Gość: olo Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:38 szybki Bill jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Lepper odwołany - koalicja ma sie dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:39 pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper odwołany - koalicja ma sie dobrze 09.07.07, 19:42 zobaczymy pajacu, koniec waszego cyrku bliski Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 09.07.07, 19:38 początek mega afery korupcyjnej,tyle podano w Wiadomościach, kolej na głowę Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Hojarska na wicepremiera:-)))) 09.07.07, 19:44 ona jedna zrozumiałaby Fotygę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.kamiro.pl 09.07.07, 19:44 cholera, byłaś szybsza!! a tak chciałam byc pierwsza z tą radosną wiadomością! mam nadzieję, że nie pierwszą..... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 09.07.07, 19:45 teraz to się posypie, będziesz pierwsza z następną,mam nadzieję,że dotyczącą Wielkiego G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art znowu sie zacznie rozkradanie Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:50 szok Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: znowu sie zacznie rozkradanie Polski? 09.07.07, 19:51 hmmm,a teraz nie rozkradają? dziwne,bo z takiego powodu go odwołano Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: znowu sie zacznie rozkradanie Polski? 09.07.07, 20:42 Szkoda Lepera, taki fajny, ludzki pan. Sobiepan Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: znowu sie zacznie rozkradanie Polski? 09.07.07, 19:53 Jesteś w szoku:-) Właśnie się skończy, jak się to posypie:-) P.S. A podobno poszło o kota:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 jest teraz na tvn24 w rozmowie z Olejnik 09.07.07, 19:58 i gęsto tłumaczy się z zakupu kontrolowanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier To ty, Jolka? IP: *.kamiro.pl 09.07.07, 22:29 Posłąnka Szczypińska dziś powiedziała: jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wezma sobie PSL /nt 09.07.07, 19:59 języczek u wagi za cwany na to jest Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 przyspieszone wybory byłyby najlepszym końcem 09.07.07, 20:22 tego ciągu afer Odpowiedz Link Zgłoś
krzepice.city Re: przyspieszone wybory byłyby najlepszym końcem 09.07.07, 20:23 PIS wygra zdecydowanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: przyspieszone wybory byłyby najlepszym końcem 09.07.07, 20:29 w Moherowie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzepice.city Re: przyspieszone wybory byłyby najlepszym końcem 09.07.07, 20:36 ktoś na tym forum przytoczył cytat: nieważne kto idzie do wyborów, ważne kto liczy głosy (Józef Stalin) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: przyspieszone wybory byłyby najlepszym końcem 09.07.07, 20:38 krzepice.city napisał: > ktoś na tym forum przytoczył cytat: > > nieważne kto idzie do wyborów, ważne kto liczy głosy > (Józef Stalin) ..................... ale sobie idola wybrałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:34 Brawo PiS. Zagrywka Va bank. Albo Polska będzie OK, albo wróci na 4 lata w łapska PO-LiD-owskiej sitwy. Wydaje się, że wszystko zależy od michnikowskiej GW.Ciekawe co tym razem wygra ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.kamiro.pl 09.07.07, 20:39 hihi, tak się cieszę, że nawet mi się nie chce komentować takich głupot. Aż bym cię cv wyściskała, tak się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. No i co dalej? IP: 80.53.41.* 09.07.07, 20:38 Zalozmy ze beda wybory i co? buraki z PO? buraki z SLD? buraki z LiD? znowu buraki z PiS? na kogo glosowac? nie ma na kogo glosowac, zamienimy syfa na trypra... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: No i co dalej? 09.07.07, 20:40 zawsze głosowałam, ale coraz bliżej mi do anarchistki, nie wierzę politykom jak śpiewał taki JEDEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: No i co dalej? IP: *.kamiro.pl 09.07.07, 20:42 wiesz co? mnie juz ideowość przeszła, został pragmatyzm- najlepsze połaczenie to gospodarczo PO na spółkę z obyczajowo liberalnym LiD czy SLD- na razie nic lepszego się nie wymysli, trudno. Chrzanię przeszłość, trudno. Odnowa moralna zdaje się tu nie wypali:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: No i co dalej? IP: 80.53.41.* 09.07.07, 22:22 ale to tacy sami zlodzieje i debile jak ci z PiS? chodzi ci chyba o to ze zamiast podroby firmowej torebki jada na torebkach niepodrabianych... no ale jesli mierzyc sprawnosc partii brandami na koszulach, butach i garniturach to pewnie mozna i tak... Efektywnosc PO i SLD mamy w sadzie (Wieczorek) i na zywo (Krzystek)... kto da mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: No i co dalej? 09.07.07, 22:28 ach,żeby tak można z rządzącymi kontrakty menadżerskie zawierać i solidnie z nich rozliczać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: No i co dalej? IP: 80.53.41.* 09.07.07, 22:47 w normalnym kraju pewnie nie byloby takiej potrzeby ale Polska nie jest normalnym krajem - wypowiedzi ludzi takich jak prezydent Koszalina dobitnie swiadcza o tym ze do polityki pchaja sie menty, szumowiny i najgorszego rodzaju swolocz. Nieliczne wyjatki tylko potwierdzaja regule... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloneZ Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: 83.168.106.* 09.07.07, 20:42 Pitolenie kota za pomocą młota. To ewidentne i przejrzyste przykrycie Rydzyka. By media mówiły o Lepperze i tylko o Lepperze. Tak działają Bielan i Kamiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.kamiro.pl 09.07.07, 20:43 ty, no pewnie, ale co z tego. I tak się sypie i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.kamiro.pl 09.07.07, 20:44 a poza tym, wypraszam sobie męczenie kota. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 09.07.07, 20:50 możesz mieć dużo racji poloneZ, bo wczoraj główny szaman Polski rozdał karty i "pocałował w czółko" jak ojciec chrzestny Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny ...ale podnieconej czerwieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:55 Strasznie się podnieciłaś tą sytuacją. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ...ale podnieconej czerwieni 09.07.07, 20:57 a Ty tak na zimno draniu jak się wasza koalicja rozsypała?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: ...ale podnieconej czerwieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:13 To nie jest "Nasza" koalicja. "Nasz" jest kierunek zmian :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ...ale podnieconej czerwieni 09.07.07, 21:16 ten rydzykowy kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: ...ale podnieconej czerwieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:18 Absolutnie nie rydzykowy co wielokrotnie tu pisałem. Nie lubie przesadzonych krańcowości czy to u Rydzyka czy u Michnika :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ...ale podnieconej czerwieni 09.07.07, 21:21 skoro nie odpowiada ci kierunek prorydzykowy powinienes byc zadowolony z wczesniejszych wyborów,bo to jedyna szansa na wymiecienie ze sceny politycznej ektremów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poloneZ Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: 83.168.106.* 09.07.07, 20:56 O 21.20 premier powie: nie warto zawierać koalicji z ludzi o marnej reputacji. Albo jakoś tak. PS. Teraz to się będą opluwać. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 PiS ma przegrane głosowanie w sprawie Fotygi 09.07.07, 20:58 i Trybunału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: PiS ma przegrane głosowanie w sprawie Fotygi IP: *.chello.pl 09.07.07, 21:13 Ludzie pobrali olbrzymie kredyty w tych sejmach, jak to spłacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:14 >PS. Teraz to się będą opluwać. Nic nie przebije józiulenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 09.07.07, 21:16 taśmy Rydzyka przebiły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:20 Taśmy Rydzyka są na inny temat. To wykład szaleńca a Józek szaleńcem nie jest a prezentuje mechanizmy czerwonej władzy :-), która i zapamiętaj to beatrix ....już się nie wróci ponownie, chociaz mam świadomość, że to zła dla Ciebie wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 09.07.07, 21:23 oj,Zbedny ,bredzisz jak zwykle w swojej obsesji przypisujacej mi winy niezawinione, ja nigdy w życiu nic z czerwoną władzą do czynienia nie miałam ,' za to by mnie z rodziny wypisano co najmniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Policzyłem :-) 45 % wpisów w tym wątku to beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:22 Skąd taka aktywność bea Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Policzyłem :-) 45 % wpisów w tym wątku to bea 09.07.07, 21:25 z podniecenia oczywiście,że kończy się era Giertycha i Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Leczcie sie... IP: *.pureserver.info 09.07.07, 21:26 sprawa rydzyka na forum pojawila sie 3 min. po tym jak te sama chora teorie zaprezentowala Pitera na TVN24 - zacznij myslec samodzielnie... myslenie o poswiecenie rzadu i wladzy a przede wszystkim Polski dla ratowania Rydzyka jest dosyc niepowazne. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 09.07.07, 21:31 beatrix13 napisała: > taśmy Rydzyka przebiły > > ,... nie to nie on. Ziobro przebił i to bardzo,Zauważ, że w PiSie jest rozłam i to zaczęło wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.pureserver.info 09.07.07, 21:33 xxtoja napisała: > nie to nie on. Ziobro przebił i to bardzo,Zauważ, że w PiSie jest rozłam i to > zaczęło wychodzić. a teraz napisz po polsku i logicznie, jak nie potrafisz zalacz rysunek. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 09.07.07, 22:11 Gość portalu: szaman napisał(a): a teraz napisz po polsku i logicznie, jak nie potrafisz zalacz rysunek. ..... ............../´—/)............(\—`\ ............/....//..............\\....\ .........../....//................\\....\ ...../´—/..../´—\............./—`\....\—`\ .././.../..../..../.|_......_|.\....\....\...\.\ (.(....(....(..../.)...)...(..(..\....)....)....).) .\................\/.../....\...\/................/ ..\................. /........\................../ ....\..............(............)............../ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.pureserver.info 09.07.07, 22:20 wiedziale, ze z rysunkiem pojdzie ci latwiej, nie zawiodlas mnie :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.kamiro.pl 09.07.07, 21:21 no pewnie, że się podnieciłam, po prostu strasznie się cieszę. Mam nadzieje, że to poczatek końca IV RP. Boję się, że jakos się przeczołgają, ale tfu tfu, nie chcę zapeszać. I od razu - daruj sobie wyzywanie mnie od komuchów, z łaski swojej- komusze metody w pieknym stylu prezentuje PiS, i mam nadzieje, że już niedługo! A wogle to mam ogromną nadzieję, że cokolwiek się nie stanie, to jesli będą wybory, to już po Giertychu!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 09.07.07, 21:54 podczas konferencji premier potwierdził przedterminowe wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.pureserver.info 09.07.07, 22:05 beatrix13 napisała: > podczas konferencji premier potwierdził przedterminowe wybory > to chyba sluchalismy innych konferencji... a swoja droga zastanawiam sie czy uzywasz do tego swieczki czy ogorka... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 09.07.07, 22:06 zastanawiaj się dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:17 Nie potwierdził,żle słuchałaś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.kamiro.pl 09.07.07, 22:19 ale sugerował, że na jesieni, albo w grudniu po południu- no wiadomo, wtedy, jak im słupki podskoczą- niedoczekanie, nie podskoczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.kamiro.pl 09.07.07, 22:35 Będą wybory jak jolka z szoku wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
krzepice.city Re: wniosek o samorozwiązanie sejmu ma szansę 09.07.07, 22:38 beatrix13 napisała: > na poparcie > no ja w to niewątpie ---> PO parcie na stołki jest wielkie, już tupią i przebierają nózkami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 09.07.07, 23:01 kaczyńscy wybrali wariant najbardziej dla siebie najbardziej korzystny w swietle rydzykowych obelg pod ich adresem bo nie byliby w stanie wytłumaczyć tego faktu tej czesci swojego elektoratu który jednak nie należy do moherowych beretów (taki też jest) ,a tak wystawili i tak juz zamieszanego w rózne afery znienawidzonego leppera na odstrzał i pokazuja jacy niby sa bezkompromisowi , w ten sposób maja szanse na utrzymanie w przyszłych wyborach obydwu elektoratów a o rydzowych taśmach media powoli zapomna bo beda zajete zamieszaniem związanym z ewentualnymi wyborami i łapówkami leppera .dlaczego pare tygodni temu podpisano z wielką pompą nowa umowę koalicyjna z lepperem ?przeciez cba juz wtedy miało namiary na ministerstwo rolnictwa i leppera ,dlaczego dopiero po kompromitacji z rydzykiem dopiero nagle przypomniano sobie o korupcji i nagle na drugi dzień zdymisjoowano lepera , he he.kaczory to cwane lisy nawet powazne klopoty starają sie przekuc na sukces a przynajmniej zminimalizować straty , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.pureserver.info 09.07.07, 23:07 piotr33k2 napisał: .kaczory to cwane lisy nawet powazne > > klopoty starają sie przekuc na sukces a przynajmniej zminimalizować straty , he > > he. piotrze w koncu moge sie z toba zgodzic, gdzie temu pedrylowi Tuskowi do sprytu i madrosci Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.kamiro.pl 09.07.07, 23:22 do sprytu > > i madrosci Kaczynskich brałes to, co ten Piłka? to tak działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.pureserver.info 09.07.07, 23:27 bralem to co prominentny, szczecinski dzialacz SLD co na weselu samego Leszka goscil - dobry blancik nie jest zly Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 09.07.07, 23:22 he he, dobrze wiesz że ten ich spryt służu tylko i wyłacznie im samym ,polska ma tylko z niego wstyd obciach i masową emigracje ,żadne reformy nie zostały przeprowadzone ,nie ma taniego panstwa ,nie ma solidarnego państwa ,preferuje sie miernoty całkowicie podporządkowane dwóm wodzom ,niszczy sie konstytucyjne instytucje demokratyczne ,ogranicza samorzad ,wprowadza gdzie tylko mozliwe centralne sterowanie jak za komuny ,zniszczono służbe cywilną ,polityka zagraniczna awanturnicza prowadzona przez idiotke , itd itp. wioza sie tylko na koniunkturze wypracowanej strukturalnie przez poprzednie rządy i dotacje z uni europejskiej ,no może jeszcze na ziobrze (he he),a gdzie jest np.marcinkiewicz? ,gdzie sikorski? gdzie poprzedni minister spraw zagranicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 10.07.07, 00:05 spryt nie idzie w parze z mądrością w ich przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.pureserver.info 10.07.07, 00:11 beatrix13 napisała: > spryt nie idzie w parze z mądrością w ich przypadku > idzie, idzie pozyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 10.07.07, 00:27 politycy czy partia polityczna to nie jest prywatna firma ktora ma przynosić tej firmie zysk i sukces ,to ma przynosić pozytek polsce ,w tym przypadku spryt kaczynskich słuzy li tylko ich parti a polsce na odwrót . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.devs.futuro.pl 10.07.07, 00:23 nareszcie!!!!!!!11111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.devs.futuro.pl 10.07.07, 00:23 nareszcie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 10.07.07, 07:34 opluwania ciąg dalszy ,wczoraj Lepper mówił,że sam złożył dymisję ,dziś Jarosław ,że musiał ,bo tamten nie chciał, podejrzewam,że zamkną Andrew na jakiś czas ,co by mu usta zamknąć, za dużo chłopina wie o tym burdelu koalicyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.icm.edu.pl 10.07.07, 08:28 beatrix13 napisała: > opluwania ciąg dalszy , Widzę że od wczoraj nie śpisz od tego podniecenia. Osobiście wstrzymuję się z oceną sytuacji bo czy Lepper uczestniczył w przestępstwie korupcji czy nie - tego tak naprawdę nie wiem. Jeśli tak, schylę przed tobą czoła - jeśli nie jak zwykle wyjdziesz na muchę plujkę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzepice.city Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 10.07.07, 08:36 beatrix13 napisała: > opluwania ciąg dalszy ,wczoraj Lepper mówił,że sam złożył dymisję ,dziś > Jarosław ,że musiał ,bo tamten nie chciał, > podejrzewam,że zamkną Andrew na jakiś czas ,co by mu usta zamknąć, > za dużo chłopina wie o tym burdelu koalicyjnym > > www.youtube.com/watch?v=Q8tWkfyfmig&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Lepper odwołany - koniec koalicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:31 Lepper odwolany ! Też sensacja !!!1 Przypomnijcie sobie tylko Marcinkiewicza, zrobił swoje i musiał odejść. Lepper juz dawno powinien odejśc z tego rządu z powodu ciązących na nim prawomocnych wyrokach sądowych. Pozbyli się go w odpowiedniej dla siebie chwili. Co do przyszłych wyborów to prędzej się doczekamy się nowego stanu wojennego niż wcześniejszych wyborów. Braciszkowie są zbyt mocno chorzy na władzę i nie zaryzykyją przedterminowych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Lepper odwołany - koniec koalicji 10.07.07, 15:24 może tacy dwaj ,co ukradli księżyc kombinują jakby tu z twarzą wejść w koalicję z PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Czy ktos zna taką sytuację z przeszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:44 Mimo wszytsko czy ktoś pamięta taką sytuacje z przeszłości aby jakikolwiek premier wskutek nabytych przez państwowe służby podejrzeń wobec członka rządu, NATYCHMIAST go zdymisjonował. Czy Ty beatrix pamiętasz taką sytuację ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Czy ktos zna taką sytuację z przeszłości IP: *.icm.edu.pl 10.07.07, 08:57 Gość portalu: Zbędny napisał(a): > NATYCHMIAST go zdymisjonował. > Czy Ty beatrix pamiętasz taką sytuację ? Dlatego też nieśmiało sugeruję że tu wcale nie chodzi o jakąś korupcję. Niedawno wykorzystno głosy posłów samejbrony do wyboru prezesa NIK-u. Od teraz są niepotrzebni i jest to najzwyklejsza zagrywka Kaczora. A usmarkałabym się gdyby teraz tak głosami cześci posłów PO wzięło za sojusznika samąbronę do pogrzebania Kaczorów. Oj, może się dziać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Czy ktos zna taką sytuację z przeszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:59 Masz też przykład Lipca gdzie mimo iz nie ma formalnych zarzutów korupcji, w domysle za brak nadzoru, został zdymisjonowany. Nieśmiało zauważę, że to nowa jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: Czy ktos zna taką sytuację z przeszłości IP: *.kamiro.pl 10.07.07, 09:56 to nie jest żadna nowa jakość. To jest po prostu tani chwyt, dzięki któremu kaczor ani słowem nie musiał komentować rydzykowych tekstów na konferencji, a nagłówki z rydzykiem na wszystkich portalach znikły w trymiga, zastąpione przez skorumpowanego leppera. Ja sprytu kaczorom nie odmawiam, o nie. Wszystko, żeby ukryć niekompetencje, brak pomysłu na to, co się dzieje ( strajki, reformy słuzby zdrowia, finansów, etc). Ktoś już mówił, że jednak nie wystarczy sprytnie lawirować i obrzucać obelgami w odpowiednią stronę. To, co się działo wczoraj z rydzykiem- to "ojcze dyrektorze, ojcze dyrektorze" a potem taśmy- przecież to straszne upokorzenie! A co robi nasz mąż stanu? udaje, że to deszcz pada, a nie że plują. Napoleon, hahahaha. Czuję się tak, jakbym oglądała niekończący się serial Barei. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 wykorzystali i porzucili 10.07.07, 15:32 a ja pamietam jak magment Fali zaprosił pana Andrzeja Leppera, na blokowanie koparek przy budowie Galaxy... w dzien piersiami blokowali spychacze, a wieczorem w Radissonie wzmacniali ducha... Ale to juz historia, teraz to juz działacze sa PO... ;))) Pan Lepper tak troche wykorzystywany jest widze, wedle potrzeb - jak to prosty chłop przez inteligentów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: wykorzystali i porzucili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:37 Handlarze podrabianą bielizną rózne fikoły wyprawiali i różnym się przypodobywać chcieli. Szmal. Będzie trzeba to do Żyrinowskiego przystąpią jak im obieca, że zwolni z podatku od nieruchomości z tytułu nowych technologi w produkcji i kopiowaniu podróbek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wykorzystali i porzucili 10.07.07, 16:10 to ja przepraszam Zbedny, a co z ta moralnoscią, o której mówi pan Duklanowski... chyba, ze myslał, ze bedzie inaczej albo sie po prostu pomylił... jak wiemy tak bywa nawet przy najwazniejszych sprawach! Zbedny nie wierz złym ludziom u władzy, jest na tym swiecie cała masa, duza wiekszośc ludzi poza partyjniactwami - uczciwych i moralnych! Moze nie ja, ale wszyscy poza mna... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: wykorzystali i porzucili IP: *.kamiro.pl 10.07.07, 15:47 hihihihi przez jakich inteligentów??????????????? żartujesz chyba........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sys.com Re: wykorzystali i porzucili IP: *.ccc.de 10.07.07, 15:50 Gość portalu: selawi napisał(a): > hihihihi > przez jakich inteligentów??????????????? no przez PO - to oni tez nie yntelygenty ??? - no to kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: wykorzystali i porzucili 10.07.07, 15:56 noooo to chyba tylko ja zostałem... przykro patrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 a kiedy minister Wielkie G. wyleci? 10.07.07, 15:58 bo już doczekać nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: a kiedy minister Wielkie G. wyleci? IP: *.kamiro.pl 10.07.07, 16:04 spoko spoko ja to ci nawet powiem, że jak sobie pomyślę, jak on teraz sra w gacie, jak i kiedy to będzie, to gotowa jestem jeszcze tę przyjemność mu przedłuzyć ... no nie, że jakoś dużo, ale ....taki przedsmak smażenia się w ogniu piekielnym:D Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a kiedy minister Wielkie G. wyleci? 10.07.07, 16:06 ale ten kwadratowy łeb pełen jest durnych pomysłów,przy których szmatowate mundurki to pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: a kiedy minister Wielkie G. wyleci? IP: *.kamiro.pl 10.07.07, 16:08 ale teraz mysli i tak tylko o jednym....nie szkoła mu w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a kiedy minister Wielkie G. wyleci? 10.07.07, 16:10 o zero tolerancji dla Giertycha uprasza się pana premiera:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a kiedy minister Wielkie G. wyleci? 10.07.07, 16:14 Bea wprawdzie z wygladu to to prawie to samo, ale "zero" to 0, a nie to o, ani nawet O... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a kiedy minister Wielkie G. wyleci? 10.07.07, 16:37 o zero zero siedem nie upraszałam się;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a kiedy minister Wielkie G. wyleci? 10.07.07, 16:42 ale pamietaj, ze 007 wiecej moze niz zwykłe 0... ;)) Musze zjeśc bobu, bo mnie pomieszało od tego Twojego wina... Ty pijesz, a ja głupoty pisze... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a kiedy minister Wielkie G. wyleci? 10.07.07, 16:43 to po co z mojej szklanki pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny No widzisz bea jak niepotrzebnie sie podnieciłaś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:33 Miałaś orgazm polityczny ? wiadomosci.onet.pl/1569376,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: No widzisz bea jak niepotrzebnie sie podnieci 10.07.07, 22:03 powtrzymam się do piątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: No widzisz bea jak niepotrzebnie sie podnieci 10.07.07, 22:24 wydaje mi sie - nawet gdyby zarzuty wobec pana Leppera sie zisciły, to SO dbajac o swoje "interesy polityczne" powinno zostac, bo nawet moze swojemu liderowi pomóc bedąc w koalicji.... a nie w opozycji! Wychodzac z koalicji skazuja sie na niebyt albo opozycje wieczna, jako teraz PO sie pałeta po korytarzach... komentujac jedynie do mikrofonów mediów decyzje tych co władaja! Nawet bardzo wielka gorycz nie ma wpływu na rzeczywistosc, byc moze pan Tusk wreszcie to zrozumie... ale watpie! Obawiam sie jednak, ze powtórne wybory byc moze dadza wygrana PO, ale na pewno bedzie to tylko hop siup zmiana dup, bo nie bedzie to zwyciestwo bezwarunkowe... ;)) Tak jak teraz nie moga dogadac sie PO i PiS, tak pozostanie... DLA POLSKI TO NIC NIE ZMIENI, powtórze bedzie to tylko hop siup zmiana dup... Mamy to w Szczecinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: No widzisz bea jak niepotrzebnie sie podnieci IP: *.icm.edu.pl 11.07.07, 07:00 Kto chce się ze mną założyć że do piątku Ziobro jedyne co udowodni to tylko to że od wielu mieszięcy, wspólnie z grupą specjalnie przygotowanych "fałszywych biznesmenów" przygotowywał pułapkę, prowokację na Pana Leppera. I mimo najlepszysz srodków kamuflażu, środków technicznych, samego kwiatu służbb - nie udało się wręczyć łapówki kontrolowanej. "Idiota i prymityw" kontra najlepsze służby. Kto tu tak naprawdę wyszedł na idiotów. Moim skromnym zdaniem to właśnie Ziobro z Kamińskim powinni być zdymisjonowani za prowokację, która wydała się i nie wypaliła. No ale cóż, forumowe bydło cieszy się jak debile do obrazu. Pozdrawim Cię Beatrix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: No widzisz bea jak niepotrzebnie sie podnieci IP: *.srv.volvo.com 11.07.07, 11:43 Czyli w piątek Lepper znów w rządzie, a Kamiński weg z CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: No widzisz bea jak niepotrzebnie sie podnieci IP: *.srv.volvo.com 11.07.07, 11:40 Właśnie też mnie nieco zdziwiła ekstaza na punkcie politycznym licznego damskiego grona :-) Do tej pory sądziłem, że podniecanie się polityką to domena facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: No widzisz bea jak niepotrzebnie sie podnieci 11.07.07, 11:56 Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma! ...ale to i tak wina facetów, ze panie musza szukac innych podniet... ;))) Czy Pani/Pan juz uprawia polityke czy jeszcze seks...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch pozostała tylko modlitwa i żal.. IP: *.agro.ar.szczecin.pl 11.07.07, 12:28 po rządzie tysiaclecia Odpowiedz Link Zgłoś