Gość: z Bialystoku IP: *.wsap.szczecin.pl 14.11.06, 09:18 sukienka juz na Allegro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odeon trochę kultury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:35 Panie Obrycki! Trochę kultury! Wyższa Szkoła Administracji Publicznej, kuźnia kadry SLD-PO nigdy nie dorobi się takich osiągnięć jak nasz Uniwersytet. którego prof jest pani Lubińska. Rozumiem, że w związku z wygraną PO otworzyły się nieograniczone możliwości na czerpanie z kasy maisa i województwa przez tę "szacowną" kuźnię kadr politycznych, niemniej poczekajcie troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: trochę kultury! 14.11.06, 16:11 Zachowanie nadawcy ze szkoły pożalsięboże rozwoju samorządności lokalnej typowe dla waciakowej inteligencji. Obrycki ? Puzon tez jest w stanie coś takiego uczynić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypis Re: trochę kultury! IP: *.globalconnect.pl 14.11.06, 16:25 Brawo, brawo dżentelmeni, może jeszcze jakieś nazwiska? Galoty, czy jak ci tam? Kogo interesują twoje sympatie, czy antypatie. Diabli cię biorą z wiadomych powodów, to bluzgaj w swoim domu, albo rzucaj zarzuty podając swoje nazwisko. Nitras, w przeciwieństwie do ciebie nie jest tchórzem podszyty. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: trochę kultury! 14.11.06, 16:30 >Kogo interesują twoje sympatie, czy antypatie a kogo Twoje ? :-)) Nigdzie w tej sprawie nie bluznąłem w szerokim tego słowa znaczeniu. Bluznął autor wątku , którego określiłem i podtrzymuję to jako "waciakową inteligencję" , z uwagi na adres WSAP. Tuszę, że trafiłem tym wpisem w dziesiątke sądząc ze skali emocji u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypis Re: trochę kultury! IP: *.globalconnect.pl 14.11.06, 17:28 W dziesiątkę? Ha,ha,ha. Szarogęsisz się na tym forum i tyle. Emocje opadną i będzie ci wstyd, że szkalujesz znane w mieście osoby. Też pewnie jesteś znany, stąd ta pycha i bufonada. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: trochę kultury! 14.11.06, 17:33 Gość portalu: Antypis napisał(a): > W dziesiątkę? Ha,ha,ha. Szarogęsisz się na tym forum i tyle. Emocje opadną i > będzie ci wstyd, że szkalujesz znane w mieście osoby. Też pewnie jesteś znany, > stąd ta pycha i bufonada. Proszę wskaż taki wpis gdzie kogos szkaluję. Bardzo proszę. Podkreślam szkaluję czyli robię cos takiego jak uczynił to autor tego wątku co skrytykowałem. Rozumiem, że trafiłem w Ciebie :-) Wstydż się. Mimo wszystko czekam na wskazania tych moich szkalowań. Inaczej będziesz jednym z wielu, którzy ...... na razie spokojnie. Osobą znaną ? Bo ja wiem ... może i tak ale na pewno nie z tej sfery o której myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypis Re: trochę kultury! IP: *.globalconnect.pl 14.11.06, 19:05 Podejrzewam,że jesteś z tej samej sfery co ja, tylko różnimy się poglądami, i ja nikogo nie obrażam. I jeszcze.. jestem kobietą. Mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niecierpliwy Re: trochę kultury! IP: 195.136.49.* 14.11.06, 19:16 o co ta kłótnia o jedną radną, nawet sld już nie jest problemem ani w radzie ani w samorządzie ani przy prezydencie za dwa tygodnie powinno zacząć sie wielkie czyszczenie urzędów i zakładów miejskich, nawet przełkne to jak będzie to robił nitras oby skutecznie tego wam isobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: trochę kultury! IP: *.system.szczecin.pl 14.11.06, 19:25 za dwa tygodnie powinno zacząć sie wielkie > czyszczenie urzędów i zakładów miejskich, to obietnice wyborcze Krzystka, urzednicy bierzcie rodziny, znajomych i do urn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: trochę kultury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:30 No to włączaj Twój osobisty komputer. Powtarzam. Nie obrażam. Sprzeciwiłem się obrażaniu w prymitywny Nitrasowy sposób pani Lubińskiej przez chamusia z wasp. No co dozorca to napisał :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: trochę kultury! 14.11.06, 19:36 Gość portalu: Galoty napisał(a): > No to włączaj Twój osobisty komputer. > Powtarzam. Nie obrażam. Sprzeciwiłem się obrażaniu w prymitywny Nitrasowy > sposób pani Lubińskiej przez chamusia z wasp. No co dozorca to napisał :-)) Zaloguj się.Co tojest WASP/White Anglo-Saxon Protestant chyba nie?/,co ma adres tego WASP-u do waciakowej inteligencji i kto to jest Puzon? Jestem zaciekawiony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: trochę kultury! IP: 195.136.49.* 14.11.06, 19:22 zazdrośncy obrońcy p. lubinskiej a co powiecie jak PO przekabaci na swoją stronę Lubińska i to ona będzie brakującym ogniwem PO , czyżby spotkał was zawód , pamietajcie ona jest niezależną radną i to może byc jej wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: trochę kultury! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:31 Jestem za każdym porozumieniem z jasno sprecyzowanymi celami. Jeżli mnie kwalifikujesz jako obrońce Lubińskiej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Teresa Lubinska-Kononowicz 15.11.06, 13:35 www.kononowicz.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Teresa Lubinska-Kononowicz 15.11.06, 13:36 www.kononowicz.prv.pl/gfx/krzysztof_przywodca.jpg Odpowiedz Link Zgłoś