Dodaj do ulubionych

Radzio Majdan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:47
www.sport.pl/pilka/1,65063,4251856.html
Ciekawe jak bedzie teraz wyglądała jego praca jako radnego?
Obserwuj wątek
    • Gość: oton Re: Radzio Majdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:59
      tak samo jak dotąd. dotąd nie robił nic i brał kasę. odtąd nie będzie robił nic
      i będzie brał kasę. facet na sesji pojawił sie 1 i 1/2 raza,a na komisjach nie
      był nigdy. Ale to całe PO - brać kasę za darmo i robić mieszkańców w ciula!
    • Gość: TOMEK Re: Radzio Majdan IP: *.chello.pl 25.06.07, 22:00
      PO za wszelką cenę chciała osiągnąć sukces i powprowadzała takichcw..i i
      nierobów. Zamiast doświadczonych samorządowców to gwiazdorów powkładali i oni
      nami rządzą żENADA żENADA żENADA żENADA.
      • Gość: eko Re: Radzio Majdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:02
        nierządzą (uprawiają nierząd)
    • Gość: trzeźwy cytat z radnego RM Szczecina - Radzia Majdana PO IP: *.chello.pl 25.06.07, 22:01
      Jest pan radnym Szczecina. Czy podczas sesji Rady Miasta w Szczecinie będzie pan miał wolny dzień od treningów w Polonii?

Przedtem się nad tym nie zastanawiałem. Dziś jestem po pierwszych rozmowach z kolegami. Chciałbym doprowadzić sprawę boisk, inwestycji sportowych do końca, tak aby mieszkańcy miasta mieli gdzie spędzić czas. Chciałbym, aby powstała szkółka piłkarska z prawdziwego zdarzenia.

czy ten facet wie w jakim gremium zasiada?
      • Gość: oton Re: cytat z radnego RM Szczecina - Radzia Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:03
        nie wie. ale skąd ma wiedzieć jak on się w sejmiku pojawił 1 i 1/2 raza od
        początku kadencji. Przecież to jest skandal!!! jakie boiska, jaka szkółka???!!!
        ten facet nie wie co mówi!!!!
    • kinia901 Re: Radzio Majdan 25.06.07, 23:15
      sliczny jest, nie????
      • Gość: edzia Re: Radzio Majdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:04
        jest obrzydliwy z tą zaczeską na łysinie i wiecznie tłustymi wyliniałymi kudłami
        • Gość: ja oj dziewczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:26
          co z tego, ze łysiejący ... znacie go? wychowywałam się z Radkiem i przyznam, że
          bardzo śmieszą mnie komentarze, które dotyczą osoby, której nie znacie :) to
          objawy frustracji i prostactwa :)
      • anamar łysienie plackowate+bucowatość 26.06.07, 13:59
        jest obrzydliwy!bleeeeee....
    • Gość: Lalamido Jakby miał honor... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:54
      ... to by zrezygnował z rajcowania.
      • Gość: ja Re: Jakby mieli honor - nie on jeden tam jest ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:02
        haha- jesli on ma zrezygnowac, to razem z nim powinna odejsc 2/3 tych wszystkich
        ludkow :) zadziwiajace, jak potraficie sie jednego czlowieka uczepic - nie
        patrzac na calosc...zgnilizny...
        • Gość: totum Re: Jakby mieli honor - nie on jeden tam jest ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:43
          A kto konkretnie? bo tylko jeden Majdan bierze kasę a w ogóle nie pojawia się w
          sejmiku
          • andreas.007 Re: Jakby mieli honor - nie on jeden tam jest ! 26.06.07, 13:50
            bo pan Majdan to szczery chłopak,
            jak go co nie interesuje, to nie chodzi...
            a innych tez nie interesuje, ale tylko chodza!
    • Gość: Nefrolog Re: Radzio Majdan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:59
      Podobno ma kłopoty ze wzwodem?
      • Gość: dorcia Re: Radzio Majdan IP: *.chello.pl 26.06.07, 14:16
        jak wszyscy w PO...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka