Dodaj do ulubionych

Miejski sylwester na Jasnych Błoniach

IP: *.orange.pl 26.12.06, 21:02
żenada ! nowy prezydent musi przecież pokazac, ze to co bylo wymyslone przez
poprzednia wladze jest zle. a on ma lepszy pomysl na to, w jaki sposob
powinien wygladac miejski sylwester. powiem tak, nie powalilo mnie to
zupelnie. jak chcecie zobaczyc jak wygladaja zabawy sylwestrowe z prawdziwego
zdarzenia organizowane przez wladze metropolii, ktore dawno zostawily
szczecin daleko w tyle (pod kazdym względem) zapraszam tutaj:

www.wroclaw.pl/m3375/p50020.aspx
Obserwuj wątek
    • Gość: edda7 Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 21:12
      Totalna żenada. Prezydencie, kto jest autorem scenariusza Sylwestra? Od 2
      stycznia można tej osobie powiedzieć : bye, bye...
    • Gość: Nerv Gratulacje za Anglika - alkoholika!!! Ale wstyd!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:13
    • Gość: oiom Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:27
      Sylwester na miarę obecnego prezydenta. Bez fantazji i pomysłu. Ot, żeby
      odwalić, i pokazać, że będzie trochę inaczej niż za Jurczyka. Inaczej,
      niestety, nie oznacza lepiej. Krzystek jest Jurczykiem, tyle, że w wydaniu
      soft. Taki softjurczyk. Czy zwiększenie budżetu o 60 tys oznacza, że
      te "gwiady" wezmą gaże w takiej wysokości? Piękna sprawa dla uczciwej komisji
      rewizyjnej. Niestety, pod przewodnictwem tej pani trudno się spodziewać
      obiektywizmu.
      • Gość: michael_s Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 23:40
        to zorganizuj lepszego w kilka dni jak jesteś taki mądry! rzygac mi się chce jak
        Was czytam! może wolisz to co Jurczyk szykował przez kilka miesięcy? Krzystek
        zapowiedział, że to co jest w tym roku było robione naprędce, bo nie było czasu,
        a w godnego miejskiego Sylwestra świętować będziemy w przyszłym roku.
        • Gość: wowo Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 08:44
          Michaś M - a ty ile przycinasz na tym Sylwestrze? Tyle co na wyborach, gdzie
          koszty nie grały dla was roli? Ciekaw jestem, co na to sponsorzy?
    • Gość: Ar Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.chello.pl 26.12.06, 22:40
      Wstyd! Promować Anglika - pijaka, który siedział w areszcie ! To jest ten nowy
      wymiar promocji Szczecina. Czy warto dawać 160 tyś. złoty, aby przyszło 2 tyś.
      osób, które i tak będą marudzić i gwizdać na taką imprezę ?
    • Gość: KJ Macie racje po co cokolwiek robić ? IP: *.smsnet.pl 26.12.06, 22:50
      Tak źle, tak niedobrze. Zawsze komuś coś nie będzie pasować. Tylko narzekać
      potraficie.
    • Gość: . Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 22:55
      A niech was ...
      Ja tu mieszkam.
    • Gość: andreas nie ma siły IP: *.orange.pl 26.12.06, 23:07
      byłoby po 80 złotych na łeb....

Trzeba było rozdac!

ja jade do Poznania!
      Miłej zabawy!

Pan Korwin Mikke ma racje nikt tak nie zadba o nas,
      jak my sami o siebie!
      No, nie ma siły....
      • Gość: Kj Re: nie ma siły IP: *.smsnet.pl 26.12.06, 23:15
        > byłoby po 80 złotych na łeb....
        >
        > Trzeba było rozdac!

Przepraszam z jakiego kalkulatora korzystasz ??
        • andreas.007 Re: nie ma siły 27.12.06, 00:03
          przepraszam, po 70 złotych,
          bo było dwa tysiace ludzi a dano 140 tysiecy!
          • baba_w_oknie Re: nie ma siły 27.12.06, 00:05
            ty juz przestan przepraszac, bo sie zrzygam!
            • andreas.007 Re: nie ma siły 27.12.06, 00:19
              baba_w_oknie napisała:

> ty juz przestan przepraszac, bo sie zrzygam!
              --------------

no to prze.... o prze.... a w dupie z Wami!
              • sobiepan1 Re: nie ma siły 27.12.06, 00:24
                Szybko się zniechęcasz Jędruś.
                czy wypiłeś za dużo?
                może zjadłeś za mało?
                • andreas.007 Re: nie ma siły 27.12.06, 00:28
                  a moze jedno i drugie i jakie nieszczęscie mnie spotkało...

ale i tak wychodzi po 70 zeta... plus własne zarcie i popitka!

W niejakim Amigo na Słonecznym biera 100 i obiecuja niezła zabawe!

Lokal po remoncie - nie byłem jeszcze po...

Andrzej pozdrówka!
    • Gość: lech żenuuuułłłłaaaaTragedia! Jakiś muł strażak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 02:50
      a może jeszcze Stefen czy jak mu tam?? Q..wa! Co to jest żeby takie burole na
      sylwestra??? jako gwiazdy??? Łzy?? To są gwiazdy na miarę Szczecina????
      Ja...pi..le!
    • Gość: kern Łzy i karaoke!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 09:54
      Oczywiście, że Sylwester zapowiada się kiepsko, ale nie rozumiem waszego
      zdenerwowania. To jest Szczecin, a nie metopolia europejska.
      Jest na miarę tego miasta, czyli zespół Łzy (!) i Anglik do śpiewania karaoke
      jako gwiazda (!!!). Pięknie, pięknie ... i nie myślcie, że się zmieni.
      NIE ZMIENI SIĘ. Możecie to zaakceptować i tu żyć, albo szukać szczęścia
      gdziekolwiek chcecie. A wtedy bye ... i nie narzekać mi tu.
      ps.
      A zresztą po co miałoby się zmieniać? To miasto bardzo prostych ludzi (żeby nie
      powiedzieć prostaków - bo nie chcę nikogo obrażać). Czego tu chcieć -
      wyrafinowane rozrywki praktycznie tu nie istnieją. Łzy i karaoke będą
      najbardziej adekwatne!
      • Gość: lex Re: Łzy i karaoke!!! IP: *.szczecin.mm.pl 27.12.06, 11:43
        Zgadzam sie, na kazdym kroku prostactwo! W szkole, na ulicy, w pracy.
        No coz to miastro musi sie w koncu zmienic. Mnie miejski sylwester szczerze
        mowiac niewiele interesuje, bo raczej licze na sukcesy prezydenta w swerze
        gospodarki komunalnej, pokladam nadzieje w wiekszej liczbie inwestycji w latach
        jego prezydentury. 140tys. myśle, że wykorzystałbym troche inaczej. Na pewno
        dobrym gestem jest to, że będzie więcej pieniędzy na zabawe. Wrocław, Poznań,
        Warszawa, Kraków może pobawią sie lepiej, ale zawsze mozna jechac tam, poki co
        nalezy sie cieszyc ze nie bedzie takiej zenady jak bodajze dwa lata temu, kiedy
        w obawach przed atakami terrostyrcznymi Marian Jurczyk... ahh szkoda gadać ;).
        • kaja27412 Sylwester Jasne Błonia... 27.12.06, 11:50
          zgadzam się że Sylwester w tym roku nie powala(to łagodne stwierdzenie) ale
          zastanawiam się czy to nie dlatego, że nowy prezydent miał ograniczone środki
          obejmując władzę po Jurczyku?
          • Gość: ja Re: Sylwester Jasne Błonia... IP: 85.206.205.* 27.12.06, 12:25
            wam sie nigdy nie dogodzi ;) lepsze to niz jakas orkiestra wojskowa ...
            no ale i tak nie mam zamiaru tam isc szkoda psuc sobie oczy na pijanych
            malolatow . Dziewczynki po 16 lat zataczajace sie slalomem . A nie daj bog
            dostac butelka w glowe
        • Gość: Olinka Re: Łzy i karaoke!!! IP: *.bazapartner.pl 01.01.07, 09:39
          dlaczego Wy sie ludzie nawzajem obrazacie, w taki sposob sami kreujecie
          wizerunek naszego Szczecina, Sylwester na Jasnych Błoniach nie my szczecinianie
          organizowalismy tylko ci u wladzy w Szczecinie nawet jeżeli to miasto prostych
          ludzi nośmy glowy wysoko a ci u władzy niech przemysla co dalej zeby się nie
          błąźnic wiecej, w koncu co jakais czcas sa wybory a kto siedzi na stolkach u
          gory od nas zalezy SZCZESLIWEGO NOWEGO 2007 ROKU DLA WAS ZIOMKOWIE ;)
    • blind20 Miejski sylwester na Jasnych Błoniach 27.12.06, 12:43
      Chcecie ogladac gwiazdy to zapraszam do Berlina tam raz w miesiacu jest jakis
      koncert tylko trzeba kupic bilecik.Za te pieniadze jaka krajowa gwiazda wystapi
      chyba Połomski albo Miecz Szczesniak.Niech sie zainteresowany najpierw dowie
      ile za koncert bierze taka Budka ,Lady Pank,Perfect,Kombi wtedy półka
      opadnie.Lepszy koncert Łez od odstawiania festiwalu piosenki żołnierskiej w
      Kołobrzegu przez Szczecinska 12.Zawsze mozna jeszcze zaprosić Lecha Kiss
      Stawskiego zaspiewa Biała mewo leć daleko stąd-najlepiej na Floryde.
    • Gość: zalamka na maksa do venuski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:36
      jesli dla ciebie to co podalas to tez wypas intelektualny to naprawde zalamka
      • Gość: Sedina Re: do venuski IP: 83.168.111.* 27.12.06, 13:46
        Ciekawe jakie byłyby komentarze gdyby miasto wydało na Sylwestra 2-3 mln
        złotych. Może przeprowadzimy sondaż, żeby było wiadomo co robić w przyszłym
        roku.
    • Gość: zed lepsza orkiestra wojskowa????` IP: 89.100.173.* 27.12.06, 14:39
      ludzie, zastanowcie sie, poprzedni plan sylwestra byl tragedia i pokazem nudy,
      teraz przynajmniej cos jest a wy szukacie dziury w calym.
      • zona.pijaka Re: lepsza orkiestra wojskowa????` 27.12.06, 15:40
        Bardzo lubię grochówkę z wkładką i.. późniejsze efekty. Czy grochówka też tam
        będzie?
        • Gość: Agnieszka Tylko się odwzwałaś i od razu śmierdzi,jak zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 15:53
          • zona.pijaka Re: Tylko się odwzwałaś i od razu śmierdzi,jak za 27.12.06, 19:01
            Agnieszka napisala
            > Tylko się odwzwałaś i od razu śmierdzi,jak za

Myślisz durniu że ktokowlwiek uwierzy Ci, że jesteś wyjątkowy(a), nigdy w życiu
            nie pierdziałeś? No chyba, że jesteś pustny i tępy jak balon powietrza.
    • Gość: Krzysztof Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.chello.pl 27.12.06, 19:17
      Dla kogo jest ten sylwester na Jasnych Błoniach? Faktycznie żenada, zaliczyłem już kilka, oceniam to bez łyka szampana bo wysyłano mnie tam na dyżurze ambulansem, raz nawet był "Perfekt" i Markowski ale nie o to chodzi, kilkunastu zatrutych alkocholem 12-latków do odwiezienia do szpitala,rozbite łby to nasza praca, zapłacimy wszyscy bo pan Krzystek nie płaci ze swoich a przy okazji przydupasy się też obłowią. Ale też nie o to chodzi bo budowanie metropolii nie od tego się zaczyna, komu to jest potrzebne gołodupcy, jakieś światła lepiej postawić albo chodnik naprawić a tak 1 stycznia małolaty wytrzeźwieją i będzie po metropolii. Kiedyś szczepliśmy dzieci z domu dziecka w Zdrojach, z rozmowy z wychowawcami dowiedziałem się że na ubranka zimowe dano dzieciom po 100zł. Proszę mnie źle nie zrozumieć i przyjść zobaczyć kto tam będzie, jaka to promocja dla miasta? Idę o zakład że Krzystek pierwszy po złożeniu służbowych życzeń stamtąd wypier...i . Niech się bawią razem z ludźmi na dole od początku do końca cała rada miasta łącznie z prezydentem to wtedy uwierzę w dobre intencje. Będzie tak przyjadą o 23.30. trochę wychlają u prezia o 00.00. złożą życzenia i do lokali, a pijana chołota niech się "bawi" dalej ( muzykę można puścić z płyty i ktoś przebrany za solistkę niech podskakuje w oknie i tak nikt nie zauważy zamiany)będzie zajebiś..e
      • Gość: OLINKA Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.bazapartner.pl 01.01.07, 09:51
        cala prawda o tych co rządzą i to sie chyba nigdy nie zmieni
    • swantevit Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach 27.12.06, 19:27
      To taki relikt poodpustowej zabawy w remizie, jak widac nadal zywy i cholubiony
      przez mieszkancow tegoz miasta.
      I to zamilowanie do kolektywnego picia alkoholu i sluchania dziwnych dzwiekow
      zwanych w klechistanie/Ubekistanie muzyka, dwa razy do roku..
      W normalnych krajach gminy nie zajmuja sie potancowkami dla ludu..
      • Gość: czarna żaba Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 21:42
        No to już wiemy, gdzie są twoje korzenie... Założę się, że i w klechistanie i ubekistanie maczałeś paluchy i potem zwiałeś za granicę.
    • zona.pijaka Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach 27.12.06, 19:28
      Ale jesteś szybki. Niczym zorro. Tyle liter tekstu wklepałeś w jedną minutę.
    • Gość: gryfita Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.szczecin.mm.pl 27.12.06, 20:21
      Wystarczy Was przeczytać i rozpacz człowieka bierze. Kto tutaj mieszka! Ludzie
      dajcie troche czasu Krzystkowi, przeciez facet musi się w tym bajzlu
      pozostawionym po Jurczyku rozejrzeć i zorganizować. Tym wszystkim, którzy
      ciagle podają za wzór inne miasta proponuję: wyjedźcie tam na stale. Po co żyć
      w mieście i otoczeniu przysparzającym was o ciagły ból głowy i złe
      samopoczucie? Nasz piękny (choć zaniedbany) Szczecin, jest dla szczeciniaków z
      wyboru a nie z przymusu! A swoja drogą Nowy Panie Prezydencie, organizatorom
      Sylwestra na Jasnych Błoniach należy powiedzieć raz na zawsze do widzenia!
    • Gość: WitchKing Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.06, 21:23
      Nie przesadzajmy z wieszaniem psów na Krzystku. Na 3 tygodnie przed sylwestrem
      nie da już się zorganizować zabawy z prawdziwego zdarzenia. A Wrocław czy
      Kraków? Te miasta przygotowywały zabawę zapewne od dobrych kilku miesięcy, poza
      tym pamiętajcie, że Krzystek jest prezydentem od kilku zaledwie tygodni i w tym
      czasie nie rozmnożył cudownie budżetu miasta do takich rozmiarów, jakie mają
      wspomniane miasta. A szczecinianie jak to szczecinianie - potrafią tylko
      psioczyć i narzekać: "a, w tym mieście X jest lepiej, a z Y to już w ogóle nie
      mamy się co porównywać"
      • albert_c Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach 27.12.06, 21:32
        Krzystek mogl tyle poprawic ze mogl z3wrocic sie do znajomycj i znajomych
        kroliczka i uczynic nieco lepiej z ich udzialem i to uczynil, tak mysle, a
        wnosze to po tym co pisala juz prasa.
        nie przypadkiem dj bedzie gosc u ktorego odbywaly sie mitingi wyborcze Krzystka,
        ale to i tak lepiej niz zenada szykowana przez jurczyka.

mnie tam ten miejski sylwester wali i powinien walic kazdego roizsadnego moim
        zdaniem, bo to gowniana jest impreza i tyle.

szkoda tej kasy, szkoda by bylo kazdej kasy na to.
        nie kumam z jakiej to niby okazji miasto ma poczuwac sie do obowiazku zeby robic
        impreze na sylwestra, to popoeprzone zeby traktowac to jako misje czy zadanie
        miasta.

Przeciez zadna firma by nie wyrzucila grosz na impreze dla tej gawiedzi, a
        miasto to firma jak rzecze Krzystek, no ale Krzystek jedno w swiatek drugie w
        piatek jak widac...:(
        • xxtoja Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach 27.12.06, 21:46
          przeciez chyb jedna sie nie odbyła przez terrorystów i wtedy okazalo sie, jaka
          to jest duża potrzeba takiego sylwestra.
          • Gość: Krzysztof Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.chello.pl 27.12.06, 22:22
            Dla kogo ? Niech ktoś z was jeżeli nie pije wpadnie zobaczyć na chwilę co tam będzie i kto tam będzie i co tam się będzie działo i dopiero porozmawiamy,naprawdę szkoda pieniędzy. Tylko warunek naprawdę trzeźwy bo po piwku czy winku nawet czarownica wydaje się królewną. Ja tam byłem jak pisałem z obowiązku i daję słowo że dopłacił bym jeszcz żeby tam nie być.
    • Gość: Albin.S Achoj <maluczcy> teraz Mucha się odkuwa poprostu IP: *.szczecin.mm.pl 27.12.06, 23:21
      Za lata niedoli osunięcia od miejskich imprez - tajemnica poliszynela jest
      szara eminencja- faktyczny organizator imprezy sylwestrowej - wspomagający
      imprezy wyborcze PO i autor
      • Gość: Jawor Re: Achoj <maluczcy> teraz Mucha się odku IP: 217.153.6.* 28.12.06, 10:27
        Znaczy ten co Trans miał kiedyś ??? Taki niewysoki- nijaki taki ?
    • Gość: msnbetterthan Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.chello.pl 27.12.06, 23:32
      kapitalnie!
    • Gość: Autor Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.szczecin.mm.pl 27.12.06, 23:40
      infoludek.pl/wybory/images/kandydaci/muszynski.jpg
      • szymonkaczmarek Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach 29.12.06, 15:29
        kolejny raz będę stał przy mikrofonie na scenie miejskiego Sylwestra w Szczecinie.
        było różnie. (na dwadzieścia minut przed koncertem Perfektu, w tym samym miejscu
        na Jasnych Błoniach było sto osób... koncert oklaskiwało około trzech tysięcy :) )
        nie ma takiej możliwości by dogodzić Wam Sylwestrem, lub Dniami Morza. ZAWSZE
        znajdą się tacy, którym nie będzie podobać się kolor kabla od mikrofonu. i tu
        moja prośba: NIE PRZYCHODŹCIE! dajcie spokój tej rzeszy szczecinian, którzy mają
        jeszcze odrobinę optymizmu, czasem tym, których po prostu nie stać na zabawę w
        lokalu i poważny wydatek... nie szukajcie już dziś dziury i skuchy. mamy to na
        co MY WSZYSCY zapracowaliśmy sobie mieszkając w tym Mieście. naszą codzienną
        pracą, zaangażowaniem, doniosłymi wizjami i operatywnością. mamy tylko tyle ile
        SAMI stworzymy! taki Anglik, taki konferansjer, taki zespół... jeśli ktokolwiek
        z Was czuje ,że zrobiłby tę robotę lepiej- zapraszam! z przyjemnością poznam
        osobę która zorganizuje miejskiego Sylwestra atrakcyjnie i na miarę oczekiwań
        forumowych malkontentów. z jeszcze większą, taką która weźmie mikrofon i zmierzy
        się z Wami :)
        mogę zapewnić,że WSZYSCY, którzy pojawią się w niedzielę na scenie na Jasnych
        Błoniach zrobią to co do0 nich należy.szczerze i rzetelnie. zobaczcie w
        telewizyjnej "trójce"
        z życzeniami na przyszły rok: TWOJE MIASTO,TWOJA SPRAWA!
        sz.k.
        • Gość: Delirka Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.szczecin.mm.pl 29.12.06, 22:25
          Jeno nie zalej sie za wcześnie
        • Gość: jack daniels Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 23:05
          Panie Szymonie - trzymam za słowo. Przyjdziemy z przyjaciółmi na Łzy i toast z
          Panem Prezydentem Krzystkiem, bo mamy rzut beretem.

Tylko niech Pan nie rzuca witzami jak na wyborach Miss co Lata nad Zalewem w r.
          1996 - pliiiiiiiis
          • Gość: jack daniels Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 08:51
            i co Panie Szymonie Kaczmarek?
            Co Pan nam teraz napisze? że padało? że wiało i Kevina sam w tłumie sie chwiał?

O bydełku, co nie potrafiło odpalic rac/albo robiły to celowo/ bo te wybuchały
            na ziemi?

Pkaz miejskich fajerwerków trochę bladziutko z tym, co zrobili mieszkańcy. A
            Łzy piep... głupoty jakby to był bogooojczyzniany spęd
        • Gość: Olinka Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.bazapartner.pl 01.01.07, 09:59
          no wlasnie poszlam na Jasne Blonia bo nie miałam kasy na lokal, mialam ochote
          pobawic sie posluchac muzyki , fakt sztuczne ognie byly fajniusie, ale co poza
          tym?? pierwsze jaka weszłam na Błonia oślepiajace swiatla zamiast dobrze
          oswietlic scene swiatla dawaly nam po oczach , pijany anglik ledwo mielil
          ozorem , i te Łzy !!!! tragizm , zespuł chyba wybieral jakis smutas z brakiem
          poczucia humoru , reklamy przed polnoca heh - zupelny brak wyobrazni, trzeba
          abylo zaprosic jakiegos D-J eja , puscic muzyke z lat 80, 90, a nawet disco
          polo i lepiej juz by bylo jednym slowem TOTALNA KLAPA
        • Gość: nihilnovi Wolnego Panie Szymonie !!! IP: *.devs.futuro.pl 01.01.07, 10:45
          Bardzo cenię otwartość Pana wypowiedzi, jednak myli się Pan w zasadniczych
          kwestiach.
          1. Szczecin stać na więcej, niż to co tu odwalono. Szczecin więcej oczekuje. Bo
          nasz Szczecin, to DUMNY SZCZECIN. Zapomniał Pan? To bardzo zobowiązuje.
          2. Niech Pan nie uderza w żebraczą nutę: mamy to ca co MY WSZYSCY
          zapracowaliśmy (a raczej zagłosowaliśmy). MY WSZYSCY pracujemy, płacimy
          podatki, które zostają w Mieście. To nasza rola. A Wasza? Nie MY WSZYSCY, bo
          każdy z obywateli jest na własnym rozrachunku, jest panem własnego sukcesu i
          porażki. Na imprezę zapracowali tylko i wyłącznie ORGANIZATORZY Sylwestra. Nie
          filozofujmy, że to wina Jurczyka, nie ma kasy, bieda, mało czasu, itp. Tego
          Sylwestra MOŻNA BYŁO wspaniale zorganizować. Kropka.
          3. Mój i innych wpływ na nasze miasto kończy się z chwilą wyjścia z lokalu
          wyborczego. Bodajże Chrystus powiedział: "Skończyłem. Ropoczynaj." to samo
          przewrotnie można powiedzieć wybranej władzy. I do Pana i do Prezydenta.
          4. Śmieszy mnie i żenuje przesuwanie przez Pana odpowiedzialności za nieudaną
          imprezę w stronę tych pełnych ciekawości i nadziei ludzi, którzy przyszli na
          Błonia, by się zintegrować z tym miastem, poczuć współnotę, powiew nowego.
          Przez szacunek dla nich, bo jest ich coraz mniej, niech Pan i organizatorzy
          weźmie odpowiedzialność za tę bezładną chucpę.

• albert_c Szymonie !!! 01.01.07, 13:35
          prosze nie wyjezdzaj mi tu z kwestiami ze jak twierdzilem ta impreza jest
          bezsensu i kazdy sie szanujacy powinien z niej zrezygnowac takze Ty to nie
          znaczy ze nie jestem optymista czy lokalnym patriota.

No poiwiedz dzis dla kogo byla ta impreza i czy wbrew opinii jak widze
          powszechnej uwazasz ja za udana.
          Ja mam ten komfort ze ja wiedzialem ze to bedzie kicha. Satysfakcji z powodu
          mojego komfortu nie mam.
          Widze jedynie tyle ze Krzystek na poczatek jest czlwoiekiem bez polotu, a tacy
          mc jak Ty i organizatorzy ktorzy za tym stoja sa miara naszego miasta czyli
          slabiutko wciaz.

i mnie to smuci.

jak robic impreze za miejska kase to tylko zajebiste rzeczy jak w Krakowie (choc
          tam zdaje sie kazse wywalil glownie sponsor rmf fm) na 120 tys ludzi, a nie dla
          2-3 tys glownie pijanej choloty.

tyle...
        • herman.brunner Szymon! 02.01.07, 12:43
          co powiesz teraz?
          moze tylko, ze kasa zabrana, spadam, bye,bye - do nastepnego zlecenia?
        • Gość: Oleg Kalugin kolejny raz będę stał przy mikrofonie na scenie IP: *.szczecin.mm.pl 02.01.07, 22:57
          kolejny raz będę stał przy mikrofonie na scenie - to raczej nie miejsce dla
          Ciebie gościu ta scena ...
        • Gość: Owal Dzięki Ci Szymonie wielki byłes .......... IP: *.szczecin.mm.pl 03.01.07, 18:36
          Kevin nie specjalnie rozumiał co do niego mówisz pomimo że zna troche polski-
          organizatorzy nie wiedzieli że nie znasz angielskiego ???
    • Gość: julia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 13:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • beatrix13 Re: zarob sobie na sylwestra.... 01.01.07, 13:40
        Gość portalu: julia napisał(a):

> TO TRZEBA BYLO SOBIE KUPIC BILETY NA DOBREGO SYLWKA A NIE ZALIC SIE !!!NIE
        > ZAPLACILES? TO MASZ CO MASZ ...ZA DARMO TO WIESZ CO MOZESZ DOSTAC? PALA W
        LEB!!

.....................
        jak było widać we Wrocławiu pałą po łbach nie bili,ale nasze władze z dużo
        większymi apanażami od Dutkiewicza lata świetlne dzielą,'
        przerażenie mnie ogarnia na myslk o obciachu na cały swiat w ramach regat
        tegorocznych
        • sobiepan1 Re: Moja opinia. 01.01.07, 14:21
          Pomijając słaby (beznadziejny) poziom 'artystów', np.ubzdryngolony, bełkoczący
          anglik. O reszcie szkoda gadać.
          Niepodobało mi sie usytuowanie estrady, raziły swiatła które zamiast oświetlać,
          skutecznie oślepiały. Kałuże które niesposób ominąć.
          Nie mam wyrzutów sumienia,że nie głosowałem na Krzystka.
          • Gość: Uczestnik Re: Moja opinia - nie mogę być dumny z Pana Prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:53
            Smutna sprawa :(
            • Gość: Telewidz Re: Moja opinia - nie mogę być dumny z Pana Prezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:55
              W Szczecinie udają się jedynie imprezy organizowane dla potrzeb TV.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=54745347&v=2&s=0
    • andreas.007 prosze mnie tu nie pitolic, jak sie chce to mozna 01.01.07, 21:02
      prosze państwa byłem tego roku na Sylwestra w tłumie ludzi,
      ludzi rozbawionych i bawiacych sie...
      Prowadzacy prawie w ogóle nie gadał,
      a prezydent miasta wyszedł na scene i złozył piekne zyczenia - krótko...
      i rozświetliło sie niebo ogniami sztucznymi,
      które zreszta juz od godz. 21:00 rozswietlały niebo!
      Ale o północy, to był jeden wielki wybuch!

Jak przyszedłem, to na scenie bawił sie i ludzi zespół Latino,
      a potem tuz przed północa do chyba 01:30 bawiły Leszcze z 3miasta!
      Ludzie tańczyli, szmpany strzelały, race niebo rozswietlały...
      Były ciuchcie w tłumie i usmiechy ludzi - naprawde!

To było w Poznaniu pod Zamkiem!

Nie widziałem bójki ani przepychanek...
      widziałem po imprezie okrutnie nie potrafiacych sie utrzymac na nogach,
      ale nie widziałem zadnej bójki!
      Zaraz po ruszyły smieciarki czyszczące ulice z butelek!

Były szalety, ale dla mnie zabrakło smietników na butelki po szampanach!

To co na scenie, to naprawde super zabawa,
      żadnej gadaniny, głupich dowcipów, po prostu zabawa,
      a ludzie tańczyli jak na imprezach w restauracjach!

Była cudowna impreza!
    • enancjo Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach 02.01.07, 10:00
      .. juz pomiedzy 1800-1900 .. siedzialy i trzezwialy na lawkach
      malolaty ... pol litra przy stopach i jakies popitki .. a straznicy
      miejscy chodzili i pilnowali by im w trzezwieniu nikt nie przeszkadzal ..
      .. ciezko bezposredni winic w Piers Dentego ... za to, ale widac ze
      jego fun club .. niczym nie odbiega od poprzedniej rzeczywistosci .. i
      cala sztuka bylo jedynie .. jak tu naciagnac nowego na wieksza kase
      na niby lepsza bzdure .. z pijakiem w roli glownej .. zenada ..
      ale tym co to bylo potrzebne i tak sie udalo .. i kazdy mieszkaniec
      zaplacil za te piekna impreze ca 4,00 zlocisze..
      Enancjo
    • Gość: Koszmarek Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: *.szczecin.mm.pl 02.01.07, 22:51
      z życzeniami na przyszły rok: TWOJE MIASTO,TWOJA SPRAWA!
      sz.k.
      • Gość: jaaaaaaaacaszek Re: Miejski sylwester na Jasnych Błoniach IP: 89.16.85.* 04.01.07, 04:33
        bylo az tak zle?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka