Gość: olga IP: *.chello.pl 13.12.06, 22:16 Sławek nie szalej pamietaj STOP WARIATOM DROGOWYM :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ghyycile to tych g Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 23:13 no wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXtra Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" IP: *.chello.pl 14.12.06, 10:18 Nitras STOP WARIATOM POLITYCZNYM!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 13:20 stop nitrasom drogowym! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz STOP Łuczakom politycznym 14.12.06, 13:57 Czy prokuraura już wszczę śledztwo przeciwko Łuczakowi w związku z podejrzeniem popełnienia przestępstwa przekroczenia uprawnień w celu osiągnięcia korzyści majątkowych? Panie Ziobro czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc 90 na 50 14.12.06, 14:13 za takie przekroczenie dozwolonej szybkosci, w Szecji traci sie prawo jazdy i dostaje wielotysieczny mandat (wv SEK).O lokalnej karierze politycznej i zaufaniu potencjalych wyborcow mozna zapomniec. PS Ta szczecinska gromadka domoroslych "liberalow" cos nie ma szczescia.. Jeden przekazuje wspolne pieniadze na Kosciol kat., a dwoch innych zajezdza wspolny samochod do kasacji. Za moich czasow dzieci oddawano do zlobkow, a nie wsadzono je do sejmikow, rad i innych gremiow, wychodzac ze sluznego zalozenia ze w przeciwnym razie sobie i nam moga zrobic krzywde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghyycile to tych g Re: 90 na 50 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 19:23 nie da sie ukryć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noel Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" IP: *.globalconnect.pl 14.12.06, 20:52 Gość portalu: leon napisał(a): > stop nitrasom drogowym! Stop kutasom drogowym! Stop kutasom nitrasom! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" 14.12.06, 20:54 to prawie jak dowod twierdzenia matematycznego! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxyyzz6 piszacy wariaci tramwajowi IP: *.globalconnect.pl 15.12.06, 10:07 A Wy wszyscy krytykanci jak jeżdzicie samochodami? 50 na 50 i 20 na osiedlu tj. mówią przepisy? Na Zamkowej mało kto przestrzega przepisów byleby szybciej!!!! A Wy tacy A K U R A T N I :) smiechu warte co wypisujecie. No a moze Wy jeżdziecie tramwajami i dlatego tak sie stawiacie. Sama jezdze od 12 lat mam 2ke dzieci i nie raz noga byla ciezsza niz powinna i co tez obsmarujecie mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: piszacy wariaci tramwajowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:14 Ty po prostu nie kojarzysz lub udajesz głupią. Może nie musisz udawać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxyyzz6 Re: piszacy wariaci tramwajowi IP: *.globalconnect.pl 15.12.06, 10:25 oj Renia a ty to hulajnoga chyba sie poruszasz A dodam ze wypadku nie pochwalam - mieli pecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: piszacy wariaci tramwajowi IP: *.chello.pl 15.12.06, 10:31 Tylko szkoda że nie za swoje pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxyyzz6 Re: piszacy wariaci tramwajowi IP: *.globalconnect.pl 15.12.06, 10:41 no tak- tego nie pochwalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXtra Re: piszacy wariaci tramwajowi IP: *.chello.pl 15.12.06, 12:16 chodzi o to ze pan Łuczak i kolega Nitras jako "uczciwi i porządni" za jakich powinno się uważać tzw. polityków powinni dawać przykład obywatelom i "patrzeć na licznik"!!! no chyba ze uważają ze jak Krzystek wygrał wybory to mogą wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: piszacy wariaci tramwajowi 15.12.06, 12:16 Ja mogę powiedzieć tylko za siebie. Ja jeżdżę zgodnie z przepisami. Możesz nie wierzyć. Nie ważne. Jest jednak coś ważniejszego w tej sprawie. Ja jeżdżę swoim własnym autem. Nie dostałem urzędowego samochodu od partyjnego kolesia wbrew prawu. I na tym się skup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXtra Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" IP: *.chello.pl 15.12.06, 12:46 Rozmowa "pod krawatem" ze Sławkiem Nitrasem www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/1302.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Sławek Nitras "STOP Wariatom Drogowym" 15.12.06, 13:48 powinno byc; rozmowa nad sliniaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXtra Re: rozmowa nad sliniaczkiem IP: *.chello.pl 15.12.06, 18:07 przeciez nie beda zmieniac nazwy audycji tylko dla kilku gnojków z PO :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś