Gość: asiak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.07, 19:21 proszę o namiary na fryzjera stylistę w Sz-nie który dobrze dobierze kolor i fajną fryzurkę.Serdeczne dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.bazyl Re: fryzjer 30.05.07, 19:31 Szczerze radze unikac takich fryzjerow - nikt nie potrafi zeszpecic kobiety rownie skutecznie jak stylista/stylistka. Naprawde dobrym fryzjerem w Szczecinie jest pan Jacek ze Studia TRICO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: fryzjer IP: *.chello.pl 30.05.07, 19:39 Chodź złociutka do mnie. Ja cię rozczochram a później ułożę. Heheheh. Na kozetce. Hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: fryzjer IP: *.chello.pl 30.05.07, 20:21 Polecam zakład fryzjerski w Tesco - są tam młodzi fryzjerzy, którzy znają się na rzeczy i są o wiele tańsi, niż ich "modni" koledzy z centrum :) Odpowiedz Link Zgłoś
enricco82 Re: fryzjer 23.06.07, 21:16 wypróbój STUDIO ESTELL na ul. Łukasińskiego 36g (vis a vis JEDNOSTKI NATO). Tylko jest mały problem. Terminy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola i piotr Re: fryzjer IP: *.devs.futuro.pl 01.07.07, 19:51 W CArefourze na pOmorzanach są naprawdę dobre fryzjerki, tanio i szybo ostrzygą, męski i damski bez znaczenia, któkie fryzurki zawsze robią szybko i co najważniejsze dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: fryzjer IP: *.chello.pl 01.07.07, 20:05 Mam znajomą fryzjerkę. Ekstra baba. Prowadzi salon artystycznego strzyżenia psów. Polecam. Pudle strzyże z rabatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: fryzjer IP: *.opera-mini.net 08.04.17, 00:41 Na koloryzację tam można iść ale na cięcie mocno odradzam bo preferują fryzury męskie i każdą dziewczynę robią najchętniej na chłopczycę... chyba że podoba Ci się taki styl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xionc i jego chłop Re: fryzjer IP: *.tbcn.telia.com 08.04.17, 11:35 Strzyżemy wszystkich równo, zgodnie z taryfikatorem z Kurii. Rabaty dla staruchów i dzieci z "okien życia". Odpowiedz Link Zgłoś