Gość: real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:49 Właśnie wróciłem. Owszem, może i jest latarnia i molo ale wszystko tandetne i jarmarczne. W ogóle nie czuje się, że nasze województwo jest efektowne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dydo Re: Morza szum na poznańskim Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:51 > Na stoiskach można było skosztować regionalnych przysmaków (m.in. wędzonych ryb i tzw. pajdy ze smalcem), zapoznać się z ofertą turystyczną. Jednym słowem - poczuć nadmorski klimat. pajda ze smalcem to rzeczywiście nadmorski klimat.tak jak i wędzony pstrąg :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Dla mnie super 23.06.07, 01:19 Wydaje mi sie ze po prostu za wczesnie wyjechałeś. Caly rynek zastawiony stoiskami gmin, stale cos dzialo a kulminacja byl występ kabaretu Koń Polski z Koszalina, ale Ciebie juz nie bylo niestety. Zabawa super a dzis dopiero bedzie extra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Andre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 07:51 Andreas. W jakim terminie jest ta impreza w Poznaniu ? Czy dziś w sobotę jest ? To może podjadę. Ta banda dupków z urzędu nie podała takiej informacji w sposób czytelny : www.szczecin.pl/umszczecinswiat/chapter_59018.asp?soid=AEB4B391AE3146448DEA3BFBEEF4A60F&chapterdest=59018 Co za nieudacznicy! To juz reguła :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Andre 23.06.07, 09:15 Dziś jest od 11 stoiska a od 18 program andrzejewska, potem od 19 Łona, 20 Pogodno i 21 Smolik. A potem w Zabawa do rana w pubach. Zimno to byc w maju to prawda ale jest dobrze zorganizowane. Jedynie powiaty slabo informowały w powiatach ... Sa tańce pyszyckie, masaż uzdrowisk, pelno jest na rynku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi nieporozumienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 10:14 to chyba jesteśmy na 2 różnych impreazach. Ludzie żrą darmowe żarcie a ulotki wyrzucają na ulicę.owszem, w pubach zabawa była ale w ogóle nie związana z imprezą na rynku. wypadło to żałośnie a większość spacerujących czy pezechodzących przez rynek w ogóle nie wiedziała co to jest za impreza. tandeta goniłą tandetę Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Ależ to nieprawda 24.06.07, 10:31 Nie sposób nie wiedziec bo caly rynek byl zastawiony stoiskami, na scenie stale mówili o Szczecinie i morzu. Wczoraj Łona dała dobry koncert ludzie młodzi sie bawili mimo chwilowego deszczu. Pogodno dało cudowny koncert ludzie bili brawo dlugo po, a Smolik dosłownie byl cudowny bisowal 3 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi nieprawdą jest to co piszesz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 10:44 wieś tańczy i śpiewa. koncerty owszem, tylko co one mają do promocji województwa. co takiego było w tym wieczorze że różnił się od innych i dzięki temu wielkopolanie mogli zostać zintrygowani zachęceni? NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: nieprawdÄ jest to co piszesz. 24.06.07, 10:57 Potem dan foto. Stoiska byly oblegane, brali ulotki, pytali, nawet rezerwowali miejsca. Byly konkursy przy stoiskach muzyka. Niewiem czemu tak piszesz. Byly niedociagniecia a tym potem napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: nieprawdÄ jest to co piszesz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 11:10 nic nie rozumiesz.to nie o to chodzi. to był zwyczajny jarmark taki jak wszystkie. ale ja pytam co było w tym jarmarku takiego że ludzie mogli czuć się zaintrygowani zaskoczeni zainteresowani naszym regionem.takie jarmarki typu wieś tańczy i śpiewa to normalka.ludzie przychodzą zjedzą darmowy poczęstunek,wezmą ulotki które wyrzucą do najbliższego kosza i tyle. co im mogło pozostać w pamięci? NIC a tak w ogóle to najlepiej bawili się organizatorzy Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: nieprawdÄ jest to co piszesz. 24.06.07, 18:40 ja nie wiem czego oczekiwałes... Filharmoników i smokingów? VByło to czego ludzie szukaja podczas urlopow... czyli morze (na wielkiej planszy), piaek, rozrywka nawysokim poziomie, były oferty wypoczynku, uzdrowiska nawet organizowały masaze... TEGO LUDZIE SZUJAKAJA Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 dla mnie brawo dla organizatorów.... 24.06.07, 18:52 jedyne zastrzezenia mozna miec juz do samych powiatów, ze nie wzieły wszystkich ofert atrakcyjnych miejsc, hoteli... na stoisku Szczecina brakowało mi info o polu golfowym w Binowie, ale to była pierwsza taka promocja w sasiednim województwie! Moze powinnna sie odbyc wczesniej - maj, ale zainteresowanie było duze! Koncerty odbywały sie punktualnie - naprawde brawo dla organizatorów! Sam poziom wystepów tez nie pozostawiał nic do zyczenia - duze brawa! Cały rynek wrzał stoiskami, grajkami, pokazami, przebierańcami... To nie była oferta dla inwestorów, ale dla turystów! Aczkolwiek byli i prezydenci i marszałek - mozna wiec było takze porozmawiac i inwestycji.... Powtarzam nie wiem czy to przyniesie skutek, ale jak dla mnie było dobrze zorganizowane, profesjonalnie, takze potencjalny odiorca - urlopowicz mógł i pytał o to co go interesowało! Do niektórych stoisk powiatów trudno sie było dopchac! Moze takie same Dni nalezałoby zorganizowac w Berlinie... Była takze duza informacja o Regatach, a panie chetnie udzielały odpowiedzi takze na głupie pytania o Wały Chrobrego... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: dla mnie brawo dla organizatorów.... 24.06.07, 19:24 :-) (To jest moj zyczliwy mily usmiech skierowany do Ciebie;) To jest swietny pomysl! Co prawda pewnie utrwali panujace w narodzie przekonanie, ze Szczecin lezy nad morzem, ale co tam - moze dzieki temu wiecej ludzi przyjedzie:). Faktycznie, moze takie targi powinny sie odbyc w kwietniu, na przyklad - ale w przyszlym roku tak mozna zrobic! I rzeczywiscie, w Berlinie tez - pewnie wiekszy bylby z tego efekt niz z wyjazdu do Cannes. A moze i Krzystek znalazby chwile czasu, zeby obiad z odpowiednimi ososbami zjesc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fagot Re: Dla mnie super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 07:55 Stoiska jak stoiska, jarmark i tyle. małe zainteresowanie bo wakacje każdy ma już zaplanowane a do następnego roku zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Morza szum w Warszawie. Tam są pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 07:48 To dobry pomysł ale błagam zrealizujcie taki ale w Warszawie. Nie w dni powszednie ale w terminie piątek/niedziela ale .... w WARSZAWIE. Tam są po prostu pieniądze. Więcej inwestorów przyniesie Warszawa nić Cannes. No urzędnicy, którzy wyjadą do Warszawy będą mnie zadowoleni ze zdjęć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaak masz dobre intencje, ale mało wiedzy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:45 takie imprezy nie robi sie po to, aby ściągnąć inwestorów - byłoby to cudaczne załozenie. ta impreza ma ściągnąć turystów. Warszawiacy mają bliżej na Hel... Sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: masz dobre intencje, ale mało wiedzy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 17:41 Wiedzy na pewno mam mało. Natomiast pozostaję przy swoim ale nie z uporu. Ta impreza miała sens również jako promocja atrakcyjnego województwa dla ijnwestycji m.in. turystycznych i okołoturystycznych ale chyba nie sądzisz, że tylko i wyłącznie dla turystów jako takich. Czyżby były puste i niewykorzystane puste miejsca nad tzw naszym morzem w sezonie i walczymy o sprzedaż :-)? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: masz dobre intencje, ale mało wiedzy. 26.06.07, 17:58 ja nie wiem czemu o tym nie mówia... ale to tez było Zbedny, takie spotkanie, ale moim zdaniem nieudane, ale pierwsza zakąska była... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guido Re: Morza szum na poznańskim Starym Rynku IP: *.tbcn.telia.com 24.06.07, 09:39 mówi Robert Skraburski, wójt gminy Rewal. - Szkoda tylko, że odbywają się one w takim terminie. Turnusy wakacyjne nad morzem są rezerwowane wczesną wiosną, a nie na początku wakacji.> Typowe polskie planowanie, jak nie za piec dwunasta to piec po dwunastej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutus Re: Morza szum na poznańskim Starym Rynku IP: *.globalconnect.pl 24.06.07, 16:46 Jakie to załosne - znów cała banda super hiper specjalistów, którzy zrobiliby to lepiej, smaczniej, więcej i taniej i w ogóle nic nie ma sensu, bo tylko oni wiedzą co i jak. Może się powtórzę Panowie, ale jesteście ŻAŁOŚNI. Co tylko się nie stanie, zawsze jest źle, a Wy byście zrobili to lepiej. Ja nie byłem, ale zasięgnąłem języka u znajomych poznaniaków i ... byli zachwyceni. Zobaczyli, że u nas jest nie tylko morze, ale i wiele więcej atrakcji. Może więc czas Panowie, żebyście się zebrali, sami coś zrobili i pokazali, jak można? Bo teraz Wasze posty są nieodmiennie śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzegeza Gdzie leży Szczecin, kto wie? IP: *.chello.pl 24.06.07, 20:56 A Pan Marszałek Obrycki powiedział dziś w Kronice, że stolica województwa leży nad morzem... Hm... Czy on na pewno wie, jakiego województwa jest marszałkiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Gdzie leży Szczecin, kto wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:54 No i ma rację ten pan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Gdzie leży Szczecin, kto wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 18:45 > No i ma rację ten pan! Niby w czym? Ty też myślisz, że Szczecin leży nad morzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Gdzie leży Szczecin, kto wie? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.07, 20:09 co prawda muszelek przy Wałach Chrobrego nie nazbierasz (nie liczac tych na straganach) ale wewnętrzne wody morskie naszego państwa siegają do Trasy Zamkowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Gdzie leży Szczecin, kto wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 14:03 idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Gdzie leży Szczecin, kto wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 14:15 ale dlaczego mamy wyprowadzac kogokolwie z błedu... jak mysla, ze Szczecin lezy nad morzem, nadmorskie miasto, to niech sobie tak mysla... ;)) Dla nas tylko korzysc, jak tu przyjada, to poczuja wiatr od morza... Ja wiem, ze Trójmiasto lezy nad morzem, a byłem tylko na molo w Sopocie... a gdybym na Monciak nie zachodził, to bym nie widział morza w Trójmiescie! A w Szczecinie mamy nabrzeza i przy wjezdzie widac port... morski! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia22213 Re: Gdzie leży Szczecin, kto wie? 27.06.07, 14:22 A czy ktos widzial koncert Lony?? ---- Najlepsze hotele Spa Best SPA hotels Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Gdzie leży Szczecin, kto wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 14:43 ja był super! Publika skakała i spiewała z nim... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś