Gość: Zatruta woda? IP: 62.69.212.* 11.10.06, 16:33 Przed chwilą w Trójce podali, że w zachodniopomorskim woda jest zatruta cyjankiem, to prawda? Ktoś ma jakieś info? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur1 Re: draka 11.10.06, 16:41 Nie mam ale na pewno to lewica, lub Żydzi no bo któz inny jest tak genetycznie zbrodnia napietnowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NaCN Re: draka IP: *.globalconnect.pl 11.10.06, 16:47 wiadomosci.onet.pl/1416537,11,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: draka 11.10.06, 16:49 praszczur1 napisał: > Nie mam ale na pewno to lewica, lub Żydzi no bo któz inny jest tak genetycznie > zbrodnia napietnowany. ależ skądzę. Zgodnie z aktualna modą nie tylko na forum to obecna władza PiS jest temu winna. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: draka 11.10.06, 17:01 Zostanę przy swoim, Żydokomuna ani chybi.Ta zbrodnicza przebiegłość . Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: draka 11.10.06, 17:03 praszczur1 napisał: > Zostanę przy swoim, Żydokomuna ani chybi.Ta zbrodnicza przebiegłość . Tak Cię obserwuję, że jesteś oryginalny i nietuzinkowy. Tym poglądem również idziesz wbrew aktualnym trendom w modzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: draka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 17:16 "Oryginalny i nietuzinkowy" ? Powtarzalność jak w zegarku elektronicznym. Pod nickiem standarowym trochę intelektualniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: draka 11.10.06, 17:19 A kolega w detektywa się bawi?To niech mi powie pod jakim nickiem i gdzie występuję ?Bo zaciekawiony jestem nad wyraz. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: draka 11.10.06, 17:35 Szmata i to nie jedna będzie potrzebna ,aby posprzątać ten nieporządek po kaczyżmie ,więc może jeszcze do czegoś się nadam.Ale posprzątać trzeba będzie "do białej kości" ,że użyję porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: draka 11.10.06, 17:37 praszczur1 napisał: > Szmata i to nie jedna będzie potrzebna ,aby posprzątać ten nieporządek po > kaczyżmie ,więc może jeszcze do czegoś się nadam.Ale posprzątać trzeba będzie > "do białej kości" ,że użyję porównania. Zasmuciłeś mnie swoją wypowiedzią Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: draka 11.10.06, 17:51 Tak dwuosobowe damsko-męskie integracyjne, albo inne ale dopiero po zrobieniu porządku.Uczucia wymagają czystego podłoża. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: draka 11.10.06, 17:53 praszczur1 napisał: > Tak dwuosobowe damsko-męskie integracyjne, albo inne ale dopiero po zrobieniu > porządku.Uczucia wymagają czystego podłoża. ... rozumiem, ze to wczesniej wypraktykowałeś, te czyste podłoże i co z tego uczucia wyrosło? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: draka 11.10.06, 17:55 Że mogę wnukom opwiadać jak dziadzia kochali. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: draka 11.10.06, 17:57 Zapomniałem dodać,że w niewoli na obozach ZMP przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: draka 11.10.06, 17:59 ach ty, na nie nie wszyscy tam mogli jechac, bo takie duże było obłożenie chętnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: draka 11.10.06, 18:04 oj tak już o tym pisałeś z elementami psychopatycznej osobowości pochodzacy z generalnej guberni, a co cie do szczecina przywiało? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: draka 11.10.06, 18:08 moja mama tez tak do szczecina przyjechała, nakaz pracy. A na zjeździe młodzieży we Wrocławiu byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: draka 11.10.06, 18:12 Nie.Ale festiwal młodzeży i studentów w stolicy pamiętam.Murzyna pierwszy raz zobaczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: draka 11.10.06, 18:14 fajne wrażenie, bo my do tego nie jesteśmy przyzwyczajeni do czarnych ludzi. A jak na niego zareagowałeś, ze tak jego pamiętasz. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: draka 11.10.06, 18:19 Chyba gały wybałuszyłem,Ci egzotyczni to dodatkowo byli w strojach regionalnych,tacy jak kolorowe ptaki w tej szarzyżnie,no robili wrażenie.To nie był okres,żeby się z tłumu wyróżnać.Owszem byli tacy odważni ale naśladowców tak wielu nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: draka 11.10.06, 18:23 kurcze, ale teraz jest mi trochę nędznie, ale się cieszę, że jest jak jest, bo ciekawe czasy nastały. przynajmniej można wiele sobie poczytać w internecie.Ja już chyba zrezygnuję z TV, ale z internetu nie, gazet już wcale nie kupuję, a bez telewizji sie też bedzie można obejść.Ostawie sobie tylko radio. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: draka 11.10.06, 18:32 Ja TV oglądam ale głównie to te kanały edukacyjne i CNN.Wyborczą kupuję w zasadzie od zawsze jak tylko mam okazję.A radio to z komputera taki Oldies 50 60 70 i Tok FM.Ale nie ma co popadać w pesymizm.Przecież historia będzie pisać następne rozdziały, może akurat fajniejsze.Kto to wie.Idę trochę poczytać.Do następnego. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: draka 11.10.06, 18:06 Na wykopki też jeżdziłem.Niedługo może przypomnę sobie jak to się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: draka 11.10.06, 18:07 wykopki, fajne pioseneczki się wtedy śpiewało, jak sie w grupie jechało. Odpowiedz Link Zgłoś