Dodaj do ulubionych

Gryfino nie chce Piłata!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 09:28
Gryfiniacy mają już dość rządów Piłata i jego ekipy. Straciliśmy cztery lata,
stracimy kolejne jeśli on utrzyma się u władzy. Nieudolne prowadzenie spraw
miasta, bałagan w administracji, proces sądowy, brak troski o sprawy
mieszkańców, nieprzemyślane i niewspierane środkami unijnymi inwestycje,
bizantyjski przepych w urzędzie, pro wyborcze wydatki publiczne, utrata
zaufania świadomej części społeczności gminnej, oto kilka z grzechów głównych
Henryka Piłata. Piłat musi odejść.
Obserwuj wątek
    • Gość: sal Re: Gryfino nie chce Piłata! - hmmm...?? IP: *.chello.pl 20.11.06, 11:10
      dziwne? sugerujesz że wybory były oszukane??? skąd w takim razie tyle glosów
      zebrał, wydaje mi się patrząc na wyniki wyborów że jednak Gryfino chce Piłata
      • Gość: tubylec Re: Gryfino nie chce Piłata! - hmmm...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 12:25
        Facet od kilkunastu lat siedzi przy korycie, szczodrze obdziela siebie, swoją
        rodzinę i zauszników.Pospólstwo poklepie, z nim wypije, naobiecuje, pomodli,
        wzbudzi litość, przekabaci ale nic konstruktywnego do życia nie wnosi.Łatwo się
        rozdaje nieswoje. Może nich sie sprawdzi jako przedsiębiorca i pokaże nam
        wszystkim jaki to on gospodarny i oszczędny.Przecież to fachowiec od urządzeń
        sanitarnych!?
    • Gość: Bobekk Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:43
      Co mnie obchodzi, kto będzie rządził w Gryfinie. Jakby mnie to interesowało to
      bym o tym pisał na forum Gryfina
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=454
      Pisz sobie na tamtym forum ile Ci się chce, ale nie zaśmiecaj tego.
      • Gość: tubylec Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 17:50
        Do Bobekk-a - przeszkadza Ci to,że zabieram wirtualną przestrzeń, za mało jest
        jej na forum Szczecina?.Na Lagunę dotowaną przez podatników/mieszkańców Gryfina
        przywozicie swoje żony,dzieci i jest O.K.? Czy ktoś zarzuca Wam brudzenie wody?
        Pomyśl zanim coś napiszesz.
    • onufry11 Re: Gryfino nie chce Piłata! 20.11.06, 16:30
      Dlaczego gościu piszesz .."Gryfino nie chce Piłata.." Takich jak ja było w
      Gryfinie przeszło 5 tys. osób które chcą by był. A Ty i twoja familia to
      jeszcze nie całe Gryfino. Byle do niedzieli i zobaczymy !
      • Gość: tubylec Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 17:41
        Piszę dlatego,gdyż 6 tyś mieszkańców było innego zdania. Poza tym spodziewany
        wyrok dla Piłata w sądzie, doprowadzi do kolejnych wyborów i to w ciągu 12 mcy.
        Więc po co ludziom kolejne igrzyska.On się do tej roboty po prostu nie
        nadaje.Gryfino ma potencjał, który lepiej można wykorzystać.Jeśli HP wygra
        wybory to mamy pewny marazm i degrengoladę w mieście.
        • Gość: zola Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 18:05
          Jesteś jakiś dziwny. Przecież Piłat miał przeszło 1200 głosów więcej. Jaki
          przepych w urzędzie. Byłeś u niego w gabinecie? Meble archaiczne jeszcze z
          okresu Długoborskiego. Biuro obsługi interesantów musi istnie w każdym
          urzędzie. Podejrzewam, że w oczy kolą cię wyremontowane toalety. Stary to XXI
          wiek. Pewnie nie bywasz w świecie i nie wiesz fujaro jak jest poza granicami
          naszej gminy. Zasiedziałes sie w swojej wściekłosci w naszym miescie. Oj!
          ugotujesz się we własnej nienawiści. Zastanów się co piszesz i rzeczywiście nie
          pisz bzdur na forum.
        • onufry11 Re: Gryfino nie chce Piłata! 20.11.06, 20:38
          Tubylcze piszesz obłudnie że "..6 tys.mieszkańców było innego zdania.." to w
          takim razie twój kandydat a może kandydatka miał(a) tych przeciwnych głosów -
          oj sporo sporo więcej od Piłata.Chciałeś matematyki to nam policz ! a ja żaden
          królik czy inna zwierzyna - ot prosty mieszkaniec Gryfina.
          • Gość: tubylec Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:20
            Chyba brałeś waść lekcyje matmy od królika bo 11-5=6, tak z matematyki wynika!
            Gryfiniacy nie gęsi i swój rozum mają, dlatego nie na Piłata głos swój oddają.
      • Gość: antypiłat Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:28
        Onufry to kuzyn królika?? Piłatowi i innym królikom mówimy NIE!
        Piłat, prosiaczek i królik muszą odejść razem ze swoimi krewnymi!
        • Gość: H56 Gryfino chce Piłata! IP: 195.150.112.* 20.11.06, 20:45
          nie narzekajcie na Piłata swego, bo możecie mieć gorszego
          • Gość: tubylec Re: Gryfino chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:23
            Narzekamy na Piłata twojego, bo chcemy mieć burmistrza lepszego!
            • Gość: liguś Re: Gryfino chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:21
              Faktycznie , może już dość się pobawił gminą i jej mieszkańcami?
        • Gość: zola Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:38
          Fakt jest niezaprzeczalny, że Piłat pierwsza runde wygrał, czy chceciue czy
          nie.Co bedzie z drugą życie pokaze, ale nie narzekajcie na Piłata bo gdyby to
          od was zależało(na szczęście nie zależy) to mam wrażenie, że gmina bych te
          pieniądze widziała bardzo krótko. "Co wy wiecie o zabijaniu". Każdy się potrafi
          wymadrza ale zrobi coś pożytecznego to nie ma chetnych. Pozdrawaim zola
          • Gość: tubylec Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:59
            A co on zrobił pożytecznego? Sprzedał PEC i pieniądze roztrwonił (podobno były
            na lokacie ale zniknąły). Buduje stadiony za pieniądze własne Gminy (bez
            wsparcia unijnego bo mniej ograniczeń, no i oczywiście wykonuje to
            Masters),place zabaw przed wyborami, remontuje kilka razy to samo, rozbiera
            drogo stare budynki byle szybko, kupuje najdroższy samochód samorządowy w Polsce
            przed ogłoszeniem nań przetargu, remontuje za grubą forsę starego OPLA po czym
            go sprzedaje przez jakiegoś dealera swojemu kierowcy, przydziela mieszkania z
            puli Gminy w TBS ludziom którzy nie spełniają kryteriów,utrzymuje asystentkę,
            która była bezpodstawnie audytorem z pensją vice burmistrza- to mało!? Takich i
            większych grzechów jest dużo,dużo więcej, więc otwórz oczy i pomyśl czy tego
            potrzeba naszemu miastu?
            • Gość: zola Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 18:34
              Z ciebie niekoniecznie taki zwykły tubylec. Wiesz wiele róznych rzeczy nie
              zawsze prawdziwych ale nie o to chodzi. Zastanawia mnie fakt skąd to wiesz.
              Czyżbyś był pracownikiem urzędu albo jesteś kimś z układów.
              Ciekawe tylko skąd gmina Gryfino zdobyła doskonałe miejsce w Polsce jako gmina,
              która wykorzystuje najwięcej unijnych pieniędzy w kraju.
              A swoją drogą jestem zaciekawiony kto dostał mieszkania w ostatnim nowo
              wybudowanym bloku TBS z puli gminnej. Szkoda, że taka lista nie została
              ujawniona. Z tego co wiem to powinna.
              Co do otwierania oczu. Nie łudź się nic sie nie zmieni, nawet jak wygra jego
              kontrkandydat. Panom myli się polityka z praca samorządową. Tu trzeba ostro
              pracowac a nie politykowac. Pozdrawiam zola
              • Gość: tubylec Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:08
                Na mieście aż huczy od doniesień na temat grzeszków Piłata.Wystarczy słuchać i
                wyciągać wnioski.On uwierzył w swoją szczęśliwą gwiazdę i myśli,że przechytrzy
                wszystkich a naród niegłupi i ma już tego dość.Piszesz "nic się nie zmieni nawet
                jak wygra jego kontrkandydat" otóż twierdzę stanowczo, że się zmieni,gdyż
                Sawaryn ma zbyt dużo do stracenia by rządzić jak Piłat, poza tym jest trzeźwo
                myślącym facetem a to już coś!Również pozdrawiam.
                • Gość: morwa Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:45
                  Rządzić na trzeźwo - to jest to ! Dla HP to zupełnie niewykonalne!
              • Gość: Piłat musi odejść Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:12
                Te fakty zna każdy kto choć trochę się interesuje samorządem! Zarzuty
                prokuratorskie się nie wzięły z księżyca! A i osobowość Pana Piłata jest
                publicznie znana - przecież na różnych imprezkach nie bywa sam - i nie sam do
                siebie wznosi toasty! Nie sam się odwozi po tych imprezkach. Ludzi widzą i
                zapamiętują. Niestety nie wszystkich to interesuje i nie wszyscy zwracają na
                takie rzeczy uwagę. Jeśli więcej osób by martwił los ich miasta to już teraz
                Piłat nie znalazł by się w 2 turze.
                A właśnie dziś dostałem ZAPROSZENIE na wybory od Pana Piłata - po części
                zrobione (wydrukowane) za podatników pieniądze na sprzęcie Urzędu Miasta.
    • Gość: . Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:23
      .
      • Gość: tubylec Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 00:03
        A co poeta miał na myśli? Pont- kraina historyczna,którą podbił Juliusz Cezar a
        o zwycięstwie powiadomił rzymski Senat znanymi słowami "Veni,Vidi,Vici"(
        przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem).Jest to jakaś wskazówka dla Sawaryna, gdy
        stanie jako burmistrz przed Radą miasta? Dobre.
        • Gość: aggelo Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:32
          Piłat wymyśla i usypuje barykady strachu, wmawiając własnym urzędnikom, że ich
          wymiotą, gdy KTO INNY DOJDZIE DO WŁADZY.
          Śmieszne, ale prawdziwe.
          I ludziska się na to łapią jak muchy na lep.
          Pracują jak mrówki na rzecz kampanii HP, a on przecież jest MRÓWKOJADEM.
          Obudzą się z rękoma po pachy w .......
          A potem niech piszą skargi do Pana Boga.
          Ktoś, kto już na ziemi uważa się za Boga, może w kolejnej kadencji pójść tylko w
          druga stronę...Jedyne co może spotkać gryfiniaków pod rządami HP to realizacja
          hasła " byłem, zwyciężyłem, spie.....em".
          • Gość: tubylec Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 18:46
            Ile to osób z gwardii przybocznej odwróci się od Piłata, gdy ten pokonany, bez
            pracy (bo i ze Spółdzielni Regalica go posuną),z jedynie dietą radnego szukał
            będzie jakiegoś "korytka". Ten facet od kilkunastu lat nie zaznał realnej pracy
            i smaku potu. Więc już czas!Iść do roboty! Bez kierowcy i luksusowej limuzyny.
            • Gość: zola Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:22
              Urząd nie ma drukarni a karty są druklowane. To widac na pierwszy rzut oka.
              Wiecie co, jesteście tak zacietrzewieni, że nie mozna z wami konstruktywnie
              pogadac za i przeciw. Ja osobiście nie mam nic do Pana Sawaryna ale obrzucanie
              błotem któregokolwiek z kandydatów nie jest w moim stylu. Pozdrawiam Zola
              • Gość: tubylec Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 12:13
                Piłat nie prowadzi kampanii w białych rękawiczkach, ma za sobą cały aparat
                urzędniczy sparaliżowany strachem. Dlatego kampania będzie ostra, bo tylko tak
                można otworzyć oczy niedowiarkom.Trzeba głosować na Sawaryna to jedyna szansa
                dla Gyrfina!
                • Gość: oserwator Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:00
                  W wyścigu o fotel Burmistrza Gryfina nieznacznie wygrywa Sawaryn.
                  • Gość: Flynt Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:23
                    W II turze wygrał Piłat, niestety. W urzędzie leje się woda ognista.
                    Kiedy kolejne wybory po wyroku, po roku, czy trochę jeszcze poczekamy?
                    Bo to że się doczekamy - jest proste i oczywiste,
                    szkoda tylko, że przedterminowe wybory będa kosztować znowu podatników.
                • onufry11 Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! 27.11.06, 12:07
                  Tubylec jak tam po zwycięstwie Twojego faworyta ? Gdzie podziało się to całe
                  Gryfino głosujące na Sawaryna ? Tyle plakatów ba! płachty jak na byka a
                  tu "kaszana" Tylko flaszka okowita uratuje twe stargane nerwy (ta którą na siłę
                  wmawialiście Piłatowi).Uśmiechnij się za 4 lata nowe wybory!
                  • Gość: tubylec Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 15:10
                    Drogi Onufry, wybory tuż, tuż sprawa w sądzie nie potrwa długo.Poza tym "król
                    jest nagi" niema swojego przewodniczącego rady, ba nawet żadnego w
                    komisjach.Także jego pracodawcą jest M.Sawaryn i pewnie będzie sprawdzał
                    codziennie czy jego podwładny okowitą nieopity.Mimo to zachodzę w głowę, jak
                    pomimo tylu wad i grzeszków zdołał przekonać do siebie znaczącą część wyborców?
                    • Gość: zola Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 15:34
                      Tubylec jesteś dokładnie poinformowany co do tej rady. Przecież składy komisji
                      zostały podane dopiero dzisiaj na sesji. A wiec tak jak podejrzewałem jesteś z
                      układów. Wiec stary nie jesteś jak pisałeś o sobie szarym obywtelem. Piątka z
                      plusem za "knucie". Wykaż się inicjatywą na rzecz tego miasta a dam Ci szóstkę.
                      • Gość: tubylec Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 17:10
                        Zola, gdzie to napisałem? Jak widzę największym problemem jest dla Ciebie
                        znalezienie "kreta" w urzędzie a nie odpowiedź na pytanie, czy opisywane w tym i
                        innym wątku grzechy i grzeszki H.Piłata są prawdziwe czy nie? Jeśli są ,to czy
                        nadal go kochasz, za co? Lokomotywa ruszyła, teraz już będą mu patrzyli na łapki!
                        Kto stanowi wg Ciebie układ?
                        • Gość: zola Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 17:34
                          Sam nie wiesz co piszesz. Szkoda. Myślałam, że będziesz klawym gosciem do
                          pogadania. Ponadto gustuje w kobietach. Wylączam się z tego postu. A swoja
                          droga nie zastanowiłes sie dlaczego tylko prawie dwie osoby z tobą konwersuja.
                          Ach ta nienawiśc do calego świata. Siemka
                          • Gość: tubylec Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:12
                            Cholera Zola, Ty jesteś obojga płci, raz piszesz o sobie "myślałam" wcześniej
                            "podejrzewałem". Ja tam niejestem preciw ale ..., ile Was jest? I które z Was
                            "gustuje w kobietach"? Swoją drogą to ten komitet wielbicieli Henryka Piłata
                            jest dziwny!?
                            • onufry11 Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! 28.11.06, 10:45
                              koleś na czym polega ten "...dziwny komitet wielbicieli H.Piłata.." A może
                              kolega już witał się z "gąską" a tu rączka w sedesie wylądowała i nerwy
                              puszczają (byle nie zwieracze)?
                              • Gość: tubylec Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:36
                                "...dziwny komitet wielbicieli H.Piłata" - uderz w stół a nożyce się odezwą
                                (Zola = Onufry)trzymacie się kurczowo stołeczków ale to już nie potrwa długo!
                                " kolega co to się już rzekomo "witał z gąską" odpowie cytatem z Muńka(T.Love)
                                "..mam w d..ie rząd i polityków". To wy macie problem, to wy pasiecie się jak
                                gąski, to wy drżycie ze strachu co nowy dzień przyniesie albo co pryncypał znowu
                                wymyśli.
                                Miłego dnia
                                • Gość: magma Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 22:07
                                  "Klub Miłośników Henryka P. skończy kiedyś na potężnym moralnym kacu"!
                                  Zostaniecie wystawieni na pośmiewisko, a wasz wyborczy cudotwórca nie mrugnie
                                  nawet okiem w waszym kierunku, obdarzy tylko wysokoprocentowym pocałunkiem,
                                  a co oznacza pocałunek Henryka o TAKIM nazwisku, to każdy znawca Biblii wie
                                  doskonale...
                                • Gość: miou-miou Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 18:20
                                  Ulubieniec mas na jednym zdjęciu ze skarbniczką, Jolantą S. w lokalnym
                                  tygodniku. Stara miłość nie rdzewieje?
                                  • Gość: tubylec Re: Układ Gryfiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 18:28
                                    Kto rozszyfruje następujący skrót PiSS lub może PSS?
                                    • Gość: gerda Re: Układ Gryfiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:06
                                      To jakaś zagadka, czy funkcjonujący greps?
                                      np.
                                      PiSS=Piłat i Szulc & Staruk?
                                      Piłat i Stowarzyszenie Skazanych?

PSS= Piłato-Szulco-Staruk?,
                                      Możesz rozszyfrować, o co chodzi?

• Gość: t Re: Układ Gryfiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:52
                                      • Gość: tubylec Re: Układ Gryfiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:53
                                        Bingo!Już nie trzeba!
                                • Gość: zola Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:34
                                  Tubylec odwal się i spadaj na drzewo. Powidziałem, że nie gadam z
                                  ogranicznikami. Resztę pozdrawaim
                                  • Gość: tubylec Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:58
                                    Zola- też Cię kocham, nawet gdy nosisz różowe okulary by widzieć go w lepszych
                                    barwach.
                                  • Gość: PROSTOKĄT Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 23:23
                                    Zola, co "powidziałeś, to powidziałeś", miłość Ci wszystko wybaczy.
                                    A miłość do HP czyni cuda jak widać, bo TYLKO to Cię tłumaczy - bez względu na
                                    to czy jesteś chłopczykiem , czy dziewczynką....
                                    Miłość czasami też zaślepia, a ty jak widzę różowe okularki w kształcie serc
                                    masz na nosku jak przyspawane.
                                    Żebyś mię się tylko z łapką w porannym nocniczku nie obudził/łła...
                                    • Gość: magma Re: Prawidłowo. Gryfino to przecież nie Pont!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 15:04
                                      Nie ma większej tragedii jak zawiedziona miłość...
    • Gość: dr a ciebie psychiatra nie chce przyjąć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 10:16
      poszukaj innego
      • Gość: MONA Re: a ciebie psychiatra nie chce przyjąć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 00:21
        Ty juz byłeś?
    • Gość: stefek Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: 83.168.106.* 06.12.06, 20:22
      ej, ej koleżko !
      gryfinianie wybrali, więc czep się tramwaja.
      • Gość: tubylec Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 17:25
        Stefek, a ty wiesz koleżko dlaczego w Gryfinie, fundusz rozwiązywania problemów
        alkoholowych wynosi ca.300 tyś złociszów? A może inni bywalcy tego forum wiedzą?
    • Gość: :-( Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 23:02
      Im wiecej Piłat wyda pozwoleń na sprzedaż wódy tym wiecej wpływa do kasy, a że
      sam burmistrz za kołnierz nie wylewa to i punktów sprzedaży napojów wyskokowych
      jest w Gryfinie bez liku.
      • Gość: remix Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 06:28
        No pewnie, zawsze musi być coś po ręką, jak człowieka pragnienie dopadnie!
        • Gość: tubylec Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:40
          Postuluję utworzyć, pomiędzy ulicami Łużycką i 1 Maja, torami kolejowymi i rzeką
          Regalicą, strefę wolną od alkoholu z bezwzględnym zakazem jego spożywania i
          podawania w godzinach od 8.00 do 16.00. Dla łamiących zakaz, stosować kary
          przymusowego zaszycia esperalem na okres od 6 mcy do lat 4.
          • Gość: TOTO Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 01:47
            Chcesz wprowadzić obszar abstynencji dla NAJWYŻSZEGO?
            Przecież się chłopisko zapłacze!
            • Gość: tubylec Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 09:33
              Nie będzie respektował, ludzie mu wszystko wybaczą (jak dotąd),położy się
              krzyżem gdzie trzeba i po temacie. Proste i jak skuteczne!
    • Gość: easy Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.chello.pl 09.12.06, 17:06
      jak katolicki naród może chcieć piłata? zwariowaliście czy co? piłat wiadomo
      morderca. hłe hłe... i po co tyle pisać...
      • Gość: RA Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 11:21
        Może "Katolicki Naród" widzi w Piłacie swe odbicie?
        • Gość: tubylec Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 12:11
          Których(ego) z dziesięciu przykazań nasz ukochany przywódcea nie zna?
          • Gość: Pia Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 23:12
            Wszystkich!
            • Gość: tubylec Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:21
              To co na to jego ulubieni księża? On się chyba nie spowiada!
              • Gość: (******) Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 23:21
                Księża lubią grzeszników, zawsze jest kogo nawracać i nakładac pokutę.
                Dlatego HP jest w stałym kontakcie, potrzebuje dużo pokuty.
                • Gość: tubylec Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 18:34
                  HP jest jeszcze zestrachany, dużo rzeczy wyszło na jaw podczas kampanii z
                  których trudno się wytłumaczyć. Większość w radzie ma opozycja, co spędza mu sen
                  z powiek.Wiedzcie jednak, że on swej natury nie zmieni i przyjdzie dzień w
                  którym znowu coś zmajstruje = zgrzeszy. A my tu będziemy czekać i liczyć na to,
                  że jakieś Biuro może i Centralne zajmie się radosną twórczością naszego geniusza.
                  Czuwaj!
                  • Gość: Mario Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 22:37
                    Geniusz to z ostatniej kadencji będzie się spowiadać przez cztery lata !
                    • Gość: tubylrc Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:18
                      A niech się smaży w piekle za wiochę, którą uczynił z Gryfina.
                      • Gość: YOY Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 23:08
                        Piekło, to za cieplutkie miejsce.
                        Znów by tam znalazł jakąś "ciepłą posadkę"...
                        • Gość: pikusiowy fan Re: Pikusiu wróć na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:29
                          Niniejszym wzywam PIKUSIA do powrotu na forum!
                          Jesteś nam potrzebny.
                          • Gość: RAP Re: Pikusiu wróć na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 23:16
                            Może Pikuś już nie pracuje w Urzędzie?
                            • Gość: OBS Re: Pikusiu wróć na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 23:03
                              ..ale H.Piłat w urzędzie pracuje,znów go pokazali w telewizji w sprawie Peugota
                              wraz z adnotacją jak może skończyć się jego proces.
                              • Gość: Amica Re: Pikusiu wróć na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 03:21
                                Pikuś, a może ty wiesz, czy to prawda, że Maciej Szabałkin został zastępcą
                                Henryka Piłata?
                                Nie ma mnie , gazet lokalnych nie czytam, powiedz coś, jeśli jesteś u źródeł.
                                • Gość: ZBS Re: Pikusiu wróć na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:25
                                  Żałość, marność, mierność, pazerność, brak charakteru.
                                  To prawda! Maciej Sz. ma zostać zastępcą Piłata.
                                  Definicja oszustwa wyborczego wygląda jak dwaj Panowie M.S.
                                  • Gość: Pawlakowa Re: Sąd sądem a sprawiedliwość po Henia stronie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:31
                                    Kto legitymizuje H.Piłata?
                                    Odpowiedż - MM-Sy ( to takie lokalne drażetki w POPIS-owej polewie)
                        • Gość: PMWD Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 15:53
                          Na razie wszyscy się kochają , rozdają fanty ( Maciej Szabałkin - z PO od
                          15.01.2007r. zostaje zastępcą Piłata, opozycja upupiona ).
                          Jaki pan , taki kram.
                          Trzeba poczekać - do wyroku lub do wyborów. Ale nie z założonymi rekami.
                          • Gość: Love Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 17:58
                            Miłość i nowa koalicja potrwa tylko kilka miesięcy! Pozabijają się o łupy a sąd,
                            cóż.... na pewno nierychliwy, przeciągnie się to jeszcze ze dwa lata, dlatego
                            nim zapadnie jedynie słuszny wyrok, chłopcy, zęby sobie powybijają wcześniej o
                            koryto.
                            • Gość: statystyk Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:56
                              Obstawiamy: ile jeszcze porządzi w Gryfinie Henryk Piłat?
                              • wicker.man73 Przestań debilu pisać sam do siebie 18.01.07, 07:30
                                wszystkie wpisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl. Przypadek? Czy raczej łabędzi śpiew SLD-owca odsuniętego od koryta?
                                • Gość: przypadek Re: Przestań debilu pisać sam do siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 09:59
                                  To znaczy, że jest nas wielu Wicker.manie73. Szczekaj dalej i służ swemu panu.
                                  • Gość: koleś Re: Przestań "debilu" pisać sam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 14:02
                                    Ten Wicker.man to jakiś politruk,straż przyboczna,organ prasowy czy co? Jak tak
                                    dalej pójdzie to w magistracie pojawi się specjalna komórka do walki
                                    elektronicznej z opozycją, komuś puszczają nerwy. Wcześniej czy później i tak
                                    będzie "big bang". A my, posiadacze komputerów i dostępu do internetu, zupełnie
                                    społecznie, bedziemy pisać i ukazywać bolesną prawdę, dlatego możecie nas
                                    pocałować w dupę.
                                • Gość: NET Re: Przestań debilu pisać sam do siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:07
                                  "wicker.man73" ty chyba lekkim nowicjuszem jesteś w internecie ?
                                  • wicker.man73 Re: Przestań debilu pisać sam do siebie 22.01.07, 22:25
                                    frustrat spod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl przestań podbijać wkółko temat nie interesujacy nikogo na "forum szczecin"
                                    • Gość: koleś Re: Wolność słowa!Precz z Wicker.manami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 00:04
                                      Forum Gazety.pl jest jedynym, wolnym od łapek gryfińskiej władzy forum
                                      internetowym. Dlatego będziemy pisać, bo w brew pozorom wątek ten i inne
                                      dotyczące H.Piłata i jego popleczników jest śledzony z uwagą przez wielu
                                      ludzi, którym na sercu leży dobro tego miasta.A co do "zaśmiecania" to cóż...
                                      internet jest jednym wielkim śmietniskiem. Miejsca dla wszystkich
                                      wystarczy,pomimo tego,że niektórym to nie na rękę!Ludzie piszcie, więcej odwagi-
                                      tu jesteście anonimowi!
                                      • Gość: WERDAD Re: Wolność słowa!Precz z Wicker.manami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 10:21
                                        Choroba "propiłatowa" szerzy się w zastraszającym tempie.
                                        To jest największa szkoda , jaką ta ekipa wyrządza temu miastu.
                                        Zło zatacza kręgi. Ciężko będzie się z tego pozbierać.
                                        • Gość: jurysta Re: Wolność słowa!Precz z Wicker.manami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 10:53
                                          Nie traćcie ducha!!! Pewnego dnia on sam się za kiwa i strzeli sobie w kolano a
                                          może w oba. Wybawi nas sam od siebie oraz pewne instytucje odpowiedzialne w tym
                                          chorym państwie za przestrzeganie prawa.
                                          • Gość: Misia Re: Wolność słowa!Precz z Wicker.manami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 18:12
                                            Może...wiara czyni cuda....
                                          • Gość: IKA Re: Wolność słowa!Precz z Wicker.manami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 16:47
                                            Można nie tracić ducha, ale można stracić cierpliwość....
                                            • Gość: kudłaty Re: Wolność słowa!Precz z Wicker.manami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 18:46
                                              Coś się jednak ruszyło.Jakieś ruchy w urzędzie. Nowy za-ca jakoś nieskory do
                                              objęcia stanowiska? Co to będzie,co to będzie....?
                                              • Gość: ZBS Re: Wolność słowa!Precz z Wicker.manami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 14:26
                                                "Nowy - niedoszły zastępca" już się ośmieszył samym pomysłem objęcia tego
                                                stanowiska i dawaniem w tej sprawie głosu do prasy.
                                                Parcie na prasę i szkło - Maciusia Szabałkina z PO zaprowadzi kiedyś na manowce.
                                                A może ktoś go ostrzegł, aby nie robił kroku na przód przed przepaścią?
                                                Brak decyzji w tej sprawie - to nie jego wrodzona mądrość polityczna,bo to
                                                bardzo wyrachowane stworzenie -
                                                bo gdyby był mądry - nigdy nie brałby tego pod uwagę.
                                                To raczej strach i instynkt samozachowawczy zadziałał.

• Gość: JFK Re: Wolność słowa!Precz z Wicker.manami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 14:31
                                                Naprawdę - coś się ruszyło?!?
                                                Jezu, czy zostanie mi przywrócona wiara w sprawiedliwość?
                                                Będą musiała odzyskać zaufanie do prokuratury, ABW, NIK i innych organów kontroli?
                                                Tyle szczęścia na raz - chyba nie udźwignę - i prawdziwa zima,
                                                i prawdziwa sprawiedliwość!!!
                                              • Gość: iks Re: Wolność słowa!Precz z Wicker.manami! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:30
                                                Podobno od 5 lutego 2007r. Maciej Sz. ma być wice - Piłatem
                              • Gość: Dean Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 02:47
                                Gość portalu: statystyk napisał(a):

> Obstawiamy: ile jeszcze porządzi w Gryfinie Henryk Piłat?

Już wygrałem. Piłat po odstawieniu go przez "Dolną Odrę od wódopoju, przeniesie
                                się na łono Abrahama zapijając się na śmierć za otrzymaną podwyżkę.
    • s-k-i-n Re: Gryfino nie chce Piłata! 25.01.07, 21:52
      czy on nie jest aby dalekim krewnym Poncjusza?
      • Gość: MAT Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:25
        Ty Biblii w to nie mieszaj, chociaż podobieństwa charakterologiczne niestety
        występują.
      • Gość: Rawa Blues Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 18:57
        "Gryfino nie chce Piłata" a szef Platformy Obywatelskiej Maciej Szabałkin - chce
        i to bardzo.
        Tygodnik lokalny napisał czołobitnie, że za tydzień będzie nowy, drugi zastępca
        Henryka Piłata i tego powodu gabinety remontują na potegę i trwa urzędowe
        przemeblowanie, bo trzeba nowego , spacyfikowanego loklanego polityka dobrze
        przyjąć.
        • Gość: Dean Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 02:38
          Przecież musi mieć dużo miejsca na kwity przeciwko szefowi. Im więcej miejsca
          tym więcej kwitów się znajdzie.
      • Gość: POL Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 22:45
        s-k-i-n napisał:

> czy on nie jest aby dalekim krewnym Poncjusza?

Yes,yes,yes!
        • Gość: aP&S Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.chello.pl 08.02.07, 10:40
          Gryfino nie chce Piłata, ale Maciej Szabałkin chce, właśnie został jego zastępcą.
          Wiwat PO!
          Kiedy pogrzeb tej organizacji na terenie Gryfina, czy będą zaproszenia w prasie?
          • Gość: populista Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:33
            A ile to szabel w Gryfinie ma PO? Swoją drogą ciekawe ile ma PiS?
            • Gość: AG Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.chello.pl 10.02.07, 22:52
              Ma tyle szabel, że mogli poukładać Radę Miejską jak chcieli,
              Mieczysław Sawryn (PiS) jest przewodniczącym Rady Miejskiej, czyli pracodawca
              dla Piłata.
              Teraz Szabałkin ( PO ) jest podwładnym Piłata.
              Dwaj panowie przewodniczący PiS i PO w powiecie dali dowody swojej politycznej
              ignorancji i lenistwa. I zapłacą za to wyborczo. Już ich nie ma .
              To początek ich końca.
          • Gość: Dean Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 02:32
            No i po kasie z ZEDO, a to gwóźdź to trumny Pana HipoHenryka, Dwaj Panowie S
            załatwili go na cacy, a teraz mając dojście do papierów może jakieś inne kwity
            wynajdą. W gminie wrze wszyscy szukają wszystkiego na wszystkich z tego będą
            jaja. I taki będzie koniec bajkopisarza.
            • Gość: tubylec co mnie obchodzi jakiś PiS-uar z Gryfina ? IP: *.chello.pl 11.02.07, 07:48
              jak na razie, Gryfino nie jest jeszcze dzielnicą Szczecina, więc sprawy
              polityczne załatwiajcie na swoim forum, tam pewnie będziecie mieli publikę do
              dyskusji. www.gryfino.info/
              • Gość: Dean Re: co mnie obchodzi jakiś PiS-uar z Gryfina ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 12:35
                Tyle twojego, pogadaj sobie, a my bedziemy robili swoje.
                Zmuś nas. He! He! He!
                • Gość: tubylec Re: co mnie obchodzi jakiś PiS-uar z Gryfina ? IP: *.chello.pl 11.02.07, 19:56
                  krowy wydojone ?
                • Gość: piccolo Re: co mnie obchodzi jakiś PiS-uar z Gryfina ? IP: *.chello.pl 16.02.07, 20:29
                  Tubylec, czy ty jesteś właścicielem tego forum, aby kogokolwiek tu przeganiać?
                  Nie chcesz, nie czytaj - mało ci innych wątków,
                  a może prawda w oczy kole?
                • Gość: pro B Re: co mnie obchodzi jakiś PiS-uar z Gryfina ? IP: *.chello.pl 23.02.07, 14:18
                  Dean, zauważyłeś co się święci, przejrzałeś drugie dno ostatnich publikacji?

Nasz najsprytniejszy burmistrz świata, mistrz intryg - H.P. w temacie
                  "Przepłacone mapy", którym ekscytuje się redaktor T.Miler w N7DG (z wiadomych
                  powodów, lokalni drukarze to jego znajomi więc ktoś ich interesów musi bronić) -
                  przygotowuje pokrętną medialną obronę ws. peugota 607 i nie tylko...

Teza jego medialnej obrony brzmi:
                  "Ja (H.P.) jestem uczciwy i bogobojny , tylko te moje urzędasy...
                  To przez ICH niekompetencję trafiłem na ławę oskarżonych!"

Z czego to wnoszę?
                  W ostatnim numerze N7DG jest taki oto komentarz do faktu "przepłacenia zlecenia
                  na drukowanie map Gryfina, zamówienia ich w Krakowie a nie u lokalnych drukarzy,
                  braku zapytania ofertowego itp...itd ..."

T.Miler nie sprawdził związków Gryfina z drukarnią w Krakowie ( a to chyba sedno
                  sprawy ), ale napisał:

"Mimo zapewnień burmistrza, że sekretarz gminy odpowie na pytania ws.
                  map...Sekretarz gminy, tłumacząc się nadmiarem obowiązków, nie zgodziła się na
                  rozmowę z nami w tym temacie...Potem regularnie nie odbierała
                  telefonów...Sekretarz gminy nie umie odpowiedzieć na nasze pytania, a DZIĘKI
                  TEMU burmistrz Piłat ma kolejne niepochlebne artykuły na temat urzędu."

Ot i mamy winnego!
                  Biedny burmistrz H.P. PRZEZ niekompetentną Panią sekretarz ma złą prasę.
                  A czemu to pan burmistrz sam nie odpowiedział w tym temacie?

A kto podpisał się pod tym zleceniem dla drukarni w Krakowie?
                  Pan burmistrz i skarbnik, czy "zła" Pani sekretarz?

Przypomnijmy, że Henryk P. ( burmistrz), Jolanta S.( skarbnik), Beata ( K.)są
                  oskarżeni w procesie karnym o zakup za 169.000zł peugota 607 z naruszeniem
                  przepisów o zamówieniach publicznych , w tym poświadczenie nieprawdy i
                  fałszowania dokumentów.

H.P. i J.S. - nie przyznają się do winy, a B.K.( sekretarz gminy) odmówiła
                  zeznań w tej sprawie.
                  Jeszcze parę takich artykułów , a okaże się , że CAŁE ZłO W TYM URZĘDZIE
                  to sprawka ...Beaty K. a nie jej zwierzchnika, który wydaje jej polecenia służbowe.

A Pan T.Miler( świadomie lub nieświadomie) pomoże w wykreowaniu takiego
                  wrażenia/usprawiedliwienia dla Henryka P.
                  Jeśli znowu da się wpuścić w informacyjny kanał!

Aż chce się napisać:
                  Pani Beato, niech Pani włączy swoje mechanizmy obronne,
                  larum grają, szyją Pani buty, a nie wydaje mi się aby Pani na to zasługiwała!

Co Ty na to Dean, masz podobne wrażenie?
                  • Gość: He nie k Re: ABW u Piłata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:11
                    Pani Beato, niech Pani włączy swoje mechanizmy obronne,
                    > larum grają, szyją Pani buty, a nie wydaje mi się aby Pani na to zasługiwała!
                    >

Ktoś w końcu pęknie i ten uchroni tyłek, proszę pamiętać "ostatnich gryzą psy"!
                    Kto później, gdy już bez pracy, da na adwokata?
                    Wszyscy o tym już wiedzą - Piłat musi odejść!!!
                    • Gość: YaT Re: ABW u Piłata ! IP: *.chello.pl 26.02.07, 09:21
                      A jednak! Cieszę się,że może w końcu dzięki ABW sparwa HP znajdzie swój
                      sprawiedliwy finał.
                      Wtedy zobaczy jak wygląda grono jego prawdziwych przyjaciół.
                      To nie będzie pustka, to będzie pustynia!
              • Gość: ktoś Re: co mnie obchodzi jakiś PiS-uar z Gryfina ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 23:57
                Ten "nowy" tubylec nieudolnie podszywa się pod autora tematu.coś mi sie zdaje,że
                to przydupas Harego.
                • Gość: MisioRysio Re: co mnie obchodzi jakiś PiS-uar z Gryfina ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:38
                  Mnie też się wydaje, że Tubylec to ekipa HipoHenryka.
                  Niech mu tam, złość piękności szkodzi i tyle.
                  A Tubylec, jak widać o urodę nie zamierza dbać.
                  Poznamy go po zmarszczkach.
                  Mimicznych oczywiście, nie na terenie "masy szarej".
                  No i po tym, że w obecności Jasnie Panującego - będzie klaskał oraz się
                  podniecał politycznie i samorządowo.Aż wypieków biedactwo dostanie.
                  • Gość: He nie k Re: ABW u Piłata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 11:37
                    A co tam ustalono w trakcie kontroli? Czy będzie jakieś spektakularne zatrzymanie?
                    • Gość: magma Re: ABW u Piłata ! IP: *.chello.pl 17.02.07, 21:25
                      I nie pisze o tym ani słowa - ani :

Radosław Jagielski ( Kurier Szczeciński),
                      Andrzej Kordylasiński ( Głos Szczeciński ),
                      Jolanta Kowalewska (Gazeta Wyborcza),
                      Tomasz Miler ( Nowe 7 Dni Gryfina),
                      Robert Ryss (Gazeta Chojeńska ).

Nie wiedzą, czy wiedzą a nie piszą, bo...?
                      • Gość: He nie k Re: ABW u Piłata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 10:23
                        Ile kosztuje "dobra prasa"?
                        Jak ją można zdobyć?
                        Kto za to płaci?
    • Gość: brrrrrrrrrrrrrr Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 13:21
      ciebie nie chce...
    • Gość: brrrrrrrrrrrrrrrrr Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 13:13
      beton..przeciez go wybrali..i rządzi dobrze ..hahahaha
      • Gość: Cwaniaczek Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:54
        Gość portalu: brrrrrrrrrrrrrrrrr napisał(a):

> beton..przeciez go wybrali..i rządzi dobrze ..hahahaha

Apropos betonu! To na jakich warunkach nasz "wielki przywódca" odnowił umowę
        dzierżawy z betoniarnią Promat w centrum miasta??????
        • Gość: Iks Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.chello.pl 28.02.07, 23:41
          Poczytaj reklamę z planem miasta przy kościele, to się dowiesz!
          • Gość: FK Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.chello.pl 02.03.07, 00:35
            Gryfino, nie chce Piłata. Gryfino chce ładu i sprawiedliwości!
            • Gość: He nie k Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:14
              Gryfino jest daleko od Warszawy ale wystarczyłby jeden telefon w odpowiednie
              miejsce i sprawa ruszyłaby z miejsca. Tylko czy ktoś tam zadzwoni?
              • Gość: FK Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.chello.pl 04.03.07, 20:42
                Może w końcu Mieczysław Sawaryn napisze do swych kolegów od sprawiedliwości z
                Prawa i Sprawiedliwości. Gdy tylko ruszą w końcu to bagno - sukces murowany.
                • Gość: He nie k Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:46
                  Trzy lata temu nasz ukochany burmistrz chciał przejąć szpital w Gryfinie, sam z
                  resztą z niego często korzystał. Kolega Piłata Wojciech Konarski chce ten sam
                  szpital zamknąć! Co na to Piłat?
    • Gość: cisza Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:46
      nie musi...demokracja ktorej niektorzy nielubia..hehe...
      • Gość: He nie k Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 15:40
        Po ostatnich publikacjach już nikt niema wątpliwości- Piłat musi odejść!
        • Gość: He nie k Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 21:18
          Czy jest ktoś, kto napisze coś dobrego o Piłacie i podpisze się z imienia i
          nazwiska?
          • Gość: poeta z gryfina Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 09:29
            Gość portalu: He nie k napisał(a):

> Czy jest ktoś, kto napisze coś dobrego o Piłacie i podpisze się z imienia i
            > nazwiska?

Jest taki jeden "cienkopis" w Gryfinie i ma talent do tego.
          • Gość: He nie k Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 23:05
            Gość portalu: He nie k napisał(a):

> Czy jest ktoś, kto napisze coś dobrego o Piłacie i podpisze się z imienia i
            > nazwiska?

Minęło 24 godziny i NIKT nic dobrego o Piłacie nie napisał? To skandal!
            • Gość: Orinoko Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.chello.pl 08.03.07, 09:09
              Od wczoraj myślę, co by tu dobrego o HP napisać, ale jeszcze niczego nie
              wymyśliłam, choć sie staram.
              • Gość: He nie k Re: 8 marca kobiety nie chcą Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 09:33
                Z okazji Dnia Kobiet składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim przeciwniczkom
                Henryka P. Mam nadzieję, że kolejny taki dzień, będziecie mogły, drogie Panie,
                spędzić w mieście wolnym od niego i jego kolesi.
                Pozdrawiam
                Wasz He nie k
                I tak dla otuchy -Piłat musi odejść!
              • Gość: He nie k Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 18:57
                Gość portalu: Orinoko napisał(a):

> Od wczoraj myślę, co by tu dobrego o HP napisać, ale jeszcze niczego nie
                > wymyśliłam, choć sie staram.

Proszę, napisz chociaż kilka słów, no nie może być tak,że człowiek ma tylko złe
                cechy?
                • Gość: He nie k Re: Uwaga! Coś dobrego o Piłacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:31
                  Żądam by ci, którzy głosowali na Piłata i dalej w niego wierzą, napisali onim
                  coś dobrego!Gdzie jest te 7 tysięcy?
                  • Gość: Justo Re: Uwaga! Coś dobrego o Piłacie! IP: *.chello.pl 10.03.07, 20:51
                    Na forum GW skasowano wątki " Burmistrz Gryfina oskarżony o kupno Peugota"
                    i "O Gryfinie".
                    To skandal i kompromitacja dla tych , którzy je skasowali i tych którzy polecili
                    je skasować.
    • Gość: XX Re: Gryfino nie chce Piłata! IP: *.globalconnect.pl 10.03.07, 21:58
      Nie dziwię się, że Gryfino nie chce Piłata. To, co urządził w Jerozolimie
      (patrz Ewangelie, było prodią procesu sądowego. I jeszcze wypuścił (bez
      kaucji!!!) notorycznego bandziora, niejakiego Barabasza a potem umył ręce.
      Pilatus z Pontu (w ludowej polszczyźnie zwany Poncjuszem) był wyjątkową
      kanalią, którą cesarz odwołał za malwersacje, nadużycia, eksterminacje
      podbitych Izraelitów i złodziejstwo. Wybudował sobie niezłą rezydencję w
      okolicach dzisiejszego Bari. Ponadto uwielbiał pokazywać swoje władztwo.
      Kamienie ze światyni kazał przewieźć do budowy akweduktu. Rechotał, kiedy Żydzi
      zrozpaczenie brukali swoje świętości. Cesarz (bodaj Tyberiusz) tak się wkurzył,
      że kazał go odwołać w trybie natychmiastowym i powracającego z placówki nie
      dopuścił przed swoje oblicze w Rzymie. Stwierdził, że takie postępowanie na
      podbitej ziemi może wszcząc tylko bunt lub powstanie, a to nie jest w interesie
      Rzymu.
      Nie dziwię się, że w Gryfinie nie chcą Piłata. Straszny był z niego cham.
      Swoja drogą nieźle się facet trzyma jak na swoje lata...
      • Gość: H56 na forum ' kto nami rządzi' IP: *.chello.pl 11.03.07, 04:45
        albo forum Gryfino GW
        • Gość: Valdi Re: PiłAt musi byc osdzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 07:31
          Wczoraj zablokowano nam Forum ,te na którym wpisywaliśmy tam przekrety i kanty
          Henryka Piłata ,pisaliśmy o jego łapówkarstwie,złodziejstwie,pijanstwie
          itp.Proszę wszystkich o wpisywanie tych róznych faktów na tym forum.PIŁAT MUSI
          OSEJŚĆI BYĆ SKAZANY
          • Gość: He nie k Re:Co na Piłata ma IPN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 09:34
            Weszła w życie nowa ustawa o lustracji, ciekawe co na Piłata ma IPN?
            Lustaracja majątkowa by się też przydała!
            • Gość: Dean Re:Co na Piłata ma IPN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 10:13
              Heniu, staraj się namawiać kogo możesz na przesyłanie utraconych na tym forum
              informacji na moja skrzynkę pocztową, tutaj wytną nam wszystko.
              Zapiszcie mój adres bo i to wycinają elle-u@wp.pl
    • takitka Gryfino nie chce Piłata! 12.03.07, 11:20
      Dzięki albert za przywrócenie tego wątku.
      Prośba do kolegów, jeśli zauważycie posty łamiące regulamin, wskazujcie je do
      usunięcia. Pomóżmy administratorowi w panowaniu nad naszymi emocjami,
      DLA DOBRA SPRAWY.
      UWAGA!!! H56 to jest sam Henryk Piłat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka