Dodaj do ulubionych

Lis i jego mapa

IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 26.03.03, 02:06
No rozbawił mnie w tych smutnych chwilach kolega Nadredaktor Lis Tomasz i
jego pękny wskaźnik.Swoją drogą , jeszcze ładniej wyglądałby w masce p-gaz i
chełmie. Prawdziwy Lis Bojowy i jego zmutowany bojowym gazem ekspert Fisher.
O Jeniu! toż to sawka lepiej by nie wymyślił.Strasznie mnie ten widok
uturlał......hihihi
Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: Lis i jego mapa 26.03.03, 09:00
      a ja sie wreszcie dowiedzialem dlaczego irak nie ma prawa pokazywac jencow
      wojennych a usa ma takie prawo

irak podpisal aneks do konwencji genewskiej zabraniajacy pokazywania jencow
      a USa tego aneksu nie podpisalo

:)))))))
      • Gość: Karuzelowy Re jeńcy IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 26.03.03, 13:01
        ładnie wyglądali ci osrani ze strachu zdobywcy świata,którzy nie do końca
        opanowali kierowanie apaczami.Ludzi żal,ale tak samo zawsze cieszę się,gdy
        oglądam pochód jeńców niemieckich pod Stalingradem.
        Po cholerę tam jechałeś amerykański bratku? Przecież udział w irackiej wojnie
        nie jest w stanach obowiązkowy.
        p.s. sam bym się osrał będąc w irackiej niewoli:(
        • Gość: maxikasek Re: Re jeńcy IP: 212.14.9.* 26.03.03, 13:15
          Pojechał tam bo dostał taki rozkaz. Żołnierz zawodowy nie ma prawa wyboru.
          • Gość: Karuzelowy Re: Re jeńcy IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 26.03.03, 13:42
            ...ale bierze za to szmal i to nie mały. Jest ryzyko ,jest przygoda.Klawisz
            więzienny bierze szmal,policjant,szpieg... czym się różni najemnik z kongo od
            najemnika ze sto pierwszej dywizji marines?
            • skuter70 Re: Re jeńcy 26.03.03, 13:51
              marines walczy w obronie sprawiedliwosci, wolnosci, amerykanskiej demokracji i
              prawa USA do nawalania bombami gdzie im sie zywnie podoba

a najemnik nawala z niskich pobudek materialnych
              • Gość: Karuzelowy Re: No,Skuteeeeer! IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 26.03.03, 16:17
                ale żeś przywalił ,jak dowódca apacza w ambasadę chińską!
                Słusznie.Masz rację . hihihihihi
    • Gość: Jaskowiak Re: Lis i jego mapa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.03, 18:14
      Mam nadzieje,ze kiedys ktos ci przypier....z apache'a w twoja karuzele za
      pieprzenie takich glupot.Chyba od tej jazdy na koniku za bardzo ci sie w glowce
      zakrecilo,skoro nie widzisz roznicy miedzy zolnierzem marines a najemnym
      zoldakiem.
      • hsps Re: Lis i jego mapa 27.03.03, 09:26
        Gość portalu: Jaskowiak napisał(a):
        > skoro nie widzisz roznicy miedzy zolnierzem marines a najemnym zoldakiem.

"Jak informuje z pola walki towarzyszący wojskom koalicji dziennikarz agencji
        France Presse, pod ostrzałem własnych oddziałów znalazła się grupa marines,
        zabezpieczających teren na obrzeżach miasta. Żołnierze zostali omyłkowo wzięci
        za Irakijczyków i ostrzelani przez inną amerykańską jednostkę z broni ciężkiej.
        Odpowiedzieli ogniem.

Według niepotwierdzonych informacji, podawanych przez AFP, obrażeń doznało co
        najmniej 37 marines - trzech z nich jest w stanie krytycznym a stan dwu
        określono jako bardzo ciężki.

Francuski dziennikarz widział na miejscu co najmniej sześć spalonych
        amerykańskich ciężkich pojazdów - w tym trzy transportery opancerzone."
        • skuter70 Re: Lis i jego mapa 27.03.03, 11:56
          czyli poniesli najwieksze straty od poczatku wojny

tak ogolnie wojska saddama to chyba kartoflami w marines rzucaja
      • Gość: Karuzelowy Re: o Jaskowiaczku... IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 27.03.03, 13:41
        ...naiwny! Nie przywalą we mnie , aani w moją karuzelę z apacha,gdyż musieliby
        nauczyć się obsługiwać tego potwora. Obawiam się ,by znów saami sobie krzywdy
        nie zrobili.
        p.s. podoba mi się twój pacyfistyczno-narodowy sposób myślenia.

IMPERIALISTYCZNE ŁAPY AMERYKANÓW I JASKOWIAKA - PRECZ OD KARUZELI!!!!!

KARUZELOWI WSZYSTKICH KRAJÓW-KRĘĆCIE SIĘ!!!
    • Gość: Jaśkowiak Re: Lis i jego mapa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.03, 16:21
      Sluchajcie no Karuzelowy!Wasze drwiny z amerykanskich chlopakow,to nic innego
      jak tylko woda na mlyn pieskom Husajna.Jesli dalej bedziecie siali defetyzm na
      tym forum,to dosiegnie was i wasze skrzypiace karuzele surowa reka
      sprawiedliwosci ludowej.I nie liczcie na to,ze ujmie sie za wami i waszym
      krecacym sie ustrojstwem wąsaty wujek Husajn i inni karuzelowi tego swiata.Wasz
      czas przeminal!!!
      PS.Tak!Bliski jest mi,jak to okresliles, moj pacyfistyczno-narodowy sposob
      myslenia.Cokolwiek mialoby to znaczyc.
      • Gość: Karuzelowy Re amerykańscy chłopcy IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 27.03.03, 16:48
        czyżby po angielsku "american guys"????
        defetyzmu nie może rozsiewać taki fetyszysta jak ja.i proszę nie mylić
        szlachetnego fetyszyzmu z faszyzmem!
        w dupie mam amerykańskich chłopców w ich szalejacych maszynach i to z różnych
        powodów.
        pół świata nie może się mylić mówiąc ,że ta wojna jest brudna i co najmniej
        dwuznaczna. /miliony much także nie mogą się mylić , mówiąc ,że gówno jest
        smaczne/
        poczekajmy kochany jeszce troche , poczekajmy. rezultaty tej agresji i naszego
        w niej udziału okażą się w najbliższym czasie.chciałbym być falszywym prorokiem.

karuzelowi.... wy już wiecie co macie robić!
        • Gość: Jaśkowiak Re: Re amerykańscy chłopcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.03, 15:12
          american guys...fetyszyzm...faszyzm....miliony much....smaczne gowno....ale
          stary teraz zakreciles!!!Nikt nie wie o co ci chodzi w tych chorych
          wywodach.Ale co tam...spij dobrze.
          • Gość: Karuzelowy Re: sorry jaśkowiak IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 28.03.03, 16:17
            ...myślałem ,że jesteś już dużym chłopcem,któremu nie trzeba tłumaczyć po co ma
            siusiaka...
            sorry , pomyłka.
            p.s. nie pisz "nikt" pisz : ja nie rozumiem.
            śpię nieźle,thx:)

KARUZELOWI WSZYSTKICH KRAJÓW-KRĘĆCIE SIĘ!
    • Gość: Jaśkowiak Re: Lis i jego mapa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.03, 15:57
      Szanowny kolego!Twoje mamrotanie o fetyszyzmie,puscilem mimochodem.Ale twoj
      wglad w mojego siusiaka,to juz jest skandal i ostatnie slowo do draki!! A
      fuj..!!! A tfu..!Jak mogles!Juz lepiej zostan przy obcasach i fatalaszkach. A
      teraz cos,na pokrzepienie twego serca:..."Amerykańskie śmigłowce bojowe
      zaatakowały oddziały elitarnej saddamowskiej Gwardii Republikańskiej w
      środkowym Iraku, zabijając co najmniej 50 żołnierzy irackich i niszcząc ok. 25
      pojazdów - poinformował oficer amerykański.

"Odpaliliśmy 40 rakiet i trafiliśmy w 40 celów. Zniszczyliśmy co najmniej 25
      pojazdów, w tym czołgi, transportery opancerzone i ciężarówki. Jest co najmniej
      50 zabitych" - powiedział Reutersowi major Hugh Cate." ..No widzisz stary!
      Jeszcze nie jest z nimi tak zle!A tak z nich szydziles.Moze na poczatku oddali
      do siebie kilka kontrolnych strzalow,ale zobacz jak im teraz dobrze idzie!!Bo
      jak mawial tow.Miller:nie jest wazne,jak mezczyzna zaczyna,ale to,jak konczy. I
      tylko patrzec,jak pewnego dnia zawisnie nad toba Apache z ktorego poleci snop
      pustynnego piachu prosto w tryby twoich wirujacych maszyn.Czy wtedy pomoga ci
      karuzelowi calego swiata? Zobaczymy....Szkoda bedzie tylko dzieci,ktorzy
      zamiast krecic sie w kolo,zaczna bawic sie w wojne.
      • Gość: Karuzelowy Re: wolniej ,wolniej... IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 31.03.03, 14:08
        wstrzymaj konie... już nie jeden raz okazywało msię ,że amerykańskie
        doniesienia o ich sukcesach były mocno przedwczesne. taka np basra , do dziś
        niezdobyta , wg amerykańskiej propagandy padła już tydzień temu.
        z radykalnymi ocenami sukcesów armii sprzymierzonych poczekajmy choćby do
        wejścia na ulice bagdadu. obawiam się ,że po kilkumiesięcznej,zakończonej
        klęską ,kampanii irackiej,nie będzie już żadnego sprawnego apacha do nalotu na
        moją karuzelę.
        co do zainteresowania twoim ...to proszę cię o większą skromność.
        mam WIĘKSZE zainteresowania :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka