Dodaj do ulubionych

Jak po urodzinach [boskich!] Swarozyc?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 20:45
Napisz nam prosze jak "bogowie" spedzaja te przyjemne chwile.Co robia? Jak
sie wesela? Czy wprowadzaja sie w boski trans? Czy wielu gosci miales
Swarozycu w tym szczegolnym dla Ciebie dniu? Czy obrzedy jakowes odprawiales
aby zjednac przychylnosc bostw Twoich? A czy bialoglowy urozmaicaly Tobie
czas w tym dniu szczegolnym? Napisz nam o wszystkim prosze!

Powietrze: magazyn swiatla, wody i ognia.
Obserwuj wątek
    • Gość: naim Re: Jak po urodzinach [boskich!] Swarozyc? IP: *.telan.pl 25.03.03, 20:52
      troszkę nie w temacie ale czy otwierałes skrzynkę?
      • Gość: Swarozyc Re: Naim IP: *.telia.com 25.03.03, 20:57
        Naim, wyslij na moja skrzynke to co mialo byc takie wystrzalowe!
      • Gość: Gryf Re: Jak po urodzinach [boskich!] Swarozyc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 21:00
        Gość portalu: naim napisał(a):

> troszkę nie w temacie ale czy otwierałes skrzynkę?

Jeszcze nie!!! Ale zaraz to zrobie!!!!!

• Gość: swarozyc Re: Jak po urodzinach [boskich!] Swarozyc? IP: *.telia.com 25.03.03, 20:55
      Gdybym pil ambrozje, jadl slowiki faszerowane watrobka ze szpaka, konczyl
      uczte tlustym cygarem oraz parka bialoglow ktore wlasnie przekroczyly wymiar
      ochronny - to opisalbym Ci przebieg takiej boskiej orgii z detalami! Niestety
      nic takiego nie mialo miejsca, wiec mozesz sobie tylko wyobrazic co bym
      wyprawial gdybym mial takie mozliwosci.
      • Gość: naim Re: Jak po urodzinach [boskich!] Swarozyc? IP: *.telan.pl 25.03.03, 21:13
        Nie wiem czy wystrzałowe, ale mnie rozśmieszyło. moge wysłac tylko na co?
        • Gość: swarozyc Re: naim IP: *.telia.com 25.03.03, 21:16
          Gość portalu: naim napisał(a):

> Nie wiem czy wystrzałowe, ale mnie rozśmieszyło. moge wysłac tylko na co?

swarozyc@gazeta.pl
      • Gość: Gryf Re: Jak po urodzinach [boskich!] Swarozyc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 21:16
        Gość portalu: swarozyc napisał(a):

> Gdybym pil ambrozje, jadl slowiki faszerowane watrobka ze szpaka, konczyl
        > uczte tlustym cygarem oraz parka bialoglow ktore wlasnie przekroczyly wymiar
        > ochronny - to opisalbym Ci przebieg takiej boskiej orgii z detalami!
        Niestety
        > nic takiego nie mialo miejsca, wiec mozesz sobie tylko wyobrazic co bym
        > wyprawial gdybym mial takie mozliwosci.
        Drogi Swarozycu pobierz z konta te glupie pare tys. koron a i ja zlociszy nie
        poskapie , przyjezdzaj do ojczyzny a mazenia Twoje spelnia sie.

• Gość: Gryf Do naima ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 21:17
          Vivat!!! Benetton !!!!

Powietrze: magazyn swiatla , wody i ognia.
        • Gość: swarozyc Re: Gryf IP: *.telia.com 25.03.03, 21:19
          Drogi Gryfie!
          A Ty wystapisz jako para bialoglow, narecz slowikow czy 0,5kg watrobki ze
          szpaka?
          • Gość: Gryf Re: Gryf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 21:30

> Drogi Gryfie!
            > A Ty wystapisz jako para bialoglow, narecz slowikow czy 0,5kg watrobki ze
            > szpaka?
            Para bialoglow znajdzie sie w grodzie Gryfa, slowiki jezeli przylecialy ? To
            tez.Watrobke to zaleczymy chocby "alka prim"!
            Ps. Co do slowikow ktore przywolales jako Neron cesarz rownie boski jak Ty. To
            spozywal on jezyczki tychze biednych ptaszat.

• naim Re: Gryf i Swrozyc 25.03.03, 21:36
              poszło do swarozyca. A jak lepperek i hamburger?
              • Gość: Swarozyc Re: naim IP: *.telia.com 25.03.03, 21:39
                Dzieki naim!
                Pipcia - paluszki lizac!
                • Gość: naim Re: swarozyc IP: *.telan.pl 25.03.03, 21:43
                  nie jem tego gówna ale po takiej reklamie - roczny, co tam, jak plan
                  piecioletni - stały abonament
                  • Gość: Gryf Re:Do naima ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 22:03
                    .... i co ten nasz kochanienki Swarozyc zaniemowil , czy delektuje sie ta
                    piekna bialoglowa z mleczkiem po przepiknym noskiem.Jak myslisz naimie?

• Gość: swarozyc Re:Do Gryfa IP: *.telia.com 25.03.03, 22:09
                      Nie Gryfcio! Tym hamburgerkiem przez ktory nie przecisnalbym nawet karty
                      kredytowej, choc wiem ze moze byc inaczej...

A jakie beda te bialoglowy zalatwione przez Ciebie.? Mozesz mi podac ich
                      wstepne dane taktyczno-techniczne?
                      • naim Re:Do Gryfa 25.03.03, 22:12
                        żony for seale?
                      • Gość: Gryf Re:Do Gryfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 22:24

> Nie Gryfcio! Tym hamburgerkiem przez ktory nie przecisnalbym nawet karty
                        > kredytowej, choc wiem ze moze byc inaczej...
                        >
                        > A jakie beda te bialoglowy zalatwione przez Ciebie.? Mozesz mi podac ich
                        > wstepne dane taktyczno-techniczne?
                        Beda!
                        Mowa jest srebrem , milczenie zlotem
                        Szczegoly tech-taktyczne wedle gustu i uznania.

• swarozyc Re:Do Gryfa 25.03.03, 22:30
                          To milczymy.

Rodzajem kokieterii jest zaznaczanie, że się jej wcale nie posiada.
                    • naim Re:Do naima ! 25.03.03, 22:10
                      zgryza hamburgerem bigmacpipka i gdzie mu tam przepiórki w głowie...
                      • Gość: Gryf Re:Do naima & Swarozyca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 22:41
                        Trzeba przyznac , ze fotografie benettona sa swietne! Zdjecie a jakby powiesc
                        wielotomowa sie czytalo.Gusta szczegolnie Swarozyca powinny byc zaspokojone
                        dlatego , ze benetton czesto stosuje prowokacje, poruszajac najczulsze struny
                        dogmatow koscielnych [ calujaca sie zakonnica ].

• swarozyc Re:Gryf 25.03.03, 22:52
                          a tobie takie zdjecia wolno ogladac? Ile zdrowasiek bedzie Cie to kosztowalo?
                          • Gość: Gryf Re:Swarozyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 23:39
                            swarozyc napisała:

> a tobie takie zdjecia wolno ogladac? Ile zdrowasiek bedzie Cie to kosztowalo?

Wolno , pojecie grzechu zmienia sie wraz z wiekiem, nalezy natomiast o nim
                            {grzechu jako zlym uczynku i nie tylko} pamietac.
                            A czy Ty Swarozyc mozesz powiedziec nam co to jest zlo w/g Ciebie i jak
                            unikasz tego zla.Czy masz wyrzuty sumienia gdy zrobisz cos zlego!

• Gość: swarozyc Re:gryf IP: *.telia.com 25.03.03, 23:45
                              Gryfcio, sam mowiles ze milczenie jest zlotem, wiecz milcze. Ale zanim
                              zamilkne na dzisiaj, zapytam; w swej sygnaturce, na dole, w tym magazynie -
                              nie zapomniales o Jurczyku?...
                              • Gość: Gryf Re:Swarozyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 23:53
                                Jestes niesamowity , pisze do Ciebie i smieje sie jak male dziecko. Twoje
                                boskie mysli przswietla , dojda do kranca wszechswiata ba nawet przeleca przez
                                czarna dziure i znajda to czego ja malenki katolik z plytkim intelektem nie
                                domysle sie.Czy Ty mozesz docenic glebie tej krotkiej zwiezlej mysli, a nie
                                zasmiecasz mi ja stoczniowym magazynem, czy Ty wiesz jak tam pachnie tym
                                smarem,zmeczona stala, zjelczalym drelichem?

Powietrze: magazyn [ nie stoczniowy ] swiatla, wody i ognia.
                                • Gość: swarozyc Re: gryf IP: *.telia.com 25.03.03, 23:59
                                  Zarty sie skonczyly. Ja Ci dobrze zrobilem, wiec i Ty badz szczodry jak
                                  Boleslaw co kleche pogromil i podaruj troche radosci swej kobiecie i niech wie
                                  ze to dzieki Swarozycowi...
                                  Dobranoc
                      • Gość: One Re:Do naima ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 09:42
                        naim napisał:

> zgryza hamburgerem bigmacpipka i gdzie mu tam przepiórki w głowie...

A może nie tyle ptrzepiórki, ale sikorki? takie młodziutkie...
                        A propos "lepperek i hamburgerek" - to zupełnie nie strawne, ale przy tv,
                        czasami...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka