Dodaj do ulubionych

My tu sobie gadamy, a Runowicz dalej nie ma pracy

22.05.03, 09:02
To skandal. Tyle się mówi o marnowaniu w naszym kraju zdolnych i kreatywnych
menadzerów. Żądam zaprzestania praktyki pozostawiania w niepewności i na
bezrobociu ludzi zdolnych, którzy mogliby ruszyć z kopyta naszą gospodarkę.
Może port, może PZU, może PARP, może PAIZ. Za bezrobocie Runowicza odwołał
bym cały rząd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Buazen Hasło SLD: Tak dalej być nie musi! n/t IP: 217.153.7.* 22.05.03, 09:08
    • Gość: Oparator Teleskopu Tak nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 09:15
      Ta biedna (tu chyba przesadziłem) i bezrobotna osoba to kosmita z
      gwiazdozbioru Barana. Zresztą Jurczyk też pochodzi z tego samego
      gwiazdozbioru. Kosmici z tego gwiazdozbioru nie mogą być zatrudniani w
      kosmosie. Mają zakaz. Wyjątek stanowi ziemia i pewien kraj średniej wielkości
      na ziemi.
      • Gość: Buazen Nadworny Astrologu! IP: 217.153.7.* 23.05.03, 08:43
        Powiedże, dlaczegóż to akuratnie wybrali sobie Polskę, hm? Nie masz na całym
        świecie innego państwa średniej wielkości? Cóz na ten temat mówią gwiazdy?
        • Gość: renata Re: Nadworny Astrologu! IP: 212.14.60.* 23.05.03, 12:31
          Gość portalu: Buazen napisał(a):

> Powiedże, dlaczegóż to akuratnie wybrali sobie Polskę, hm? Nie masz na całym
          > świecie innego państwa średniej wielkości? Cóz na ten temat mówią gwiazdy?
          Ja nie znam się na astrologii ale możliwe, że kosmici wybrali taki kraj gdzie
          będzie im najłatwiej zdobyć władzę. Np taki ks. Rydzyk . Czyż nie jest kosmitą ?

• buazen Re: Nadworny Astrologu! 23.05.03, 14:14
            Ojciec Dyrektor dobrze sie maskuje, ale prawdziwych znawców tematu nie oszuka.
            ciekaw jestem z jakiego układu przyleciał? Chyba, że tak jak donoszą ostatnie
            newsy Ojciec Dyrektor spadł z nieba jak tona innych bakterii i wirusów (i SARS
            niby też jest pochodzenia "kosmicznego").
    • enancjo Re: My tu sobie gadamy, a Runowicz dalej nie ma p 22.05.03, 09:19
      .. Prezydent przyjedzie to pomoze ... :))

.. ale znam takiego kosmite, glodnego kosmicznego
      koryta, co jak mu w koncu znalezli robote to po
      miesiacu dostal zawalu .. wiem przykre, ale czasami
      zycie bez pracy jest dobre dla zdrowia ...

Enancjo
      • Gość: Gryf Re: My tu sobie gadamy, a Runowicz dalej nie ma p IP: 80.55.144.* 22.05.03, 20:36
        Na wczorajszym meczu siedzial[Runowicz] bardzo zafrasowany rozdzielony od
        Leszka Gondora nieznana mi osobiscie persona.W czasie przerwy w meczu oposcil
        zajmowane miejsce pod [nomen omen] napisem "Swenska grup" i udal sie z
        Leszkiem Gondorem w nieznane.Byc moze glowia sie juz jak wyrwac od miasta
        Szczecina te 30 mln zlotych za sprytnie sformulowana przez Wieczorka i
        Sochanskiego umowe dotyczaca funkcjonowania klubu Pogon Szczecin.
        Wiecie i co wam na koniec powiem; tak glupio wyglada Runowicz bez tego swojego
        glupiego usmiechu, ze lepiej juz niech sie smieje,smieje,smieje!!!!!!!!!!!!!

Ps.Ciekawe co zrobi Leszek Chwat z tym "pasztetem".Znajac go osobiscie wiem ,
        ze cwaniaki rzadzacy kiedys Szczecinem maja twardy orzech do zgryzienia.

Nowe spojrzenia przez satre dziury.
        • Gość: OT Gondor upadły i Runowicz upadły.N/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 22:24
          Gość portalu: Gryf napisał(a):

> Na wczorajszym meczu siedzial[Runowicz] bardzo zafrasowany rozdzielony od
          > Leszka Gondora nieznana mi osobiscie persona.W czasie przerwy w meczu
          oposcil
          > zajmowane miejsce pod [nomen omen] napisem "Swenska grup" i udal sie z
          > Leszkiem Gondorem w nieznane.Byc moze glowia sie juz jak wyrwac od miasta
          > Szczecina te 30 mln zlotych za sprytnie sformulowana przez Wieczorka i
          > Sochanskiego umowe dotyczaca funkcjonowania klubu Pogon Szczecin.
          > Wiecie i co wam na koniec powiem; tak glupio wyglada Runowicz bez tego
          swojego
          > glupiego usmiechu, ze lepiej juz niech sie smieje,smieje,smieje!!!!!!!!!!!!!
          >
          > Ps.Ciekawe co zrobi Leszek Chwat z tym "pasztetem".Znajac go osobiscie
          wiem ,
          > ze cwaniaki rzadzacy kiedys Szczecinem maja twardy orzech do zgryzienia.
          >
          >
          >
          > Nowe spojrzenia przez satre dziury.
    • Gość: bojownik Re: My tu sobie gadamy, a Runowicz dalej nie ma p IP: 193.82.16.* 22.05.03, 20:43
      A moze powinismy mu przyznac dozywotnia pensje(i jego dzieciom)od naszego
      bogatego miasta,za zaslugi?
    • Gość: powolniak Re: My tu sobie gadamy, a Runowicz dalej nie ma p IP: *.espol.com.pl 23.05.03, 07:26
      A ostatnio bezrobotni sprzątają miasto. Nie załapał się???
    • skuter70 Re: My tu sobie gadamy, a Runowicz dalej nie ma p 23.05.03, 09:51
      a ma choc bidul prawo do zasilku?
      • buazen Nie prawa do zasiłku - Marjan mu to prawo umorzył! 23.05.03, 14:15

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka