Gość: 126p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 09:56 drodzy forumowicze gdzie można, w przyzwoitych warunkach, miłym towarzystwie i ładnym otoczeniu spędzić spokojnie tegoroczne święta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakq Re: Święta Bożego Narodzenia 02.12.06, 09:58 Gość portalu: 126p napisał(a): > drodzy forumowicze > gdzie można, w przyzwoitych warunkach, miłym towarzystwie i ładnym otoczeniu > spędzić spokojnie tegoroczne święta? Odp. w domu:) może na promie , pesjonaty w górach sa juz zajete pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:59 -"tegoroczne święta" Choć nie jestem pewien, to może masz na myśli Boże Narodzenie. Z tego względu "święta" piszemy z dużej litery. Sądzącz dostępu do komputera i posługiwania się nim nie jesteś bezdomny z dworca kolejowego, czy schroniska. Delikatnie mówiąc, głupkowaty anons. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.pools.arcor-ip.net 02.12.06, 16:16 normalnie z rodzina, ale czasami rodzina daleko albo nie ma jej ju* kto nie chce byc* sam w te dni 24,25,26 u nas niektörzy uciekaja, od rodzinego spotkania i jedzie sie, na cieple morze ale to tez* nie jest rozwia,zanie bo thsunami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: philip_marlowe Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 16:26 >>>Sądzącz dostępu do komputera i posługiwania się nim nie jesteś bezdomny z dworca kolejowego, czy schroniska. Delikatnie mówiąc, głupkowaty anons. <<< Nie pomyślałeś o osobach, co nie chcą udawać wigilijnej obłudy, łamać się opłatkiem z ze znienawidzoną rodziną, która 364 dni w roku robi wszystko, bys ich nie lubił? Nie pomysśałeś o osobach, dla których wizja PIĘCIU dni ( w piątek się zacznie, wigilia jest w niedzielę, do środy bedzie trwało) siedzenia przed TV/patrzenia na zakłamane ryje/obzarstwo* może byc już teraz przerażająca Człowiek chce uciec od tego zalewającego go "dobra", którym już rzyga, tak jak rzyga kolędami od poczatku grudnia, krismasowym pedem zakupowym i dzwoneczkami zewsząd PM PS> Omijajcie "wigilie dla samotnych". Po takiej imprezie tylko skoczyc do Odry lub Regalicy.... Statystycznie NAJWIĘCEJ samobójstw jest własnie w noc wigilijną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas rety, ale zdanie o rodzinie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 16:35 Philip, ale Ty masz zdanie o swojej rodzinie... Rety załamka! Ja mam rózne zdanie o członkach swojej rodziny, ale raczej pozytywne... odczucia! Ja nie młody, ale na mnie zawsze to działa, ta choinka, te koledy, te zapachy z kuchni i krzatanina! ZAWSZE! Przez tyle lat! A nie jestem zbyt rodzinny tak w ogólności... Moze jestem egzaltowany, ale to piekna egzaltacja! Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Święta Bożego Narodzenia 02.12.06, 16:49 Bardzo ci wspolczuje takiej rodziny i tego , ze sam siebie przykuwasz to telewizora na tyle dni. ZAl mi takich zgorzknialych ludzi, ktorych omijaja radosci zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Święta Bożego Narodzenia 02.12.06, 20:00 Wyjazd do cieplego kraju muzulmanskiego. Gwarantowana nieobecnosc Jezuska, maryski i Jozka, a przede wszystkim xiendza kat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 13:03 swarozyc napisał: > Wyjazd do cieplego kraju muzulmanskiego. Gwarantowana nieobecnosc Jezuska, > maryski i Jozka, a przede wszystkim xiendza kat. Jasne. I zawsze jest szansa, żeby się ROZERWAĆ. Oni lubią bombki, choć choinek nie ubierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:33 z tytułu wynika, że chodzi mi o Święta Bożego Narodzenia Tłumoku z uwagi na zbliżający się ten ważny dla wszystkich okres świąteczny nie nazwę cie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: philip_marlowe Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:15 Mamoniowa - nie mam telewizora Został mi net i rmfclassic Najgorszy w takiej "rodzinnej " czy nawet "przyjacielskiej" wigilii(jak nie zaprosić samotnego/samotnej) jest jej koniec. Koszmar powrotu do czterech pustych scian. To lepiej upić się od razu, przynajmniej nie trzeba sie stroić. Sorry wszystkim za mega dół, ale nie mogłem sie powstrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Święta Bożego Narodzenia 02.12.06, 21:17 nikt z forumowych katoli cie nie zaprosil? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 philip 03.12.06, 12:50 nie kazdy musi lubić świętowanie w rodzinnym gronie, wydaje mi się,że najlepiej poczułbys się wyjezdżajac gdzieś,gdzie ich nie obchodzi się , czego oczy nie widza tego sercu nie żal, Trzymaj się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:18 Kiedy przeczytałem twoje nostalgiczne zamysły, rzeczywiście zapomniałem,że owe marzenia zatytułowałeś "Święta Bożego Narodzenia". Ale, żeby się zrehabilitować, zaproponuję ci gdzie w Boże Narodzenie spełnisz swe marzenia. Miłe towarzystwo - jest! jest! - Swarożyc, nawet ci się tu wpisał. Mam tu coprawda jeszcze jednego tu miłego ale boję się Go wymieniac. Ładne otoczenie - mam! Gdzieś tam wyżej na Skarbówku wśród luksusowych domków i zieleni (no teraz nie) jest duża luksusowa willa. Za solidnym ogrodzeniem. Domowego miru pilnują takie karki... Wewnątrz przyzwoite warunki, ba! luksus. Pokoiki schludne, wyciszone. Wesołego świętowania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Święta Bożego Narodzenia 02.12.06, 21:22 Gość portalu: . napisał(a): > Kiedy przeczytałem twoje nostalgiczne zamysły, rzeczywiście zapomniałem,że owe > marzenia zatytułowałeś "Święta Bożego Narodzenia". > Ale, żeby się zrehabilitować, zaproponuję ci gdzie w Boże Narodzenie spełnisz > swe marzenia. > Miłe towarzystwo - jest! jest! - Swarożyc, nawet ci się tu wpisał. > Mam tu coprawda jeszcze jednego tu miłego ale boję się Go wymieniac. > Ładne otoczenie - mam! > Gdzieś tam wyżej na Skarbówku wśród luksusowych domków i zieleni (no teraz nie) > jest duża luksusowa willa. > Za solidnym ogrodzeniem. > Domowego miru pilnują takie karki... > Wewnątrz przyzwoite warunki, ba! luksus. > Pokoiki schludne, wyciszone. > Wesołego świętowania!!! Właściciel ma wprawę w goszczeniu zbłakanych wędrowców.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:49 A ja proponuję jakies gospodarstwo agroturystyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:51 Z sympatyczną dojareczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 12:46 Ty (.) jesteś lekko zwichrowany, ale, cóż zdarzają się takie egzemplarze, nawet w najlepszych rodzinach. Widzę, że znasz dobrze takie przybytki jak ten na Skarbówku, z czego wynoszę, że często w nich bywasz. Nie mniej, życzę Ci Wesołych Świąt Bożego Narodzenia (tegorocznych świąt) Jak Cię sympatyczna dojareczka nie zaspokoi, zawsze możesz udać się do sex-shop'u po erzace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Święta Bożego Narodzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 13:14 Buzi! Odpowiedz Link Zgłoś