iskierka40 02.08.07, 12:17 wasze opinie,poglądy moze któras wie jaki lekarz moze zrobic cc na zyczenie,i ile to kosztuje? problem nie dotyczy mnie lecz dobrej znajomej,ale jesli zdecyduje sie na drugie dziecko to chyba tez o tym pomyslę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko1335 Re: cc na życzenie 02.08.07, 13:35 Iskra i co myślisz, że ktoś Ci na forum tak po prostu poda nazwisko? Eh.... co do ceny to od 2 do 5 tys w zależności od miasta (tylko słyszałam takie opinie nie potwierdzam bo nie dowiadywałam się osobiście). Co do cc, to miałam, nie polecam ale fakt, że nie mam porównania, mam nadzieję w każdym razie, że drugie dziecko sn uda się urodzić, oczywiście jak wogóle ono kiedyś będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: cc na życzenie 02.08.07, 13:44 to poproszę na maila lub gg 9327659 ja mialam cc i nie wiem co to poród normalny,nie było wesoło po cc ale wiem czego sie spodziewac można i jaki jest ból Proszę nie pisać ,że naturalnie jest lepiej ,bo zdaje sobie z tego sprawę,ale to jest mój wybór,nie przemyślany jeszczę bo narazie nie planuje dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: cc na życzenie 02.08.07, 20:45 Schwedt hmmm dobra a w Szczecinie?? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: cc na życzenie 03.08.07, 06:15 Gosia ma rację z tym Schwedt, od nas to w sumie nie daleko. Mnie bardziej ZZO by interesowało, no ale może do czasu drugiego dziecka coś się w tej tematyce zmieni w naszym biednym mieście..... Odpowiedz Link Zgłoś