Dodaj do ulubionych

Są dowody manipulacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.03, 08:35
Nareszcie! Nawet sam rektor się przekonał jaki z niego gagatek.
Chociaż jak znam Sosnę to jeszcze wymyśli parę numerów "nie z
tej ziemi", żeby utrzymać się przy stołku. Ale wstyd, pcha się
pan profesorze w coraz większe bagno. Nie wiem czy ktoś na
uczelni jeszce pana szanuje, bo na moim roku już nikt.
Obserwuj wątek
    • Gość: eva Re: Są dowody manipulacji IP: 62.233.172.* 18.04.03, 09:08
      przykry i zalosny jest taki brak godnosci. kazdy porzadny
      czlowiek spakowalby juz manatki i odszedl. sosnowski sam pod
      soba galaz podcina. i bardzo dobrze, oszczedzi innym szukania
      dowodow. a jeszcze na poczatku mogl sie wybronic.
      nikt jednak za nim plakac nie bedzie.
      • ergie Re: Są dowody manipulacji 18.04.03, 09:13
        zastanawia mnie tylko jedno - facet działa tam już jakiś
        czas. do tej pory nikomu to nie przeszkadzało.
        co się nagle stało ? ? ?
        • skuter70 Re: Są dowody manipulacji 18.04.03, 09:22
          ergie napisał:

> co się nagle stało ? ? ?

nagle stalo sie to, ze chcial zostac prawdziwym profesorem, wiec musial
          wychylic ssie poza wlasny ogrodek
          • Gość: eva Re: Są dowody manipulacji IP: 62.233.172.* 18.04.03, 09:48

> nagle stalo sie to, ze chcial zostac prawdziwym profesorem, wiec musial
            > wychylic ssie poza wlasny ogrodek

co za tupet myslec ze sie przeslizgnie
            sie nie udalo, sprawa wyszla na jaw i jest swietnym pretekstem dla studentow by
            w koncu glosno zaczac mowic co sosnowski wyczynial.
    • Gość: rado Re: Są dowody manipulacji IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 09:33
      Jesli nie ma na tyle godnosci by sam odejsc to juz chyba pora mu podziekowac.
      pozdrawiam rado
    • Gość: aga Re: Są dowody manipulacji IP: WUP:* / *.radio-gazeta.pl 18.04.03, 11:16
      nie rozumiem dlaczego afera związana z Sosnowskim wzbudza tak
      duże kontrowersje. w tym samym i wczorajszym numerze wyborczej
      znajdziecie informacje o rozbiórce sześcioklatkowego budynku.
      tam mieszkają ludzie, głównie młodzi, którzy kupili je biorąc
      kredyty, harując na zachodzie lub zbierając po rodzinie. za winy
      urzędników , którzy czegoś nie dopilnowali i oszusta, który
      nazywa się dumnie inwestorem - jako jedynie poniosą wszystkie
      konsekwencje. to dopiero jest tragedia............
      • skuter70 Re: Są dowody manipulacji 18.04.03, 11:21
        prof sosnowski dal sie we znaki wielu pokoleniom studentow
        a tragedia mieszkancow jednego domu dotyczy tylko ich samych i byla juz
        walkowana w mediach i sieci.

• Gość: student ?! JAK UCZELNIA TACY PROFESOROWIE !!! IP: SDI:* / 192.168.0.* 18.04.03, 11:28
      Może to będzie przestroga przed "produkcją" doktoratów dla
      niektórych polityków ?!!!
      • Gość: XxX JACY PROFESOROWIE - TAKA UCZELNIA!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 15:28
        Taka jest prawda - poczynania dr hab. Sosnowskiego źle świadczą
        o uczelni, na której "pracuje"...

A rektor czy dziekan chcieli zorganizować spotkanie ze
        studentami - żeby im całą sprawę wyjaśnić - ciekawe co chcieli
        powiedzieć... przecież studenci nie są głupi , czytali te
        książki, a poza tym wiedzą doskonale jakich rzeczy dopuszcza się
        Sosnowski...
    • Gość: Zagloba Re: Są dowody manipulacji IP: 193.82.16.* 18.04.03, 15:33
      Nigdy nie ufalem zbytnio ZSB,ale teraz trzeba przyznac,ze
      chociaz jej rektor to odwazny czlowiek.
    • Gość: hanka-cyganka Re: Są dowody manipulacji IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 15:40
      Gość portalu: macias napisał(a):

> Chociaż jak znam Sosnę to jeszcze wymyśli parę numerów "nie z
      > tej ziemi", żeby utrzymać się przy stołku. Ale wstyd, pcha się
      > pan profesorze w coraz większe bagno.

Kochani, co się tak dziwicie i oburzacie?
      Wszak to wszystko POMROCZNOŚĆ JASNA .

• Gość: macias Re: Są dowody manipulacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.03, 16:43
        Gość portalu: hanka-cyganka napisał(a):

> Gość portalu: macias napisał(a):
        >
        >
        > > Chociaż jak znam Sosnę to jeszcze wymyśli parę numerów "nie
        z
        > > tej ziemi", żeby utrzymać się przy stołku. Ale wstyd, pcha
        się
        > > pan profesorze w coraz większe bagno.
        >
        >
        > Kochani, co się tak dziwicie i oburzacie?
        > Wszak to wszystko POMROCZNOŚĆ JASNA .
        >
        >
        hehe, ja sie tam nie oburzam, ale wręcz cieszę:) proponuję dalej
        wałkować temat, bo jeszcze (tfu,tfu) sprawa przycichnie i
        Sosnę "po cichu" zrehabilitują.
        • Gość: Zagloba Re: Są dowody manipulacji IP: 193.82.16.* 18.04.03, 16:47
          O tuz to,trzeba to caly czas trzymac "na wierzchu",az do wyjasnienia(nie
          zaleznie od wyniku.Moze p.prof. sie wybroni-kto wie).Ta sprawa nie
          powinna "przycichnac".
    • Gość: thomson Re: Są dowody manipulacji IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 00:49
      Najbardziej mi się podobała "oddolna inicjatywa studentów w
      sprawie wystosowania listu w obronie Sosnowskiego". Złożyły ją
      chyba jełopki z ZSB. U nas tna US-ie też padła taka
      propozycja... tylko chyba niezabardzo "oddolna"...proponował to
      pewien magister prowadzący ćwiczenia (zgadnijcie z jakiego
      przedmiotu?)
      • Gość: Ewusia Re: Są dowody manipulacji IP: *.wpisz.com / 10.0.2.* 24.04.03, 21:42
        Najbardziej smieszy mnie w tej całej aferze "SOSNAGATE" to jak bardzo studenci
        ISUS sa podli i załośni, teraz wiem,że na ISUS studiują "buraki", teraz to
        widac, po ich wypowiedziach.To są plotki to co wypisujecie,gdzie są dowody?
        Gdzie byliście wcześniej, zanim zaczeła sie cała nagonka na Sosne?Czemu nikt
        wczesniej nie dosniosł o tym np:że prof.przychodził pijany na egzaminy czy
        chociażby wykłady,albo że profesor proponuje studentką zaliczenie przedmiotu
        wzamian za seks, co wydaje mi sie smieszne bo na ISUS w wiekszosci szmule to
        same "pasztety", a Sosna nie zniżył by sie aż tak. Nie warto bo dużo ładniejsze
        dziewczyny chodza po ulicy niż te przecietniary z ISUS.W wiekszosci te
        dosniesienia o molestowaniu to same plotki, to że podobały mu sie ładniejsze
        studentki to całkowicie normalne, jest tylko mezczyzną, ale żeby od razu
        oferowac zaliczenie przedmiotu wzamian za seks.Kujony z uniwerku(bo tak na was
        mowimy w ZPSB) smiac mi sie z was chce,sami wybraliście tą uczelnie.Mowicie że
        US ma niski poziom nauczania,pamietajcie że to wy ten poziom po czesci
        tworzycie, jezeli uwazacie ISUS za marną uczelnie i prof. za alkoholika to
        czemu tam studjujecie?Nie stać was na nic lepszego? Totalna parodia uważacie
        sie za lepszych od prof. to czemu piszecie mgr właśnie tam niektórzy z was
        bronią sie u Sosny ,a potem piszą takie brednie,sami sobie wbijacie nóż w
        plecy, nie ma to jak skończyć uczelnie w ktorej promotorem byl jak wy to
        mowicie pijak, zboczeniec,a potem jeszcze go wysmiac i opluć.Wstyd na całą
        Polske,nie zapomnijcie w CV wpisac jak bardzo nienawidzicie uczelni którą
        skończyliście.Dolewacie tylko oliwy do ognia.!Tylko po co ośmieszacie siebie
        samych.?W jednym przyznaje racje, że macie niski poziom intelektualny i
        moralny na tym swoim ISUS,wy studenci wstydzcie sie jak możecie takie brudy
        wypisywać, powinniscie jak najbardziej chwalic uczelnie która wybraliście a nie
        oczerniać i to tak jakbyście oczerniali samych siebie nie rozumiecie tego.Przez
        te lata co uczył was Sosna to on byl waszym wychowawcą, a teraz nagle
        przejzeliscie na oczy?Dziwi mnie to ze nagle tyle osob go nienawidzi!!W ZPSB
        wszyscy go lubia,zawsze moglismy na niego liczyć i byl opiekunem naszej grupy,
        moze to z wami ludzie jest cos nie tak??Bo ja nigdy nie widzialam zeby byl
        pijany i nigdy nie czułam by mnie molestował w jakikolwiek sposob, to że był
        miły i opiekuńczy nie oznacza że jest zboczony, może zle kojarzycie fakty,od
        tego zakuwania juz wam sie wszystko w głowach poprzestawiało.
        • Gość: eva Re: Są dowody manipulacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.03, 21:58
          no tak. sliczna studentko zpsb zapominasz o jednym:
          na waszej uczelni sosnowski zarabia troche wiecej, to i jest troche bardziej
          mily.
          a twoja wypowiedz wyraznie dowodzi o wysokim poziomie studentow twojej
          uczelni.. przynajniej niektorych, bo w przeciwienstwie do ciebie, nie zwyklam
          uogolniac.
          pozdrawiam
          burak przecietniara i pasztet
          • Gość: Ewusia Re: Są dowody manipulacji IP: *.wpisz.com / 10.0.2.* 24.04.03, 22:53
            Gość portalu: eva napisał(a):

> no tak. sliczna studentko zpsb zapominasz o jednym:
            > na waszej uczelni sosnowski zarabia troche wiecej, to i jest troche bardziej
            > mily.
            > a twoja wypowiedz wyraznie dowodzi o wysokim poziomie studentow twojej
            > uczelni.. przynajniej niektorych, bo w przeciwienstwie do ciebie, nie zwyklam
            > uogolniac.
            > pozdrawiam
            > burak przecietniara i pasztet
            Oczywiście studentko z IS US, może i zarabia wiecej, ale to nie o tym jest ta
            cała afera wokół Sosny. Mnie nie interesuje to ile on zarabiał (bo teraz jest
            juz na urlopie i to bezpłatnym)Czy wasze oskarzenia wokół niego nie są troche
            zmyślone,czy są jakieś dowody i skąd w was studentach IS taka agresja i
            nienawiśc do wykładowcy który uczył tyle lat i zajmował tak ważne stanowisko?
            Jakbys nie zrozumiała to chodziło mi o to,że to jednak na waszej uczelni są
            fałszywi studenci, bardziej zepsuci pomimo tego jaka opinia krąży wokół ZPSB.
            Widocznie pieniądze nie psuja tak ludzi, bo atmosfera w Zpsb wsród studentów
            nie jest tak smieszna i kompromitujaca jak na waszej uczelni obecnie.Dziwi mnie
            tylko to że tak pozno sie odzywacie,że piszecie w internecie te brednie.A wy
            jesteście tchórzami i nawet teraz gdy jest zawieszony trzęsiecie portkami przed
            Sosną!
        • Gość: Phobos Re: Są dowody manipulacji IP: 217.153.5.* 24.04.03, 22:50
          Na samym wstepie zaznaczam, ze z p. Sosnowskim nie mam nic wspolnego. Wogole
          cala ta sprawa mnie nie bardzo interesuje, ale mialem za duzo czasu wiec
          postanowilem poczytac...

Droga Ewuniu... swoja wypowiedzia tylko osmieszylas sie w moich oczyach...
          Narzekasz, ze to wszystko plotki itd... w taki razie teraz to ty przedstaw
          dowody na to, ze w ZPSB p. Sosnowski byl taki mily, bo narazie dla mnie to
          tylko plotki... Poza tym zarzucasz studentom ISUS to ze za bardzo kuja... W
          przeciwienstwie do ciebie najwyrazniej... Apropos - ile kosztuje zaliczenie
          semestru na ZPSB? 1000? 2000 zl? Mam nadzieje, ze ceny jakie podalem nie sa
          smieszne - widzisz, poprostu w przeciwienstwie do studentow szkol prywatnych,
          ja ciezko sie ucze do sesji i nie mam pojecia ile taka atrakcja jak sesja w
          kopercie moze kosztowac...

I jeszcze dwie sprawy... dobrym zwyczajem jest stawianie znakow
          interpunkcyjnych, a nastepnie spacji... Przyklad: wlasnie napisalem. Nawet nie
          jeden. Druga sprawa - mozesz decydowac sie na jeden znak konczacy zdanie? Bo
          kiedy piszesz: ".?" to nie do konca wiem, czy to jest zdanie twierdzace, czy
          pytajace...
          Heh... mialem nadzieje, ze przynajmniej 3 pierwsze klasy szkoly podstawowej
          zdalas bez wreczania lapowek...
          • Gość: Ewusia Re: Są dowody manipulacji IP: *.wpisz.com / 10.0.2.* 24.04.03, 23:13
            Phobos jeżeli nie masz nic wspólnego z Sosnowskim to czemu aż tak się
            angażujesz w to co ja napisałam?
            Hmmm.... a jeżeli chodzi o błedy to mój drogi nie jest to praca naukowa, żebym
            musiała się tak bardzo starac by bylo to czytelne. Niektóre osoby które
            skomentowały mój komentarz zaczynają zdanie z małej litery! Dasz wiare, a
            studiują na państwowych uczelniach.
            Jeżeli nie odpowiada ci to co pisze to nie czytaj lepiej, a co do łapówek, to
            jestes smieszny i w tym momencie to ty rozsiewasz plotki. Przecież studiujesz w
            państwowej uczelni to skąd możesz wiedzieć, że w prywatnych szkołach dają
            łapówki. Wiem że studenci z państwowych uczelni nie lubią studentów z
            prywatnych szkół ale czasami aż widać w tym jakąś zazdrośc, to chore.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka