Dodaj do ulubionych

zablokowany na polecenie cenzora

05.10.06, 22:39
Zablokowali mi usta! Przez pewien czas będę pracował tylko z doskoku, ale
oznajmiam wszystkim wszem i wobec, że cenzura na forum GW jest większa niż
swego czasu w Trybunie Ludu!
Obserwuj wątek
    • swantevit Re: zablokowany na polecenie cenzora 05.10.06, 22:40
      wiemy, wiemy
      tez pracowalismy z doskoku..
      • fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 05.10.06, 22:42
        Opowiadano mi o dawnych czasach...
        a teraz ja jestem tu, gdzie kiedyś byli ludzie przyzwoici a oni są tam, gdzie
        kiedyś było ZOMO...
    • Gość: deus.ex.machine Pewnie nadawales na Slonce Karpat! IP: 80.53.41.* 05.10.06, 22:42
      ...
      Koniec jest bliski!
      • swantevit Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:44
        albo his master voice...
      • fistoffury Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:46
        Jest to prawdą, i swojego zdania będę bronił jak niepodległości!
        Wiem,że jeszcze nie raz ZOMO zamknie mi usta, ale ja jestem twardy...
        A tak swoją drogą, to może ktoś wie, kiedy odblokowują usta,bo potykam się o
        kabel...
        • swantevit Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:47
          Spytaj Absztyfa..
          • fistoffury Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:48
            Choćbym miał na tej prowizorce jechać całe wieki,to tak się nie zniżę...
            • swantevit Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:49
              to napisz do oberkomendanta der forum
              • fistoffury Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:51
                prwadziwy opozycjonista nie pucuje się do ZOMO, prawdziwy opozycjonista walczy.
                Jak nie w ten, to w inny sposób... kabelek...
                • swantevit Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:53
                  Wsadz go do pradu, moze odzyskasz mowe..

fistoffury napisał:
                  Jak nie w ten, to w inny sposób... kabelek...
                  • fistoffury Re: Pewnie nadawales na Slonce Karpat! 05.10.06, 22:55
                    Damy radę!
    • Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: 212.2.99.* 05.10.06, 22:51
      Szybkie Usta kłamią jak zwykle.Lubią lody a potem narzekają.Nie można mieć loda
      i zjeśc loda.to nielogiczne.
      • fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 05.10.06, 22:53
        ? Proszę cenzora o zdjęcie obscenicznego tekstu o robieniu loda!
        • Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: 212.2.99.* 05.10.06, 22:58
          Szybkie Usta już tylko jedno mają na myśli.Ja wspominałem o jedzeniu loda,
          produkcja mnie nie interesuje.
      • Gość: deus.ex.machine Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: 80.53.41.* 05.10.06, 22:59
        OTW tego nie wyklucza - czy moglbys podac podstawe takiego twierdzenia?
    • swantevit Re: zablokowany na polecenie cenzora 05.10.06, 22:57
      Zaraz becia przyleci kwiatki zlozyc na twoim grobie..
      • Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: 212.2.99.* 05.10.06, 23:00
        Fastlips -ładny nick.
        • swantevit Re: zablokowany na polecenie cenzora 05.10.06, 23:01
          hot lips, jeszcze lepszy..
          • Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: 212.2.99.* 05.10.06, 23:06
            Plagiat-był w MASH.Ladny tez jest Lizardtongue/razem brzmi lepiej/
        • fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 05.10.06, 23:01
          Dziękuję, też uważam że ładny
          • Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.10.06, 23:14
            No to fajnie fastlips ,czekam z lodami .Adres znasz.
    • Gość: ? ?????????? IP: 82.160.76.* 05.10.06, 23:18
      A o co chodzi? Nic z tego nie rozumiem? Przeciez fistoffury ciagle pisze posty!
      o Co biega?
      • fistoffury Re: ?????????? 06.10.06, 08:41
        Musiałem się kabelkiem podłączyć pod drugą linię
        ,
        • Gość: Wójek Staszek Re :Fast lips IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 09:15
          Ty jestaś strasznie szybkoręki i szybko ustny Fury-koń który mówi.Ogladalismy
          wczoraj film o tobie z grupą dżokejów i wspominaliśmy ten niepohamowany apetyt
          na lody jaki juz od żrebaka przejawiałeś i początkowe kłopoty z ujeżdżaniem.Na
          zakończenie imprezki odśpiewalismy twoją ulubioną piosenkę country- Mój koń,mój
          koń.......
    • galoty Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 05:37
      fistoffury napisał:

> Zablokowali mi usta! Przez pewien czas będę pracował tylko z doskoku, ale
      > oznajmiam wszystkim wszem i wobec, że cenzura na forum GW jest większa niż
      > swego czasu w Trybunie Ludu!

Sam o tym pisałem więc pozostaje tylko łączyć sie bólu :-)
      Problemem jednak nie jest nawet cenzura tylko TKM z adminem uczestniczących w
      dyskusji forumowiczów. Charakterki faktycznie jak dowódców ZOMO. Każą bić to
      będą bili. Powieka im nie mrugnie.

• ja_aska Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 08:57
        jakbyś miał bana to chyba nie mógłbys pisać? ja tez mam kłopoty z wejściem na
        forum a bana raczej nie powinnam dostać. więc to może technika a nie atak
        personalny?
        • Gość: suwak Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: 217.153.6.* 06.10.06, 10:03
          fistoffury musi mieć wroga - a jak go nie ma to go znajdzie;
          to tak jak jego bożyszcza neobolszewiki.
          • Gość: Wujek Staszek Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 10:29
            Bo Szybkousty jest trochę maso i lubi jak go szarpnąć za z przeproszeniem
            wędzidło.Subtelny perwersjonista i smakosz mrożonej śmietany.Takie fjury.
            • Gość: :) Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 10:41
              kombatant forumowy :))))
              • Gość: Wujek Staszek Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 11:37
                Raczej fjujarka.
          • xyz-xyz Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 12:19
            Napisałbyś raz naziboszewiki. Dla mła:)
        • andreas.007 Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 13:50
          ja_aska napisała:

> jakbyś miał bana to chyba nie mógłbys pisać? ja tez mam kłopoty z wejściem na
          > forum a bana raczej nie powinnam dostać. więc to może technika a nie atak
          > personalny?

====================================
          Zablokowac w ogóle wejscie na strone chyba ciężko,
          bo mozna korzystac z różnych kompów i IP.
          Natomiast moga zablokowac zalogowanie sie!
          • ja_aska Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 13:55
            a on się logował więc nie miał bana:-) jaka to ja mądra jestem:-)
            • Gość: andreas Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:01
              ale ostatnio sie juz nie loguje...
              moze dostał powiadomienie, potem czas na technike i ...
              bo trzeba tam gdzies w centralnym programie to zrobic!
              • ja_aska Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 14:07
                nie wierzę w spiskową teorię dziejów:-)
                • Gość: fistoffury Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:09
                  to w koncu uwierz bo dostalem bana na IP - mozna to ominac w prosta droga -
                  tylko nie wiem na jak dlugo :)))
            • Gość: fistoffury Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:08
              no taka madra to ty nie jestes bo dostalem bana na IP

a oto info, ktore wyskakuje przy kazdej probie wyslania posta przez macierzyste
              proxy.

Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia
              proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl.

zostalem zbanowany przez to, ze nie jestem tu mile widziany przez
              absztyfikancika i jego alterego beatrix...
              • Gość: zadowolony Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:09
                > zostalem zbanowany przez to, ze nie jestem tu mile widziany przez
                > absztyfikancika i jego alterego beatrix...

zostałes zbamowany za swoje chamstwo i dobrze, może ogłady nabierzesz
                • Gość: fistoffury Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:10
                  beabsztyfikancie - oglady i kultury to ty mozesz sie uczyc od innych...
                  • ja_aska Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) 06.10.06, 14:12
                    jakoś za tobą nie przepadam ale wolę dyskutowac niz blokować.
                    • Gość: fistoffury Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:15
                      moze i swiety nie jestem ani nie daze do tego by ktokolwiek za mna przepadal,
                      ale zablokowanie mojego IP uwazam za chamstwo i buractwo najczystszej wody -
                      zwazywszy, ze moje wypowiedzi niezbyt sie roznia od atakujacego wulagarnie
                      Prof. Lubinska absztyfikancika czy atakujaca kazdego w chamski sposob beatrix...

i to by bylo na tyle...

aaaaaacha... i to nie koniec !!!:))))
                      • Gość: Wujek Staszek Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 14:23
                        Ja myslę,że to dopiero początek *dedyki.pl ma i miec bedzie ciąg dalszy.Ale nie
                        bój się, dżokeje w Szczecinie ci pomogą ozdupko.Spoooky!!!
                        • Gość: fistoffury [...] IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:26
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • Gość: fistoffury Re: Zejdziemy z forum jak wejdziemy na ekrany :-) IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:45
                          wiesz gdzie ty mnie mozesz..???
                          tam gdzie reszta dzokeii :))))

i uwierz mi to jest spoooooky!!!
    • xyz-xyz Protestuję! Przywróćcie wściekłą piętę! 06.10.06, 12:23
      Bana dla pięty, to znak, że Wybiórcza weszła w konszachty z Od Nową! Nasz
      wściekła pięta do tej pory skutecznie ośmieszała swoje mocodawczynie
      reprezentując ich poziom. Czyżby redaktor Jolanta zadziałała? Słyszałem, że z
      Gochą mówią sobie per "siostro":))) Paula nie daj się! Nie słuchaj tych starych
      wron! Przywróć nam piętę!
      • Gość: Wujek Staszek Re: Protestuję! Przywróćcie wściekłą piętę! IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 12:30
        Prawa najszybsza piąstka pełna fjurego to nasze najszybsze usta.Nasze ni to ni
        owo.
      • absztyfikant Re: Protestuję! Przywróćcie wściekłą piętę! 06.10.06, 12:38
        youtube.com/watch?v=ypp4_OYV-fc
    • absztyfikant Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 12:34
      youtube.com/watch?v=EEUpYO0tyks
      • Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 13:20
        musze cie zmartwic,
        predzej ty hitniesz w droge niz ja :))))

wiesz co to proxy ???
        chyba nie, ty wiesz co to kantata i google
        :)))
        • fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 14:31
          A tak w ogóle to ja jestem niezniszczalny!!!!!
          pokazuję się i znikam zewsząd i znikąd!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:35
            dzis dedyki jutro Saloniki :))))

drogi adminie nawet nie wiesz ile bedzie cie kosztowalo poblokowanie wszystkich
            adresow, z ktorych moge nadawac :))))

blokujac niektore - mozesz zszkodzic nie tylko mi :))))
            • Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 14:40
              Od adresu IP do adresu droga niedługa,od adresu do osoby jeszcze blizej,kości
              zostały rzucone ozdupko.
              • Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:41
                spoooooky!!!!
              • galoty Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 16:15
                Znałem takich bohaterów wujku mały ptaszek
    • jabbur Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 14:35
      Oj, nie przesadzaj. Pisz zgodnie z netykietą i na temat forum. To wystarczy.
      • Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:39
        ile razy pisalem wyjasnienie na waszego maila ???
        10 ?

jezeli ja dostalem bana to conajmniej ze trzy inne osoby rowniez go powinny
        dostac. Wcale nie chodzi mi o wyklocanie sie z Toba bo na to ani czasu ani
        ochoty pewnie obydwaj nie mamy. Odblokuj moje IP a ja postaram sie dostosowac
        do etykiety panujacej na forum szczecin... - po co mamy sie bawic w te bramki
        proxy ?? a ile free softwearu do maskowania IP po necie krazy to nie wspomne.

Rowniez pozdrawiam.
        • Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 14:46
          Ozdupko, Szczecińscy Dżokeje szykują lassa.Może zaczniesz mówic ludzkim głosem?
          Decyzja nalezy do Ciebie.Stones are rolling .
          • Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:47
            spoooooky!!!!
            :)))
            • Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 14:52
              No to spooooooky:-))))))))).Przyjadę już niedługo do Szczecina.:-)))))))).
              Bardzo się cieszę,że ciebie poznam ozdupko.Bardzo:-))))))))
              • Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 14:55
                sorki stary wole kobiety, ale jak sie spotkamy to dam ci pare namiarow
                na "takie" lokale... chlopaki sie uciesza - nowe miesko :))))
                • Gość: Wujek Staszek Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.atm0-0-0-12966.0x503e611e.bynxx3.customer.tele.dk 06.10.06, 14:59
                  Mylisz sie ozdupko jak zwykle, to ty jesteś mięsko.Oj bedzie sie działo:-))))))
                  • Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 15:02
                    sila mnie chcesz wziac brutalu ??!!!
                    tez nie z tych..
                    ale widzialem taki lokalik w Amsterdamie - wiesz to co cie kreci, lancuchy,
                    skory, pieszczochy - nie musisz jechac do Szczecina - blizej bedziesz mial od
                    siebie :))))))

daj cynk na priva - sluze adresem :)))
      • fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 14:43
        Dokładnie tak piszę. Nic lepiej ani gorzej niż absztyfikant czy beatrix13 oraz
        malgorzata_pacyna_kitt czy edmund_felixowicz. Nikogo więcej ani mniej nie
        obrażam a jednak jestem traktowany inaczej niż ta jedna osoba występująca pod
        tymi wymienionymi powyżej nickami.
        • ja_aska Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 15:08
          myslę, że obrażasz. ale po to ta cholerna wolność słowa jest.
          • Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 15:15
            do czego to doszlo ???
            zeby osoba zwiazana z lewica bronila wolnosci slowa ???

czas umierac - swiat stanal na glowie...
            :))))
            • ja_aska Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 15:16
              po tym co "twoi" robią ja jawię się jako ostoja wolności:-)
              • fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 16:27
                jacy to są moi i co robią?
      • fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 14:46
        Rozumiem że ta dyskusja cenzorowi nie przeszkadza? Bo jest to obrażanie
        Kaczyńskiego!
      • galoty Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 16:17
        jabbur napisał:

> Oj, nie przesadzaj. Pisz zgodnie z netykietą i na temat forum. To wystarczy.
        Nie wystarczy. Jest jasne, że stosujecie cenzurę polityczną. Jednak to działa
        odwrotnie niż sie wydaje.
        Kto Ty jesteś ten na czerwono jabbur ?
      • Gość: deus.ex.machine Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: 80.53.41.* 06.10.06, 21:08
        co ty sciemniasz? mnie tez wycinacie mimo ze pisze zgodnie z netykieta i na
        temat forum - prawda jest taka ze bierzecie udzial w kampaniach politycznych i
        jesli waszym zdaniem moze to zaszkodzic to kasujecie i nie walcie po oczach ze
        ten kto przestrzega regul-netykiety i pisze na temat jest puszczany...
        brniecie w slepy zaulek a wasze stronnicze pisanie odbija sie na nakladzie i
        sprzedazy... - sami sobie strzelacie samobojcze bramki
    • galoty jabbur ma prośbę 06.10.06, 16:27
      Nie wiem jaką masz moc sprawczą ale poproś aby admini nie włączali się do
      dyskusji pod innymi niż czerwone nickami. Wiele to zmieni jak zaprzestaną tych
      nieetycznych praktyk o kolesiostwie nie wspomnę.
      Na początej dajcie urlop Gośce. Niech tych frustracji nie wylewa na tym forum a
      jak ktos jej dołoży to ciacha. Jest więc tak jakby była kasjerem w baku i
      nadzorcą kasjera
    • Gość: Pismak Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.10.06, 19:09
      Ty tu pracujesz?
      pismak_logowany@gazeta.pl
      • Gość: fistoffury Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.dedyki.pl 06.10.06, 19:12
        do podrecznikow, geografii sie uczyc!!!

• Gość: Pismak Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.10.06, 19:21
          Pracujesz na forum? Płacą Ci od słowa, postu, wątku czy za gotowość?

• Gość: Fugazi Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:27
            FF pracuje na umowę o dzieło. Kasa za 3xZ
            zapluć, zohydzić i zniechęcić.
            Prawie się mu udało.
            Nie dyskutuj z nim Pismaku. Strata czasu.

Pozdrawiam
            Fugazi
            • absztyfikant Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:31
              Uwazaj Fugazi, bo za chwile okaze sie, ze jestes Absztyfikantem:)
              • galoty Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:32
                absztyfikant napisał:

> Uwazaj Fugazi, bo za chwile okaze sie, ze jestes Absztyfikantem:)
                To raczej Twoja metoda a nie FF. Puściłeś jakiś czas temu bąka i udajesz, że
                to nie Ty :-)
            • galoty Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:31
              Tylko FF widzisz jako pracującego tu na forum :-)
              Innych nie widzisz ?
              Skoro inych nie widzisz to jesteś po prostu stronnikiem i odezwałeś się tylko
              po to aby komus dokopać.
              Już lepiej się czujesz ?
              A Ty pismak ? Też innych nie widzisz ?
              • absztyfikant Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:33
                Trzeba byc wyjatkowym kretynem i oszolomem, by myslec, ze komukolwiek mogloby
                przyjsc do glowy placenie komus za pisanie na forum. Taki pomysl mogl sie
                zalegnac tylko w chorej glowie, co sie akurat zgadza.
                • praszczur1 Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:35
                  A ja myslę,że jak facet nie robi nic wrednego to zaczepianie go jest zbyteczne.
                • galoty Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:45
                  Przykro mi ale (nie dotyczy to konkretnej osoby) płaci sie za pisanie na forum.
                  Na przykład w gazecie płaciło się niewielkie co prawda pieniądze za
                  prowokowanie dyskusji (ilość wpisów) na forum. Nawet taką jedną osobe poznałem.
                  W dalszym ciągu proszę Cię abyś nie robił rynsztoku z tego forum :
                  cytuję "Trzeba byc wyjatkowym kretynem i oszolomem,"
                • Gość: Fugazi Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:46
                  > Trzeba byc wyjatkowym kretynem i oszolomem, by myslec, ze komukolwiek mogloby
                  > przyjsc do glowy placenie komus za pisanie na forum

No toś mi dopiekł.
                  Miałem paru kandydatów co to w ramach szerszego projektu oddają się pasji i tu.

Pozdrawiam
                  Fugazi-kretyn
                  • praszczur1 Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:47
                    A było miło.Idę stąd .Cześć
                    • galoty Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:50
                      Ja za Tobą. Też cześć.
                  • absztyfikant Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:47
                    Bez kokieterii Fugazi.
                • Gość: andreas Przepraszam czy te słowa do Pismaka? IP: 217.116.110.* 06.10.06, 19:51
                  absztyfikant napisał:

> Trzeba byc wyjatkowym kretynem i oszolomem, by myslec, ze komukolwiek mogloby
                  > przyjsc do glowy placenie komus za pisanie na forum. Taki pomysl mogl sie
                  > zalegnac tylko w chorej glowie, co sie akurat zgadza
                  =====================

Przepraszam czy te słowa kierujesz do Pismaka?
                  • absztyfikant Re: Przepraszam czy te słowa do Pismaka? 06.10.06, 19:52
                    Do Stringa vel Galoty.
                    • absztyfikant Re: Przepraszam czy te słowa do Pismaka? 06.10.06, 19:53
                      Znam poczucie humoru Pismaka i typowa dla niego ironie, bo znamy sie osobiscie.
                      • Gość: Fugazi Re: Przepraszam czy te słowa do Pismaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:58
                        > Znam poczucie humoru Pismaka i typowa dla niego ironie, bo znamy sie
                        osobiscie.

Teraz wiem czemu namolnie chciał mnie za rękę złapać.
                        :-o

Pozdrawiam
                        Fugazi
                      • Gość: andreas Re: Przepraszam czy te słowa do Pismaka? IP: 217.116.110.* 06.10.06, 20:13
                        absztyfikant napisał:

> Znam poczucie humoru Pismaka i typowa dla niego ironie, bo znamy sie
                        osobiscie.
                        ======================
                        To jak znasz jego, znasz mnie, znasz Galoty,
                        nie wiem Fugi pewnie tez jest znany przynajmniej XYZetowi,
                        a na pewno znasz XYZeta,
                        to po co masowac sie na tym forum!
                        Spotkac sie w pubie i tyle!
                        A chyba ze jest jakas jednak sprawa do załatwienia tu....
                        społecznie chocby!
                        • Gość: Pismak Re: Przepraszam czy te słowa do Pismaka? IP: 212.2.99.* 07.10.06, 00:36
                          Znamy się wszyscy z widzenia. Oczy wypatrujemy, gapiąc się w te monitory :))).
                          A do pubu zapraszali się wszyscy, a jak przyszło przyjść - to ledwie parę osób
                          się pojawiło.

Dla porządku: Absztyf to jest naprawdę stara gwardia. Wtedy to nawet spotkań
                          forumowych jeszcze nie bardzo było. Za to była atmosfera okołoreferendalna, a
                          na forum aż kipiało Szczecinem. Dlatego każde spotkanie w realu miało zupełnie
                          inny czad :))). Żeby tak wskrzesić ten ogień...

• beatrix13 Re: Przepraszam czy te słowa do Pismaka? 07.10.06, 15:52
                            nie parę Pismaku,a kilkanaście,tylko,że Ty jak po ogień wpadasz
                            bądź nieobecny ciałem jesteś (na ostatnich kilku),
                            pozdr
              • Gość: Fugazi Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:37
                Pewnie że widzę.
                Ale jakie to usprawiedliwienie dla tak niskiego poziomu...

Pozdrawiam
                Fugazi
                • praszczur1 Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:38
                  Czytanie nie jest obowiazkowe.
                  • Gość: Fugazi Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:42
                    Jasne, że nie.
                    Nie wpływa to jednak na mój krytyczny doń stosunek.
                    Kiedy ktoś pierdzi Ci przy stole nie zmieniasz miejsca tylko prosisz o
                    opamiętanie.

Pozdrawiam
                    Fugazi
                    • praszczur1 Re: zablokowany na polecenie cenzora 06.10.06, 19:44
                      Ale możesz od tego stołu odejść, albo przy nim nie siadać jak towrzystwo nie
                      odpowiada.Również pozdrawiam.
                      • Gość: Fugazi Re: zablokowany na polecenie cenzora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 19:51