Dodaj do ulubionych

Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym"

IP: *.chello.pl 13.12.06, 22:16
Sławek nie szalej
pamietaj STOP WARIATOM DROGOWYM
:D:D:D
Obserwuj wątek
    • Gość: ghyycile to tych g Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 23:13
      no wlasnie...
      • Gość: eXtra Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" IP: *.chello.pl 14.12.06, 10:18
        Nitras STOP WARIATOM POLITYCZNYM!!!!!!!
        • Gość: leon Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 13:20
          stop nitrasom drogowym!
          • xyz-xyz STOP Łuczakom politycznym 14.12.06, 13:57
            Czy prokuraura już wszczę śledztwo przeciwko Łuczakowi w związku z podejrzeniem
            popełnienia przestępstwa przekroczenia uprawnień w celu osiągnięcia korzyści
            majątkowych? Panie Ziobro czekamy.
            • swarozyc 90 na 50 14.12.06, 14:13
              za takie przekroczenie dozwolonej szybkosci, w Szecji traci sie prawo jazdy i
              dostaje wielotysieczny mandat (wv SEK).O lokalnej karierze politycznej i
              zaufaniu potencjalych wyborcow mozna zapomniec.
              PS Ta szczecinska gromadka domoroslych "liberalow" cos nie ma szczescia..
              Jeden przekazuje wspolne pieniadze na Kosciol kat., a dwoch innych zajezdza
              wspolny samochod do kasacji.
              Za moich czasow dzieci oddawano do zlobkow, a nie wsadzono je do sejmikow, rad
              i innych gremiow, wychodzac ze sluznego zalozenia ze w przeciwnym razie sobie i
              nam moga zrobic krzywde.
              • Gość: ghyycile to tych g Re: 90 na 50 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 19:23
                nie da sie ukryć...
          • Gość: noel Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" IP: *.globalconnect.pl 14.12.06, 20:52
            Gość portalu: leon napisał(a):

> stop nitrasom drogowym!
            Stop kutasom drogowym!
            Stop kutasom nitrasom!
            • swantevit Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" 14.12.06, 20:54
              to prawie jak dowod twierdzenia matematycznego!
              :-))
              • Gość: xxyyzz6 piszacy wariaci tramwajowi IP: *.globalconnect.pl 15.12.06, 10:07
                A Wy wszyscy krytykanci jak jeżdzicie samochodami? 50 na 50 i 20 na osiedlu tj.
                mówią przepisy? Na Zamkowej mało kto przestrzega przepisów byleby szybciej!!!! A
                Wy tacy A K U R A T N I :) smiechu warte co wypisujecie. No a moze Wy jeżdziecie
                tramwajami i dlatego tak sie stawiacie. Sama jezdze od 12 lat mam 2ke dzieci i
                nie raz noga byla ciezsza niz powinna i co tez obsmarujecie mnie:)
                • Gość: Renia Re: piszacy wariaci tramwajowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:14
                  Ty po prostu nie kojarzysz lub udajesz głupią. Może nie musisz udawać ?
                  • Gość: xxyyzz6 Re: piszacy wariaci tramwajowi IP: *.globalconnect.pl 15.12.06, 10:25
                    oj Renia a ty to hulajnoga chyba sie poruszasz
                    A dodam ze wypadku nie pochwalam - mieli pecha
                    • Gość: Wyborca Re: piszacy wariaci tramwajowi IP: *.chello.pl 15.12.06, 10:31
                      Tylko szkoda że nie za swoje pieniądze
                      • Gość: xxyyzz6 Re: piszacy wariaci tramwajowi IP: *.globalconnect.pl 15.12.06, 10:41
                        no tak- tego nie pochwalam.
                        • Gość: eXtra Re: piszacy wariaci tramwajowi IP: *.chello.pl 15.12.06, 12:16
                          chodzi o to ze pan Łuczak i kolega Nitras jako "uczciwi i porządni" za jakich
                          powinno się uważać tzw. polityków powinni dawać przykład obywatelom i "patrzeć
                          na licznik"!!!
                          no chyba ze uważają ze jak Krzystek wygrał wybory to mogą wszystko...

• xyz-xyz Re: piszacy wariaci tramwajowi 15.12.06, 12:16
                  Ja mogę powiedzieć tylko za siebie. Ja jeżdżę zgodnie z przepisami. Możesz nie
                  wierzyć. Nie ważne. Jest jednak coś ważniejszego w tej sprawie. Ja jeżdżę swoim
                  własnym autem. Nie dostałem urzędowego samochodu od partyjnego kolesia wbrew
                  prawu. I na tym się skup.
    • Gość: eXtra Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" IP: *.chello.pl 15.12.06, 12:46
      Rozmowa "pod krawatem" ze Sławkiem Nitrasem

www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/1302.mp3
      • swarozyc Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" 15.12.06, 13:48
        powinno byc; rozmowa nad sliniaczkiem.
        • Gość: eXtra Re: rozmowa nad sliniaczkiem IP: *.chello.pl 15.12.06, 18:07
          przeciez nie beda zmieniac nazwy audycji tylko dla kilku gnojków z PO
          :D:D:D:D:D:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka