Dodaj do ulubionych

Wygrywamy regaty, zaczynamy finał

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:47
Jak dobrze mieszkać w Szczecinie;))
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Wygrywamy regaty, zaczynamy finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:55
      A jednak jest super, jeszcze przed otwarciem jest rewelacyjnie. nikt nie zwraca
      uwagi na pierdółki, tylko każdy się bawi. i tak ma być. a naszych dyżurnych
      narzekaczy jakby zatkało troszkie:)
    • zbigniew1000 Re: Wygrywamy regaty, zaczynamy finał 03.08.07, 20:56
      Oj będzie się działo!

:-))))
    • Gość: tomasz dumny jestem po raz 1 ze tu mieszkam! IP: *.acx.pl 03.08.07, 21:01
      po raz 1 jestem dumny ze mieszkam w szczecinie mimo ze tak pozno sie zaczely
      przygotowania ale to wina Prezydentury Jurczyka a Prezydent Krzystek zrobil co
      mogl mimo ze dworzec PKP pd srodka wnetrza troche wstyd pokazac ale te relacje w
      TV ogolnopolskiej i swiatowej i te widoki zaglowcow robia wrazenie dziekuje ze
      sie udalo mimo wszystko!!!!!!!! dziekuje panie Prezydencie!
      • Gość: Zbędny Re: dumny jestem po raz 1 ze tu mieszkam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:03
        Czy Ty jesteś dozorcą budynku przy Alternatywy 4 ?
        • swantevit Re: dumny jestem po raz 1 ze tu mieszkam! 03.08.07, 21:05
          pracownicy pobliskiego Urzędu Wojewódzkiego, którzy by zobaczyć żaglowiec, na
          kilka minut przerwali pracę.
          ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
          "Nieuzasadnione przerwy w pracy"?
          • Gość: Zbędny Re: dumny jestem po raz 1 ze tu mieszkam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:07
            swantevit napisał:
            > pracownicy pobliskiego Urzędu Wojewódzkiego, którzy by zobaczyć żaglowiec, na
            > kilka minut przerwali pracę.
            Tę kilkuminutową przerwę w pracy pracownicy UW jednak odrobią juz po
            odpłynięciu żaglowców. Tak przynajmniej oświadczyło Biuro Prasowe Wojewody
            Zachodniopomorskiego.:-)
            • swantevit Re: dumny jestem po raz 1 ze tu mieszkam! 03.08.07, 21:09
              Uspokoiles mnie Zbedny, bo juz marszczylo mi sie czolo zatroskane stanem
              polskiego PKB..
        • Gość: tomasz zbedny jestes zbedny!!!!!!!!! IP: *.acx.pl 03.08.07, 21:08
          dzwiny facet czego sie czepiasz po raz 1 cos sie udaje w tym miescie i idzie to
          w swiat wiec czego cgcesz zal ci ze tu mieszkasz w te dni? to wyjedz stad na te
          dni bedzie luzniej!!!!
          • swantevit Re: zbedny jestes zbedny!!!!!!!!! 03.08.07, 21:11
            Gość portalu: tomasz napisał(a):
            dzwiny facet czego sie czepiasz po raz 1 cos sie udaje w tym miescie i idzie to
            w swiat wiec czego cgcesz zal ci ze tu mieszkasz w te dni? to wyjedz stad na te
            > dni bedzie luzniej!!!!
            '''''''''''''''''''''''''''''''''''''
            Sam se wyjedz!
            Pan Zbedny jest niezbednym dla tegoz Forum..
      • beatrix13 Re: dumny jestem po raz 1 ze tu mieszkam! 03.08.07, 21:04
        panie Jarząbek,przegiął pan
        • Gość: o zgrozo a ja zawsze jestem dumny ze tu mieszkam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:19
          a to tylko ukoronowanie tego
      • Gość: tkondziola Re: dumny jestem po raz 1 ze tu mieszkam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 09:48
        Ciekawe... A gdziez byla Twoja duma wczesniej? Czyzby prezydent Krzystek
        osobiscie pracowal na dworcu? Jakos go nie widzialem... Co do wnetrza dworca to
        pozostawia wiele do zyczenia (szczegolnie te niedorobki, ktore kluja w oczy) o
        robienie wszystkiego na tzw. odpie****.

• Gość: tomasz oby cos sie dzialo tez po regatach.......... IP: *.acx.pl 03.08.07, 21:18
      oby cos sie tez działo po regatach aby władze miasta cos robily! szczegolnie
      rozpoczecie nast czesci obwodnicy srodmiejskiej ktorej nast etap budowy mial sie
      rozpoczac 1 sierpnia a na placu budowy ani maszyn ani ludzi ani niczego......
      oby to nie znaczylo braku finansow po wszystko wydano na regaty..... oby!!!
      • swantevit Re: oby cos sie dzialo tez po regatach.......... 03.08.07, 21:20
        Gość portalu: tomasz napisał(a):
        oby cos sie tez działo po regatach aby władze miasta cos robily! szczegolnie
        rozpoczecie nast czesci obwodnicy srodmiejskiej ktorej nast etap budowy mial sie
        > rozpoczac 1 sierpnia a na placu budowy ani maszyn ani ludzi ani niczego......
        > oby to nie znaczylo braku finansow po wszystko wydano na regaty..... oby!!!
        '''''''''''''''''''''''
        Oby wan kenoby...
    • Gość: KubaG Re: Wygrywamy regaty, zaczynamy finał IP: *.177.wmc.com.pl 03.08.07, 21:40
      Gość portalu: gosc napisał(a):

> A jednak jest super, jeszcze przed otwarciem jest rewelacyjnie. nikt nie
      zwraca
      > uwagi na pierdółki, tylko każdy się bawi. i tak ma być. a naszych dyżurnych
      > narzekaczy jakby zatkało troszkie:)

Gość portalu: aknelo napisał(a):

> Jak dobrze mieszkać w Szczecinie;))

Czy ja mam zwidy, albo halucynacje? Albo poprostu jestem chyba nietrzezwy i
      widze to czego noramlnie bym nie zobaczył. HA HA HA! :DDDDD
      • swantevit Jak dzieci.. 03.08.07, 21:41
        dac im troche igrzysk i piwa i juz jest fajnie..
        • Gość: dr nauk humanistyc Re: Jak dzieci.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:01
          a ty co bys chcial? chór z izraela?
          • Gość: babaluba Re: Jak dzieci.. IP: *.chello.pl 03.08.07, 22:14
            To raczej do Abshtyfa
    • Gość: @ Re: Wygrywamy regaty, zaczynamy finał IP: *.brnt.cable.ntl.com 04.08.07, 00:06
      A w Szczecinie jak zwykle do gardel na forum sobie mozna poskakac przy kazdej
      okazji ;-) Cieszcie sie, radujcie, wypijcie piwko, odpocznijcie... Cos milego
      dzieje sie w Szczecinie, to tylko powod do zabawy, a nie zgryzliwosci.
      Tak brakuje mi mojego miasta. Doceniajcie to, co macie.
      Szkoda, ze mnie nie ma...
    • natasha_szn Re: Wygrywamy regaty, zaczynamy finał 04.08.07, 00:46
      Jest dobrze, aż łezka w oku kręci...
      • Gość: pieszy Re: Wygrywamy regaty, zaczynamy finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 00:52
        bylo dobrze, ciekawie, miło, mili ludzie, jak przed startem to jest naprawdę
        super.
        małe niedociągnięcia są, ale są bez znaczenia dla odbioru imprezy.
        mam nadzieję, jestem pewien, że w trakcie od jutra będzie jeszcze lepiej - BĘDĄ
        LASY MASZTÓW
        • natasha_szn Re: Wygrywamy regaty, zaczynamy finał 04.08.07, 00:57
          małe niedociągnięcia są, ale są bez znaczenia dla odbioru imprezy.

dokładnie - odbiór jak zaobserwowałam,a prowadziłam wnikliwe obserwacje był
          baaardzo pozytywny
    • Gość: Ulrich Wygrywamy regaty, zaczynamy finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 01:05
      Kur.. kiedy zaczniemy pisać rosyjskie nazwy po polsku a nie po angielsku.Siedow
      to Siedow a nie Sedov.Może "dar mwodyeshy"?
      • januszcz Re: Wygrywamy regaty, zaczynamy finał 04.08.07, 09:46
        W uzupełnieniu pełnej entuzjazmu wypowiedzi redakcji...
        "Dar Młodzieży", kiedy płynął po Odrze na wysokości dawnej stoczni jachtowej
        był pozdrawiany przez tłumek wiwatujących pracowników licznych w tym miejscu
        warsztatów.
        Z pokładu "Daru" dało się słyszeć: DO ROBOTY! powtórzone kilka razy w kierunku
        witających...

Ludziom miny zrzedły, skończyły się oklaski.

J.
        • Gość: gosc Re: Wygrywamy regaty, zaczynamy finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 11:46
          W uzupełnieniu pełnej entuzjazmu wypowiedzi redakcji...
          > "Dar Młodzieży", kiedy płynął po Odrze na wysokości dawnej stoczni jachtowej
          > był pozdrawiany przez tłumek wiwatujących pracowników licznych w tym miejscu
          > warsztatów.
          > Z pokładu "Daru" dało się słyszeć: DO ROBOTY! powtórzone kilka razy w kierunku
          > witających...

Ale Bzdury pleciesz- bylam stalam wiwatowalam i nikt takich slow nie slyszal!!!!

A impreza jest swietna! Z tego co slyszalam od znajomych ktorzy uczestniczeli
          w kilku takich imprezach - szczecin jest najlepiej przygotowany!
    • Gość: P.Sz. mapki miasta dla żeglarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 14:28
      Szkoda,że nikt nie pomyślał o umieszczeniu nazw ulic na planach które dostali
      żeglarze.Mimo,że mieszkam w Szczecinie od 40. lat ,patrząc na mapkę nie mogłem
      się połapać gdzie jestem.A chciałem pomóc meksykańskim marynarzom, którzy
      dotarli na Malczewskiego gdzie obecnie mieści się Wydz. Edukacji Artystycznej
      US .A oni myśleli,że to dom marynarza.
      Myślę,że czas najwyższy zdiąć nazwę Seamen's home ,która ciągle wprowadza w
      błąd. Mam nadzieję,że trafili do klubu marynarza przy ul. Św. Ducha.
      • Gość: ats press vienna szczecin IP: *.3.14.vie.surfer.at 04.08.07, 19:14
        swietna promacja miasta i mieszkancow.swiat oglada piekna impreza.brawo
        szczecin.wieden -austria
        • Gość: piekielnica Re: szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 05.08.07, 07:27
          Jadąc do Szczecina postanowiliśmy obejrzeć Mistrzostwa Świata Modeli Śmigłowców
          Zdalnie Sterowanych,organizowane Aeroklubie w Kruszynie pod Włocławkiem.
          Tym bardziej, że imprezy Mistrzostw Świata nie zdarzają się w naszym kraju
          często, a to przecież promocja klubu, miasta, kraju.
          Deszcz spowodował, że zawody odbywały się kilka godzin później niż zaplanowano,
          ale to siła wyższa, natomiast tak żle zorganizowanej imprezy nie udało mi się
          zobaczyć nigdzie indziej.
          Sektor dla publiczności usytuowano z tyłu imprezy, za postawionymi namiotami,
          między którymi widać było tylko plecy zawodników i obsługi zawodów. Płot
          oddzielający te sektory obwieszono reklamami sponsorów, tak, że skutecznie
          zasłanięto widzom momenty startu i lądowania modeli oraz zawodnika
          obsługującego model.
          Można było obejrzeć niewielką tylko część pokazu odbywającą się na dużej
          wysokości.
          Miejsca na inne rozwiązania było bardzo dużo, a dziecko, które mieliśmy
          nadzjeję, że zainteresuje się modelarstwem i pokazami wynudziło się bo nie
          miało szansy na zobaczenie czegokolwiek.
          Policzyliśmy flagi krajów uczestniczących w Mistrzostwach i było ich 25.
          Myślę, że zawodnicy nie zrobią nam dobrej reklamy po powrocie.

Na tle tych zawodów impreza w Szczecinie wypadła całkiem dobrze.
    • Gość: szczecinianin Re: Wygrywamy regaty, zaczynamy finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 01:08
      Powiem szczerze jest super
    • Gość: małolata Wygrywamy regaty, zaczynamy finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 02:05
      super impreza,jestem pod wrażeniem prosimy o takie imprezy ok
    • Gość: Michał Re: Wygrywamy regaty, zaczynamy finał IP: 217.153.136.* 05.08.07, 11:49
      Ja też jestem dumny ze Szczecina i organizacji. Pierwszy raz Szczecin pokazał że
      potrafi i zdał egzamin na 6+. Wspaniała organizacja, a i ludzie jacyś tacy
      życzliwi i mili tak jakby to nie Szczecin był, jakiś taki odmieniony.
      Gratulacje Panie Prezydencie okazał się Pan COOL !!!!
      • Gość: gość Re: Wygrywamy regaty, zaczynamy finał IP: *.centertel.pl 05.08.07, 13:31
        A co ma z tym wspólnego COOL Prezydent, jeśli mogę spytać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka