Dodaj do ulubionych

APEL do elektoratu PO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:26
Idzmy głosować na Krzystka, niE wierzmy sondażom,które nie biorą pod uwagę,że
Ci którzymowią, że zagłosują na Krzystka nie pójdą.Krzystek bez mobilizacji
całego elektoratu PO może nie wejść do drugiej rundy.Piechota ma twardy
elektorat,który pójdzie na betina głosować.SLD w ub roku zdobyło w Szczecinie
15 procent głosów,SDPL - 6 i jeszcze PD.Piechota 25 procent ma
pewne.Lubińskiej elektorat też pójdzie.Najsłabiej zmobilizowanym elektoratem
żyjącym sondazami jest PO
Obserwuj wątek
    • Gość: poważna sprawa Re: APEL do elektoratu PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:32
      Może Tusk powinien na 1 godzinę wpaść do Szczecina i poprosić o głos na
      Krzystka. Sondaże są robione przy frekwencji 50+procent.Do wyborów
      samorządowych idzie ponad 30, stąd pózniej konsternacja.PO ma w Szczecinie 40
      procent poparcia.Jeżeli ten elektorat pójdzie na Krzystka wejdzie on do drugiej
      tury.Jeżeli PO odda 1/3 głosów Piechocie może przy małej frekwencji nie wejść
      KRzystek do drugiej rundy.Niech zaapeluje do wyborców Lubiany w Szczecinie
      Zaremba.Najpopularniejsi Litwiński i Zaremba schowani a kontrowersyjny Nitras
      mający 17 procentowe poparcie uwyuklony.Tak podchodzi Napieralski
      • Gość: powaga Re: APEL do elektoratu PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:35
        Napieralski oszukuje,jest demagogiem,chce oszukać Nitrasa,który jeśli nie
        wejdzie Krzystek do 2 rundy musi odejść.To będzie jego klęska.W Szczecinie PO
        jest potęgą. Udowodnijmy,że nie tylko w sondażach.Walczmy do końca w
        elektoracie PO o głos na Krzystka. Nie pomagajmy Piechocie.On sobie poradzi.On
        ma za sobą Kochańską,Lewandowskiego,Jurczyka i Chruszcza,który kocha Jurczyka a
        przez to Piechotę
    • Gość: Gosia Re: APEL do elektoratu PO IP: 83.168.96.* 09.11.06, 11:34
      To prawda!!!!!! Bądzmy silni, pokażmy siłę i głosujmy na Krzystka!!!!!!
      Potrzebujemy nowej osoby z checia do pracy na rzecz naszego miasta a nie osób,
      które miały swój czas i już im podziekujemy.
      • Gość: anka Czemu Zaremba nie wystartowal? IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 09.11.06, 11:47
        Fakt Krzystek jest jakis nijaki.
      • Gość: antykrzystek Re: APEL do elektoratu PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:05
        Krzystek "nowa osoba" ? Był już przy korycie jako dyrektor w Urzędzie
        Wajewodzkim za czasów AWS i zastępca prezydenta u Jurczyka. Miał swój czas i
        już mu dziękujemy.
    • Gość: rex Re: APEL do elektoratu PO IP: *.chello.pl 09.11.06, 11:44
      Na radnych PO zagłosuję, ale Krzystek to nie "mój" kandydat - nie poprę nikogo z
      trójki na prezydenta.
      No chyba, że Zaremba lub Liwiński o to zaapalują, ale na to się najwidoczniej
      nie zanosi! ;)
      • Gość: Gosia Re: APEL do elektoratu PO IP: 83.168.96.* 09.11.06, 11:57
        no i to jest podejscie czysto asekuranckie. Czyli jest ci wsztstko jedno kto
        bedzie prezydentem? wejdź na stronę www.krzystek.org i zobacz kto go
        popiera.Jak to w takim razie jest? popierasz PO ale nie zagłosujesz na
        kandydata którego popiera ta partia? dziwne
        • Gość: rex Re: APEL do elektoratu PO IP: *.chello.pl 09.11.06, 12:41
          Nie jestem członkiem PO, więc nie mam obowiązku i mogę sobie pozwolić na wolny
          wybór! Na dziś żaden z kandydatów na prezydenta mnie nie przekonuje, a radnych
          PO poprę, bo... taka moja wola.
          Gdzie tu jest asekuranctwo?

A swoją drogą, to na stronie Krzystka jakoś nie znalazłem listy popracia. W
          ulotce pocztowej też jej nie ma, więc o czym Gosiu piszesz?
          • konrad_wasilewski Re: APEL do elektoratu PO 09.11.06, 13:01
            Na stronie www.paltforma.szczecin.pl grafika strony przedstawiajaca
            zdjecie piotra Krzystka i Donalda Tuska jest podpisane:
            Popieraja Piotra Krzytska: Krzysztof Zaremba
            • Gość: rex Re: APEL do elektoratu PO IP: *.chello.pl 09.11.06, 13:34
              Strona raczej www.szczecin.platforma.org/.
              Fakt, napisali, że popierają - co jako członkowie mogą zrobić innego?

Na szczęście jestem "tylko" sympatykiem PO i Krzystek mnie nie przekonuje -
              jedyne, co może mnie skłonić do poparcia go, to fakt, że jako jedyny może
              pokonać Piechotę.
              A zwycięstwo Piechoty byłoby gorsze niż upadek atomówki na centrum miasta...
              Miasto byłoby do reszty rozkradzione, a on znów byłby całkowicie niewinny i
              nieumoczony - jakiś nietykalny, czy co?
    • xyz-xyz Te posty to kwintesencja PO 09.11.06, 12:34
      Z jednej strony cieszy mnie ogromnie, że PO i jej wyborcy, to taka marność
      intelektualna. Z drugiej jednak martwi mnie, że po PiS władzę wezmą właśnie oni.
      • Gość: F-16 Re: Te posty to kwintesencja PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:49
        Oczywiste, że takiego bzdeta mógł urodzić tylko eseldowski tytan intelektu
        niejaki Xyz. Cóż masz Pan prawo się martwić, że Kęski przestanie być wzorcem
        rozumowego potencjału rady. A tak naprawdę, zweryfikuje się Pańska przydatność w
        magistacie.
        • Gość: urzędnik Re: Te posty to kwintesencja PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:22
          Cóż masz Pan prawo się martwić,
          A tak naprawdę, zweryfikuje się Pańska przydatność
          > w
          > magistacie.
          a co ma do tego praca w magistracie ?
          • xyz-xyz Re: Te posty to kwintesencja PO 09.11.06, 13:35
            a co ma do tego praca w magistracie ?

Dla POowca, każdy kto ma inne zdanie niż on, musi być na pewno nieuczciwy. Oni
            tak widzą świat. Tacy z nich intelektualiści. Zabawne jednak jest to, że wielu
            ich kandydatów do Rady Miasta, to urzędnicy.
            • Gość: rex Re: Te posty to kwintesencja PO IP: *.chello.pl 09.11.06, 13:41
              > Dla POowca, każdy kto ma inne zdanie niż on, musi być na pewno nieuczciwy
              Każdy nie, ale pogrobowcy komuny owszem.
      • Gość: rex Re: Te posty to kwintesencja PO IP: *.chello.pl 09.11.06, 12:49
        Jako wyborca PO nie życzę sobie, abyś mnie obrażał!
        I nie mam zamiaru zniżać się do twojego bagiennego poziomu
        • Gość: Malina Piotr Krzystek - Nasz Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:20
          Uczciwy, normalny, inteligentny i ambitny kandydat. Glosujcie na Piotra Krzystka
          • Gość: Misia Re: Piotr Krzystek - Nasz Prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:29
            Miałam nie głosować. Jednak po tym co zrobił PiS (chodzi mi o tego "bąka" w
            ywkonaniu posła Dobrzyńskiego) pójdę i zagłosuję. Pójdę i będę przekonywała
            wszystkich znajomych, sąsiadów i nawet Pana ze stacji benzynowej, który myśli że
            Ch był gwiazdą rocka.
          • Gość: Misia Re: Piotr Krzystek - Nasz Prezydent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:29
            Miałam nie głosować. Jednak po tym co zrobił PiS (chodzi mi o tego "bąka" w
            ywkonaniu posła Dobrzyńskiego) pójdę i zagłosuję. Pójdę i będę przekonywała
            wszystkich znajomych, sąsiadów i nawet Pana ze stacji benzynowej, który myśli że
            Che był gwiazdą rocka.
            • Gość: Co zrobil? Re: Piotr Krzystek - Nasz Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:40
              Co zrobil Dobrzynski? Co to za "bąk"?
        • xyz-xyz Re: Te posty to kwintesencja PO 09.11.06, 13:41
          Cóż, to chyba bardzo delikatna krytyka?:) Zobacz co piszą o mnie Twoi
          współwyborcy. Jak mniema, też działacze PO... Nie moja wina. Ja opisuje jedynie
          rzeczywistość.
          • Gość: rex Re: Te posty to kwintesencja PO IP: *.chello.pl 09.11.06, 13:48
            Wyborca rzadko kiedy jest działaczem - to tak gwoli ścisłości
            • Gość: beta Piotr Krzystek - Nasz Preydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:13
              Co wy chcecie od Krzystka. To najlepszy kandydat.
    • Gość: Socjolog Nie idżcie :- ) Krzystek ma tak pewną przewagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:14
      , że ten apel psu na buty. Śpijcie spokojnie Krzystek wygra
      • Gość: JanPan Wszyscy na wybory!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:17
        PIS zrobi wszystko aby zniechceic do wyborów. Nie dajmy się uspic. Wszyscy
        idzmy glosowac. Jezeli nie pojdziemy to bedziemy mieli burdel jak w rzadie. PIS
        zamist rządzi c bedzie 4 lata rozliczal Jurczyka, uklady, sieci i Krzyzaków!
        • Gość: Mada Re: Wszyscy na wybory!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:43
          Ja ide i napewno nie na PIS.
          • Gość: dealer samochodów Głosujcie za PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:52
          • Gość: Stacje benzynowe Oddajcie głos za Platformą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:53
          • Gość: klon Re: Wszyscy na wybory!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:49
            Musimy się zmobilizowac. Ja z cala rodzina idziemy glosować na PO.
    • Gość: Xal Xud Tylko Krzystek da Wam (przeze mnie) mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:57
    • Gość: Młody z PO Tylko PO da Nam pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:00
      • Gość: Janik To galoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:22
        Galoty nie wypisuj po 10 idiotycznych postów. Zabrakło argumentów trzeba
        posunąc sie do podstepu. Metody rodem z PRLu
        • Gość: Mila Idziemy glosować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 22:16
          Musimy glosować i mądrze wybrać. Inaczej będzie nami rządzil ciemnogród.
          • Gość: rex Re: Idziemy glosować!!! IP: *.chello.pl 09.11.06, 22:29
            Żeby jeszcze było z kogo wybrać...
            • Gość: mania Re: Idziemy glosować!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 23:22
              Jak to na kogo! na Piotra Krzystka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka