Gość: Znawca kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 21:12 dla nas jako regionu morskiego to prawdziwa droga zycia. mam nadzieje ze z powodu warcholstwa nie bedzie zadnych opoznien Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mani Re: S3 czas zacząć budować IP: *.globalconnect.pl 16.02.07, 22:16 To nie warcholstwo, to chamski przekręt.Urzędnik z UG w Baniach i kilka konkretnych nazwisk hochsztapelerów, co to zwietrzyli biznesik. A może by tak te nazwiska upublicznić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca kultury Re: S3 czas zacząć budować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:42 no wlasnie to jest warcholstwo az sie zygac chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majar S3 czas zacząć budować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 06:08 Nazwijmy rzecz po imieniu , to złodziejstwo w czystym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz-n S3 czas zacząć budować IP: *.smsnet.pl 17.02.07, 12:51 zjazd na gryfino powinien tez byc poprawiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloneZ Zachęcam do składania ofert IP: 83.168.104.* 17.02.07, 13:34 www.mosty.nazwa.pl/017_s3_klucz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: S3 czas zacząć budować IP: *.chello.pl 19.02.07, 09:30 A ja przywiąże się do drzewa, bo mi chcą las wyciąć koło domu, żeby te droge zbudować. O! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek1 Re: S3 czas zacząć budować 19.02.07, 13:48 Gość portalu: ja napisał(a): > A ja przywiąże się do drzewa, bo mi chcą las wyciąć koło domu, żeby te droge > zbudować. O! Mam nadzieje, że to prowokacja, ale proponuje rozejrzeć się za możliwością postawienia na przykład baru w miejscu przeznaczonym na MOP lub też innymi usługami. Dziękujmy decydentom, że w swojej niekompetencji zdecydowali się na drogę klasy S, a nie autostradę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: S3 czas zacząć budować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 16:32 Choc mogliby ja od razy zbudowac 2 x 3,75, zamiast 2 x 3,5 m. Wtedy w razie W, mozna by ja szybko przekwalifikowac na autostrade. Ale z drugiej strony, od dawna wolalem miec w regionie ekspresowke darmowa od platnej autostrady... Przeciez A2 to jakas kpina z oplatami... Ale to juz inna parafia.. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: S3 czas zacząć budować 20.02.07, 06:25 narazie oprócz gadania i obietnic nic się nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś