Dodaj do ulubionych

Teresa Lubinska-Kononowicz

IP: *.wsap.szczecin.pl 14.11.06, 09:18
sukienka juz na Allegro
Obserwuj wątek
    • Gość: odeon trochę kultury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:35
      Panie Obrycki! Trochę kultury! Wyższa Szkoła Administracji Publicznej, kuźnia
      kadry SLD-PO nigdy nie dorobi się takich osiągnięć jak nasz Uniwersytet.
      którego prof jest pani Lubińska. Rozumiem, że w związku z wygraną PO otworzyły
      się nieograniczone możliwości na czerpanie z kasy maisa i województwa przez
      tę "szacowną" kuźnię kadr politycznych, niemniej poczekajcie troszkę.
      • galoty Re: trochę kultury! 14.11.06, 16:11
        Zachowanie nadawcy ze szkoły pożalsięboże rozwoju samorządności lokalnej typowe
        dla waciakowej inteligencji. Obrycki ? Puzon tez jest w stanie coś takiego
        uczynić.
        • Gość: Antypis Re: trochę kultury! IP: *.globalconnect.pl 14.11.06, 16:25
          Brawo, brawo dżentelmeni, może jeszcze jakieś nazwiska? Galoty, czy jak ci tam?
          Kogo interesują twoje sympatie, czy antypatie. Diabli cię biorą z wiadomych
          powodów, to bluzgaj w swoim domu, albo rzucaj zarzuty podając swoje nazwisko.
          Nitras, w przeciwieństwie do ciebie nie jest tchórzem podszyty.
          • galoty Re: trochę kultury! 14.11.06, 16:30
            >Kogo interesują twoje sympatie, czy antypatie
            a kogo Twoje ? :-))
            Nigdzie w tej sprawie nie bluznąłem w szerokim tego słowa znaczeniu. Bluznął
            autor wątku , którego określiłem i podtrzymuję to jako "waciakową
            inteligencję" , z uwagi na adres WSAP.
            Tuszę, że trafiłem tym wpisem w dziesiątke sądząc ze skali emocji u Ciebie.
            • Gość: Antypis Re: trochę kultury! IP: *.globalconnect.pl 14.11.06, 17:28
              W dziesiątkę? Ha,ha,ha. Szarogęsisz się na tym forum i tyle. Emocje opadną i
              będzie ci wstyd, że szkalujesz znane w mieście osoby. Też pewnie jesteś znany,
              stąd ta pycha i bufonada.
              • galoty Re: trochę kultury! 14.11.06, 17:33
                Gość portalu: Antypis napisał(a):

> W dziesiątkę? Ha,ha,ha. Szarogęsisz się na tym forum i tyle. Emocje opadną i
                > będzie ci wstyd, że szkalujesz znane w mieście osoby. Też pewnie jesteś
                znany,
                > stąd ta pycha i bufonada.
                Proszę wskaż taki wpis gdzie kogos szkaluję. Bardzo proszę. Podkreślam szkaluję
                czyli robię cos takiego jak uczynił to autor tego wątku co skrytykowałem.
                Rozumiem, że trafiłem w Ciebie :-) Wstydż się.
                Mimo wszystko czekam na wskazania tych moich szkalowań.
                Inaczej będziesz jednym z wielu, którzy ...... na razie spokojnie.
                Osobą znaną ? Bo ja wiem ... może i tak ale na pewno nie z tej sfery o której
                myślisz.
                • Gość: Antypis Re: trochę kultury! IP: *.globalconnect.pl 14.11.06, 19:05
                  Podejrzewam,że jesteś z tej samej sfery co ja, tylko różnimy się poglądami, i
                  ja nikogo nie obrażam. I jeszcze.. jestem kobietą. Mimo wszystko pozdrawiam.
                  • Gość: niecierpliwy Re: trochę kultury! IP: 195.136.49.* 14.11.06, 19:16
                    o co ta kłótnia o jedną radną, nawet sld już nie jest problemem ani w radzie ani
                    w samorządzie ani przy prezydencie za dwa tygodnie powinno zacząć sie wielkie
                    czyszczenie urzędów i zakładów miejskich, nawet przełkne to jak będzie to robił
                    nitras oby skutecznie tego wam isobie życzę.
                    • Gość: realista Re: trochę kultury! IP: *.system.szczecin.pl 14.11.06, 19:25
                      za dwa tygodnie powinno zacząć sie wielkie
                      > czyszczenie urzędów i zakładów miejskich,

to obietnice wyborcze Krzystka,
                      urzednicy bierzcie rodziny, znajomych i do urn
                  • Gość: Galoty Re: trochę kultury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:30
                    No to włączaj Twój osobisty komputer.
                    Powtarzam. Nie obrażam. Sprzeciwiłem się obrażaniu w prymitywny Nitrasowy
                    sposób pani Lubińskiej przez chamusia z wasp. No co dozorca to napisał :-))
                    • praszczur1 Re: trochę kultury! 14.11.06, 19:36
                      Gość portalu: Galoty napisał(a):

> No to włączaj Twój osobisty komputer.
                      > Powtarzam. Nie obrażam. Sprzeciwiłem się obrażaniu w prymitywny Nitrasowy
                      > sposób pani Lubińskiej przez chamusia z wasp. No co dozorca to napisał :-))

Zaloguj się.Co tojest WASP/White Anglo-Saxon Protestant chyba nie?/,co ma adres
                      tego WASP-u do waciakowej inteligencji i kto to jest Puzon? Jestem zaciekawiony ?
                      • galoty admin. Dlaczego to ciachnałeś. To o WSAP 15.11.06, 14:51
      • Gość: as Re: trochę kultury! IP: 195.136.49.* 14.11.06, 19:22
        zazdrośncy obrońcy p. lubinskiej a co powiecie jak PO przekabaci na swoją stronę
        Lubińska i to ona będzie brakującym ogniwem PO , czyżby spotkał was zawód ,
        pamietajcie ona jest niezależną radną i to może byc jej wybór.
        • Gość: Galoty Re: trochę kultury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:31
          Jestem za każdym porozumieniem z jasno sprecyzowanymi celami. Jeżli mnie
          kwalifikujesz jako obrońce Lubińskiej :-))
    • absztyfikant Re: Teresa Lubinska-Kononowicz 15.11.06, 13:35
      www.kononowicz.prv.pl
    • absztyfikant Re: Teresa Lubinska-Kononowicz 15.11.06, 13:36
      www.kononowicz.prv.pl/gfx/krzysztof_przywodca.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka