Dodaj do ulubionych

Podobaliśmy się w Poznaniu

25.06.07, 02:09
potwierdzam - tak było!
Powity powinny sie jeszcze lepiej przygotowac,
bo informacje nie dotarły do wszystkich zainteresowanych -
na ten przykład pola golfowe czy hotel Amber!
Ale przeciez to pierwsza taka prezentacja województwa w innym województwie...

nastepna niech bedzie w maju i moze w Berlinie... ;)

Profesjonalny poziom organizacji, zadnych opóźnień,
wszystko zgodnie z planem...

Nie wspomniano w tekscie, ze w piatek prezentował sie Teatr Polski nasz
w repertuarze powiedzmy lekkim Kabaret Czarny Kot Rudy
i Kon Polski z Koszalina z akcentem szczecinskim w postaci Henryka Sawki,
zas na widowni gosciła pani Hanna Banaszak... ;))
Kon Polski wypadł rewelacyjnie!

A dzien drugi to pełen sukces...
nie wspomniano w tekscie o pani Beacie Andrzejewskiej,
która w Szczecinie w Gramy została nagrodzona, a potem Łona...
skupiła młodych swoich zwolenników, Pogodno rozruszało tych starszych,
a Andrzej Smolik po prostu zakołysał całym rynkiem... ;))
Obserwuj wątek
    • andreas.007 było cudownie 25.06.07, 02:10
      potwierdzam - tak było!
      Powity powinny sie jeszcze lepiej przygotowac,
      bo informacje nie dotarły do wszystkich zainteresowanych -
      na ten przykład pola golfowe czy hotel Amber!
      Ale przeciez to pierwsza taka prezentacja województwa w innym województwie...

nastepna niech bedzie w maju i moze w Berlinie... ;)

Profesjonalny poziom organizacji, zadnych opóźnień,
      wszystko zgodnie z planem...

Nie wspomniano w tekscie, ze w piatek prezentował sie Teatr Polski nasz
      w repertuarze powiedzmy lekkim Kabaret Czarny Kot Rudy
      i Kon Polski z Koszalina z akcentem szczecinskim w postaci Henryka Sawki,
      zas na widowni gosciła pani Hanna Banaszak... ;))
      Kon Polski wypadł rewelacyjnie!

A dzien drugi to pełen sukces...
      nie wspomniano w tekscie o pani Beacie Andrzejewskiej,
      która w Szczecinie w Gramy została nagrodzona, a potem Łona...
      skupiła młodych swoich zwolenników, Pogodno rozruszało tych starszych,
      a Andrzej Smolik po prostu zakołysał całym rynkiem... ;))
    • andreas.007 Re: Podobaliśmy się w Poznaniu 25.06.07, 02:16
      pani Hanna zreszta miała koncert tez w Poznaniu...
      Joe Cocker zreszta tez w niedziele koncertował w poznańskiej Arenie!
    • Gość: ferry robotę w marszałka dostałeś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 06:35
      a ty robotę w Urzędzie Marszałkowskim dostałeś że tak piejesz z zachwytu?
      przecież tam sami urzędnicy byli więc chyba z tobą?
      Bo że GW pieje,to nic dziwnego.czy było ok czy kiepsko,to oni przecież muszą
      odtrąbić sukces
      • Gość: Michal Re: robotę w marszałka dostałeś? IP: *.europe.hp.net 25.06.07, 07:04
        Ferry, Ty lepiej wskocz na ten swoj prom i odplyn w sina dal!

Kolejny malkontent, a powiedz czy w ogole tam byles, ze sie odzywasz?

Ja spedzilem caly dzien w P-naniu i ogromnie dumny bylem,ze Szczecin
        tam jest i sie prezentuje! Ten marketing rusza, rusza!

/Michal
        • Gość: ferry Re: robotę w marszałka dostałeś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 07:49
          znaczy się, też urzędnik?
          • andreas.007 uwaga malkontence teraz... ;)) jestem z Wami! 25.06.07, 11:14
            naprawde uwazasz, ze powinienem byc niezadowolony... ;))

Powtórze, powiaty słabo sie niektóre przygotowały,
            a impreza winna byc wczesniej... kwiecien, maj!
            Nadto zgodze sie z Bony,
            ze impreze nie była w ogóle promowana wsród poznaniaków...
            Zorganizowano dobrze, wystepy były na poziomie,
            ale NIE BYŁO PLAKATÓW NA MIESCIE, PROMOCJI IMPREZY NIE BYŁO!
            Stad na rynku mozna było swobodnie przejść,
            zapewne wyszli z załozenia, ze na rynek i tak ludzie przychodza,
            co jest prawda, ale nie wiedziało o Dniach wielu,
            którzy by chetnie tam dotarli!!!

Szkoda!
            • andreas.007 Ferry gdybym był urzednikiem to... ;) 25.06.07, 11:52
              Ferry gdybym był urzednikiem albo dostał fuche, to bym wspomniał,
              ze zawitał tez tam na chwile pan Krzystek mimo zagranicznego urlopu... ;))
              • Gość: kiepszczak Re: Ferry gdybym był urzednikiem to... ;) IP: *.crowley.pl 25.06.07, 12:13
                Chwila chwila. Przezentowało się całe zachodniopmorskie a nie szczecin i to jak to wypadło to głownie zasluga mniejszych gmin a nie szczecina. Zresztą największym zainteresowaniem cieszyły sie gminy nadmorskie a nie szczecin jako taki. Więc nie piejcie z zachwytu w tym szczecinie, bo blado wypadliście. Gdyby nie zlot żaglowców to nie wiem co mogło by się na waszym stoisku pojawić. Pytanie jak ta impreza wypadnie, bo oceniając pod kątem przygotowań to szykuje się niezła klapa.
                Tak więc miło było popatrzeć na oferty mniejszych miast waszego regionu. A co mozna w szczecinie tak na codzień zobaczyć? No właśnie co??? Jakieś propozycje?
                • Gość: andreas Re: Ferry gdybym był urzednikiem to... ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:17
                  dokładnie tak masz racje w STU procentach!
                  jezeli z moich wypowiedzi wynikało, ze to była promocja Szczecina,
                  to przepraszam, jakis taki widocznie patriotyzm lokalny źle pojety... ;))

Szczecin źle nie wypadł, bo stoisko Regaty było najwieksze
                  i było tez oblegane i brali informacje, ale rzeczywiscie
                  ludzie oblegali stoiska powiatów nadmorskich!
                  • Gość: kiepszczak Re: Ferry gdybym był urzednikiem to... ;) IP: *.crowley.pl 25.06.07, 12:42
                    Lokalny patriotyzm dobra rzecz. Ale nie wiem jak Was ale mnie cholera bierze jak widzę co się wyprawia w tym mieście. Mieście, w którycm spędziłem ładnych pare latek. Chyba nadszedł już ten czas, że nie powinno sie tylko szukać tych jaskółek dobrych rzeczy, które się w nim pojawiają, a krzyknąć głośno " co wy k... robice z tym miastem!". Niedawno miałem okazje być w szczecinie i niestety przykro było patrzeć na to wszystko wokoło. Na wszechobecną bylejakość. Nic się nie dzieje. W innych miastach, aż się dymi od inwestycji, a tu sielanka. To subiektywne moje odczucie ale wydaje mi się, że jest gorzej niż było wtedy jak ja tam jeszcze mieszkałem prawie 10 lat temu. Może dlatego, że inne miasta w tak bardzo juz odskoczyły. Ale za każdym razem miło jest posiedzieć sobie na wałach chrobrego i popatrzeć na okolice odry i stoczni.
                    • andreas.007 ja Ciebie to wytłumacze Kiepszczak 25.06.07, 12:56
                      ja powiem Tobie czemu tak jest, otoż do władzy dopuszczane sa osoby,
                      które nie maja za groszkompetemcji i poczucia odpowiedzialnosci!
                      Nie potrafia po prostu zarzadzac tak wielkim majatkiem...
                      czesto zreszta nie radzili sobie w swoich firmach,
                      dorwali sie do partyjniactw i rzadza całym miastem!

Ostatni przykład to podpisanie umowy na plaze Mielenska -
                      wyspa 16 ha, za 13 tysiecy rocznie na 20 lat z zapisem,
                      ze z przeznaczeniem na rekreacje!
                      Była to plaza ogólnodostepna, a gosciu zamknał teren
                      i zgodnie ze słowem umowy spedza tam miło czas czyli spełnia rekreacje!!
                      Zas obecnie radny, szef klubu radnych PiS,
                      a wtedy członek zarzadu miasta spokojnie mówi,
                      ze nie pomyslał, ze ktos tak moze zrobic... a prawnicy biora szmal,
                      ale tez trzeba pomyslec, by dac umowe komuś do przejrzenia kto pomysli...

To jest problem tego miasta - jedyny!
                      Bo połozenie mamy idealne -
                      granica, blisko morze, lasy, przemysł, infrastruktura...
                      naszym problemem sa zarzadzajacy prowadzacy miasto do upadku, bo nie mysla,
                      jak zreszta sami przyznaja... ;(((
                      • Gość: kiepszczak Re: ja Ciebie to wytłumacze Kiepszczak IP: *.crowley.pl 25.06.07, 13:41
                        Masz rację. Ale..."ktoś ich wybrał, to raz, dwa jak było referendum w sprawie dowołanie jurczyka to mieszkańcy olali sprawę. Więc wina leży też po stronie mieszkańców. Mieszkam już kupę lat w pozaniu i zauważyłem jedną ciekawą rzecz. Chodzi o presję jaka jest wywierana na lokalna władzę. O dyskusje na jakiś tam temat, która przewija się przez wszystkie lokalne media niezależnie czy to jest gazeta, lokalna telewizja czy radio. A w szczecinie odnoszę wrażenie że bardzo szybko pewne sprawy zostają odpuszczone. Moim zdaniem szczecinowi brakuje tożsamości. Niby miasto portowe, miasto w którym buduje się statki, miasto które jest związane z morzem, a tej atmosfery jakoś nie czuć. Daje się za to wyczuć atmosferę przygranicznego bazaru, jej bylejakości i syfu wszechobecnego (wszechobecne budy). A za obecny stan odpowiedzialność ponoszą zarówno urzędnicy jak i mieszkańcy.
                        • andreas.007 Re: ja Ciebie to wytłumacze Kiepszczak 25.06.07, 13:44
                          znaczy do zarzadu miasta wybieramy tylko jednego tzw. Kon Trojanski
                          i ten potem dobiera sobie żołnierzy, co czynia ze Szczecina pobojowisko,
                          jak w Troi... ;))
                          • Gość: kiepszczak Re: ja Ciebie to wytłumacze Kiepszczak IP: *.crowley.pl 25.06.07, 13:59
                            No fakt. Można to i w taki sposób to wytłumaczyć. Bardzo ciekawe i trafne zobrazowanie problemu :) Najgorsze że to dotyczy tych których wybieramy w naszych miatach jak i w kraju. Ale jest z tego wyjście jak to mówi mój kumpel. Bramka na lotnisku :)
                      • beatrix13 Re: ja Ciebie to wytłumacze Kiepszczak 25.06.07, 15:34
                        andreas.007 napisał:

> To jest problem tego miasta - jedyny!
                        > Bo połozenie mamy idealne -
                        > granica, blisko morze, lasy, przemysł, infrastruktura...
                        > naszym problemem sa zarzadzajacy prowadzacy miasto do upadku, bo nie mysla,
                        > jak zreszta sami przyznaja... ;(((

...............................

nie,oni myślą,że myślą
    • Gość: Zbędny Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 07:43
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=64694946&a=64708491
      • Gość: Zbędny Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 07:44
        Czy był jakis wpis na forum Poznań ?
        • Gość: bony francuz Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: *.chello.pl 25.06.07, 10:04
          W wydaniu gazetowym jest gdzieś wzmianka, że to bardzo dobry pomysł i żeby
          organizować takie prezentacje z innych regionów.
          W Poznaniu było tyle atrakcji ,że nasza prezentacja została wchłonięta.
          Joe Cocker w Arenie, w Krzesinach pokaz akrobacji lotniczych amerykańskich
          cyrkowców, A cały Poznań siedział nad Wartą i Maltą w noc Kupały i puszczał
          wianki 35 lecie kolejki Maltanka. Wszyscy żyją festiwalem Malta.
          • andreas.007 Re: Podobaliśmy się w Poznaniu 25.06.07, 11:15
            masz racje zabrako solidnej reklamy Dni - wprawdzie byo sporo osób,
            ale mozna było swobodnie przejsci dookoła rynku...
            chyba niepotrzebnie zaoszczedzono na plakatach i reklamie Dni... ;((

Cocker był w niedziele wieczorem...
            a Dni trwały piatek-sobota!
            • Gość: kiepszczak Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: *.crowley.pl 25.06.07, 12:22
              Może i w szczecinie od takiej atrakcji jak wystawienie straganów by huczało. Ale tutaj bez rewelacji. Ludzi było tyle co zawsze w niedziele na starówce. Może niektórzy troche dłużej zatrzymali się gdzieś tam. Tak jak ktos wcześniej napisał było w ten weekend dużo ciekawszych imprez. Osobiście uważam że pomysł fajny, szczególnie że w jednym czasie były oferty z wielu gmin szczególnie tych nadmorskich. Nawet były krótkie wzmianki w lokalnych mediach
    • Gość: nikto Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:53
      sprostowanko Łona skupił a nie skupiła bo Łona to facet :) pozdr
      • andreas.007 Re: Podobaliśmy się w Poznaniu 25.06.07, 12:58
        ale na scenie produkowało sie dwóch kolesi i potraktowałem ich jako zespół,
        a wiec Łona skupił, jako zespól...
        Smolik, to tez osoba konkretna, a tez i grupa chyba...

Ale jezeli sie mylnąłem, to dzieki za sprostowanie... ;))
        • andreas.007 Re: Podobaliśmy się w Poznaniu 25.06.07, 13:03
          znaczy zamieszałem ... grupa Łona skupiła... o tak...
          ale przepraszam masz racje - moja wina, moja wina...
    • switonemsi Re: Podobaliśmy się w Poznaniu 25.06.07, 13:14
      A tam, wywalanie pieniędzy w błoto!
      • Gość: Sedina Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: 83.168.111.* 25.06.07, 13:28
        To nie była impreza dla nas tylko dla Poznaniaków. To ich wrażenie jest
        najważniejsze. Komentarze we wszystkich mediach bardzo pochlebne, a najbardziej
        podobało mi się pytanie jednaj z redaktorek do Marszałka Wielkopolski dlaczego
        Zachodnipomorskie i Dolny Śląsk potrafią, a my nie.
        • Gość: kiepszczak Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: *.crowley.pl 25.06.07, 14:13
          Poza wzmianką w gazecie i krótkim fleszem w lokalnej tv wtk nigdzie więcej nie wpomiano o tym fakcie. Przeszło bez rozgłosu. Co to promowania się to jest to jakis pomysł. Tylko czy najlepszy? Wydawać kasę na stoiskową imprezę? Osobiście uważam że lepiej promują region czy maast jakiaś konkretna impreza o kótrych jest głośno w kraju czy za miedzą. Np właśnie rozpoczynająca się Malta, jeżeli chodzi o poznań, czy wspominając ostatnie imprezy z krakowa czy wrocka.
          • Gość: marcys Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 14:31
            Impreza odbyła sie bez echa w Poznaniu fakt w weekend jest tu wiele do robienia
            , Poznań oferuj wiele atrakcji weekendowych i w niedziele odsypia sie sobotnia
            noc:-).Wydaje mi sie ze taka impreza dobra jest w kwietniu a nie teraz
            • Gość: bony f Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: *.chello.pl 25.06.07, 15:20
              Poznaniacy myśla ,że to oni organizują takie dni promocji i to jest ich pomysł,
              może tak było, sami niechętnie promują się w innych miastach uważając , że to
              wszyscy powinni uczyć się od nich, poznaniacy niechętnie tez przychodzą na
              rynek,
              Ten tłum na rynku to najcześciej obsługa pabów i przyjezdni, często z tych
              okolic co sie prezentowały. Poznaniak urlop ma zaplanowany na rok z góry.
              W rozmowie z jednym pyrusem na temat Szczecina , przypomniał sobie jak jechał
              nad morze i w SzczeciDąbiu miał przesiadkę , żona , dziecko , noc i kilka
              godzin czekania, szbko zmieniłem temat.
              • Gość: kiepszczak Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: *.crowley.pl 25.06.07, 15:28
                "poznaniacy niechętnie tez przychodzą na rynek,Ten tłum na rynku to najcześciej obsługa pabów i przyjezdni" Jejku większych bzdur dawno nie czytałem. Skąd tacy się biorą?? He he he.
                • Gość: bony f Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: *.chello.pl 25.06.07, 16:14
                  Bo kupę lat tam spędziłem i jeszcze dojeżdżam.
                  • andreas.007 Re: Podobaliśmy się w Poznaniu 25.06.07, 16:17
                    wiecie co ja pstrykałem tam fotki,
                    nie chciało mi sie, ale siade i zrzuce do kompa to wstawie na fotoforum...
                    to zobaczycie naocznie!
                  • Gość: kiepszczak Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 25.06.07, 20:09
                    To dojeżdżaj dalej. Tylko co z tego i kogo to. No chyba że to jest usprawiedliwienie do wypisywania takich głupot. Ale może masz rację tyle jest obsługi pubów w pubach, że żeby zarezerwować stolik na sobotę to trzeba już w połowie tyg dzwonić. Tyle tych kelnerów, kelnerek i barmanów w tyn pubach przesiaduje że ciężko się do nich dopchać wykłemu ludkowi.... Osobiście proponuje kupić sobie czapeczkę z daszkiem bo chyba ci kolego słoneczko zbyt mocno zwoje poprostowało i teraz musimy czytać takie głupoty.
        • Gość: Zbędny Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 19:49
          Podaj żródło gdzie jest pytanie :
          > podobało mi się pytanie jednaj z redaktorek do Marszałka Wielkopolski
          dlaczego
          > Zachodnipomorskie i Dolny Śląsk potrafią, a my nie.

• Gość: Adam Malkontenctwu STOP! IP: *.icpnet.pl 25.06.07, 15:06
      Moi drodzy, jestem paprykarzem który od dwóch lat mieszka w Poznaniu, byłem na
      imprezie i potwierdzam - zainteresowanie wielkie. Może nie tak wielkie jak np.
      na Dniach Morza w Szczecinie, ale jak już ktoś wspomniał alternatyw na
      spędzenie czasu w Poznaniu jest wiele. Jednak, pomimo skąpej promocji imprezy w
      mediach, na Rynku były tłumy. Tzn. tłumy są zawsze na Rynku w piątkowy wieczór
      i sobotę tylko nie zawsze się interesują tym co się dzieje np. na scenie.
      Jeżeli więc dużo ludzi chodziło po stoiskach oraz oglądało koncerty to oznacza,
      że zainteresowanie było i sukces też jest.
      Na koniec mała ciekawostka - Smolik był na zakończenie imprezy i zapewne miał
      być gwiazdą wieczoru jednak zauważyłem, że to Pogodno miało problemy aby zejść
      ze sceny bo publika chciała jeszcze i jeszcze. Łona też pokazał co potrafi no i
      X-Man jak zawsze w wielkiej formie, pomimo krótkiego czasu jaki miał na
      wrzucenie swojego połamańca.
      • andreas.007 Re: Malkontenctwu STOP! 25.06.07, 15:40
        Łona i Pogodno byli doskonali, ale Smolik był gwiazda tego wieczoru
        bisował minimum trzy raza, a ludzie bujali sie w rytm muzyki...
        Pewnie nie zwróciłes uwagi, ale publicznośc rotowała!
        Ta z Łony, co skakała przy scenie, jak weszło Pogodno,
        to sobie poszła - zjawili sie inni...
        podobnie jak Smolik właczył aparature po 10 minutach!

To nie była ta sama publika - oprócz mnie!
        ;))
        • Gość: Adam Re: Malkontenctwu STOP! IP: *.icpnet.pl 25.06.07, 16:17
          Rotowała. To fakt. Smolik miał tak z 30 min. opóźnienia i na początku ludzie
          nie reagowali żywo. Koniec faktycznie był lepszy.

PS
          Ja też byłem na 3 zespołach ;)
        • Gość: Optymista Re: Malkontenctwu STOP! IP: *.globalconnect.pl 25.06.07, 16:22
          Andreas dawaj foto please
          • andreas.007 Re: Malkontenctwu STOP! 25.06.07, 20:04
            no to juz dałem
      • Gość: marcys Re: Malkontenctwu STOP! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:04
        tłumy na rynku są już od czwartku do niedzielnej nocy, a w wakacje praktycznie
        cały tydzien
        • Gość: Adam Re: Malkontenctwu STOP! IP: *.icpnet.pl 25.06.07, 22:28
          Nie wdawajmy się w przetargi kiedy są tłumy a kiedy nie. Dzisiaj też były, a
          jest poniedziałek. Więc nie od czwartku do niedzieli ale od czwartku do
          poniedziałku ;).
    • Gość: zenek te, andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:42
      no to zeznawaj, jaką posadę ci dali, że tak merdasz ogonem do platfusów?
      przecież na tych smętnych dniach województwa nikogo normalnego ze Szczecina
      poza urzędasami nie było
      • andreas.007 Re: te, andreas 25.06.07, 23:12
        kolego wiesz ile zarabia sie w urzedzie marszałkowskim... na łape?
        Nisko mnie cenisz, musieliby mi zaproponowac cos co lubie robic
        albo pensyjke tak koło 10 tysiecy...

W zyciu kolego nie pracowałem na etacie - NIGDY!
        Zawsze moje pieniadze były zalezne od mojej pracy,
        rozumiesz to NIGDY od godziny do godziny...
        nie potrafiłbym... ale ciesze sie, ze sie o mnie martwisz,
        bo nikt sie o mnie nie martwi! ;))
        • Gość: Sedina Re: te, andreas IP: 83.168.111.* 26.06.07, 01:00
          Andreas nie ma się co przejmować. U nas jak się interesujesz swoim miastem to
          znak dla innych, że chcesz być radnym albo masz w tym interes. Tak potwierdzam
          również tam byłem nie jestem radnym nie należę do partii nie biorę udziału w
          Szczecinie w przetargach. Tak moja podstawową wadą jest to, że podoba mi się to
          miasto i pomimo tego, ze zarabiałbym lepiej gdzie indziej wolę mieszkac tu.
          Jako, że przebywam często gdzie indziej mogę stwierdzić, ze drogi mamy
          najrówniejsze z dużych miast z mniejszych jeszcze Koszalin i Zielona Góra jest
          od nas lepszy. Chodniki- dopiero zacznę się temu przyglądać.
          • andreas.007 Re: te, andreas 26.06.07, 01:25
            wiesz co mnie najbardziej jakos tak dyskomfortuje...
            po tylu wpisach ktos probuje dorabiac teorie do mnie!
            Przeciez no nie da rady... ale zawsze ktos cos dorabia... ;)))

Jest takich osób jak Ty czy ja wiecej,
            starczyłoby na naprawde niezła brygade... DoRo!
            Wiesz co to DoRo - Dobra Robota!

Jak patrze na tych naszych zarzadców, to mnie sciska...
            nic tylko jakies podchody personalne i jeszcze właza tu z tym na forum
            i doszukuja sie powiazan... przeciez sa jakies granice...
            granice złodziejstwa, niekompetencji, a nawet głupoty!

Dla nich nie liczy CO ktos mówi, ale KTO i kto za nim stoi... ;)
            to jest własnie koniec - takie myslenie!
            • Gość: zenek Re: te, andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:05
              dużo mówisz, mało robisz. inaczej: nic nie robisz tylko cały czas bełkoczesz na
              forum. znalazłeś teraz robotę u platfusów to wypisujesz bzdury do kwadratu. co
              to wszystko ma wspólnego z dobrem Szczecina? NIC. twoje głupkowate teksty tyle
              robią dla Szczecina co uprawiane chwalipięctwo politykierów. wpisałeś się w ten
              nurt bo cię zatrudnili i tyle. a rzeczywistość poza forum gw skrzeczy...
              • andreas.007 Re: te, andreas 26.06.07, 12:52
                jezeli tak uwazasz, to nie rozumiem skad Twój atak w kilku watkach
                nawet nie na ten bełkot co wypisuje, ale na mnie?
                Twoja reakcja raczej przeczy Twoim słowom... ;)))))

Jeszcze raz dziekuje za zainteresowanie moja osoba i tekstami,
                bo nikt sie mna nie interesuje...
          • Gość: stawros Re: te, andreas IP: *.chello.pl 26.06.07, 07:31
            Tak jest Chodniki. Wiele osób zapamietało w Szczecinie chodniki, są zabytkowe i
            powiązane z portem i statkami, Zrobiono kilka remontów kawałek Jagielońskiejdo
            Woj.Polskiego i wyglada to wspaniale , tak powinny wyglądać wszystkie.
          • Gość: Adam Do Sediny IP: *.icpnet.pl 26.06.07, 15:28
            Jezdnie są równe, chodniki już w nieco gorszym stanie. Mnie jednak martwi fakt
            że co raz mniej zostaje w Szczecinie z dawnego "Miasta zieleni". W Poznaniu np.
            ładnie ozdobiono kwiatami i niską zielenią ronda i pobocza. U nas rosną często
            chaszcze. Najbardziej przykre jest jednak to że nie sadzi się nowych drzew w
            miejsce uschniętych.
            • Gość: Sedina Re: Do Sediny IP: 83.168.111.* 27.06.07, 01:53
              O chodnikach tak jak pisałem się nie wypowiadam zacznę się przyglądać to będę
              miał jakieś zdanie. Natomiast zieleni się bardzo przyglądam. Akurat w tym
              elemencie porównywanie Poznania do Szczecina to jak gospodarki Szczecina do
              Warszawy. Jak to mówi reklama "Poznań nie ma żadnych szans". Z zielenią może
              nam podskoczyć tylko Trójmiasto, a w czołówce jest też Olsztyn i tu koniec
              konkurencji. Nie chodzi tu o jedną ulicę tylko o całokształt i nie o wielkość
              terenów zielonych choć i tu Poznań nie ma szans tylko o to jakie są. Katowice
              mają np. więcej % terenów zielonych (choćby dlatego że prawie 1/3 naszego
              miasta to woda) od nas i co z tego.
              • Gość: marcys Re: Do Sediny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:43
                No w czyms trzeba byc lepszym od Poznania ,to choc zielen zostaje;-)
    • Gość: man Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: 83.168.90.* 29.06.07, 10:58
      ile nas kosztował ten wyjazd do Poznania?
      • andreas.007 Re: Podobaliśmy się w Poznaniu 29.06.07, 11:05
        ja nie wiem, ale zdecydowanie mniej niz koszt Regaty... ;)))

Pamietaj, ze to kosztowało województwo,
        tam Szczecin był jednym z wielu powiatów...

Na takie działania jest pewien budzet
        i lepiej zeby robili takie promocje
        niz drukowali w ulubionych drukarniach jakie foldery!
    • Gość: figi Re: Podobaliśmy się w Poznaniu IP: *.devs.futuro.pl 01.07.07, 19:04
      i to jest OK
    • andreas.007 taka moja jednoosobowa sonda.... 01.07.07, 21:04
      byłem nad morzem w pensjonacie
      i spotkałem ludzi z Poznania... zapytałem o Dni Zachodniopomorskie!
      BYLI - minimum wiec jedna rodzina z Poznania skorzystała... ;))
    • Gość: pyra tak sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:06
      jestem z Poznania. Było tak sobie.nikt z moich znajomych i ym nie
      wiedział,wszyscy byliśmy na Malcie a w sobotę na imprezach na poziomie a nie na
      jakimś tam jarmarku
      • Gość: Sedina Re: tak sobie IP: 83.168.111.* 02.07.07, 03:10
        To ciekawe "impreza na Malcie na poziomie". Andreas czy byłeś może również na
        Malcie ? Coś mie się wydaje, że gdyby taka impreza na poziomie była w
        Szczecinie to mielibyśmy ze 100 wpisów o "imprezie piwnej dla pospólstwa".
        • Gość: cywil Re: tak sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 06:49
          Malta nie jest imprezą piwną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka