fistoffury 05.10.06, 22:39 Zablokowali mi usta! Przez pewien czas będę pracował tylko z doskoku, ale oznajmiam wszystkim wszem i wobec, że cenzura na forum GW jest większa niż swego czasu w Trybunie Ludu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: zablokowany na polecenie cenzora 05.10.06, 22:40 wiemy, wiemy tez pracowalismy z doskoku.. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 05.10.06, 22:42 Opowiadano mi o dawnych czasach... a teraz ja jestem tu, gdzie kiedyś byli ludzie przyzwoici a oni są tam, gdzie kiedyś było ZOMO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Pewnie nadawales na Slonce Karpat! IP: 80.53.41.* 05.10.06, 22:42 ... Koniec jest bliski! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:44 albo his master voice... Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:46 Jest to prawdą, i swojego zdania będę bronił jak niepodległości! Wiem,że jeszcze nie raz ZOMO zamknie mi usta, ale ja jestem twardy... A tak swoją drogą, to może ktoś wie, kiedy odblokowują usta,bo potykam się o kabel... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:47 Spytaj Absztyfa.. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:48 Choćbym miał na tej prowizorce jechać całe wieki,to tak się nie zniżę... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:49 to napisz do oberkomendanta der forum Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:51 prwadziwy opozycjonista nie pucuje się do ZOMO, prawdziwy opozycjonista walczy. Jak nie w ten, to w inny sposób... kabelek... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:53 Wsadz go do pradu, moze odzyskasz mowe.. fistoffury napisał: Jak nie w ten, to w inny sposób... kabelek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: 212.2.99.* 05.10.06, 22:51 Szybkie Usta kłamią jak zwykle.Lubią lody a potem narzekają.Nie można mieć loda i zjeśc loda.to nielogiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 05.10.06, 22:53 ? Proszę cenzora o zdjęcie obscenicznego tekstu o robieniu loda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: 212.2.99.* 05.10.06, 22:58 Szybkie Usta już tylko jedno mają na myśli.Ja wspominałem o jedzeniu loda, produkcja mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: 80.53.41.* 05.10.06, 22:59 OTW tego nie wyklucza - czy moglbys podac podstawe takiego twierdzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: zablokowany na polecenie cenzora 05.10.06, 22:57 Zaraz becia przyleci kwiatki zlozyc na twoim grobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: 212.2.99.* 05.10.06, 23:00 Fastlips -ładny nick. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: zablokowany na polecenie cenzora 05.10.06, 23:01 hot lips, jeszcze lepszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: 212.2.99.* 05.10.06, 23:06 Plagiat-był w MASH.Ladny tez jest Lizardtongue/razem brzmi lepiej/ Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 05.10.06, 23:01 Dziękuję, też uważam że ładny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.10.06, 23:14 No to fajnie fastlips ,czekam z lodami .Adres znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? ?????????? IP: 82.160.76.* 05.10.06, 23:18 A o co chodzi? Nic z tego nie rozumiem? Przeciez fistoffury ciagle pisze posty! o Co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: ?????????? 06.10.06, 08:41 Musiałem się kabelkiem podłączyć pod drugą linię , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wójek Staszek Re :Fast lips IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 09:15 Ty jestaś strasznie szybkoręki i szybko ustny Fury-koń który mówi.Ogladalismy wczoraj film o tobie z grupą dżokejów i wspominaliśmy ten niepohamowany apetyt na lody jaki juz od żrebaka przejawiałeś i początkowe kłopoty z ujeżdżaniem.Na zakończenie imprezki odśpiewalismy twoją ulubioną piosenkę country- Mój koń,mój koń....... Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 05:37 fistoffury napisał: > Zablokowali mi usta! Przez pewien czas będę pracował tylko z doskoku, ale > oznajmiam wszystkim wszem i wobec, że cenzura na forum GW jest większa niż > swego czasu w Trybunie Ludu! Sam o tym pisałem więc pozostaje tylko łączyć sie bólu :-) Problemem jednak nie jest nawet cenzura tylko TKM z adminem uczestniczących w dyskusji forumowiczów. Charakterki faktycznie jak dowódców ZOMO. Każą bić to będą bili. Powieka im nie mrugnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 08:57 jakbyś miał bana to chyba nie mógłbys pisać? ja tez mam kłopoty z wejściem na forum a bana raczej nie powinnam dostać. więc to może technika a nie atak personalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suwak Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: 217.153.6.* 06.10.06, 10:03 fistoffury musi mieć wroga - a jak go nie ma to go znajdzie; to tak jak jego bożyszcza neobolszewiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 10:29 Bo Szybkousty jest trochę maso i lubi jak go szarpnąć za z przeproszeniem wędzidło.Subtelny perwersjonista i smakosz mrożonej śmietany.Takie fjury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 10:41 kombatant forumowy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 11:37 Raczej fjujarka. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 12:19 Napisałbyś raz naziboszewiki. Dla mła:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 13:50 ja_aska napisała: > jakbyś miał bana to chyba nie mógłbys pisać? ja tez mam kłopoty z wejściem na > forum a bana raczej nie powinnam dostać. więc to może technika a nie atak > personalny? ==================================== Zablokowac w ogóle wejscie na strone chyba ciężko, bo mozna korzystac z różnych kompów i IP. Natomiast moga zablokowac zalogowanie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 13:55 a on się logował więc nie miał bana:-) jaka to ja mądra jestem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:01 ale ostatnio sie juz nie loguje... moze dostał powiadomienie, potem czas na technike i ... bo trzeba tam gdzies w centralnym programie to zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 14:07 nie wierzę w spiskową teorię dziejów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:09 to w koncu uwierz bo dostalem bana na IP - mozna to ominac w prosta droga - tylko nie wiem na jak dlugo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:08 no taka madra to ty nie jestes bo dostalem bana na IP a oto info, ktore wyskakuje przy kazdej probie wyslania posta przez macierzyste proxy. Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. zostalem zbanowany przez to, ze nie jestem tu mile widziany przez absztyfikancika i jego alterego beatrix... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:09 > zostalem zbanowany przez to, ze nie jestem tu mile widziany przez > absztyfikancika i jego alterego beatrix... zostałes zbamowany za swoje chamstwo i dobrze, może ogłady nabierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:10 beabsztyfikancie - oglady i kultury to ty mozesz sie uczyc od innych... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 14:12 jakoś za tobą nie przepadam ale wolę dyskutowac niz blokować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:15 moze i swiety nie jestem ani nie daze do tego by ktokolwiek za mna przepadal, ale zablokowanie mojego IP uwazam za chamstwo i buractwo najczystszej wody - zwazywszy, ze moje wypowiedzi niezbyt sie roznia od atakujacego wulagarnie Prof. Lubinska absztyfikancika czy atakujaca kazdego w chamski sposob beatrix... i to by bylo na tyle... aaaaaacha... i to nie koniec !!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 14:23 Ja myslę,że to dopiero początek *dedyki.pl ma i miec bedzie ciąg dalszy.Ale nie bój się, dżokeje w Szczecinie ci pomogą ozdupko.Spoooky!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:45 wiesz gdzie ty mnie mozesz..??? tam gdzie reszta dzokeii :)))) i uwierz mi to jest spoooooky!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Protestuję! Przywróćcie wściekłą piętę! 06.10.06, 12:23 Bana dla pięty, to znak, że Wybiórcza weszła w konszachty z Od Nową! Nasz wściekła pięta do tej pory skutecznie ośmieszała swoje mocodawczynie reprezentując ich poziom. Czyżby redaktor Jolanta zadziałała? Słyszałem, że z Gochą mówią sobie per "siostro":))) Paula nie daj się! Nie słuchaj tych starych wron! Przywróć nam piętę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek Re: Protestuję! Przywróćcie wściekłą piętę! IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 12:30 Prawa najszybsza piąstka pełna fjurego to nasze najszybsze usta.Nasze ni to ni owo. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Protestuję! Przywróćcie wściekłą piętę! 06.10.06, 12:38 youtube.com/watch?v=ypp4_OYV-fc Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 12:34 youtube.com/watch?v=EEUpYO0tyks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 13:20 musze cie zmartwic, predzej ty hitniesz w droge niz ja :)))) wiesz co to proxy ??? chyba nie, ty wiesz co to kantata i google :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 14:31 A tak w ogóle to ja jestem niezniszczalny!!!!! pokazuję się i znikam zewsząd i znikąd!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:35 dzis dedyki jutro Saloniki :)))) drogi adminie nawet nie wiesz ile bedzie cie kosztowalo poblokowanie wszystkich adresow, z ktorych moge nadawac :)))) blokujac niektore - mozesz zszkodzic nie tylko mi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 14:40 Od adresu IP do adresu droga niedługa,od adresu do osoby jeszcze blizej,kości zostały rzucone ozdupko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:41 spoooooky!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 16:15 Znałem takich bohaterów wujku mały ptaszek Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 14:35 Oj, nie przesadzaj. Pisz zgodnie z netykietą i na temat forum. To wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:39 ile razy pisalem wyjasnienie na waszego maila ??? 10 ? jezeli ja dostalem bana to conajmniej ze trzy inne osoby rowniez go powinny dostac. Wcale nie chodzi mi o wyklocanie sie z Toba bo na to ani czasu ani ochoty pewnie obydwaj nie mamy. Odblokuj moje IP a ja postaram sie dostosowac do etykiety panujacej na forum szczecin... - po co mamy sie bawic w te bramki proxy ?? a ile free softwearu do maskowania IP po necie krazy to nie wspomne. Rowniez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 14:46 Ozdupko, Szczecińscy Dżokeje szykują lassa.Może zaczniesz mówic ludzkim głosem? Decyzja nalezy do Ciebie.Stones are rolling . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:47 spoooooky!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 14:52 No to spooooooky:-))))))))).Przyjadę już niedługo do Szczecina.:-)))))))). Bardzo się cieszę,że ciebie poznam ozdupko.Bardzo:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:55 sorki stary wole kobiety, ale jak sie spotkamy to dam ci pare namiarow na "takie" lokale... chlopaki sie uciesza - nowe miesko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 14:59 Mylisz sie ozdupko jak zwykle, to ty jesteś mięsko.Oj bedzie sie działo:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 15:02 sila mnie chcesz wziac brutalu ??!!! tez nie z tych.. ale widzialem taki lokalik w Amsterdamie - wiesz to co cie kreci, lancuchy, skory, pieszczochy - nie musisz jechac do Szczecina - blizej bedziesz mial od siebie :)))))) daj cynk na priva - sluze adresem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 14:43 Dokładnie tak piszę. Nic lepiej ani gorzej niż absztyfikant czy beatrix13 oraz malgorzata_pacyna_kitt czy edmund_felixowicz. Nikogo więcej ani mniej nie obrażam a jednak jestem traktowany inaczej niż ta jedna osoba występująca pod tymi wymienionymi powyżej nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 15:08 myslę, że obrażasz. ale po to ta cholerna wolność słowa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 15:15 do czego to doszlo ??? zeby osoba zwiazana z lewica bronila wolnosci slowa ??? czas umierac - swiat stanal na glowie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 15:16 po tym co "twoi" robią ja jawię się jako ostoja wolności:-) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 16:27 jacy to są moi i co robią? Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 14:46 Rozumiem że ta dyskusja cenzorowi nie przeszkadza? Bo jest to obrażanie Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 16:17 jabbur napisał: > Oj, nie przesadzaj. Pisz zgodnie z netykietą i na temat forum. To wystarczy. Nie wystarczy. Jest jasne, że stosujecie cenzurę polityczną. Jednak to działa odwrotnie niż sie wydaje. Kto Ty jesteś ten na czerwono jabbur ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus.ex.machine Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: 80.53.41.* 06.10.06, 21:08 co ty sciemniasz? mnie tez wycinacie mimo ze pisze zgodnie z netykieta i na temat forum - prawda jest taka ze bierzecie udzial w kampaniach politycznych i jesli waszym zdaniem moze to zaszkodzic to kasujecie i nie walcie po oczach ze ten kto przestrzega regul-netykiety i pisze na temat jest puszczany... brniecie w slepy zaulek a wasze stronnicze pisanie odbija sie na nakladzie i sprzedazy... - sami sobie strzelacie samobojcze bramki Odpowiedz Link Zgłoś
galoty jabbur ma prośbę 06.10.06, 16:27 Nie wiem jaką masz moc sprawczą ale poproś aby admini nie włączali się do dyskusji pod innymi niż czerwone nickami. Wiele to zmieni jak zaprzestaną tych nieetycznych praktyk o kolesiostwie nie wspomnę. Na początej dajcie urlop Gośce. Niech tych frustracji nie wylewa na tym forum a jak ktos jej dołoży to ciacha. Jest więc tak jakby była kasjerem w baku i nadzorcą kasjera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.10.06, 19:09 Ty tu pracujesz? pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 19:12 do podrecznikow, geografii sie uczyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.10.06, 19:21 Pracujesz na forum? Płacą Ci od słowa, postu, wątku czy za gotowość? pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:27 FF pracuje na umowę o dzieło. Kasa za 3xZ zapluć, zohydzić i zniechęcić. Prawie się mu udało. Nie dyskutuj z nim Pismaku. Strata czasu. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:31 Uwazaj Fugazi, bo za chwile okaze sie, ze jestes Absztyfikantem:) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:32 absztyfikant napisał: > Uwazaj Fugazi, bo za chwile okaze sie, ze jestes Absztyfikantem:) To raczej Twoja metoda a nie FF. Puściłeś jakiś czas temu bąka i udajesz, że to nie Ty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:31 Tylko FF widzisz jako pracującego tu na forum :-) Innych nie widzisz ? Skoro inych nie widzisz to jesteś po prostu stronnikiem i odezwałeś się tylko po to aby komus dokopać. Już lepiej się czujesz ? A Ty pismak ? Też innych nie widzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:33 Trzeba byc wyjatkowym kretynem i oszolomem, by myslec, ze komukolwiek mogloby przyjsc do glowy placenie komus za pisanie na forum. Taki pomysl mogl sie zalegnac tylko w chorej glowie, co sie akurat zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:35 A ja myslę,że jak facet nie robi nic wrednego to zaczepianie go jest zbyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:45 Przykro mi ale (nie dotyczy to konkretnej osoby) płaci sie za pisanie na forum. Na przykład w gazecie płaciło się niewielkie co prawda pieniądze za prowokowanie dyskusji (ilość wpisów) na forum. Nawet taką jedną osobe poznałem. W dalszym ciągu proszę Cię abyś nie robił rynsztoku z tego forum : cytuję "Trzeba byc wyjatkowym kretynem i oszolomem," Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:46 > Trzeba byc wyjatkowym kretynem i oszolomem, by myslec, ze komukolwiek mogloby > przyjsc do glowy placenie komus za pisanie na forum No toś mi dopiekł. Miałem paru kandydatów co to w ramach szerszego projektu oddają się pasji i tu. Pozdrawiam Fugazi-kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:47 A było miło.Idę stąd .Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:50 Ja za Tobą. Też cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:47 Bez kokieterii Fugazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Przepraszam czy te słowa do Pismaka? IP: 217.116.110.* 06.10.06, 19:51 absztyfikant napisał: > Trzeba byc wyjatkowym kretynem i oszolomem, by myslec, ze komukolwiek mogloby > przyjsc do glowy placenie komus za pisanie na forum. Taki pomysl mogl sie > zalegnac tylko w chorej glowie, co sie akurat zgadza ===================== Przepraszam czy te słowa kierujesz do Pismaka? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Przepraszam czy te słowa do Pismaka? 06.10.06, 19:52 Do Stringa vel Galoty. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Przepraszam czy te słowa do Pismaka? 06.10.06, 19:53 Znam poczucie humoru Pismaka i typowa dla niego ironie, bo znamy sie osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Przepraszam czy te słowa do Pismaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:58 > Znam poczucie humoru Pismaka i typowa dla niego ironie, bo znamy sie osobiscie. Teraz wiem czemu namolnie chciał mnie za rękę złapać. :-o Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Przepraszam czy te słowa do Pismaka? IP: 217.116.110.* 06.10.06, 20:13 absztyfikant napisał: > Znam poczucie humoru Pismaka i typowa dla niego ironie, bo znamy sie osobiscie. ====================== To jak znasz jego, znasz mnie, znasz Galoty, nie wiem Fugi pewnie tez jest znany przynajmniej XYZetowi, a na pewno znasz XYZeta, to po co masowac sie na tym forum! Spotkac sie w pubie i tyle! A chyba ze jest jakas jednak sprawa do załatwienia tu.... społecznie chocby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Przepraszam czy te słowa do Pismaka? IP: 212.2.99.* 07.10.06, 00:36 Znamy się wszyscy z widzenia. Oczy wypatrujemy, gapiąc się w te monitory :))). A do pubu zapraszali się wszyscy, a jak przyszło przyjść - to ledwie parę osób się pojawiło. Dla porządku: Absztyf to jest naprawdę stara gwardia. Wtedy to nawet spotkań forumowych jeszcze nie bardzo było. Za to była atmosfera okołoreferendalna, a na forum aż kipiało Szczecinem. Dlatego każde spotkanie w realu miało zupełnie inny czad :))). Żeby tak wskrzesić ten ogień... pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Przepraszam czy te słowa do Pismaka? 07.10.06, 15:52 nie parę Pismaku,a kilkanaście,tylko,że Ty jak po ogień wpadasz bądź nieobecny ciałem jesteś (na ostatnich kilku), pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:37 Pewnie że widzę. Ale jakie to usprawiedliwienie dla tak niskiego poziomu... Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:38 Czytanie nie jest obowiazkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:42 Jasne, że nie. Nie wpływa to jednak na mój krytyczny doń stosunek. Kiedy ktoś pierdzi Ci przy stole nie zmieniasz miejsca tylko prosisz o opamiętanie. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:44 Ale możesz od tego stołu odejść, albo przy nim nie siadać jak towrzystwo nie odpowiada.Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:51 Nie możesz się poddawać i godzić na swoisty terror pierdzącego kiedy innych lubisz słuchać. Tym sposobem powinieneś wyprowadzić się z domu w którym za ścianą muza na okrągło i spac nie idzie albo wywalić żonę która ogląda M jak miłość. Forum jest jak dom i wszyscy powinniśmy pewien poziom kultury trzymać oraz wzajemnie się choć minimalnie szanować. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: 212.2.99.* 06.10.06, 20:12 Burzę wywołałem? FF napisał przecież wyraźnie: "przez pewien czas będe pracował tylko z doskoku". To pytam się grzecznie: płacą od słowa, postu, wątku czy za gotowość? Przecież się przyznał oficjalnie. Po co temat rozmydlać? pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia696 Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 20:14 żadna praca nie hańbi Odpowiedz Link Zgłoś