Gość: AfrykaDzika IP: *.chello.pl 05.11.06, 12:40 szaro,mokro, zimno.... bleeeee.... jak ja tego nie cierpię....brrrrrr.... byle do wiosny..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychol_ogia Re: jesienna plucha.... 05.11.06, 12:44 nie ma jak ogień z domowego kominka i grzane wino... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Re: jesienna plucha.... IP: *.pools.arcor-ip.net 05.11.06, 14:06 zimno ale sloneczko s*wieci i grzeje mnie przez okno na dwör to dobra, kurtke z ge,simy piurami i szalik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: jesienna plucha.... IP: *.chello.pl 05.11.06, 17:51 Christal, jak tam nauka walca idzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Re: jesienna plucha.... IP: *.pools.arcor-ip.net 05.11.06, 19:16 witaj z tym walzem mam czas do 30.11 ale te pierwsze kroki pomogly teraz zajmuje sie geografia, planeta ziemia i geograficzne position i czas jaki w Boston i jaki w London Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt zdradzam tajemnice...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.06, 21:50 Flanelowe spodenki i bluza...-koniecznie w kolorowe misie....,papucie do kostki - goralskie (najlepiej w kolorze kremowym) - dostepne na straganach przy Tesco,stos ksiazek,ktore "warto przeczytac" (z listy i sumienia wlasnego....),herbata z miodem i cytryna.....Kominek,kaloryfer,konwektor,piec ...... i swiadomosc,ze mamy czas dla siebie...W tle ulubiona muzyka,ale tylko tak szemrajaco.....Rachunki poplacone,obiad na jutro zaplanowany,rodzina i najwazniejsi w zyciu "obdzwonieni rano - wszysto gra....Partner(ka) w swoim zywiole....Laba......Niech jesien trwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: zdradzam tajemnice...... IP: *.chello.pl 05.11.06, 22:16 ....nie chwal sie labatt.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: zdradzam tajemnice...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.06, 22:26 A....... to na tym polega?!To nie zrozumialam.....;)Waham sie,ale tylko troche....Nie dokoptuje....Trzeba miec wzor na jesien polska....To dluzsze niz teoria kodu DNA.....;). Odpowiedz Link Zgłoś