galoty 09.10.06, 06:41 wiadomosci.onet.pl/1415092,69,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Jakos tak jest, że chlanie wódy kojarzy się z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 08:55 To, ze jakiś tam kundelek pił z innymi to jeszcze nie hallo. Jasne, ze komuna rozpijała i jest chętna rozpitemu społweczeństwu. Jednak przecież wizdomo, że przedziwi bonzowie degenerujący społeczeństwo piją minimalnie albo zupełnie nie. Czy widział kto hurtownika narkotyków, który je zażywa? Nawet Niemcy za okupacji przyzwalali na samogon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Jakos tak jest, że chlanie wódy kojarzy się z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:15 Młodzieżówka LPR jest w tym chyba lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-pis Re: Jakos tak jest, że chlanie wódy kojarzy się z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:21 bo pisiorki chleją tylko wino ..mszalne Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Jakos tak jest, że chlanie wódy kojarzy się z 09.10.06, 10:05 To ciekawe. Czyżbyś zapomniał skąd się ów zakaz picia na wyjazdowych komisjach wziął? Toż to Twój koalicjant Wójcik z Samoobrony tak spoił urzędasa, że ten o mało się nie utopił. Jesteś Galocie personifikacją kłamstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Sam wicekaczynski pokazal klase:) 09.10.06, 10:07 Radni byli pijani [podpis] GRZEGORZ SZARO GW Trójmiasto (Gdańsk) nr 264, wydanie gdg z dnia 10/11/2004 - 11/11/2004 JEDYNKA, str. 1 Pijani w sztok gdańscy radni wywołali skandal w St. Petersburgu. Obrazili m.in. konsula, komendanta Akademii Morskiej i personel rosyjskiego samolotu Ośmioosobowa delegacja Rady Miasta Gdańska przebywała w St. Petersburgu od środy do poniedziałku. - Łączy nas umowa o partnerstwie. Gdy zostaliśmy zaproszeni, nie wypadało odmówić. Zapłaciliśmy tylko 12,8 tys. zł za bilety lotnicze - mówi przewodniczący RMG Bogdan Oleszek. Darmowa rosyjska wódka przez cztery dni lała się strumieniami. - W Rosji jest zwyczaj, że wznosi się toast za toastem. Są jednak pewne granice - mówi uczestniczka delegacji Danuta Putrycz z SLD. - Trzeba wiedzieć, kiedy przestać, albo pić po pół kieliszka. Nie wiedzieli o tym radni Eugeniusz Głogowski (od roku bez klubu - wyrzucono go z SLD za wszczęcie pijackiej burdy) i Grzegorz Strzelczyk z PiS. - Już chwilę po wejściu do samolotu w Warszawie byli pijani i utrudniali pracę załodze samolotu. Po przybyciu do St. Petersburga ich wulgarne zachowanie spowodowało konsternację witających nas przedstawicieli konsulatu i władz miasta - opowiada Oleszek. Obaj nie trzeźwieli przez cztery dni. - Wielokrotnie prosiliśmy o przyzwoite zachowanie, przynajmniej podczas oficjalnych spotkań, ale w odpowiedzi słyszeliśmy wyzwiska i niecenzuralne określenia - dodaje członek delegacji Jarosław Gorecki z PO. - Byłem w szoku, słysząc, jak obrażają ludzi dookoła, m.in. radnych i pasażerów samolotu wyzywali od szpiegów, zwalniali z pracy pracowników konsulatu, a komendant Akademii Morskiej usłyszał pytanie, dlaczego na siłę wciela się do wojska sieroty. Apogeum był moment odlotu. Z relacji świadków wynika, że pijany od czterech dni Strzelczyk nie był w stanie utrzymać się na nogach i leżał na płycie lotniska, a Głogowski obrażał w tym czasie załogę samolotu. - Spowodowali opóźnienie startu o pół godziny. Kapitan zgodził się wpuścić ich do samolotu dopiero po osobistej interwencji wiceszefa Zgromadzenia Ustawodawczego St. Petersburga, którego przez telefon poprosiłem o pomoc - dodaje Oleszek. Podczas wczorajszej sesji RMG Oleszek wydał oświadczenie, w którym wezwał radnych do złożenia mandatów. Posłuchał tylko Strzelczyk (zrezygnował także z członkostwa w PiS). Głogowski niewiele z wyjazdu pamięta, ale radnym chce być nadal. - Wypiłem za dużo, ale to nie przestępstwo - powiedział. [-] [Podpis pod fot.] Eugeniusz Głogowski Grzegorz Strzelczyk [autor fot./rys] BEATA KITOWSKA, BEATA KITOWSKA GDG Tekst pochodzi z Internetowego Archiwum Gazety Wyborczej. Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie w jakiejkolwiek formie bez odrębnej zgody Wydawcy zabronione. © Archiwum GW 1998,2002,2004 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fokus Re: Sam wicekaczynski pokazal klase:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 10:15 I jeden radny zachował się przyzwoicie. Nad resztą opuśćmy zasłonę milczenia :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fokus Re: Sam wicekaczynski pokazal klase:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 10:15 a to wycinek: Podczas wczorajszej sesji RMG Oleszek wydał oświadczenie, w którym wezwał radnych do złożenia mandatów. Posłuchał tylko Strzelczyk (zrezygnował także z członkostwa w PiS). Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Włos mu z głowy nie spadł. 09.10.06, 10:21 www.pl.all-biz.info/regions/?fuseaction=adm_news.main&newsid=1024&rgn_id=11 Grzegorz Strzelczyk, który dwa lata temu po pijackim skandalu podczas oficjalnego pobytu w Sankt Petersburgu złożył mandat radnego i wystąpił z PiS, trafił do rady w Polskich Linii Oceanicznych, których współwłaścicielem także jest Stocznia Gdynia. - Cała moja praca zawodowa związana jest z gospodarką morską. Polityka nie ma tu nic do rzeczy, no bo przecież nawet nie jestem członkiem PiS - zapewnia Strzelczyk. Tak wygląda Prawo i Sprawiedliwość w praktyce... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Jakos tak jest, że chlanie wódy kojarzy się z 09.10.06, 10:08 O moim ulubieńcu z PiS pośle Krasulskim z wykształceniem podstawowym i wyrokiem za jazdę po pijaku, nie wspominając:))) Dodam jeszcze radnego z PiS, który zaj...y, jak szmata leżał na płycie lotniska po tym, jak wyrzucono go z samolotu. Z kronikarskiego obowiązku dodam, że napił się razem z radnym SLD. Widać jednak, że picie wódy w Polsce jest ponadpartyjne:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jakos tak jest, że chlanie wódy kojarzy się z 09.10.06, 10:10 Uprzedzilem Cie wyksztalciuchu:) Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Re: Jakos tak jest, że chlanie wódy kojarzy się z 09.10.06, 10:13 To zeby skojarzenia nie były tak jednoznaczne :) wiadomosci.onet.pl/1415173,69,item.html ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: To na pewno prowokacja WSI! 09.10.06, 10:24 ZOMO! No i zmasowany atak lze-elit. lumpenliberalow. Nie chca dopuscic do wywrocenia stolika do brydza! Szara siec, pajeczyna! KLamia jak bure suki! Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Jakos tak razem sie pojawiacie albo razem .... 09.10.06, 10:18 ...znikacie :-))))))))))))) Plus oczywiście Ci w innych wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant :))))))))))))))))))))) 09.10.06, 10:33 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,53600,3669636.html?i=16 Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Układ się broni 09.10.06, 10:49 xyz-xyz napisał: > Jesteśmy z WSI:) Tfu! Z GRU! Za wysoko kolego, za wysoko :-)) Przeceniacie :-) się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Major Stanny Re: Układ się broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 12:12 Galoty opamiętaj się, bo Cię do raportu karnego wsadzę i Maciarewiczowi powiem, żeś nie subordynowany! Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Układ się broni 09.10.06, 15:02 Gość portalu: Major Stanny napisał(a): > Galoty opamiętaj się, bo Cię do raportu karnego wsadzę i Maciarewiczowi powiem, > żeś nie subordynowany! Nie podlegam Maciarewiczowi ani żadnej władzy, która jego jest :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzef Re: Układ się broni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 17:17 pozazdroscic... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Układ się broni 09.10.06, 17:22 MACIAREWICZOWI?:) A kto to jest? Ja znam Macierewicza vel Macabrescu, ale o MACIAREWICZU nie slyszalem:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Układ się broni 09.10.06, 17:27 Człowiek o dobrodusznej fizjonomii Ibn Ladena -pomylic go nie sposób. Najdyskretniejszy szef wywiadu na świecie i człowiek pełen modestii.CZłowiek któremu należy zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Jakos tak jest, że chlanie wódy kojarzy się z 09.10.06, 10:23 Chlanie wódy i kompromitowanie sie nie ma legitymacji partyjnej tylko zapijaczoną mordę delikwenta ktokolwoek by nim nie był.Tyle, że jedni wpadają a drudzy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Jakos tak jest, że chlanie wódy kojarzy się z 09.10.06, 13:12 ja lubię wódkę. szczególnie polską i dobrze zmrożona. Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia696 Re: Jakos tak jest, że chlanie wódy kojarzy się z 09.10.06, 13:25 ja_aska napisała: > ja lubię wódkę. szczególnie polską i dobrze zmrożona. z colą :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Jakos tak jest, że chlanie wódy kojarzy się z 09.10.06, 14:26 na lodzie + kawałek pomarańczy. rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzef Re: Jakos tak jest, że chlanie wódy kojarzy się z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 14:54 e tam Odpowiedz Link Zgłoś