Gość: fliper IP: *.globalconnect.pl 14.06.07, 18:49 Zabrać mu ten plac jak najszybciej i dać poważnemu inwestorowi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_w_oknie Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? 14.06.07, 19:13 Czyz glupkow nie robi sie w ciula? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? IP: *.chello.pl 14.06.07, 19:26 Bardzo panu Kulejowi dziękuje za ten artykuł myślałem , że wszyscy juz zapomnieli o reprezentacyjnym miejscu Szczecina. W którąś niedziele na około grzybka jacyś artyści poustawiali dużo obrazów olejnych. Pięknymi pejzażami, może chcieli przykryć brzydotę tego miejsca. Było rano i ruch był jeszcze mały , ale oni nie czekali długo ,zaraz zjawiła sie ekipa funkcjonariuszy miasta ,scigający nielegalny handel. Brawo panowie stróże ładu i porządku. Dzisiaj przechodziłem koło Baru Extra, nie idźcie tam , jest to widok dla ludzi o mocnych nerwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? IP: *.chello.pl 14.06.07, 19:33 Precz łapska od głupków. Odpowiedz Link Zgłoś
malgogaj Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? 14.06.07, 21:12 Przecież ten cały carlos srarlos to zwykły spekulant, cwaniaczek z jakiejś hiszpańskiej prowincji. Interesy w Ameryce Płd.... ta... już w to uwierzę. Przyjedzie taki ciul do zapyziałej mieściny daleko na wschód od znanej mu cywilizacji i rżnie machera. Ciekawe czyją kase lokuje w gruntach, bo nie dam wiary że swoją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybiarz Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? IP: *.globalconnect.pl 15.06.07, 00:25 Długo nie zniknie,... Mchem porośnie i będzie super-samem dla głupków-krasnoludków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfita Kiedy w końcu zniknie "grzybek" i plac vis a vis IP: 81.190.126.* 15.06.07, 00:30 Typowy kombinator i spekulant z tego Roiznera. Kupił działki z nadzieją, że je odsprzeda z zyskiem. Nie znalazł nabywcy, sam nie ma kasy, więc nic nie robi. Kiedy wreszcie urzędnicy zaczną prześwietlać ludzi i firmy stające do konkursu? Ktoś chyba był odpowiedzialny za sprzedaż tych działek krętaczowi z Hiszpanii i powinien za to ponieść karę. Te place są ważnymi , centralnymi miejscami w mieście.Proszę popatrzeć jak fatalnie się prezentuje Al.Niepodległości od Bramy Portowej w kierunku Placu Żołnierza. Ciagle pusty i zapuszczony plac po Kaskadzie(w tle koszmarny budynek Pleciugi), barakowisko po Barze Extra, okropny budynek Odry i koszmarny, brudnoszary wieżowiec z równie brzydkim pomnikiem, nazwanym przez szczeciniaków "sterczącą pałą" na zwieńczeniu tej alei.Nic dziwnego, że wrażenia z pobytu z centrum miasta są dla wielu przyjezdnych, oględnie mówiąc, niemiłe. Przypomnę, że ten pseudo inwestor hiszpański jest także właścicielem budynku po byłej przychodni na Placu Grunwaldzkim i jak dotąd jedynie go pomalował. Co się dzieje w naszym mieście? Kiedy wreszcie skończy się ten fatalny zastój inwestycyjny ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek" i plac vis a IP: *.chello.pl 15.06.07, 07:47 Czy to nie zaczęło sie od Malanowskiej i Rujnowicza? Kto to pamieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfita Re: przypomniała mi się Deutsch Africa:) IP: 81.190.126.* 15.06.07, 08:07 Skojarzenia z Deutch Africa są dobre. Ja jednak nie rozumiem dlaczego w umowie kupna-sprzedaży nie znalazł się zapis, że jeśli kupujący nie zrealizuje w określonym czasie inwestycji, to traci teren automatycznie. Teraz czytam, że miasto musi wystąpić do sądu. W ten sposób przez kolejne lata nic się nie będzie przy Bramie Portowej działo. No chyba, że "azjatyckie centrum bud" handlujących kapciami i majtkami w tym miejscu jest odpowiednią wizytówką dla naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: przypomniała mi się Deutsch Africa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:10 Zapytaj prawnika. Nie chce mi się tego tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek" i plac vis a IP: *.icm.edu.pl 15.06.07, 18:55 Gość portalu: gryfita napisał(a): > Kiedy wreszcie urzędnicy zaczną prześwietlać ludzi i firmy stające do konkursu? Właśnie szykuje się nam następny numer z Unipolem od Garażu koło Galaxy. Przejrzyj forum, to zobaczysz ilu tu na tym forum jest zwolenników oddania tego terenu nieznanej firemce tylko dlatego że dała o milion więcej. Największe "tuzy" tego forum były za tym, by Unipolowi sprzedać teren w otwartm przetargu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex szuja IP: *.szczecin.mm.pl 15.06.07, 15:42 A już uwierzyłem, że coś tam będzie stało porządnego, o co takim ludziom w ogóle chodzi? Niech spieprza ze Szczecina i tu nie wraca ten cały "inwestor" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? IP: 83.168.96.* 15.06.07, 18:44 ...nigdy. Grzybki są wieczne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Kiedy w końcu zniknie "grzybek"? 15.06.07, 19:28 Lepszy grzybek w garsci, niz hiszpanski kanarek na dachu...:) Odpowiedz Link Zgłoś