Gość: Stefan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:47 www.sport.pl/pilka/1,65063,4251856.html Ciekawe jak bedzie teraz wyglądała jego praca jako radnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oton Re: Radzio Majdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:59 tak samo jak dotąd. dotąd nie robił nic i brał kasę. odtąd nie będzie robił nic i będzie brał kasę. facet na sesji pojawił sie 1 i 1/2 raza,a na komisjach nie był nigdy. Ale to całe PO - brać kasę za darmo i robić mieszkańców w ciula! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Radzio Majdan IP: *.chello.pl 25.06.07, 22:00 PO za wszelką cenę chciała osiągnąć sukces i powprowadzała takichcw..i i nierobów. Zamiast doświadczonych samorządowców to gwiazdorów powkładali i oni nami rządzą żENADA żENADA żENADA żENADA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko Re: Radzio Majdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:02 nierządzą (uprawiają nierząd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy cytat z radnego RM Szczecina - Radzia Majdana PO IP: *.chello.pl 25.06.07, 22:01 Jest pan radnym Szczecina. Czy podczas sesji Rady Miasta w Szczecinie będzie pan miał wolny dzień od treningów w Polonii? Przedtem się nad tym nie zastanawiałem. Dziś jestem po pierwszych rozmowach z kolegami. Chciałbym doprowadzić sprawę boisk, inwestycji sportowych do końca, tak aby mieszkańcy miasta mieli gdzie spędzić czas. Chciałbym, aby powstała szkółka piłkarska z prawdziwego zdarzenia. czy ten facet wie w jakim gremium zasiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oton Re: cytat z radnego RM Szczecina - Radzia Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:03 nie wie. ale skąd ma wiedzieć jak on się w sejmiku pojawił 1 i 1/2 raza od początku kadencji. Przecież to jest skandal!!! jakie boiska, jaka szkółka???!!! ten facet nie wie co mówi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re: Radzio Majdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:04 jest obrzydliwy z tą zaczeską na łysinie i wiecznie tłustymi wyliniałymi kudłami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja oj dziewczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:26 co z tego, ze łysiejący ... znacie go? wychowywałam się z Radkiem i przyznam, że bardzo śmieszą mnie komentarze, które dotyczą osoby, której nie znacie :) to objawy frustracji i prostactwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar łysienie plackowate+bucowatość 26.06.07, 13:59 jest obrzydliwy!bleeeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalamido Jakby miał honor... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:54 ... to by zrezygnował z rajcowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jakby mieli honor - nie on jeden tam jest ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:02 haha- jesli on ma zrezygnowac, to razem z nim powinna odejsc 2/3 tych wszystkich ludkow :) zadziwiajace, jak potraficie sie jednego czlowieka uczepic - nie patrzac na calosc...zgnilizny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totum Re: Jakby mieli honor - nie on jeden tam jest ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:43 A kto konkretnie? bo tylko jeden Majdan bierze kasę a w ogóle nie pojawia się w sejmiku Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Jakby mieli honor - nie on jeden tam jest ! 26.06.07, 13:50 bo pan Majdan to szczery chłopak, jak go co nie interesuje, to nie chodzi... a innych tez nie interesuje, ale tylko chodza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nefrolog Re: Radzio Majdan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:59 Podobno ma kłopoty ze wzwodem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcia Re: Radzio Majdan IP: *.chello.pl 26.06.07, 14:16 jak wszyscy w PO... Odpowiedz Link Zgłoś