sibeliuss 02.03.07, 11:31 Koleżanka 117 atakuje mnie za wklejanie artykułów z innych gazet. Robię to na tym forum od prawie 2 lat. Mam przestać, czy kontynuować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaarinka Re: Wklejać czy nie? 02.03.07, 11:38 oj kontynuuj, kontynuuj. Cały czas uważam, że dzieki Tobie to forum trzyma się jeszcze przy życiu. A koleżanka inka dziś chyba nie w humorze. Jeszcze niedawno pisała, że chętnie czyta Twoje posty, i że ciekawie piszesz (nie mam teraz czasu na szukanie tego wątku), a dziś coś zmieniła zdanie. Inko, rzeczywiście, sibeliuss dobrze mówi, nie czytaj jego wątków, tylko, że wtedy w ogóle będzie tu niestety mało do czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Wklejać czy nie? 02.03.07, 11:46 Kochani - lubię Was,ale "wklejane" artykuły są za długie i nieciekawe(urzędowe).Jak Sibel...musi podać taką inf.-proszę tylko do meritum problemu.Serdecznie Was pozdrawiam młodzieży.Będę Was "czytać". Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wklejać czy nie? 02.03.07, 11:55 Z tą młodzieżą to trochę pojechałaś :) Przynajmniej w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaarinka Re: Wklejać czy nie? 02.03.07, 11:58 Hi hi.... to jeszcze zależy, co inka pod pojęciem "młodzież" rozumie:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Wklejać czy nie? 02.03.07, 12:05 Karinko- nastolatką już nie jestem.Jeżeli chodzi o czytanie-czytam płynnie i selektywnie - taka jest moja "profesja".Wklejanki? -mam odmienne zdanie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaarinka Re: Wklejać czy nie? 02.03.07, 12:12 no i właśnie o to w tym wszystkim chodzi - każdy ma odmienne zdanie i każdy powinien móc je wyrażać. A ja szanuję odmienne poglądy, ale nie zawsze im przytakuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaarinka Re: Wklejać czy nie? 02.03.07, 11:57 Inko, skoro te artykuły są dla Ciebie za długie, to czytaj tylko komentarze do nich (mam nadzieję, że będzie ich jak najwięcej). Z tych komentarzy można też wiele o mieszkańcach Stargardu i o samym mieście się dowiedzieć. Aaa... no i jest jeszcze coś takiego, jak czytanie selektywne, jeśli coś jest za długie, "przebiegam" po tym wzrokiem i wybieram oraz koduję tylko te informacje, które mnie najbardziej interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
jopi76 Wklejać,wklejać... 02.03.07, 14:45 Ja poproszę :) Znajdzie się napewno jeszcze kilka osób, które chętnie z takiej "prasówki" skorzystają. Nie kupuję gazet (te parę złotych zawsze się przyda )-informacje czerpię głównie z internetu TV oglądam bardzo wybiórczo-głównie z braku czasu A tu mam zebrane w jednym miejscu aktualności dot. Stargardu Jak dla mnie-wszelkie wklejanie, kopiowanie jest jak najbardziej OK. Pozdrawiam ciężko pracującego opiekuna forum :D Odpowiedz Link Zgłoś