Dodaj do ulubionych

jesienna plucha....

IP: *.chello.pl 05.11.06, 12:40
szaro,mokro, zimno....
bleeeee.... jak ja tego nie cierpię....brrrrrr....
byle do wiosny.....
Obserwuj wątek
    • psychol_ogia Re: jesienna plucha.... 05.11.06, 12:44
      nie ma jak ogień z domowego kominka i grzane wino...
      • Gość: Christal Re: jesienna plucha.... IP: *.pools.arcor-ip.net 05.11.06, 14:06
        zimno ale sloneczko s*wieci i grzeje mnie
        przez okno
        na dwör to dobra, kurtke z ge,simy piurami
        i szalik
        • Gość: AfrykaDzika Re: jesienna plucha.... IP: *.chello.pl 05.11.06, 17:51
          Christal, jak tam nauka walca idzie???
          • Gość: Christal Re: jesienna plucha.... IP: *.pools.arcor-ip.net 05.11.06, 19:16
            witaj
            z tym walzem mam czas do 30.11
            ale te pierwsze kroki
            pomogly
            teraz zajmuje sie geografia,
            planeta ziemia i geograficzne position
            i czas jaki w Boston i jaki w London
            • Gość: labatt zdradzam tajemnice...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.06, 21:50
              Flanelowe spodenki i bluza...-koniecznie w kolorowe misie....,papucie do kostki
              - goralskie (najlepiej w kolorze kremowym) - dostepne na straganach przy
              Tesco,stos ksiazek,ktore "warto przeczytac" (z listy i sumienia
              wlasnego....),herbata z miodem i cytryna.....Kominek,kaloryfer,konwektor,piec
              ...... i swiadomosc,ze mamy czas dla siebie...W tle ulubiona muzyka,ale tylko
              tak szemrajaco.....Rachunki poplacone,obiad na jutro zaplanowany,rodzina i
              najwazniejsi w zyciu "obdzwonieni rano - wszysto gra....Partner(ka) w swoim
              zywiole....Laba......Niech jesien trwa....
              • Gość: AfrykaDzika Re: zdradzam tajemnice...... IP: *.chello.pl 05.11.06, 22:16
                ....nie chwal sie labatt....
                • Gość: labatt Re: zdradzam tajemnice...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.06, 22:26
                  A....... to na tym polega?!To nie zrozumialam.....;)Waham sie,ale tylko
                  troche....Nie dokoptuje....Trzeba miec wzor na jesien polska....To dluzsze niz
                  teoria kodu DNA.....;).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka