał Grochulskiemu i Marszałkowi nawiązywanie kontaktów z
      innymi politykami" [pisownia jak w oryginale - przyp. AnGa].
      • Gość: Myslący Re: kto wpłaci na kampanie wyborczą Jacusia P.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 08:46
        Bobrek walczy o wolność, więc gada wszystko, co mu Ziobry każą... Tylko
        patrzec, jak znajdzie się ktoś, kto oskarzy Piechotę o homoseksualizm,
        pedofilię, zoofilię i co tam jeszcze kaczory wymyślą.
        • yhy_yhy możesz bronić Jacusia, ale... 06.10.06, 08:54
          ...wybór go na Prezydenta Szczecina to będzie kolejna porażka dla miasta niestety...

TW "ROBERT" - JACEK JAN PIECHOTA, ur. 28 kwietnia 1959 roku w Szczecinie,
          minister gospodarki (19 października 2001 - styczeń 2003), wiceminister
          gospodarki i pracy (2003 do 2005), minister gospodarki i pracy (od 31 marca
          2005), został zarejestrowany 3 maja 1984 roku, kiedy był nauczycielem w
          liceum,
          kontaktów zaprzestał 24 listopada 1989 roku, a więc już po wyborach, donosił
          na
          środowiska młodzieżowe.

TW Robert wstąpił do PZPR w wieku 19 lat, ukończył Wydziału Technologii i
          Inżynierii Chemicznej Politechniki Szczecińskiej (1983), został nauczycielem
          w
          VI Liceum Ogólnokształcącym w Szczecinie (1984-1985) i radnym Miejskiej Rady
          Narodowej (1984 do 1988), był działaczem młodzieżowym: członkiem Prezydium
          Rady
          Uczelnianej SZSP. (1983), komendantem Chorągwi ZHP w Szczecinie (1985-1990),
          członkiem Komitetu ds. Młodzieży i Kultury Fizycznej - przewodniczącym Rady
          Polityki Młodzieżowej (1988 do 1989) oraz posłem do Sejmu PRL (od 1985), od
          1990
          roku jest zawodowym posłem.
    • Gość: pokora Piechota obiecuje, że stworzy pięć tysięcy miej.. IP: *.szczecin.mm.pl 06.10.06, 09:51
      Piechota zrezygnuj z mandatu poselskiego, chyba ze nie wierzysz ze
      szczecinianie cie wybiora.
      Piechota rozlicz sie z Fundacji TPP, z finansowania Morza Szczecin itd
      Nie slyszalem zeby ktokolwiek pracowal w firmie Brdgeston w Stargardzie Szcz.
      Pozdrawiam:)
    • Gość: Q Piechota obiecuje, że stworzy pięć tysięcy miej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:16
      Na plakatach wyborczych bredzi coś o sile i sercu. Myślę, że chodzi o handel
      anabolikami i organami do przeszczepów. Proponuję, by mieszkańcy Szczecina
      oddali mu jeszcze swoje wątroby i nerki.
    • Gość: solar Re: Piechota obiecuje, że stworzy pięć tysięcy mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 15:16
      Ja to się dziwię że on nie obiecuje że stworzy 10 000 tys miejsc pracy, albo i
      20 000. A co mu za różnica obiecywać?
    • pinup Re: Piechota obiecuje, że stworzy pięć tysięcy mi 06.10.06, 17:54
      5000? fju fju! proponuje konsultacje z magikiem chabowskim z wup-u. co prawda
      stolek burmistrza gryfic i prezydenta szczecina to nie to samo, ale chwyty
      widze takie same. a skutecznosc chabowskiego jest przeciez imponujaca. dla
      niektorych stworzono miejsca pracy w wup-ie, a dla innych pozbyto sie
      dotychczasowych pracownikow. kandydat piechota z pewnoscia ma liczniejsza
      sldowska rodzine. czyzby 5000?
    • galoty Re: Piechota stworzy 06.10.06, 18:28
      Piechota jak pan Bóg ; stworzy
    • Gość: Johnny Re: Piechota obiecuje, że stworzy pięć tysięcy mi IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.06, 21:02
      ex-minister Piechota to najlepszy kandydat! Stworzy nowe miejsca pracy, strefy
      ekonomiczne, ściągnie do Szczecina światowych potentatów w dziedzinie
      technologii... Wy go po prostu nie doceniacie, aroganci, dzikusy! ;)
    • felix_edmundowicz Skąd Piechota weźmie 5000 SLDmanów ???? 07.10.06, 11:09
      Skąd Piechota weźmie w Szczecinie 5 000 SLDmanów?
      rozmnoży szwagrów ? i na dodatek szwagra Grzesia Napieralskiego?
      a może Kensik się podzieli?
      • Gość: hiphop Re: Skąd Piechota weźmie 5000 SLDmanów ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 13:51
        5 tysięcy miejsc pracy w miejskich spółkach dla tych którzy odejdą z Urzędu
        Marszałkowskiego, Zarządu Portu, Urzędu Morskiego, ZARR i innych instytucji
        opanowanych przez czerwoną zarazę.
      • Gość: emerel Re: Skąd Piechota weźmie 5000 SLDmanów ???? IP: 83.168.120.* 07.10.06, 14:03
        raczej skąd weźmie tylu bezrobotnych, którym się będzie chciało pracować...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka