Dodaj do ulubionych

Kiedy w końcu zniknie "grzybek"?

IP: *.globalconnect.pl 14.06.07, 18:49
Zabrać mu ten plac jak najszybciej i dać poważnemu inwestorowi!!!!
Obserwuj wątek
    • baba_w_oknie Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? 14.06.07, 19:13
      Czyz glupkow nie robi sie w ciula?

• Gość: stawros Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? IP: *.chello.pl 14.06.07, 19:26
        Bardzo panu Kulejowi dziękuje za ten artykuł myślałem , że wszyscy juz
        zapomnieli o reprezentacyjnym miejscu Szczecina. W którąś niedziele na około
        grzybka jacyś artyści poustawiali dużo obrazów olejnych.
        Pięknymi pejzażami, może chcieli przykryć brzydotę tego miejsca. Było rano i
        ruch był jeszcze mały , ale oni nie czekali długo ,zaraz zjawiła sie ekipa
        funkcjonariuszy miasta ,scigający nielegalny handel. Brawo panowie stróże ładu
        i porządku. Dzisiaj przechodziłem koło Baru Extra, nie idźcie tam , jest to
        widok dla ludzi o mocnych nerwach.
      • Gość: gupek Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? IP: *.chello.pl 14.06.07, 19:33
        Precz łapska od głupków.
    • malgogaj Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? 14.06.07, 21:12
      Przecież ten cały carlos srarlos to zwykły spekulant, cwaniaczek z jakiejś
      hiszpańskiej prowincji. Interesy w Ameryce Płd.... ta... już w to uwierzę.
      Przyjedzie taki ciul do zapyziałej mieściny daleko na wschód od znanej mu
      cywilizacji i rżnie machera. Ciekawe czyją kase lokuje w gruntach, bo nie dam
      wiary że swoją.
      • Gość: grzybiarz Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? IP: *.globalconnect.pl 15.06.07, 00:25
        Długo nie zniknie,...
        Mchem porośnie i będzie super-samem dla głupków-krasnoludków
    • Gość: gryfita Kiedy w końcu zniknie "grzybek" i plac vis a vis IP: 81.190.126.* 15.06.07, 00:30
      Typowy kombinator i spekulant z tego Roiznera. Kupił działki z nadzieją, że je
      odsprzeda z zyskiem. Nie znalazł nabywcy, sam nie ma kasy, więc nic nie robi.
      Kiedy wreszcie urzędnicy zaczną prześwietlać ludzi i firmy stające do konkursu?
      Ktoś chyba był odpowiedzialny za sprzedaż tych działek krętaczowi z Hiszpanii i
      powinien za to ponieść karę. Te place są ważnymi , centralnymi miejscami w
      mieście.Proszę popatrzeć jak fatalnie się prezentuje Al.Niepodległości od Bramy
      Portowej w kierunku Placu Żołnierza. Ciagle pusty i zapuszczony plac po
      Kaskadzie(w tle koszmarny budynek Pleciugi), barakowisko po Barze Extra,
      okropny budynek Odry i koszmarny, brudnoszary wieżowiec z równie brzydkim
      pomnikiem, nazwanym przez szczeciniaków "sterczącą pałą" na zwieńczeniu tej
      alei.Nic dziwnego, że wrażenia z pobytu z centrum miasta są dla wielu
      przyjezdnych, oględnie mówiąc, niemiłe. Przypomnę, że ten pseudo inwestor
      hiszpański jest także właścicielem budynku po byłej przychodni
      na Placu Grunwaldzkim i jak dotąd jedynie go pomalował. Co się dzieje w naszym
      mieście? Kiedy wreszcie skończy się ten fatalny zastój inwestycyjny ?!!!
      • Gość: stawros Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek" i plac vis a IP: *.chello.pl 15.06.07, 07:47
        Czy to nie zaczęło sie od Malanowskiej i Rujnowicza? Kto to pamieta?
        • beatrix13 przypomniała mi się Deutsch Africa:) 15.06.07, 07:53
          mimochodem
          • Gość: gryfita Re: przypomniała mi się Deutsch Africa:) IP: 81.190.126.* 15.06.07, 08:07
            Skojarzenia z Deutch Africa są dobre. Ja jednak nie rozumiem dlaczego w umowie
            kupna-sprzedaży nie znalazł się zapis, że jeśli kupujący nie zrealizuje w
            określonym czasie inwestycji, to traci teren automatycznie. Teraz czytam, że
            miasto musi wystąpić do sądu. W ten sposób przez kolejne lata nic się nie
            będzie przy Bramie Portowej działo. No chyba, że "azjatyckie centrum bud"
            handlujących kapciami i majtkami w tym miejscu jest odpowiednią wizytówką dla
            naszego miasta.
            • Gość: Zbędny Re: przypomniała mi się Deutsch Africa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:10
              Zapytaj prawnika. Nie chce mi się tego tłumaczyć.
      • Gość: zona.pijaka Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek" i plac vis a IP: *.icm.edu.pl 15.06.07, 18:55
        Gość portalu: gryfita napisał(a):
        > Kiedy wreszcie urzędnicy zaczną prześwietlać ludzi i firmy stające do
        konkursu?

Właśnie szykuje się nam następny numer z Unipolem od Garażu koło Galaxy.
        Przejrzyj forum, to zobaczysz ilu tu na tym forum jest zwolenników oddania tego
        terenu nieznanej firemce tylko dlatego że dała o milion więcej.
        Największe "tuzy" tego forum były za tym, by Unipolowi sprzedać teren w otwartm
        przetargu.
    • Gość: lex szuja IP: *.szczecin.mm.pl 15.06.07, 15:42
      A już uwierzyłem, że coś tam będzie stało porządnego, o co takim ludziom w ogóle
      chodzi? Niech spieprza ze Szczecina i tu nie wraca ten cały "inwestor" :/
    • Gość: sk Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? IP: 83.168.96.* 15.06.07, 18:44
      ...nigdy. Grzybki są wieczne ;-)
      • 1.bazyl Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? 15.06.07, 19:28
        Lepszy grzybek w garsci, niz hiszpanski kanarek na dachu...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka