sibeliuss 21.05.07, 00:29 Jedna z mieszkanek sieje na swoim osiedlu terror. Jej sąsiedzi boją się, że kobieta doprowadzi do jakiejś tragedii. www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070519/STARGARD/70518018 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewidzialna_l Re: Furiatka z osiedla Tysiąclecia 21.05.07, 09:13 Wariat nie przyzna sie do tego ,ze jest wariatem.Miałam taka szalona sasiadke dawno temu,rzucała butelkami z mlekiem przez okno.Starała sie zdemolowac mieszkanie w ,którym mieszkała wraz z rodzina.wyzywała na kobiety od najgorszych.Bliscy udawali,ze nic sie nie dzieje,w koncu nie dali rady i wozili ja do szpitala, co jakis czas na jakis czas.Wracała potulna,ale demon w niej drzemał. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Furiatka z z katowic 23.05.07, 16:41 kolezanka moja ,która chodzi na aerobik wodny,powiedziała mi ,ze wczoraj na basen przyszedł prawdziwy 200kg,wieloryb,majacy na głowie zamiast czepka,,taki jednorazowy czepek od fryzjera co sie samemu włosy farbuje.Szybko go zgubiła,bo jej sie wyslizgnał z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Furiatka z z katowic 23.05.07, 23:08 Czy tusza tej osoby jest dla Ciebie czymś nie na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Furiatka z z katowic 23.05.07, 23:15 Dlaczego ją w tym czepku wpuszczono? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Furiatka z z katowic 23.05.07, 23:16 nie mam pojecia,ten czepak wygladał,jakby miała reklamówke na głowie, Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: czepek, 24.05.07, 07:42 a dlaczego nie wolno plywac bez czepka na basenie?? ze włosy powypadają?? Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: czepek, 24.05.07, 15:08 ja pływam bez czepka,a niektorzy go zakładaja,zeby pieknie wygladac.Ja przepieknie wygladam w wałkach na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś